Ultimatemarket/Innoros Oy Konkurssi 24.11.2015

Innoros Oy on jättänyt konkurssihakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen.
Yritys tunnetaan www.ultimatemarket.com verkkokaupastaan pihapiirirakennusten toimittajana ja energiaratkaisujen maahantuojana.

Vuodesta 2008 jatkunut talouden alamäki on kurittanut syvästi koko rakennusalaa ja sillä toimivaa yritystämme. Olemme yhteistyökumppaneidemme tuella saneeranneet toimintaamme voimakkaasti viime vuosina, mutta se ei ole riittänyt kääntämään tulostamme positiiviseksi volyymien laskiessa vuosi vuodelta.

Tämä historia yhdistettynä syksyn 2015 entistä synkempiin talousnäkymiin ja
kuluttajaluottamuksen pohjalukemiin on pakottanut meidät tähän päätökseen.
Kaikki toimitukset ja maksuliikenne on keskeytetty. Pesänhoitaja tiedottaa teille jatkossa tarkemmin asioiden edistymisestä, aikatauluista ja toimenpiteistä. Pyydämme odottamaan yhteydenottoa rauhassa.

Tiedotus toteutetaan ensisijaisesti sähköpostitse, joten pyydämme varmistamaan, että meillä on tiedossa ajantasainen sähköpostiosoitteenne. Kaikki yhteydenpito pesänhoitajan kanssa tapahtuu kirjallisesti joko sähköpostilla tai postitse. Yhteysosoite pesänhoitajalle on asiakkaat@ultimatemarket.com.

Mikäli teillä ei ole sähköpostia tai mahdollisuutta yhteyshenkilöön, jolla olisi
sähköpostiosoite, pyydämme yhteydenotot postitse osoitteella: Innoros Oy, Voivalantie 21,
20780 Kaarina.

Pyydän anteeksi omasta ja yritykseni puolesta tätä päätöstä, jonka olen pitkän
saneeraustaistelun päätteeksi joutunut tekemään.

Essi Silvonen
Innoros Oy
Yrittäjä
Ilmianna
Jaa

106 Vastausta


Itse sain saman sähköpostiviestin tänään. Pari kuukautta sitten tilatun takan piti tulla ensi viikolla. Maksoin käsirahan 299€ ja lopulle otin resurs bank rahoituksen ultimatemarketista. Tuskin tuosta paskapuljusta saa penniäkään takaisin.
Paljonko te muut menetitte rahaa?
Ilmianna
Jaa
Parin lämpöpumpun etumaksut.
Ilmianna
Jaa
2076 € Etukäteen maksettu takka jäi saamatta. Kuluttajansuojaviraston mukaan "Kuluttaja jää yleensä konkurssitilanteessa nuolemaan näppejään." Olisi vaan pitänyt luottaa vaistoihin ja jättää tilaamatta...
Ilmianna
Jaa
592€ grillikodan etumaksu
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
2000 - 2500 euroa puolittain puuttuvasta autokatoksesta. Vielä eilen toimitusta lupailtiin tulevaksi ihan normaalisti tällä viikolla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Liekö lainmukaisia vakuuksia olemassa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei ollut ensimmäinen konkurssi tältä porukalta eikä varmaan valitettavasti viimeinenkään. Näyttävä markkinointi höpöhöpö-tuotteista onnistuu aina vaan. Ja ne ennakkomaksut. Huijari huijausta epäilee. Lopulta löytynee miljoonilla ennakkomaksuja joita niitä maksaneet eivät tule näkemään. Tämä porukka aloittaa niillä taas uudet bisnekset! Onkohan nimi vaikkapa Ultimate-Rosendahl?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jatkavat jo ultimatemarketin toimintaa toisen yrityksen turvin, uusilla samannimisillä sivuilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Omistaja asuu nykyää espanjassa. Turha tulla Kaarinaan enään
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onnea hölmöt jotka juoksette vain halpojen hintojen perässä. Halpaa ja hyvää ei ole olemassakaan. Ei tullut halbaksi kun täytyy ostaa sama tavara kahten kertaan.
Ilmianna
Jaa
341€ Ilma lämpö pumpu plus yks pump mitä on takuu mitä tarvitse saa uuden tillalle....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olipas selkeää tajunnanvirtaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
500 euroa ilmalämpöpumppu ja kiinnikkeet, maksoin onneton etukäteen !
On tämä ihme maa, yleensä yrittäjillä ei muuta kuin mersut suurenee tällaisissa tapauksissa ja meillä onnettomilla kädestä suuhun eläjillä arki sen kuin kovenee. Vain röyhkeät ja väärät rikastuvat ja rikastuminen tapahtuu yleensä tällä tavalla.
Tarjosivat vielä muutama päivä sitten jotain wifiä tuohon pumppuun puolella hinnalla hyvitykseksi, koska "valmistajalla" toimitukset viivästyy. Silloin aloin epäilllä, että kaikki ei ole kunnossa ja seuraavaksi tarjotaan jo saunamökkiä tmv.
Nyt koko kusetettu porukka, aletaan seuraamaan yrittäjän seuraavia siirtoja ja sitten ei kun infoa koko maahan tästä toiminnasta ja meidän kohtalosta. Mie luulin tuota ultimatemarkettia ihan kunnialliseksi yritykseksi ja onneton retkahdin.
Ei muuten tule toistuun enää ikinä !!! Kyllä Suomi on hieno maa, nythän näitä yhteislkunnan selkärankoja kokoontuu tuonne linnanjuhliin pilvin pimein itseänsä esitteleen, ihastellaan porukalla ! Voi veikkonen sentään !!!
Ilmianna
Jaa
651 euroa grillikodasta ennakkovarausmaksuna talvitoimituksiin, sinne tais mennä huijarien persiiseen!! En kyllä ollu tietonen tuon firman taustoista ja luottavaisena tilasin, voihan kele taatana, takasihan ei vissiin rahoja saa??
Ilmianna
Jaa
Yhden ilmalämppärin rahat meni. Oliko siinä edes vaihtoehtona kortilla maksua? On se kumma kun lähes poikkeuksetta verkkokaupoissa on 100% maksu etukäteen, kun "ennenvanhaan" paketti saatiin maksaa noutaessa - ja edelleenkään laki ei vaadi mitään suojaa etumaksuille..
Ilmianna
Jaa
Sinne meni köyhän YH isin vuoden säästöt. Kait se on tulevakin talvi kannettava selkä vääränä puita takkaan koska ilppi jäi nyt saamatta ja 99% todennäköisyydellä myös maksamani rahasumma. On tää vaan oikeesti perseestä. Miten joku voi olla noin röyhkeä ja katala.
Viikko sitten tuli postia, että jos maltan tammikuulle varttua, niin pumppuun saa lisäksi wifi ohjauksen. Näin koska tehtaalla on toimitusvaikeuksia, siis tehtaalla eikä huijareilla itsellään.

Ja itsehän en periaatteessa maksanut tavaraa ennen kuin se oli Suomessa vaan ostin "esittelylaitteen" se kun jäi tulematta, niin olisi jo pitänyt vaatia rahat takaisin. Siis jo 3kk sitten.
Kyllä jurppii ja huolella...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Oisitte ottaneet selvää ennen kuin tilasitte,samat henkilöt tehneet aiemminkin konkan.Silloin jäi monelta hirsirakennukset saamatta. Ihmetilin jo silloin kun kyseinen firma pantiin edellisen firman raunioille että mitenhän käy.Aivan omaa syytä kun mennään pelkästään rahan perässä,koittakaa jo lopulta uskoa tosiasia,markalla saa markan osan ja köyhän ei kannata ostaa halpaa.Ottakaa asioista aivan ekana selvää ennen kuin alatte tilaamaan mitään,netti on siihen tänä päivänä oiva työväline.Sitten kun vielä hoitaa homman niin että maksu kun tavara on toimitettu niin eipä tule ongelmia.Jos eivät siihen suostu niin kannattaa unohtaa koko juttu ja tilata tavarat sellaiselta toimijalta joka toimii niin kuin asiaan kuuluu.Joku puhui myös joukkokanteesta,ei suomessa kuluttajaviranomainen siihen lähde,se on varma,siinä joutuisivat tekemään töitä.On ollut muitakin tilanteita missä joukkokanne olisi ollut paikallaan mutta noista syistä ne jääneet suomen osalta tekemättä vaikka eväitä siihen olisi ollutkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eiköhä tuo toiminta kata petoksen tunnus merkit ei muuta kuin joukko kannetta sisään..
Ilmianna
Jaa
Mistä saa tietoa tai pääsee mukaan ryhmäkanteeseen? Petokselta haiskahtaa, meillekin on suoraan valehdeltu tavaran toimituksesta, kun tavaraa ei näköjään ole ollut olemassakaan. Rahat meni.
Ilmianna
Jaa
Taidan marssia ensi viikolla polliisiasemalle ja kysyä neuvoja sieltä. Tilasin tuon pumpun elokuussa ja toimitusaika oli sopimuksen mukaan 10-12 viikkoa. No 12 viikkoa tilauksesta tuli ilmoitus, että valmistajan kiireistä johtuen pumpun toimitus viivästyy tammikuulle 2016. kaksi arkipäivää ennen konkurssia yritettiin vielä myydä tuohon pumppuun wifiä, eli puhaltaa vielä 70 euroa. Epäilen, että tuota tilaamaani ilmalämpöpumppua ei koskaan mistään valmistajalta tilattukaan, vaan rahat kerättiin juuri tätä loppua varten. Minusta tämä on poliisiasia ja kun yhteiskunnassa sallitaan tällainen yritystoiminta, niin joutavat kyllä tutkimaan vaikka mentäisiin konkurssiin kaikki. Kertokaa mielipiteenne ja sovitaan porukalla jokin kuvio, vitutus on niin suuri että jotain pitää tehdä !!
Ilmianna
Jaa
ei kun rikosilmoituksen tekemiseen poliisilaitokselle,rahat vaan vietiin ja naurettiin ,että olivatpa hölmöjä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kaujee paskajätä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muutama sata euroa meni ilmalämpöpumppuun, tilasin kun oli edellinen enkä etukäteen tarkastanut firman taustoja. Nyt kun olen yrityksestä lukenut niin on kyllä petetty olo.

Enpä sitten lukenut tätä taloussanomien juttua etukäteen:

http://www.talouselama.fi/uutiset/ilmalampopumppuja-ja-hirsimokkeja-myyva-ultimate-market-huolettaa-viranomaisia-3457309

"KHT-tilintarkastaja Pauli Vahtera esitti jo vuosi sitten huolensa Ultimate Marketin ja sen takana toimivan Innoros Oy:n tilanteesta. Hän kirjoitti asiasta vuoden 2012 tilintarkastuskertomuksessa."

Ostin netistä mielenkiinnosta tuon tilintarkastuskertomuksen ja aika karua tekstiä siellä on. Löytyy muuten Patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta y-tunnuksella 1067842-1 (https://virre.prh.fi/novus/finStateSearch?execution=e2s1)

Sen mukaan samat omistajat ovat pyörittäneet kolmea yritystä, Innoros Oy:tä, R-Direct Oy:tä ja Suomen Takkateollisuus Oy:tä. Ainakin tuolloin Innoros on rahoittanut R-Directin toimintaa.

"R-Direct Oy maahantuo Innoros Oy:n myymät ilmalämpöpumput ja veneet. Innoros Oy on rahoittanut R-Direct Oy:n toiminnan ja maahantuonnin menot." tuolloin Innoros oli tukenut lainoilla R-Directiä 517 tuhannella Eurolla.

Nykykuviossa hämmentää se, että iso osa rahoista on saatu yritykseen tuotteista jotka on luvattu toimittaa vuonna 2016 ja joita on myyty nyt. Vielä konkurssiviikollakin on yritetty saada asiakkailta lisää rahaa, myyty myöhästyneisiin ilmalämpöpumppuihin lisäosia ja myyty edullisia talvitoimituksia.

Sitten yrittäjät itse jättävät konkurssihakemuksen sopivasti ennen talvitoimituksia. Lieneekö yhtiön lopussa saamat rahat olla jo pääosin siirrettynä uusiin kohteisiin? Kyllä konkurssihakemuksen jättö on ollut suunniteltuna jo ennen näitä viimeisiä rahastuksia. Voiko tällainen petos olla Suomessa laillista?

Ilmeisesti aikovat silti jatkaa edelleen toimintaa noiden kahden muun yhtiön kautta koska R-Direct Oy:tä tai Takkateollisuus Oy:tä ei ole haettu konkurssiin.

Jos tosiaan aikovat minulta huijatulla etumaksulla rahoittaa omaa toimintaansa ja uusien ihmisten kusettamista muissa yhtiöissä niin kyllä ottaa päähän. Toivottavasti koko kuvio selvitetään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nämä samat kaverit ovat tehneet tätä huijausta jo 1990 luvulta asti. On se kumma, etteivät ihmiset opi. Toinen ihmetyksen asia on, miksi meillä ei oikeus toimi aivan selvissä petostapauksissa. Taustalla mm Rosendahl huvilat, Pilha ja kai niitä on muitakin. Jos selaatte hiukan Googlea, ei tarvitse ihmetellä, miksi tuotteet jäivät tulematta, kun käsiraha oli maksettu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
otin yhteyttä heti sinnepäin kun sain ilmoituksen konkurssiin menosta ja annoin sähköposti osoitteeni ,vaadin että palautatte tynnyrisaunasta ja rahdista rahat takaisin tavaran toimitusosoite on lappila
Ilmianna
Jaa
Terve toivotavasti joku muu vielä tehdän sama kuin minä. Tehdin polisi ilmoitus raha huijaus... Henkilökohtainen että myyjät on ne mitä on huijannut meillä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sain tänään kuluttajavirastosta tiedon että Innoroos Ultimatemarketia vastaan on jo nostettu tutkintapyyntöjä tässä asiassa. Sinne vaan kaikki poliisikamarille, jos yhtään tuntuu että teitä on huijattu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko tietoa kuka valmistaa niitten piharakennukset?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei kukaan!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lainvoima sivuilla huutokaupataan kokonaan maksamaani hirsikehikkoa? Pesänselvittäjä ei luovuta sitä minulle? Rahaa kerätään kaikilla mahdollisilla tavoilla vieläkin!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nuo pesän selvittäjät on myös varsinainen rosvojoukkko
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En voi kuin ihmetellä ihmisten tyhmyyttä. Tämä samojen omistajien firma on kusettanut jo vuosia asiakkaita mutta ei nähtävästi ole tullut nykyisille asiakkaille mieleen klikata netistä tietoa ko firmasta. Miten nyt sitten on tänne löydetty.
Ilmianna
Jaa
Pakko nyt kirjoittaa ja ouolustaa itseäni ja lukuisia muita "huijattuja".
Olen asentanut lukuisia ultimatemarketin ilmalämpöpumppuja ja välillä tuote tullut nopeasti ja välillä pienellä viiveellä. Aina kuitenkin tullut.

Nyt tulasin sen viimeisen lämpöpumpun ja sitä en saanut, kuten ei moni muukaan tavaraa tilannut.
Konkurssipesä ei luovuta tuotteita vaikka olisi kokonaan maksettu, ellei niitä ole eritelty jollekin hekilölle.

Eli minun pumppuani ei ole eritelty kontillisesta vaan on koko kontillinen konkurssipesän omaisuutta.
Tein rikosilmoituksen jo koska koen tulleeni petetyksi. Tilasin tuotteen heinäkuussa ja sain selityksiä, että tuotetta ei muka ole varastossa vaikka nyt kyseistä tuotetta on useita kappaleita huutokaupassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tässähän ei ole äpäilystäkään, etteikö olis kyseessä selkeä petos. Ainoa mahollisuus on lähteä joukkokanteena taistelemaan, yksinkertaisesti duunarilla ei ole vara lähteä yksin taistoon. Itte olen ainakin valmis vaikka vähän maksamaan, että huijarit sais pientä tuomiota. Aina se on tuomion jälkeen vaikeampi hoidella seuraavia huijausfirmoja ja löytää henkilöitä lyömään nimiä paperiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Totta kai voi tehdä rikosilmoituksen tai lähteä joukkokanteella saataviaan oikeusteiste hakemaan - mutta se todennäköisesti ei hyödytä yhtään mitään - konkurssipesä on pahoin, useita miljoonia pakkasella - tyhjästä on paha nyhjästä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Makasan aina LUOTOLLA jotta on edes jonkinlaiset mahdollisuudet saada rahat takaisin konkurssitapauksissa...
Ilmianna
Jaa
Minä menin "esittelylaitehalpaan" ilmalämpömpun osalta eli maksoin tyytyväisenä 400€, kun kuvittelin, että laite on varmasti olemasa... Syksyllä jo luvatun toimitusajankohdan mentyä tuli ilmoitus, että esitettelylaitteita on rikkoutunut, mutta ei hätä - laitetaan sinulle uusi kohta saapuvasta erästä.

No sinne män rahat ja nyt ko. pumppua myydään konkurssihuutokaupassa täällä: http://www.lainvoima.com/kohde.php?id=5030&pid=54029 (yhteensä 16 kappaletta myynnissä). Ihmetyttää vain suuresti, että miksi ko. laitetta ei voi antaa velkojille maksujärjestyksessä, joka on samalla käsittääkseni myös toimitusjärjestys?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Suomi on ihan vääristynyt yhteiskunta näissä asioissa. Huomaa kuinka konkurssipesän hoitajat toimi!

Esim viranomaiset poliisit on itse ns herrapelkoisia talousrikoksien edessä ja "normaali" kansalainen häviää aina, oikeuslaitos on ihan läpimätä suomessa. Konkurssipesät ei toimi lainmukaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kun Teille pölvästeille näytettiin kädestä pitäen Silvosen liikeyrityksen taloudellinen tilanne ja kun Teitä kaikkia nimen omaan varoitettiin maksamasta mitään etukäteen tuohon puljuun.

Toivottavasti oppi meni nyt sitten perille oppirahojen kera!
Ilmianna
Jaa
Voihan vittu kun en tilannutkaan sitä takkaa!!
Kun ei jostain syystä saanut maksaa luotolla:)
Ilmianna
Jaa
Hohhoijjaa ja Nytkaverit..., olette viisaíta jätkiä kun ette tilanneet mitään ! Nyt kuitenkin keskustellaan me jotka sieltä tilattiin ja maksettiin, sopiihan !!
Katsokaapa tuota www.lainvoima.com sivustoa. Siellä on myyty konkurssipesän nimiin ilmalämpöpumppuja, seinätelineitä ja muutama laudanpätkä. Miksi niitä ilmalämpöpumppuja ja seinätelineitä ei toimitettu asiakkaille, jotka olivat maksaneet pumput ja telineet etukäteen. Kaikki poliisiasemalle tekemään tutkintapyyntöä tai jotain. Ei niitä maksettuja pumppuja ole koskaan edes yritetty tilata valmistajalta.
Ilmianna
Jaa
Teenkö rikosilmoituksen innoros oy:tä vastaan? Myös ilman pumppua jäänyt kysyy.. =(
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ilman muuta, itse teen myös petoksesta. Liiketoimintakielto koko
joukolle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kohta pääse taas ostoksille,,,,,,,,
http://www.ultimatemarket.com/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Onko takkatuotanto siirretty konkurssin alta turvaan ...?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ultimaattisenmageemarket.fk0
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllä pitäisi hälytyskellojen ruveta soimaan kun alle 300 euron pumppu pitää maksaa etukäteen ja toimitus joskus! Aikanaan kun itse ostin tavaraa Ultimatemarketista, niin kaikki toimi kuin junan vessa, sekä toimitus että tuote. Kerran oli huomautettavaa, mutta asia korjattiin välittömästi.
Ilmianna
Jaa
Noin 1000 euron edestä ilmalämpöpumpputavaraa(aurinkokenno)jäi saamatta.
Ilmianna
Jaa
Varaosat Ultimatemarketin ilmalämpöpumppuihin löytyvät osoitteesta www.testware.fi
Ilmianna
Jaa
Mitenkä ihmeessä voi olla mahdollista että ultimatemarketilla on taas kotisivut auki???Sama huijaus on taas käynnistymässä,eikö tuohon toimintaan puutu kukaan???Satapäin ihmisiä kärsii edellisen konkurssin myötä menetetyistä rahoista ja nyt laitetaan uutta huijausta käyntiin!!Eikait tämä voi olla mahdollista muuta kuin Suomessa?!!!
Ilmianna
Jaa
Mikäs sen estää? Konkurssiin meni Innoros Oy joka "lainasi" Ultimatemarket.com -nettisivuja markkinointiin mutta ei omistanut oikeuksia niihin.

Nyt Rosendahlin Takkateollisuus Oy "lainaa" Ultimatemarket.com nimeä.

Tämä on täysin laillista kaikkialla, ei pelkästään Suomessa.
Ilmianna
Jaa
Niin varmaan onkin laillista muualla, mutta Ruotsin rajalla ikäni asuneena en ikipäivänä usko, että tällaista toimintaa olisi missään länsimaissa. Tällainen yritystoimina kuuluu tänne "itäeurooppaan" ja sen kulttuuriin. Rikastua pitää keinoilla millä hyvänsä, mutta mitään muuta ei osata kuin v....astaa toisilta. Valitettavasti näin !!
Rahat meni ja harmittaa, tilaan ja ostan kaiken Ruotsista ja vielä vien yrityksenikin sinne !
Ilmianna
Jaa
Rikosilmoitus on paikallaan. Ultimatemarket myi esittelykäytössä olleita ilmalämpöpumppuja sähköpostiin osoitetulla markkinoinnilla. Kyse oli siis pumpuista, joiden toimituksessa ei pitäisi olla mitään ongelmia, koska ne olivat jo suomessa. Vai olivatko, ja paljonko kyseisiä pumppuja oikeasti oli? Vai oliko niitä lainkaan? Ultimatemarket nimittäin vastasi syyskuussa minulle, kysyttyäni ostamani pumpun noutamisesta Kaarinan varastolta, että osa pumpuista on todettu rikkinäisiksi, ja että ne on päätetty korvata uusilla pumpuilla. Nämä uudet pumput saapuisivat hieman myöhemmin maahan. Itse en suostunut tähän, vaan esitin haluavani rikkinäisen pumpun itselleni. Vastausta ei tullut. Oletan, että Ultimatemarket/Rosendahlien porukka on myynyt sellaista, jota ei ollut olemassakaan. Voin toki olla väärässä, mutta Rosendahlin porukka voisi julkisesti vastata, että paljonko näitä esittelypumppuja todellisuudessa oli olemassa, ja paljonko niitä myytiin sähköpostiin suunnatulla markkinoinnilla, joka tuskin oli pieni operaatio? Kiinnostavaa olisi myös tietää, että kuinka moni sai esittelypumpun itselleen? Tämä täyttää petoksen tunnusmerkistön, mikäli Ultimatemarketin porukalta ei löydy uskottavaa faktiivista tietoa siitä, että esittelykäytössä olleita pumppuja on tosiasiallisesti toimitettu USEITA, eikä esimerkiksi vain muutamaa silmänlumeeksi tarkoitettua kappaletta. Myyjään pitää voida luottaa, ja myyjän pitää kantaa vastuu toiminnastaan. Tässä tapauksessa luottamus mitataan käräjillä. Ryhmäkannetta kehiin! Oman rikosilmoitukseni olen jättänyt viime viikolla.
Ilmianna
Jaa
Kuka Porissa on muka luottamuksesi arvoinen?
voi teitä jotka edes äänestätte...antakaa edes valtakirjat muille
Ilmianna
Jaa
Tämäkö nyt on sitten ainoa foorumi jossa aiheesta edes vähän keskustelua.
Lämpöpumppufoorumi hiljentynyt..

Nyt tuli kaikenhuippu,tilasin kuluneella viikolla 4 kpl lämpöpumppuja ko. verkkokaupasta ja tilausvahvistuksessa on hyvitetty -150€ eli sama summa jonka olin 2015 maksanut ennakkona lokauussa -olemattomasta pumpusta jonka toimitus oli sovittu 12/2015,kunnes tuli tämä konkurssi..

Kysyin "tyhmänä" asiaa miksi hyvitys.Vastaus: "Näköjään 150€ on jäänyt sisään".
Eihän nyt uudessa kaupassa,uudessa reskontrassa kuuluisi näkyä konkkaan menneen firman asioita enää.Oikea pölhölä kyseessä,edes puhelinnumeroita ei ole vaivauduttu uusimaan.Mistähän repiivät palkan samoille työntekijöilleen.Tosin he saivatkin konkurssin aikana saatavansa ihan täysimääräisinä.Lukee selvityksessä.

Asianajaja lupaili muutamia euroja saatavista.Nyt täytyy ottaa uudelleen yhteyttä pääsiäisen jälkeen kun tällaista ilmeni,samoin poliisiin.

En ole myöskään vielä keksinyt mikä on näiden nyt myytävien pumppujen (122 kpl) alkuperä.Sama määrä,samaa mallia nimittäin rantautui 2015 satamaan ja sitä oli maksamatta rahti,tulli ja ALV.Nyt on niin että konkurssipesä on maksanut nämä maksut ja kontti on saatu haltuun pesälle.Realisointiarvo on 135 000€.Tarkoitushan olisi realisoida kontti jotta saadaan varoja pesään.
Kaiken omaisuuden rahaksimuuttarvon arvoidaan olevan max. 300 000€.
Tähän vielä palautettavat Alvit(myymättä jääneestä tavarasta) joita nyt hakevat verohallinnosta takaisin 317 000€ niin yhteensä puhutaan n. 600 000 eurosta.
Ilmianna
Jaa
Petos jatkuu ja pesänhoitaja vain katselee vierestä. Nyt tosiaan asiakasrekisterit on siirretty Takkateollisuuden käyttöön ja myös niille asiakkaille jotka jäivät ilman tuotetta lähtee uusia mainosviestejä.

Toimintaa pyöritetään niin että konkurssista ei puhuta mitään. Moni vanhempi ihminen joka ei oikein osaa googletella ei huomaa mistään että yrittäjät jättivät taas miljoonien edestä tuotteita ja velkoja maksamatta.

Konkurssi tosiaan tehtiin heidän omasta aloitteesta ja valitsivat pesänhoitajankin itse. Koko ajan kaikki on tähdännyt vain siihen että nollataan velat, jätetään tuotteet toimittamatta ja jatketaan toimintaa samalla tavalla kuin ennenkin.

Ennen konkurssia saneerausmenettelyn aikana oli palkkakatto paljonko yrittäjät saivat itselleen nostaa palkkaa. Maksoivat silloin palkkoja r-directin kautta, lainasivat sille rahaa ja kun molemmat firmat oli ajettu tyhjiksi, laittoivat molemmat itse konkurssiin.

Siirsivät mahdollisimman paljon rahaa ennen konkurssia itselleen palkkoina ja sisäisellä laskutuksella takkateollisuudelle. Tällä rahalla nyt sitten toimintaa käynnistetään uudestaan ja palkkojen nosto jatkuu.

Pesänhoitajan näkemys on että ei ole aihetta liiketoimintakieltoon. Silti mitäpä se hyödyttää jos Essi määrätään liiketoimintakieltoon, koska Kari Rosendahl pyörittää nykyistä toimintaa. Karilla oli Innorosissa prokura, mutta ei vastuullista asemaa.

Tässä on nyt ilmeisesti keksitty ikipetos jonka voi tehdä uudestaan ja uudestaan.
Ilmianna
Jaa
Moro !
Ettei vaan ole pumpusta maksetut rahat tuolla Panaman saarilla.
Soitin poliisille eilen ja oli siellä tehty rikosilmoituksia ko. yhtiöstä. Teen itsekin rikosilmoituksen, jossa aion esittää epäilyni siitä, että tilaamaani lämpöpumppua ja tarvikkeita ei koskaan edes tilattu valmistajalta. Samoin muutamaa päivää ennen konkurssia yritettiin vielä myydä olematonta tavaraa (kerätä rahaa) "viivästyneen" pumpun hyvityksenä.
Eihän tämä mitään auta, mutta yritetään ainakin. Jospa tästä maailmasta tulis vähänkään oikeudenmukaisempi tämän kautta !
Rahanahneus "pikkuporvareilla" ohittaa kiiman ! Ei ku uutta ja suurempaa mersua alle, ihaillaan ny !!!
Ilmianna
Jaa
Legendaarisimmat kusettajat porista, homma jatkuu ja kauppa käy.
Ilmianna
Jaa
Siinä kävi juuri niin kuin arvelinkin. Mitään näyttöä rikokseen viittaavasta ei ole tapahtunut. Poliisin kuvaillessa rikoksen täyttäviä elementtejä, olivat ne kuin suoraan tästä meidän tapauksesta. Ei arvaa polliisit astua suurempien varpaille ja töihinkin näissä voi joutua. On helpompaa tarkastella ja laskeskella poikien mopojen etuhammasrattaiden piikkien lukumääriä, ne kun ovat aina alle 13 kpl:een.
Vieläkö joku kehtaa väittää suomen olevan huono maa yrittäjälle. Ei riskejä, mahdollisuuksia rikastua toisten kustannuksilla, joo jos on luonteeltaan sellainen !
Nyt nielen tappion ja nokka kohti uusia seikkailuja. Olen tilannut Ruotsin kautta viimeiset tilaukset, eli asennustesterit ja mittalaitteet, uuden lämpöpumpun jne., no problms ja goodbye suomen verkkokaupat !
Ilmianna
Jaa
http://www.esaimaa.fi/Online/2016/04/02/Ultimatemarket jatkaa uuden yrityksen nimissä — kuluttajavirasto varoittaa ennakkomaksuista/2016120549297/4

Ihmisten huijaaminen jatkuu.
Ilmianna
Jaa
Terve !
Antavat kompensointia nyt konkurssifirmaan maksetuista romuista ? Minulle 500 euron ostosta 250 euro uuteen pumppuun, eli haluavat 650 euroa väliä ?!?! Tohtiikohan mennä maksamaan enää ? Maksu kuuleman mukaan siinä vaiheessa kun paketti on lähdössä varastolta. En ainakaan debitillä maksa, mutta tohtisiko luottokortilla mennä maksamaan ? On upea diili kyseessä ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jep. Maksa pois vaan, nauravat matkalla pankkiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Oletko jo saanut maksamasi lämpöpumpun?

http://www.lainvoima.com/kohde.php?id=5391
Ilmianna
Jaa
Nyt huomasin ! He ostavat täältä näitä pumppuja takaisin ja markkinoivat niitä meille !!! Mulle tarjottiin tuota pumppua 650 euroa !? Nyt näyttää olevan hinta 350 euroa paketti, eli siinä tyhjöpumppu ja seinäteline mukana. On tämä härskiä puuhaa !! Rahan himo ylittää kiiman !
Ilmianna
Jaa
Käyttäkää nyt jumalauta vähän järkeä. Tuon paskapuulaakin tarkoitus on vain kerätä idioottien rahat. " Halpa " hinta houkuttaa vaikka saisi sitten kilon paskaa nätissä paketissa. Hirsi rakennustenkin laatu sellainen, etten enään koskaan lähde sellaista saatanan baja majaa kokoamaan. En mistään hinnasta!!!
Ilmianna
Jaa
Jep, juuri niin ! Saat ampua minut !! V..tuttaahan tämä, ei me varmaan enää tilatakkaan sieltä mitään, mutta köyhä lankeaa yleensä näihin ansoihin. Ole sie viisaampi !!!
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Nythän se kuluttajien vedätys kesti paljon kauemmin kuin Ruusendaalilla koskaan. Monesko käyntiinlähtö on seuraava? Ensimmäisen kuprun muistan jo vuodelta -89, sitten... ja sitten?
Ilmianna
Jaa
Aion mennä paskalle tuon firman portaille. Kaikki huijarit mukaan
Ilmianna
Jaa
Ultimatemarket on taas pystyssä keräilemässä hyväuskoisten ja idioottien rahoja.
Ilmianna
Jaa
Eikö tuota porukkaa saada kuriin?
Ilmianna
Jaa
Konkurssivaroitus!
Tilasin Ulimatemarketista tynnyrisaunan kesäkuun alussa, ei alkanut kuulua. Kirjoitin nyt asiasta ja varastot täynnä saunoja. Kesäkuun alussa kävi , että maksat kun sauna toimitettu. Nyt tilanne muuttunut, pitäiskin maksaa etukäteen. Haistatin vitut. Taitaa olla konkurssi taas tulossa, enkä ihmettele.
Taidan ostaa Salvoksen valmiin saunan, niin ei tarvitse itkeä loppuelämä paskoja kauppoja tai menneitä rahoja.
Ilmianna
Jaa
On se kumma, että tuollainen konkurssi ei saa mitään julkisuutta ! Pitäisihä sitä jotenkin kuluttajien etujärjestöt tai mitä niitä onkaan ilmoittaa julkisuudessa tällaisista yrityksistä/yrittäjistä. Kuka näitä huijareita suojelee Suomessa ?
Ilmianna
Jaa
http://www.esaimaa.fi/Online/2016/04/02/Ultimatemarket jatkaa uuden yrityksen nimissä — kuluttajavirasto varoittaa ennakkomaksuista/2016120549297/4

semmosta
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Ultimarket on kyl viimenen pulju. Viime "konkurssissa" sai ihmisiltä varmaan 80t euroo.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kyllä minulle tuli ainakin kylpytynnyri perille. Kylläkin yli 6 viikkoa myöhässä. Omistaja taitaa nykyisin asustella ulkomailla??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Parempi pysyä ulkomailla uskoisin näin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kuuluisa Rosendahl tämänkin ketkufirman takana. Nimimerkillä veit minulta useamman tonnin. No oma vika, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.
Ilmianna
Jaa
Tyhmä jätkä, vielä samalla nimellä jatko bisneksiä..Tuleeko paljut, autotallit ja muut härpäkkeet nykyään sentäs perille asti?
Ilmianna
Jaa
Uusia kokemuksia??? Uskaltaako tilata??
Ilmianna
Jaa
Veikkaan ettei hirveen monia tilauksia tule ultimatemarket huijausvirmalle nykyisin.
Ilmianna
Jaa
Kuka edes kehtaa
Ilmianna
Jaa
komeetti tuli palju pihaa
Ilmianna
Jaa
VARO VARO VARO VARO VARO VARO VARO VARO!!!!!!!!!!! EI MITÄÄN ENNAKKOON KANNATA MAKSAA EI YHTÄÄN MITÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EIKÖ SIELTÄ PYSTY LASKULLA TILAAMAAN.
Ilmianna
Jaa
Diipa daapa mukava hesseli omistaja
Ilmianna
Jaa
Varo!!!! Varo!!!!! Varo!!!!!!
Ilmianna
Jaa
kuka kuka tilannut?????????
Ilmianna
Jaa
Vilkas Group ohjelmalla sivut väsätty :DD huijari

Edelleen rahaa vaativat etukäteen. ÄLKÄÄ IHMISET OSTAKO ULTIMATEMARKETISTA MITÄÄN.
Ilmianna
Jaa
MIKSEI VIRANOMAISET SULJE TÄTÄ LIIKETTÄ!!!!!!
Ilmianna
Jaa
kova jätkä omitaja!
Ilmianna
Jaa
Huijari lafka!!!
Ilmianna
Jaa
VITTU ÄLÄ TILAA MITÄÄN! EN SUOSITTELE EDES PAHIMMALLE VIHAMIEHELLE !!!!
Ilmianna
Jaa
Lisää kokemuksia?????? Kukaan tilannut autotallia??????
Ilmianna
Jaa
Voe voe. Hyviä firmoja menee. Sosialisointi mussuttaa ja nakertaa. Näin käy firmoille, yhdelle ja toiselle. Veroja ja työväenliittoja, eläkerasitteita ja veroja.
Tuntui firmalta, jonka kanssa olisin tehnyt kauppaa lähitulevaisuudessa.
Ei tehdä enää sitten.. harmi.
Ilmianna
Jaa
Näyttäähän tuo toimivan. Laskutuksella.
Mistä näitä nettijuttuja tulee?
Ilmianna
Jaa
SULKEKAAT ULTIMATEMARKET SIVUT. KUKAAN EI OSTA TEILTÄ ENÄÄN YHTIKÄS MITÄÄN.......
Ilmianna
Jaa
VAROKAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilmianna
Jaa
Omistaja pakoilee ulkomailla?
Ilmianna
Jaa
No onko grillikatokset / autotallit tullut perille?????
Ilmianna
Jaa
Hiljaiseloa.... Onko ultimatemarket toiminnassa? tilaako sieltä kukaan mitään?
Ilmianna
Jaa
lärveisiä kaarinasta
Ilmianna
Jaa
Ultimaattisenmarketti
Ilmianna
Jaa
Kaarinassa on kovia kavereita.
Ilmianna
Jaa
VAROITUS ULTIMATEMARKET.COM ent.Innoros Oy nykyinen takkateollisuus TOIMINNASTA!! Pettymys oli melkoinen, kun etukäteen maksetty grillikota ei saapunutkaan.Innoros Oy jatkaa huijaamistaan Takkateollisuus toiminimellä ja kauppaa samoja tuotteita edelleen ultimatemarket.com verkkosivujen kautta.
Asia on vihdoinkin käsiteltävänä Raision talousrikoksista vastaavalla osastolla.Asianomistajia on sadoittain ellei jopa tuhansittain.Toivottavasti huijatuksi tulleet vihdoinkin saisivat oikeutta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Koska tilasit?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ilmeisesti joku vanha case?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ultimatemarket/Innoros Oy Konkurssi 24.11.2015

Innoros Oy on jättänyt konkurssihakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen.
Yritys tunnetaan www.ultimatemarket.com verkkokaupastaan pihapiirirakennusten toimittajana ja energiaratkaisujen maahantuojana.

Vuodesta 2008 jatkunut talouden alamäki on kurittanut syvästi koko rakennusalaa ja sillä toimivaa yritystämme. Olemme yhteistyökumppaneidemme tuella saneeranneet toimintaamme voimakkaasti viime vuosina, mutta se ei ole riittänyt kääntämään tulostamme positiiviseksi volyymien laskiessa vuosi vuodelta.

Tämä historia yhdistettynä syksyn 2015 entistä synkempiin talousnäkymiin ja
kuluttajaluottamuksen pohjalukemiin on pakottanut meidät tähän päätökseen.
Kaikki toimitukset ja maksuliikenne on keskeytetty. Pesänhoitaja tiedottaa teille jatkossa tarkemmin asioiden edistymisestä, aikatauluista ja toimenpiteistä. Pyydämme odottamaan yhteydenottoa rauhassa.

Tiedotus toteutetaan ensisijaisesti sähköpostitse, joten pyydämme varmistamaan, että meillä on tiedossa ajantasainen sähköpostiosoitteenne. Kaikki yhteydenpito pesänhoitajan kanssa tapahtuu kirjallisesti joko sähköpostilla tai postitse. Yhteysosoite pesänhoitajalle on asiakkaat@ultimatemarket.com.

Mikäli teillä ei ole sähköpostia tai mahdollisuutta yhteyshenkilöön, jolla olisi
sähköpostiosoite, pyydämme yhteydenotot postitse osoitteella: Innoros Oy, Voivalantie 21,
20780 Kaarina.

Pyydän anteeksi omasta ja yritykseni puolesta tätä päätöstä, jonka olen pitkän
saneeraustaistelun päätteeksi joutunut tekemään.

Essi Silvonen
Innoros Oy
Yrittäjä

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta