Avoin Kirje hovioikeuden presidentille 25.11.2015

köyhäkansalainen---

Arvoisa Turun hovioikeuden presidentti Timo Esko



Osa 1



Samalla kun esitän onnitteluni uuden virkanne johdosta Korkeimman Oikeuden presidentin tehtävissä, pyydän saada kommentoida hiljattain lausumaanne kannanottoa: Köyhän on vaikea saada oikeutta.

Olette huolissanne köyhien oikeusturvasta? Koska Te olette esittänyt julkista kantaa ongelmaan - yhdenvertaisen sananvapauden putteissa allekirjoittanutkin lausuu kantaansa. Julkisesti. Niinkuin avoimessa oikeusvaltiossa, demokratiassa on oikein. (Jaan tekstin kahteen osaan, ettei tule liikaa luettavaa yhdellä kerralla.)



Köyhien ja rikkaiden oikeudet?



Esittämänne ongelma on hyvin kansalaisten ”köyhien” tiedossa. Oikeusjärjestelmä on tuhansia vuosia näyttänyt tätä samaa mallia, ei tämä mitään uutta sinänsä ole? Mutta? Länsimainen oikeusvaltio, oikeusjärjestelmä?

Yleensä Korkein oikeus ottaa ennakkotuomioistuimena kantaa tuomioistuimen sisältä ja tasolta, ei sen sivussa, medioissa. Te ette kuitenkaan ole vielä KKO:n virassa, mutta kirjoitatte kuin "ennakkoasiaa"?

Julkinen mediakannanottonne mm. siitä, ettei köyhän huoli hakea oikeutta jos vaikkpa riidan rahallinen arvo 20 000 euroa, on ristiriidassa sen kanssa, että olisitte ”huolissanne köyhistä” . Lähde:

http://yle.fi/uutiset/korkeimman_oikeuden_uusi_presidentti_timo_esko_koyhan_oikeusturva_on_iso_ongelma/8469157



Kannaottonne siitä, että varakkaamman on helpompi saada oikeutta, on kansanviisauden mukainen: Rahalla saa ja hevosella pääse! Harjoitatte mielipiteen muokkausta, manipulaatiota? Annatte köyhille sellaista nonverbaalia paimennusta, että kärsikää vain nahoissanne jos vahvempi osapuoli on ryöstänyt teiltä vaikkapa 19 500 euroa! Turha lähteä oikeutta hakemaan!

Mihin unohditte perusoikeuksien 21 § säädöksen? ”Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimesssa...” Mihin unohditte tuomarin valan velvoitteen: Lupaan toimittaa oikeutta niin köyhälle kuin rikkaalle?

Julkisesta mediakannaottostanne voi tehdä selkeän päätelmän: Tätä nykyä Suomen tuomioistuinlaitos on vain rikkaiden ja hyvässä asemassa olevien areena, jossa rikas ja enemmän rikas saa ”oikeutta”. Köyhät pysykööt ruodussaan, mutta osallistukoot verovaroin tämän ”eliitti- tuomio-istuin-areenan” kustannuksiin! Te köyhät? Älkää astuko Arvokkaiden Areenoille! Kärsikää vain nahoissanne kun olette niin köyhiä, typeriä että kuvittelette oikeutta saavanne?

Näin se menee. Näin se on mennyt! Kansa tietää... Rahalla saa ja hevosella pääsee. Rakenteellinen hyvä-veli-verosto on melkoisen varma tae, että voittaa jutun kuin jutun! Tilattu ja maksettu tuomio....

En kuitenkaan lopeta vielä tähän. Jatkan puhettani, osa 2, jos sopii? Minulla on eräs syy kirjoittaa Teille, koska olette erään minulle ajankohtaisen asian foorumilla.

(Mutta, jos tavallisen (köyhän) kansalaisen ajatukset eivät anna aihetta lukea, en lainkaan siitä pahastu. Toiset lukevat...)

(Jatkuu, osassa 2)

44

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • köyhäkansalainen---

      Avoin Kirje hovioikeuden presidentille
      Osa 2


      Arvoisa Turun hovioikeuden presidentti Timo Esko


      Jatkan nyt ( osa 2)

      Te arvoisa Timo Esko olette erään oikeushallinnon yksikön ( Turun HO) ”kapteeni”. Käsittelyfoorumillanne on juuri nyt sellainen juttu, jossa allekirjoittaneelle ”köyhälle” ei ole herunut oikeutta, sellaista joka näyttöjen ja faktojen mukaan kuuluisi. Ja kun Vakuutusoikeudessa oikeutta jo näkyi (28.11.2013 , 3900/2102/3942) senkin oikeusturvan onnistui tämä ”rikas ja vahva” romuttamaan, ja tuomioistuinlaitos (tietenkin) valvoi tätä vahvemman ja varakkaan asiaa!

      Tässä ei ole kysymys siitä, että mikään ”köyhyys” olisi oikeuden saamisen ongelma!

      Miksi köyhä ei saa oikeutta? Se ei ole saamiasia, vaan ”toimitusasia”. Tuomarin vala sitoo tuomaria, se velvoittaa tuomaria ”toimittamaan” oikeutta - myös köyhälle. Köyhän oikeusturvan puute on adekvaattisessa yhteydessä oikeuslaitoksen korrputioon. Tuomari antautuu rähmälleen vahvemman tahon edessä, kumartaa vahvempaa, myy oikeuslaitoksen riippumattomuuden ja puolueettomuuden, miksi? Siksi, että vahva voi maksaa, voi tilata sopivan tuomion. Kysymys on ”toimittamisesta”. Rahalla ja suhteilla sitä saa!
      Säälittävä näyttö tällaisesta on mm. Kanta-Hämeen käräjäoikeuden rikosasian tuomio 15/199. Säälittävä häpeänäyttö Suomen tuomioistuinlaitoksen alennustilasta, kaatopaikasta, jossa tuomari on kadottanut jopa realiteettinsa?

      Nyt tämä em. säälittävä ja oikeuslaitoksen mainetta häpäisevä ”tilattu-ostettu-maksettu” tuomio on juuri Teidän foorumillanne. Turun hovioikeudessa.

      Jos Teidän mediakannattonne pitäisi ottaa piirun päälle uudeksi ”laiksi” siitä, onko köyhän viisasta hakea ”oikeutta” alle 20 000 euron rahallisissa kysymyksissä - ja jos Te olisitte juTun ratkaisija, Te antaisitte siis köyhälle seuraavan ”tappotuomion”? Kuin muinainen roomalainen carnifex? Köyhä kuolkoon kitisemästä?

      Minun lainmukainen saatavaoikeus on lähes 20 000 euroa, täysin näytetty vahinko.

      Ja älkää edes ehdottako, että ”köyhyys” olisi este saada tätä oikeutta! Siitä ei ole kysymys. Päin vastoin. Nimenomaan köyhän pitää saada oikeusturvaa. Silloin, kun vahvempi on laittomasti (jopa rikollisin näytön) ryöstänyt köyhältä tämän perusturvaa, sairauspäivärahaa.

      Kysymys ei siis ole rahasta. Kysymys on yhdenvertaisesta oikeudesta. Oikeusturvasta, joka kuuluu köyhällekin. Kysymys on ikikaisesta asiasta. Oikeudesta, oikeudenmukaisuudesta.

      Tässä tapauksessani ”köyhä” ei ole kuluttanut yhteiskunnan oikeusapuvaroja. Ei ole tuottanut oikeuskuluilla vahinkoa yhteiskunnan maksettavaksi. Köyhyys ei ole estänyt häntä ajamasta juttuuaan. Noin 20 vuotta oikeusasioiden viidakoissa kyllä opettaa. Siinä ajassa oppii tuntemaan niin lailliset kuin laittomatkin oikeudenkäytön seikat. Oppii näkemään muutamalla silmäyksellä jotkut harvat rehelliset tuomarit, ja runsaan ketkuilijatuomareiden joukon, pelin pelurien porukan. Suomen oikeuslaitos opettaa kansalaisia...

      Lopuksi

      Julkinen mediakannaottonne siitä, että ”köyhän on vaikea saada oikeutta” viritti siis tämän vastakannanoton. Kyse ei ole siis oikeuden ”saamisesta”, vaan kysymys on ”toimitusongelmasta”. Ja kun ”oikeutta” toimitetaan runsaasti rikkaille, hyväosaisille, vahvoille ja maksaville tahoille, sitä ei matemaattisesti enää riitä köyhille? He saavat nuolla näppejään, maksaa rikkaidenkin kulut ja kustannukset! Niin Te lausuitte. Niin te opastitte...
      Mutta kansa kysyy, mitä ”oikeutta” sellainen on? Ellette muista, se on vääryyttä. Oikeusistuin on romuttunut vääryysjakkaraksi. Mukavaa lepoa Suomen Vääryysjakkaran Korkeimmassa nojatuolissa!

      Maijaliisa Hiekkanen
      Vääryyjakkaroiden köyhäksi ryöstämä kansalainen

      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/avoin-kirje-timo-eskolle

    • katselijavain----
    • yjthngfbv

      Sisälukutaito on arvokas asia. Sitä kannattaa harjoitella. Oppii ymmärtämään mitä uutisissa kerrotaan, ja voi jopa ymmärtää mitä itseään viisaammat sanovat.

      Nyt sinä et ole ymmärtänyt.

      Mitä muuten luulet, seuraako tuo uusi KKO:n presidentti Suoli24:n laki&rikos -palstaa? Meneekö tämä "avoin kirjeesi" perille?

      • Asia-kunnossa-

        Kuules saivartelija. Avoin Kirje on tarjottu Timo Eskolle aivan ensimmäiseksi, ja hän on sen lukenut, samoin hänen sihteerinsä. On sivistynyttä lähettää avoin kirje aina ensin sille, joka on päätähti näyttämöllä!!!


      • Oikeusturva
        Asia-kunnossa- kirjoitti:

        Kuules saivartelija. Avoin Kirje on tarjottu Timo Eskolle aivan ensimmäiseksi, ja hän on sen lukenut, samoin hänen sihteerinsä. On sivistynyttä lähettää avoin kirje aina ensin sille, joka on päätähti näyttämöllä!!!

        Kirjoitit täyttä asiaa ja se "sisälukutaito" tuntuu monelta itsensä ainakin mielessään liittäneiden selittelyihon eli taas kerran."mustamaalaus" yritelmiin ja asian vähättelyyn. jokainen ymmärtää tämän, kuten myöskin "avoimen kirjeen" tarkoituksen.


      • kansa-näkee---

        Aloittana sisälukutaito, sekä myös looginen sisällinen ymmärrys näkyy olevan hyvin hallussa!

        Kun Timo Esko "kehuu" olevansa ylpeä tuomareiden moraalista, ei enempää tarvitse näyttöä siitä sokeudesta, jossa oikeuslaitos muhii! Toki heidän pitää puolustaa itseään?

        Ja vääriäkin tekoja ja menettelyitä! Mutta KANSA näkee! Ei pelkät sanat ketään vakuuta.

        Puuttuvan näytöt, teot, päivänvalon kestävät moraaliset ratkaistut!

        Aloituksen Avoimen Kirjeen ydin on: - Oikeusistuinlaitos on mädäntynyt Vääryysjakkaran
        pahaan tilaan. Sitä ei auta eikä puhdista, vaikka KKO:n tuleva kapteeni kuinka kehuskelisi ja sepittäisi tyhjiä fraaseja!

        Niihin uskovat vain infantiilit ja asioista tietämättömät kansalaiset, jotka elävät utopioissaan...


      • Onnibonni

        Heh, taitaa MLH taas toimia monella eri nimimerkillä ja vastailla hyväksyen omiin viesteisinsä. Huomaatteko miten hän kokoajan laittaa sanoja turhien lainausmerkkien "" sisälle.

        Oli miten oli, Timo Esko puhuu ihan totta, eli pienissä riidoissa oikeudenkäyntikulut voivat tulla kohtuuttoman suuriksi hyötyyn verrattuna. Lisäksi hän antaa vielä käytännön neuvon siitä milloin riidat ovat sen verran pieniä että oikeudenkäyntikulut tulevat ylisuuriksi.

        Pääasiallinen ongelma on, että MLH ei oikein tajua normaalin oikeusprosessin tarkoitusta. Oikeusprosessin ensisijainen tarkoitus ei suinkaan ole tuottaa oikeutta, vaan niin hyvän lopputuloksen kuin mahdollista. Kukaan normaali ihminen tai yritys ei mene oikeuteen pelkästään oikeutta etsimään, vaan niin hyvää lopputulosta kuin mahdollista.


      • OnnipommiX

        P...n jauhaja, puskajussi Onnipommi taas runoilee! Onkohan oma lhemä ojassa, vai jonkun muun oikeusmoraaliltaan lipsahtaneen!

        Timo Esko puhuu A) totta siinä, että köyhän on vaIkea saada oikeutta, mutta
        B) puhuu rikkaiden ja varallisten ja hyväosaisten pussiin siinä, ettei köyhän huolisi edes oikeutta hakea!

        MLH on menestynyt lähes kaikissa jutuissaan! Hän, maallikkotason juristiosaajana tietää nämä arkisen käytännön seikat. Onnipommi taas tuskin tuntee muuta kuin omien korvien väliset värinät? Ja luulee, että joku häntä ottaisi puskajussin tasolla tosissaan? Ei...

        MLH on tajunnut ja tajuaa normaalin oiekusprosessin tarkoituksen. Ja siksi hän on sekä tAistellut, että voittanut lukuisissa jutuissa. Hän on normaaliksi todettu ihminen, mutta ei mikään pelkuri ja luuseri. Ja se aina näyttää ärsyttävän onnipommia!


        TIMO Esko toi esille ongelman: köyhien on vaIkea saada oikeutta. Hän ei sanonut"hyvää lopputulosta" vaan OIKEUTTA. Hän puhui oikeusasioiden kieltä. Oikeutta.

        Jokainen moraalinen ja oikeudentuntoinen ihminen etsii OIKEUTTA, kun vääryys on iskenyt kehiin. Lopputulos on sitten mitä on? Mutta ellei etsi OIKEUTTA ( lainmukaista, kohtuullista, oikeaa) ratkaisua, on parasta mennä vaikka pubiin kaljalle, taikka katsoa TV:n viihdettä.

        Sellainen linja sopii Onnipommille! Hauskaa iltaa illuusioittesi parissa!

        ÄLÄ vain etsi OIKEUTTA missään asiassa. Kiittele vääryydestä ja ryyppää kaljaa!


    • näyttö-on

      kuules sinä suunsoittaja, puskajussi Onnipommi! Kun vuosikausia herjaat ja pilkkaa tätä MLH:a, niin osoitapas näytöillä - edes esiintymällä omana itsenäsi - mitä sinulla on?

      Pilkkkasit vuosikausia tätä MLH:a. Mutta hän on sitä lajia, että hän toimii eikä ruikuta, eikä sinun tavallasi huutele onttoja sanoja puskista! Häpeä. Häpeä. Olet säälittävä ressukka.

      Tässä sulle raukalle taas pari tuoretta esimerkkiä, miten MLH on voittanut juttunsa!! )EIkä se ole ensimmäinen eikä ainoa...)

      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/erityisasuntosaatio-havisi-palkkariidan

      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/lue/2015/02/erityisasuntosaatio-rikkoi-tyosopimuslakia

    • 97508ff

      joo... tuttu juttu tuo onnibomni. Aina se koettaa mollata tuota MLH:a, joka sentään on tuonut näytöt rohkeudestaan. oikeusosaamisestaan. Se OB on vain kateellinen, pahanilkinen, ja luultavasti joku oikeushallinnon kätyri, joka koetta epätoivoisesti puolustella ja kaunistella likaista oikeushallinnon kaatsia!!!

      Ei oteta tosisaan onnibomnia...

      • Onnibonni

        Heh, luuleeko MLH todellakin ettei kukaan huomaa milloin sama typykkä kirjoittaa eri nimimerkeillä. Hän kirjoittaa joka kerta nimimerkkini vähän väärin, ja ilmeisesti luulee ettei kukaan huomaa kun hän vähän muuttaa väärinkirjoitustaan.

        Kiitos muuten neuvosta MLH. Nyt lauantaina onkin pikkujoulut, jolloin ajattelin ihan urakalla ryypätä kaljaa ja samalla ajatella minun hyviä tulojani. Lisäksi aion naurahtaa kun ajattelin miten jotkut tollot (esim. MLH) taistelee vuosikausia parin rupuisen tonnin takia kun siivomallakin sellaiset rahat tienaisi nopeammin ja pienemmällä vaivalla.


      • hauskaapikkujoulua--

        Kylläpäs onni-pommia nyt närkästyttää! Se kun itsekin kirjoittaa joskus onnibommnina sitten eri nikeillä, mutta haju on sama! Kaikki sen katkerat viestit tunnistavat lähteen mistä ne on pokineet!

        Onnipommi on niin narsistinen puska-jussi, että on ottanut useaan kertaan nokkiinsa, kun sen rakasta nikkiä on pikkuisenkin muuteltu! Aijaijai, kun se ottaa pattiin onninbonmilta!

        Se typykkä, joka ihan tahalaan kirjoittaa onnipommin nikin eri tavoin.... no se ei kuitenkaan ole MLh.... onhan täällä muitakin!!!!

        Mutta mene vain rauhassa urkalla kaljaa ryyppäämään. Ja nautiskele hyvistä tuloista! Onnea niistä. Roope-Ankakin oli tapana istua rahakasan päällä ja menettää yöunet...

        Ja nauraa pitääkin! Se on ihan lääkärien ohje: Naurakaa, se helpottaa stressiä! Ja kun Onnipommilla on noin pahanlaatuinen stressi-huoli- MLH:n oikeustaisteluista, ihan jo näyttää patologiselta pakkomielteeltä!! - niin naura paljon! Naura oikein lopunperin tuolle MLH::lle, jota olet jo vuosikausia tällä pilkannut ja solvannut!

        MLH ei ole taistellut, eikä taistele jonkun "rupuisen tonnin" takia. Hän ei ole rikas, eikä ahne senkään vertaa. Mutta kun taistelee oikeuden ja yhdenvertaisen oikeuksien puolesta, suorittaa jaloa hommaa! Kyse kun ei ole siis rahoista, vaan OIKEUDESTA, asioista!

        Ja siksi, että MLH on myös arvostettu, niin kun hänet kutsutaan pikkujouluihin, ei tarjota kaljaa, vaan oikeaa shamppanjaa! Eikä hänen tarvitse sairaasti nauraa toisten ksutannuksella, hän on ihan aidosti iloinen! Köyhä, iloinen... voi katsoa itseään peilistä! Ja iloisessa porukassa kukaan ei koeta iskeä kateuden kyykäärmeen myrkkyä, kuten (oB).


        Mutta? Kun hautausmaan portista on kerran kunkin pakko mennä, niin ei Onnipommillakaan ole mitään iloa hyvistä tuloista. Madot syövät ilkeän kroppasi, ehkä vielä mieluummin kuin jonkun muun?
        Haustaa pikkujoulua! Pidä huoli lompakostasi....


      • Onnibonni1

        Joo, oikeasti mä kyllä trollaan MLH:ta vain. Hän on ärsyttävä itsekeskeinen tyypi, ja on hauskaa nähdä miten pienellä vaivalla saa hänet raivon valtaan.


      • säälix-käy
        Onnibonni1 kirjoitti:

        Joo, oikeasti mä kyllä trollaan MLH:ta vain. Hän on ärsyttävä itsekeskeinen tyypi, ja on hauskaa nähdä miten pienellä vaivalla saa hänet raivon valtaan.

        Joo... OnnipommiX on koettanut trollata MLH:a jo useita vuosia, tuloksetta!! MLH ei ole joutunut "raivon valtaan" - vaan on kärsivällisesti aina kommentoinut tätä omien aggressioidensa ja kateuden kyyn siteissä olevaa Onnipommia! Hän on itse sanonut provosoivansa, joten asia selvä.

        Onnipommi on tosiaan patologisesti pakkomielteessä tätä MLH:a koskien. Hänellä on paha kompleksi, traumaattinen asenne. Hän ei voi sieltää, että JOKU osaa, taistelee, voittaakin, jaksaa jatkaa!

        Mutta, raivon valtaan ei Onnipommi ole MLH:a saanut. Raivo asuu hänen omissa sisuksissaan, ja hän näkee MLH:n kuin "punaisten raivon lasien välitse". Se ongelma on hänen omien korviensa välissä...

        Säälittävä tyyppi. Itsekeskeinen ja narsistinen. Ottaa nokkiinsa jopa siitä, että Hänen Rakasta nimmariaan muutellaan, on valittanut siitä aina...

        Onnipommi on tyypillinen kiusantekijä, trolli, ja hyvä kun itse sen sanoo.... MLH on taas selvinnyt niin "korkean tason" kiusantekijöistä, että nettitrolli on kuin hyttynen!

        Antaa onnipommin rauhan trollata. Se ilo hänelle pitää suoda kun ei muuta elämää ole?

        Säälittävä ressukka...


    • TuttuTuomarinen

      Maijaliisa Hiekkanen yritti ilmiselvästi saada perusteetonta vahingonkorvausta ilman todellista vahinkoa ja näyttöä.


      Julkaise tuomio niin kerron mikä oli totuus. Voin muuttaa oletustani ja oletkin oikeassa. Jos et julkaise olet keksinyt koko jutun kiusantekomielessä.

    • trollille-ei-

      ML Hiekkasella on täysin perustellut vaatimukset vireillä. Todelliset syyt ja näytöt (varsinkin 9.6.2015 saatu Kelan "salassa pitämä" asiakirjanäyttö) on kumoamaton ja lyömätön näyttö Kelan ja sen työntekijöiden lainvastaisista menettelyistä v 2009.
      Juttuja ei ole lainkaan vielä lopullisesti ratkaistu! Eikä tulla vähään aikaan edes samaankaan. Tarvittesa edetään aina EIT:n tasolle saakka...

      Mutta kuvitteleeko nimmari TuttuTuomarinen (= eli onniponni vaihtonikit!) että TÄÄLLÄ MLh vastaisi trollien provokaatioihin!

      Ei. Sinun pahan himosi ruuaksi ei julkaista mitään. Mutta kaikille normaaleille ihmisille on kyllä netissä luettavana aina sitä asiaa, missä mennään!

      Mutta onniponni, alias nimmari TuttuTuomarinen
      28.11.2015 20:29

      - siis pelkkä trolli MLH:a sohimassa, hän saa tyytyä tyhjään.

      Louksuttaville koirille ei kerrota. Koeta keksiä jotakin onnipommi... Men vaikka kerjuulle?

    • TuttuTuomarinen

      "Kumoamaton ja lyömätön näyttö" tarkoittaa ettei mitään ole. Et neiti/rva/exrva Hiekkanen esittänyt mitään kuin tyhjää tekstiä. Ymmärrän miksi et uskaltanut julkaista.

      Olet siis väärässä tietoisesti 100 %. Peruuta valitus. Myöskään verorahojani ei käytetä turhiin ja tekaistuihin korvauksiin.

      • Valitus-vireillä---

        TuttuTuomarinen on nyt raivoissaan MHL:lle! Näin siinä aina käy. Onnibonni eri nimmareilla ensin provosoi, ja kehuu (valhetelee) kuinka MLH joutuu "raivon valtaan"...

        Mutta aina vuosien varrella on näkynyt sama trendi: MLH kirjoittaa ASIAAA, tosiasioita, ja sitä onnibombi & kumppanit eivät siis KESTÄ.

        Nyt näkyy sen jengin raivo: "Peruuta valitus" ! On niin pimeä päästään tuo TuttuTuomarinen - niin eksyksissä parka on, etät LUULEE voivansa komennella nettipalstalla "peruuta valitus". Ajatelkaa mitä luuloa?

        Ja sitten tämä epärealistisuudessa lusmuileva parka luulee, että HÄNEN rahansa ovat vaarassa?

        KUn Joku tekee vahinkoa, se myös maksaa. Kun julkisyhteisön työntekijä aiheuttaa vahingon, työnantaja on vahingonkorvausvelvollinen, VahKorvL 3:1 §.

        Myös työntekijä on saman lain mukaan ( 4:1-2 §) vahingonkorvausvelvollinen.


        Jokainen normaalijärkinen taas ymmärtää, ettei vahinkojen UHRI ole maksuvelvollinen toisten näyttämiin, todistettuihin vahinkoihin!

        Laki on sama kaikille, koskee kaikkia.

        MLH on oikeassa 100% mitä tulee vireillä oleviin juttuihin. Kokenut oikeuskonkari ei haihattele, eikä pyöritä tyhjiä myllyjä vuosikausia. Se on nähty.


        Mutta nyt tämä oikeuhallinnon- virkavallan nettikyttä-porukka on "raivoissaan"... miksi? Siksi, että aina pää tulee vetävän käteeen.

        Eikä mikään auta.

        Eikä mikään auta....

        Eli? Mikäs raivo se nyt mättää? Että komentelee: Peruuta valitus? Ja mikä valitus?


    • trollille-ei

      TuttuTuomarinen

      29.11.2015 18:20
      Uusi
      "Ymmärrän miksi et uskaltanut julkaista."

      Joo? koetapas TuttuTuomarinen alias onnibommi rauhoittua! Sinunlaisillesi kytille ei tarjoilla! Eikä kaikki sinun komentelujasi usko, trolli!

    • TuttuTuomarinen

      Kirjoittaja on sama kahdessa edellisessä, vaikka nimimerkki on vaihdettu.

      Käytit oikeushaveristi Hiekkanen niin paljon aikaa kirjoittamiseen, että olisit ehtinyt julkaista haasteesi ja päätöksen, josta vaadit korvausta. Nyt sinulla ei ole mitään todisteita vaan kiukuttelua.

      Jokainen normaalijärkinen ymmärtää, että jos jotain korvausta vaatii, se pitää todistaa ja perustua lakiin.

      Harmistumista (v---sta) ei Suomessa edes korvata koskaan.

      Julkaisehan tänään ennen kello 16, jos väität olevasi oikeassa. Muuten pysyt naurunalaisena. Kyse on siis uskottavuutesi palauttamisesta.

      • naurettavat-puskajuss

        Tuo TuttuTuomarinen, alias onnibonni & muut vaihtuvat nikit! On nyt täysin sekoamassa.
        Ja kadottamassa realistisen tason tyystin!

        MLH ei ole kenenkään manipuloitavissa, eikä komennettavissa. Hän ei ole millän tavalla naurunlainen, vaan sankari - KUN ei julkista komentelijoiden despoottisia vaatimuksia klo 16 mennessä. Sellainen vaatimus on täysin sairas.

        Mutta? Onnibonni, TuttuTuomarinen, jotka kirjoittavat valheita oikeaan henkilöön liittyen, netissä, rikkovat

        a) Suomi24 sääntöjä, b) syyllistyvät pahimmillaan RL 24:8-9- § tekoon.

        MLH ei ole naurunlainen. Mutta sellaiseksi hän leimautuisi, jos edes harkitsisi suostua nettiprovokaattorien komenteluihin! Ei anna aihetta!

        Nyt tuntuu olevan kovasti hätä kädessä, kun häntä ei ole lannistettu, luhistettu, vaiennettu..

        Kun karavaani kulkee, vaikka koirat (täällä) räksyttävät, tyhjää! Sitä se pahuus, vääryys, valheet ja rehelliseen suunnattu viha teettää.

        Mutta, ei tehoa! Puskajussien loan heitto on naurettava...


      • Onnibonni1

        Tuo TuttuTuomarinen ei ole minä - käytän aina samaa nimimerkkiä (paitsi kun joskus pitää laittaa joku numero nimen jälkeen). MLH taas aina laittaa yhden tai useamman viivamerkin - tunnukseensa. Näin hänet tunnistaa helposti paitsi kirjoitustyylin myötä myös nimimerkin käytön perusteella.

        Muuten kyllä toivon, että annat kertoa joko faktoja tai sitten olet hiljaa.


    • xx--xx--xx--

      Onnibonni & muut nikit, tuttutuomarinen...

      Samaa kiusaamisjengiä, trolleja, provokaattoreita, nettikyttiä!

      Teidän pahoja himojanne ei tämä MLH nyt kertakaikkiaan tule noudattamaan...

      Keksikää jotakin järjellistä, mutta ette taida kyetä muuhun kuin räksytykseen???

    • TuttuTuomarinen

      Kun rauhoitut ja otat lääkkeet, sinulla on vielä koko loppupäivä aikaa tarjota faktat (tosiasiat), joilla yrität saada korvausta harmittamisesta veronmaksajilta.

      Keskity asiaan, jos sitä lupaustesi mukaan on.

    • rauhoittukaa-raukat

      Outo tuo tuttutuomarinen??

      Leikkii jotakin komentajaa, ja provosoi. Onninbommin trolli-jengi se siellä!
      Mutta terveet ei lääkkeitä tarvitse, ne hallitsee elämänsä, kuten MLH...

      Onnipommi, tuttutuomari muut nikit ovat nyt raivoissaan!!!
      Eivät osaa ketjun aiheesta kirjoittaa, ja keskittyvät solvaamaan tätä samaa ihmistä kuin aiemminki.

      On hätä? Mistäs se nyt NOIN KOVA hätä on? Ja miksi? Siksi, että...
      veronmaksajien rahat käytetään niinkuin Laki sanoo, niinkuin Oikeus sen päättää. Lain, näyttöjen ja faktojen mukaan.


      Koettakaa nyt rauhoittua te onni-pommi-tuttu-tuomari-nikki-jengi!

      Olette häviöllä. Häviävien jengissä. Ja toki sen ymmärtää, että olette raivoissanne...


      Ei ole eka kerta!!!

    • Onnibonni1

      No joo. Täytyy tunnustaa, että olen trolli. Ja käytän eri nimimerkkejä. Olen sen ennenkin sanonut, että on mukava ärsyttää tuota MLH. Ei sen kassan pärjää, joten sama se. On kiva valehdellakin. Olen pahis, ja lääkkeitten koukussa, sekakäyttäjä, eli antakaa anteeksi...

      • Onnibonni3

        Lol, nyt MLH kaappa muiden nimimerkkejä kun kukaan ei enää usko hänen omia höpnöitään hänen lukuisilla, lukuisilla nimimerkeillään.


    • Hyvätavatkunniaan

      Aivan oikein. Aloituksessa rikottiin suomi24 sääntöjä loukkaamalla nimetty henkilöä valheellisin vihjailuin.

      Sama aloittajahenkilö jatkaa myöhemmin sekavan tuntuista kirjoitteluaan. En tosin ymmärrä mitä hän ajaa takaa.

      • Asiaa-aloitus

        Aloitus on täysin asiallinen Avoin Kirje. Julkista valtaa käyttävälle. Kyse ei ole RL 24:9§ asiasta.

        Mutta, jokainen sivullinen on väärä vastaamaan. Jos jollakulla on sanottavaa, se on ns. asianomistaja-asia. kantaa voi siis ottaa vain Timo Esko, ei ulkopuoliset.

        Suomi24 sääntöjä ei ole loukattu aloituksessa. Julkisuuden henkilö on julkisuuden henkilö.

        Suomi ei ole mikään sala-seura-pimento. Vaan oikeusvaltio, jossa on
        sanan-, mielipiteen - ja ilmaisun vapaus.


    • JulkinenLaitos

      Ettekö ole lukeneet, mitä VKSV teki?

      Kun siviilioikeuden professori Erkki Aurevirta kirjoitti kirjan KOVAA peliä. Tuomareista ja heidän laittomuuksista, niin...
      - tuomarit joita oli nimeltä mainittu eM.ssa kirjassa, eivät tahtoneet nostaa kunnianloukkaussyytettä.

      Mutta sivulliset? Unohtivat, että RL 24:9 § on ns. asianomistajarikos, ja ettei syytettä voi vaatia ns. sivullinen.

      He olivat ottaneet "nokkiinsa" näiden mainittujen tuomarien rötöstelyn asioista...

      Miten kävi? Valtakunnan syyttäjä Jorma Kalske ei käynnistänyt kunnainloukkaustutkintaa!


      Miksi?

      A) Asianomistajat (tuomarit) eivät olleet itse asialla, ja olisivat hävinneet...

      B) Sivulliset eivät voi nostaa syytettä ns. asianomistajarikoksessa...

      Lukekaa asiaan liittyvä.


      Ei yhtään auta, jos jokus sivullinen ottaa "herneitä nenäänsä" jokun TuttuTuomarin puolesta.

      Ei auta.


      Oikeuslaitos on julkisesti verovaroin ylläpidetty laitos. Tuomareita saa arvostella, ja varsinkin heidän (verovaroilla) tehtyjä asioita...


      Jos otat pultteja, niin oma on häpeäsi...

    • Virtaaureko

      En löytänyt sen nimistä professoria enkä muutakaan saman nimistä ihmistä. Onko nimi keksitty ?

      • löytyykyllä---

    • tuttumieson

      Googlaa Erkki Aurejärvi, siviilioikeuden emeritus professori,
      Kovaa peliä - niminen kirja.

      Missä pimennossa oikein elät?

      Erkki Aurejärvihän on kuuluisa taannoisesta tupakkaoiekudenkäynnistä.

      Siis Aurejärvi, ei Aurevirta...

    • TuttuTuomarinen

      MLH Hiekkanen ei julkaissut mitään tekstiä tarkastettavaksi, joten kaikki on ollut perusteetonta ja aiheetonta. Määräaika päättyi kello 16.

      Yhtään todistetta ei ollut. Keskustelua on tarpeetonta jatkaa ja kirjoituksia on ajanhukkaa lukea.

      • vapaaihminen

        MLH:lla ei ollut eikä ole mitään Lakiin perustuvaa velvoitetta julkaista mitään tekstiä TÄÄLLÄ tarkastettavaksi. Tämä ei ole Oikeusistuin. Joka sellaisia "määräaikoja" asettaa, klo 16 - leikkii täällä jotakin haksahtanutta "tuomaria", eli eksynyttä despoottista komentelua, patologista sellaista!

        MLH:lla on tarpeeksi tekstejä netissä, joita voi tarkastella! "Todisteita" löytyy. Mutta sellainen, joka täällä painostaa ja uhkailee jollakin "määräajoilla" on tosiaan kadottanut realiteetit!

        Määräajat - fataalit - liittyvät oikeudenkäyntiin. Eikä tämä palsta ole sellainen. MLH:n oikeusprosessit taas jatkuvat niinkuin Laki, lait edellyttävät. Ja vaikka se tuntuu hirveästi kiukuttavan täällä näitä onnibommeja ja tuttutuomarisia, niin heillä ei ole VALTAA mihinkään.... Ja kiukuissaan he sitten täällä koettavat leikkiä "leijonaa" joka ärisee...

        Mut MLH ei ole luuseri. Iskivät kirveensä kiveen, taas, täällä..

        MUTTA?

        Keskustelut täällä jatkuvat. Niinkuin Suomi 24 opastaa:
        Keskustele oikeudenkäynneistä...

        Suomi on (toistaiseksi) melko vapaa maa.

        Jokainen saa lukea tätäkin palstaa....

        Koettakaa rauhoittua raivossanne... te palstakytät.

        Määräaika ei päättynyt!

        Jatkuu!


    • eituttutuomarien

      onx toi tuttutuomarinen ihan täysillä? Täähän on keskustelupalsta, eikä täällä oo järkeen käypää etes vaatia jotakin älytöntä määräaikaa???

      ja et keskustelu pitäis lopettaa...

      No, hyvä että itte näyttävät älyttömyytensä!!!

      Jatkakaa vain kaikki normaaliälyiset...

    • Autonomi

      Ylikierrokset ovat niin korkeita että haistan palaneen kumin käryä. Jatkakaa kiihkoilua samaan malliin ja lisätkää ylikierroksianne.

    • 6htgr

      Jestas mitä yksinpuhelua tämä yksi sekopää täällä harjoittaa.

    • mee-lekuriin

      no se onniboppi alias tuomarintuttu ja muut nikit sekoilevat... jos palaneen käryä joku tuntee, kannattaa mennä nenälääkärille? Voi olla, että hajuaistissa on ongelmaa?

      Nimittän datasiirroista ei tule "hajua" - joten voi siis olla tosi paha hallusinaatio...

      • Onnibonni4

        Heh, tuo oli hyvä. "datasiirroista ei tule hajua" - eli netissä ei ole sellainen asia lause kuin palaneen käryä. Pitää muistaa


    • go9864f

      onpas näillä kovasti ongelmia, sivuasiossa. Mutta itse aloituksen asiaan eivät ole osanneet sanaakaan juuri kirjoittaa. Se herranpelko?

    • Virkamiestenuhri

      Ymmärrän, että herranpelko on niin kova, että valitusta ei uskalla julkistaa. Silloin voi paljastua korkeiden virkamiesten nimiä. En minäkään uskalla, koska ei tiedä mitä seuraa ja mitä kautta. Toivon, että nimet voisi yliviivata.
      Joku voi painaa väestörekisterin delete-nappulaa enkä ole enää olemassa virallisissa papereissa.

    • Köyhäminäkin

      Köyhäkansalainen kirjoitti mielenkiintoisia 25.11. kello 14.16.

      Minua ja muita köyhiä kansalaisia kiinnostaa kovasti Kanta-Hämeen Käräjäoikeuden häpeällinen tuomio 15/199. Mitä siinä on käsitelty ? Missä siihen voi päästä lukemaan ?

      • Onnibonni4

        Sitä voi päästä lukemaan Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa, tai siitä voi tilata maksuttoman kopion sähköpostiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe