Miksi Timo Esko

selvää-puhetta---



Tuleva KKO:n presidentti tahtoo kumota perusoikeus 21 § mukaisen oikeuden?

Ko. laki sanoo, että ”JOKAISELLA on oikeus saada asiansa käsitellyksi lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa.”

Nyt, Timo Esko ”opastaa” 20.11.2015 antamissaan lausunnoissa, ettei köyhän huoli hakea oikeutta!

Köyhällä pitäisi olla riitajutuissa vähintään 20 000 euron arvoiset saamiset, jotta sitten vasta harkita lähteäkö oikeutta käymään! Varoitus on (köyhien) ihmisten manipulointia.
http://yle.fi/uutiset/korkeimman_oikeuden_uusi_presidentti_timo_esko_koyhan_oikeusturva_on_iso_ongelma/8469157

Perusoikeus 21 § sanoo (edelleen) JOKAISELLA on oikeus. Tulevalla KKO:n presidentillä ei siis ole mitään oikeutta ryhtyä murentamaan tätä oikeutta, eikä hänelle ole annettu mandaattia siihen.

Korkeimman oikeuden presidentti on näin tuonut kirjallisen näytön, julkisesti, siitä että hän kategorioi kansalaiset eriarvoiseen asemaan. Hänen kommenttinsa osoittavat, että hän antaa tukensa niille, joilla on ”varaa” käydä oikeutta.

Muodollisesti hän suree köyhien oikeusturvan puutteita, mutta julkisen lausuman tarkoitus on toinen. Se näyttää olevan, että ”pysykää köyhät ruodussanne” - älkääkä rasittako hyvien, varakkaiden ja hyväosaisten oikeutta saada käyttää oikeuslaitoksen palveluita! Säästöt tarkoittavat, että ”oikeuden jakamista” tulee edelleen rajoittaa, ja tietenkin sellaiset kuuluvat ”maksukykyisille”, hyväosaisille, paremmille kansalaisille!

Te köyhät? Maksakaa vain veroillanne kiltisti tämä oikeuslaitoksen teatteri! Siinä teidän osanne....

http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/avoin-kirje-timo-eskolle
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13965952/avoin-kirje-hovioikeuden-presidentille-25-11-2015

18

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • htbg

      Montako aloitusta vielä ajattelit tästä selkeästä ymmärryskykysi puutteesta tehdä?

      Odotatko saavasi enemmän myötäilevänkauhistelevia vastauksia, jos avaat varmuuden vuoksi monta aloitusta?

    • faktat-puhuvat

      htbg

      26.11.2015 15:56


      Mikä nyt mättää? Onko huoli oikeusasioiden moraalittomuuden päivänvalosta? Vai oletko kenties tämän KKO:n tulevan presidentin anonyymi puskajussi, joka höpötät omiasi?

      Koetea etsiä joku muu kiva palsta!

      Aloittajan ymmärryskyky on tullut testattua vuosikymmenien aikana. Mutta kerropas sinä, joka lusmuilet mm. nimimerkin - htbg - piilossa, että KUKA olet?
      ja muutakin meriittiä voisit kertoa --- mutta et des USKALLA. Ymmärryskykysi puutetta voi valittaa, ja moaali lienee samaa kaatopaikkatasoa?

      Koirat haukkuvat, karavaani kulkee!

      • htbg

        Vastasin ihan asiasta ainakin yhdessä muussa ketjussa. Lopuissa tyydyn kyselemään, että mikä järki on avata monta aloitusta samasta aiheesta. Voisitko sinä arvon selvää-puhetta--- ja faktat-puhuvat (koska mitä ilmiselvemmin olette yksi ja sama henkilö) nyt vain vastata kysymykseen?

        Eli vielä kerran: Mikä järki on avata samasta aiheesta monta aloitusta?

        Menee jo voimakkaasti alkuperäisen aiheen ohi, mutta miksi syytät minua nimimerkin takana lusmuilusta, ja kyselet kuka olen? Et kai yritä väittää, että jompikumpi "selvää-puhetta---" tai "faktat-puhuvat" on sinun ihan oikea nimesi? Mitä ovatkaan vanhempasi mahtaneet ajatella...
        Ja ei, en aio tällä pastalla paljastaa henkilöllisyyttäni. Sen voin kertoa, että valitettavasti en ole KKO:n uusi presidentti. Mielelläni ottaisin ainakin hänen palkkansa kyllä...

        Ja koska minulta vaadit meriittiä, niin kohteliasta on ensin kertoa omasi. Näissä aloituksissa ainakaan et ole kertonut mitään. Mutta vaikka sinä ilmeisesti meriittejä arvostatkin, niin minä arvostan enemmän itse asian käsittelyä ja argumentteja. Se on aivan sama mitkä meriitit kirjoittajalla on, jos hän ei edes ymmärrä yksinkertaista uutista.

        Mitä ymmärryskykyysi tulee, niin jokainen näistä tämän aiheen aloituksista todellakin kertoo siitä, että se ymmärryskyky selkeästi on testattu useasti. Ja köykäiseksi havaittu. Sen sijaan en tiedä mitä kaatopaikkatasoani kuulemma oleva moaali on. Kenties voit valottaa minua. Liittyykö se jotenkin ymmärryskykyyn, nimimerkkien takaa keskustelemiseen vai meriitteihin?


    • smile---

      htbg

      26.11.2015 21:53

      Onnipommihan siellä kirjoittelee nikin takaa, käyttää monta nikkiä!
      Näyttää olevan ahne sika? Toisessa ketjussa kehuu, että menee pikkujouluun ja nauttii hyvistä tuloista (S24-oikeudenkäynnit) ja täällä että "Mielelläni ottaisin ainakin hänen palkkansa kyllä...".

      Selvä homma! Samaa tavaraa eri paketeissa! Eikä uutta. Jo vuosia aiemminkin tämä sama taho on koettanut savustaa Eräitä pois tältä palstalta...

      Ja esiintyvät muka fiksuina kyselijöinä! Ja kun heitä fiksummat eivät anna vastauksia heidän infantiileihin ja provosoiviin "kyselyihin" - niin saman kaavan mukaan he leimaavat, etät on ymmärrtyskyvyn puutetta!

      No, puskasta huutelevat anonyymit? Koettavatko he leikkiä jotakin Netti-Tohtorin diagnoosipalstaa täällä! Höpö-höpö sellaisille!

      MHL:n ymmärryskyky on kyllä tullut kovasti testatuksi; ei vaikeita oikeusprosesseja (ilman asianajajaa) voita jos ymmärryskyky ei pelaa!

      Eli? Nimmari htbg

      26.11.2015 21:53

      kuuluu siihen katkerien, kateellisten ja pahanilkisten puskajussien joukkoon, jotka luuserimaisesti piilottelevat itseään, ja koettavat olla jopa "uskottavia.

      Hymyilkää!

    • Onnibonni

      Heh, tuo htbg ei kyllä ollut minä.

      Htbg, tämä smile--- ym. on sellainen Maija-Liisa Hiekkanen (tai jotain vastaava, hän laitti nimensä sinne avoimen kirjeensä loppuun). Jos et ole huomanut, hänellä on sellainen ristiretki päällä joka jotenkin liittyy työpaikan menettämiseen, Kelan vääriin päätöksiin. Siitä on sitten aiheutunut ainakin pari eri oikeusprosessia, kansalaisaloite (epäonnistunut sellainen) ym.

      • räksytys-ei-haittaa

        Onnibonni puhuu höpöä. Maijaliisa H:lla ei ole syytä häpeään. Työpaikkaa ei ole menetetty! - se päättyi normaaliin määräaikaisuuteen. Mutta työnanteja (Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiö) jätti laittomasti loppupalkan maksamatta, ja sai 5,5 vuoden kuluttua langettavan tuomion, ja maksoi vahinkonaan omat oikeudenkäymisulunsa, liki 13 000 euroa, ja muita maksuja...http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/erityisasuntosaatio-havisi-palkkariidan

        Tuomio on julkisessa oiekusprosessissa annettu, 2.2.2015, joten sen kertominen on ok, ja osoittaa onnipommin valheellisen kieroon-kääntämis-sikailun!

        Onnipommi rassukka yrittää puskajussina ja useilla eri nikeillä kaiken aikaa mollata tätä MLH:a, kirjoitta perättömyyksiä, halveksuntaa. On siis kateellinen ja pahanilkinen.

        MLH on sentään voittanut liki 10 jutussa 2002 alkaen, joten antaa tämän onnipommin kuin rakkikoiran räksyttää. Ei haittaa! Aikoo mennä kaljaa litkimään...

        Onnipommia harmittaa, kun sen räksytys ei tehoa, ja MLH ajaa voitokkaasti ja rohkeasti asioitaan. Kela ei ole vielä suinkaan päässyt vastuistaan... ja käsittely tulee jatkumaan maan perusteellisesti, niinkuin pitää. Aina EIT:n tasolle saakka.

        Joten onpas onniponnilla vielä monta kaljaretkeä, jos aikoo jatkaa räksystään...

        Koirat haukkuvat, karavaani kulkee!


    • laki-on-sama

      Asia on selkeä. KKO:n tulevan tuomarin asemassa esitettynä Timo Esko on ylittänyt valtuutensa. Hän käyttää hyväksi asemaansa. Mutta väärin.

      Jokainen köyhä voi vapaasta tahdostaan jättää menemättä oikeuteen oikeutta hakemaan. Mutta ei edes KKO:n presidentti voi ohi peruoikeus 21 § ryhtyä suosituksiin, manipuloimaan köyhiä, ettei näiden taloudellisista syistä ole viisasta oikeutta hakea!

      Jos TIMO Esko esittää taloudellisia "rajoja", niiät pitää esittää yhdenvertaisesti kaikille!

      Jos köyhille suositetaan, ettei huoli oikautta hakea alle 20 000 euron vahingoissa, Timo Eskon pitää lausua myös, ettei rikkaan huoli hakea oikeutta vaikkapa alle 100 000 euron vahingoissa. Siinä näkyisi edes jotakin yhdenvertaisuutta? Timo Esko on rikkaan eliitin puolusmies, ja käyttää hyväksi (köyhienkin) maksamaa julkista oikeusjärjestelmää.

      Köyhälle 20 000 ja allekin menetys voi olla vuoden palkkaa vastaava vahinko.

      Pitäisikö köyhien uskoa ja olla "hiljaa" ettei hae oikeutta?


      Ei. Ehdottomasti ei.

      Perusoikeus 21 §: Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi....

      • Rikkaita_köyhiä

        > Köyhälle 20 000 ja allekin menetys voi olla vuoden palkkaa vastaava vahinko.

        Miten köyhällä on ollut alkuaankaan tuollainen summa menetettäväksi? Kyllähän rikas voi menettää 20000, mutta ei köyhä sellaiseen pysty.


      • koeta-ymmärtää
        Rikkaita_köyhiä kirjoitti:

        > Köyhälle 20 000 ja allekin menetys voi olla vuoden palkkaa vastaava vahinko.

        Miten köyhällä on ollut alkuaankaan tuollainen summa menetettäväksi? Kyllähän rikas voi menettää 20000, mutta ei köyhä sellaiseen pysty.

        Eikö ymmärrys pelaa?

        A) Rikas on voinut ryöstää köyhältä... B) Joku (rikas) on tuottanut vahinkoa, eikä aio maksaa, C) On joutunut rikoksen uhriksi...

        Eikö ymmärrys pelaa?

        Oikeusistuin on sitä tarkoitusta varten, että siellä voi kysyä saataviensa perään!

        Eikö ymmärrys siis pelaa?


    • luettuon
    • kiinnostavaa---

      Hyvä aloitus ja asiaa!!

    • höpön-höpön---

      Luin. Eräs anononyymi nikki kirjoitti.

      "Ja ei, en aio tällä pastalla paljastaa henkilöllisyyttäni. Sen voin kertoa, että valitettavasti en ole KKO:n uusi presidentti. Mielelläni ottaisin ainakin hänen palkkansa kyllä..."

      Rupes naurattamaan! Ei uskalla kertoa kuka on, ja sitten parka koettaa esittää uskottavia mielipiteitä? Voi rassukkaa...

      Pubissa istuva kännikalakin on uskottavampi kuin luuseri, joka netissä höpöttää nimmarin takaa!!!

      • 6trhgf

        En nyt muista enää millä nimimerkillä kirjoitin, mutta sinusta siis mielipiteestä tulee epäuskottava, jos sen kirjoittaa nimimerkin takaa?

        Onko sinun oikea nimesi sitten höpön-höpön---, kiinnostavaa---, koeta-ymmärtää, vai jokin muu näistä, joilla tässä ketjussa olet esiintynyt?

        Ja jos ne ovat vain nimimerkkejä, niin mitä se mielestäsi oman logiikkasi mukaan tekee sinun mielipiteidesi uskottavuudelle?


      • variksenpelättikö--

        Nimimerkillä kirjoittavan teksti toki on se, jota pitää tarkastella. Mutta joka kirjoittaa jatkuvasti vain täyttä höpöä, ja tekee sen puskassa huudellen... kuinka voisi edes OLETTAA, että hänet otettaisiin tosissaan? Sellaiset viestit kuuluvat datasiirojen kalmistoon.

        Uskottavuus lähtee aitoudesta, rohkeudesta. Pelkurit ja piiloissa lusmuilevat eivät kyllä uskottavuuttaan vahvista...

        Lumiukkokin on uskottavampi esitys, vaikka se lämmössä sitten sulaakin!
        Variksenpelättikin tehoaa joihinkin lintuihin, mutta kukaan normaalitasoinen ihminen ei ota variksenpelättiä totena.

        Jatkakaa te lusmuilijat ottoja fonttejanne, ellei muuta harrastusta löydy?


      • 6trhgf
        variksenpelättikö-- kirjoitti:

        Nimimerkillä kirjoittavan teksti toki on se, jota pitää tarkastella. Mutta joka kirjoittaa jatkuvasti vain täyttä höpöä, ja tekee sen puskassa huudellen... kuinka voisi edes OLETTAA, että hänet otettaisiin tosissaan? Sellaiset viestit kuuluvat datasiirojen kalmistoon.

        Uskottavuus lähtee aitoudesta, rohkeudesta. Pelkurit ja piiloissa lusmuilevat eivät kyllä uskottavuuttaan vahvista...

        Lumiukkokin on uskottavampi esitys, vaikka se lämmössä sitten sulaakin!
        Variksenpelättikin tehoaa joihinkin lintuihin, mutta kukaan normaalitasoinen ihminen ei ota variksenpelättiä totena.

        Jatkakaa te lusmuilijat ottoja fonttejanne, ellei muuta harrastusta löydy?

        Noniin, nyt kun kerran olemme yhtä mieltä siitä, että se on teksti, jota pitää tulkita, niin mitä mieltä olet tästä omasta tuotannostasi, jossa toistuvasti osoitetaan paitsi tietämättömyyttä oikeusjärjestelmästä, myös sisälukutaidon ja ymmärryskyvyn puutetta.

        Ethän osaa edes tulkita mitä KKO:n uusi presidentti sanoo, vaan vedät siitä sellaisia johtopäätöksiä, joita siitä ei pahalla tahdollakaan voi vetää.

        Ei se osoita mitään aitoutta eikä rohkeutta. Typeryyttä kylläkin.

        Joten omia sanojasi lainatakseni: Mutta joka kirjoittaa jatkuvasti vain täyttä höpöä, ja tekee sen puskassa huudellen... kuinka voisi edes OLETTAA, että hänet otettaisiin tosissaan? Sellaiset viestit kuuluvat datasiirojen kalmistoon.

        Tokihan ne viestisi siinä mielessä ovat oikeassa paikassa, että melkoinen datasiirtojen kalmisto tämä Suoli24 on...


    • nähty-se-on

      Sellaisia ne on, tuomarit. Rikkovat mennen tullen näitä perusoikeuksia....

    • g9y987

      Joo, niillä on menny virka päähän. Ne kuvittelee voivansa sanoa ja tehdä mitä vain=

    • gp08rty

      Aika paksua tekstiä lateli se TImo E. Et on siis ylpeä tuomaireista, niiden moraalista!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      243
      2101
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1817
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      70
      1523
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      107
      1225
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1105
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1025
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe