Aihe

Pirjo Pönni syyllistää raiskauksista suomalaisia

Ulosmaasta

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tekojakaivataan

   Sebastian Tynkkynen
   9 t · Oulu ·

   Lähetin juuri äskeisen sähköpostiviestin maamme pääministerille.

   --
   "Arvoisa Juha Sipilä.

   Kerroitte pääministerinä 5.9. antavanne Kempeleen asuntonne turvapaikanhakijoille vuodenvaihteessa. Tekonne seurauksena Euroopan johtajien ja suurimpien lehtien saattelemana maanosamme ulkopuolella Suomesta puhuttiin turvapaikanhakijoille otollisena kohteena, jossa pääministerikin avaa ovensa heille.

   Sillä oli vakavia seurauksia. Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa ihmissalakuljettivat markkinoivat maatamme lausunnoillanne. Suomen kantokyky ei kestä enää elintasosurffaajia, jotka ovat tulleet useiden turvallisten maiden läpi päästäkseen juuri Suomeen.

   Kansalaisemme ovat kohdanneet väkivaltaa, ryöstelyä ja turvattomuutta. Luottamusyhteiskuntamme on tuhoutumassa pala palalta, kun vuosikymmeniä jatkunut toisiin luottamisemme ja hyväuskoisuutemme valjastetaan näiden maahantulijoiden vääriin tarkoitusperiin. 23.11. on jälleen yksi niistä päivistä, kun Suomi suree tämän kansainvaelluksen karvaita hedelmiä.

   Kotikunnassanne Kempeleessä ulkomaalaiset kävivät käsiksi vasta murrosikäiseen lapseen, ja raiskasivat hänet. Se varmasti pysäyttti teidät. Uskon, että kempeleläiset ymmärtävät tilanteen vakavuuden, eivätkä halua alueelleen lisää ihmisiä, joiden sopeutumisedellytykset ovat huonot - siitäkin huolimatta, että olette ilmoittaneet ottavanne Kempeleeseen heitä lisää kodillisen verran.

   Olette sanoneet, että tuomitsette teon. Mutta se ei varmasti montaa ihmistä tällä hetkellä lämmitä, eikä auta itse tilannetta. Pyytäisin teiltä valtiomiesmäistä tekoa. Pyytäisin, että kannatte vastuun siitä, että teidän vuoksenne Suomesta on oltu tekemässä turvapaikanhakijamagneettia. Te voitte nyt astua esiin, ja ilmoittaa, että turvapaikanhakijat eivät ole tervetulleita teille ja perutte aikaisemman lupauksenne antaa heille kotinne.

   Sen jälkeen viesti siitä, että kantokykymme ja mittamme on täysi, kiirii myös lähtöalueille."

  • juupajuupajuupa

   Tämän kansa tiesi jo ennalta...Kun tuodaan nuoria miehiä kulttuureista joissa ei kunnioiteta naisia tänne Suomeen vetelehtimään kaduille, niin tietäähän sen miten yksin kulkeville koululaistytöille käy....

  • kokoerohuomattava

   http://static.mvlehti.net/uploads/2015/11/12254324_848987001888134_606835658_n.mp4?_=1
   Ei tämä mamutti ainakaan suomalaiselta näytä.
   Kovin on suvakki touhussa mukana,pakarat levittää!

   • kulttuuria-avustettava

    Itse pönnihän siina videolla peruukkipäässä kotouttaa 27 ;ttä matua aamupäivän aikana,ja iltavuorossa on 50 uutta kotoutettavaa.kyllä pönnillä nyt touhua pisaa niin mahamakkarat senkun hötkyy.


  • tuttuahöpin

   Poliisi: Noin 10 turvapaikanhakijaa epäiltynä raiskauksesta tänä vuonna

   Perjantai 27.11.2015 klo 13.46 (päivitetty klo 14.21)

   Poliisin tietoon on tullut tänä vuonna kymmenkunta raiskausjuttua, jossa epäiltynä on turvapaikanhakija, kerrotaan Poliisihallituksesta.

   Poliisihallitus muutti tämän kuun alussa järjestelmiään niin, että tieto epäillyn taustasta turvapaikanhakijana liitetään rikosilmoitukseen. Turvapaikanhakijoihin liittyvää rikollisuutta on tarkoitus avata tarkemmin seuraavassa osavuosikatsauksessa, joka ilmestyy tammikuun loppupuolella.

   Tällä viikolla on tullut ilmi kaksi erillistä raiskausepäilyä, joissa uhrina on ollut 14-vuotias tyttö. Toisesta epäillään turvapaikanhakijaa. Poliisin mukaan myös toisessa epäilty on ulkomaalaistaustainen. Poliisi ei ole kuitenkaan vahvistanut median tietoja, joiden mukaan hänkin olisi turvapaikanhakija.
   STT

  • enolesukua
  • oikeusvaltio
  • mnbhgy6
  • vieläkömuuta

   https://youtu.be/GwogfoXnbYY

   45 minuuttia -ohjelma yhdeksän vuoden takaa: Miksi ulkomaalaisrikollisia ei karkoteta? (Video)

   Kysymys on edelleen sama. Videon pituus on 8:28.

   06.12.2015 19:10, 4077 lukukertaa

   InstaCasino antaa uusille pelaajilleen huimat edut. Tarkista tästä!

   Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoteta?

   MTV:n ohjelmasta 45 minuuttia lyhennettynä julkaistu video on ladattu YouTubeen jo 7. syyskuuta, 2006. Kysymys on täsmälleen sama, kuin yhdeksän vuotta sitten.

  • Riipuyjoristillä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984