Raiskauksen rangaistus

Naisrauha

Vaikka raiskauksen termistöä on tiukennettu, se ei välttämättä paljon vaikuta nuoriin ja lakeja tuntemattomiin maahanmuuttajiin, jotka tähänkin asti ovat olleet raiskausrikostilastoissa ylivoimaisessa johdossa.
Kun maahan yhtäkiä tulee tuhansittain nuoria miehiä täysin toisenlaisesta kulttuurista, jossa naiset toimivat lähinnä kodin piirissä ja liiikkuvat ulkonakin miesukulaisen saattamana, on suuri riski myös naisten turvallisuuden vaarantumisesta. Koska lievät rangaistukset eivät aina pelota kotimaisiakaan seksirikollisia, niiden vaikutus tulokkaisiin on sitä vähäisempi.

Olen sitä mieltä, että rangaistusasteikkoon olisi syytä palauttaa myös ankarampi vaihtoehto törkeisiin tapauksiin, kastraatio. Joka on paitsi ennalta ehkäisevä, myös jälkikäteen tehoava, uskonnosta riippumatta.
Sitäpaitsi islaminuskoisten kohdalla kastraatiolla on paratiisiisiin pääsyn estavä vaikutus. Eli tieto tästä rangaistuksesta toimisi jo ennalta.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.armoa.raiskaajille

      Raiskauksesta tulisi antaa mahdollisimman kova tuomio, sillä eloonjääneen uhrin mahd. koko loppuelämä on tuhottu. Julman raiskauksen jälkeen uhri monesti toivoisikin olevansa kuollut. Uhri kuoli henkisesti, mutta jäi kuin zombi kulkemaan maanpäälle.

      Muut hyväksikäyttäjät näkevät tämän tuhotun ihmisraunion ja käyvät kuin hyeenat kimppuun. Näin raiskauksen uhri saattaa jäädä ikäänkuin alati raiskattavan tilaan. Hänen elämänsä on täynnä hyväksikäyttöä ja pahoinpitelyä ja hän alkaa ehkä olettaa, ettei muutoin voisi ollakaan. "Tätä on elämä"!

      Samoin on muunkinlaisten pahoinpitelyjen uhrien kohdalla. Joillain tämä kaikki on alkanut jo pikkulapsena.

    • 5trhfb

      "Olen sitä mieltä, että rangaistusasteikkoon olisi syytä palauttaa myös ankarampi vaihtoehto törkeisiin tapauksiin, kastraatio."

      Miten niin palauttaa? Milloin viimeksi Suomessa tai ennen Suomea nykyisen Suomen alueella jonkin toisen valtion oikeusjärjestyksessä on rangaistuksena ollut kastraatio?

      "Joka on paitsi ennalta ehkäisevä, myös jälkikäteen tehoava, uskonnosta riippumatta."

      Miten sillä on se ennaltaehkäisevä vaikutus näihin maahanmuuttajiin, jos ongelma alunperin juuri on se, että he eivät tunne lakia?

      "Sitäpaitsi islaminuskoisten kohdalla kastraatiolla on paratiisiisiin pääsyn estavä vaikutus."

      Laitatko lähteen tälle tiedolle?

      Ja vielä viimeisenä kysymyksenä kuinka nopeasti ajattelit tämän lakimuutoksesi menevän läpi, kun otetaan huomioon, että se ei käy yksiin lukuisten Suomen solmimien ja ratifioimien kansainvälisten sopimusten kanssa mukaanlukien EU:n perustavanlaatuiset jäsenyyteen liittyvät sopimukset ja EU:n oikeusjärjestys?

      Noh, saahan sitä haaveilla.

      Entäpä miten ajattelit hyvittää asian tuomitulle, joka myöhemmin todetaankin syyttömäksi? Noin yleisesti sakkosumma voidaan palauttaa, ja vankeustuomiollekin voidaan laskea päiväkohtainen hinta, joka maksaa hyvityksenä vapaudenmenetyksestä, mutta miten ajattelit hyvittää irtileikatun ruumiinosan?

      • Naisrauha

        Suomessa tuli v. 1948 voimaan laki kastraatiosta erinäisissä rikostapauksissa. Ja nyt vapaamielisempänä aikana Puolassa 2010 tuli voimaaan laki pedofiilien kastraatiosta. Otapa selvää asioista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe