Hävetkääkempeleiset

Pääkaupunkiseudulta

Joku roti se pitää olla! Kyllä on mennyt aivan villiksi teidän touhunne. Teidän vihanne kyllä ymmärrän, kun nuori tyttö raiskattu, mutta että marssillanne kannatte Pääministeriämme halventavia kylttejä. Oikein oksettaa. Eikä tämä meidän Pääministerimme vika ole. Ei hän ole käskenyt raiskaamaan. Olkaa suvaitsevaisempia - niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Te ette ole ilmeisesti nähneet aikaisemmin muita kuin kantasuomalaisia ja nyt tuomitsette kaikki mamut, jos joku/jotkut ovat rikollisia. Antakaa tilaa suvaitsevaisuudelle, niin tällaista katastrofia ei enää tapahdu. Enkä todellakaan ole raiskausten puolestapuhuja!

25

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aseeseen

      Nussi Matujen pelle itteäs.

    • Suojeluskunta

      Sipilän paska hallitus alas.yleislakko .miten nuin tyhmä mies pääsee johtamaan suomea .täysinmaan petturi ,sodan aikaan tuollaiset paska housut ammuttaisiin ilman oikeuden käyntiä.

      • Opetteleoikeinkirjoitus

        Niin just, rasistisen roskaväen fantasioissa ammutaan kaikki jotka eivät ole samaa mieltä eli suunnilleen kaikki muut. Tuon roskasakin takia saa pelätä uutta sisällissotaa - juuri sopivasti edellisen 100-vuotismuistopäivän kynnyksellä


      • jotainrajaavireille
        Opetteleoikeinkirjoitus kirjoitti:

        Niin just, rasistisen roskaväen fantasioissa ammutaan kaikki jotka eivät ole samaa mieltä eli suunnilleen kaikki muut. Tuon roskasakin takia saa pelätä uutta sisällissotaa - juuri sopivasti edellisen 100-vuotismuistopäivän kynnyksellä

        Sinullakin on muuten vielä oikeinkirjoituksessa opeteltavaa. Voisitko etsiä kirjoitusvirheesi ja kertoa meille, kun olet sen löytänyt.
        Siihen asti sinua ei varmaankaan kannata ottaa vakavasti, kun ei ole edes oikeinkirjoitus hanskassa. No, sehän on aivan normaalia teille, jotka muita rasisteiksi haukutte.
        http://static.iltalehti.fi/uutiset/20744765_503_uu.jpg


      • trollien.tutkija

        Suvakki trollaa "kirjoita kuten juntti kirjoittaisi"-menetelmällä.


    • Uhkaonsuuri

      Jää pominräjäyttän paukunalle aloittaja, niitä varmaan on jokunen seassa.

      Muuten samalla tyylillä nuhdellaan mamutellaan ympäri suomen foorumeilla, on näitä --näitten soluttajia mitkä edistävät maahan tunkeutumista.

      • Mikätoionnnnn

        Pominräjäyttän.. hihhih


    • kaarinas

      Katsos kun tiloja ei enää löydy -ei massamuutolle eikä suvaitsevaisuudelle! Meillä on pieni maa, jonka veronmaksukyky on rajallinen. Luuletko sinä, että meidän lapset ja lastenlapset pystyvät ikinä maksamaan näiden turhakkeiden loisimista maassamme? Tulijoiden taustoista ei kukaan tiedä mitään, ja mitä tuovat mukanaan? Mutta pahinta on tämä sinunlaistesi tietämättömyys asioista, se on surullista.

    • häpeämolo

      Olet nimenomaan raiskausten puolesta puhuja! Häpeä itse paska! Sinunko mielestä meillä ei ole oikeutta puolustaa itseämme ja lapsiamme, OMASSA MAASSAMME? Häpeä saatanan NILKKI!!!

    • Tenuhemmo

      No nyt nämä sosiaalipummit ja loiset ovat muita tuomitsemassa kun luulee, että niiltä loppuu sosiaalituet. Valitettavasti ei lopu kun Sipilän hallitus ja maan johto elättää nämä saatanan saastat kotiin ja sängynpohjalle. Nämä pummit eivät osaa edes hävetä, menkää töihin, on niitä töitä jos haluaa yleensä tehä töitä mutta kun Suomen sos.järjestelmä maksaa saman kotiin niin samahan se on maata ja syleksiä kattoon ja olla huolissaan kun mamut vie sos.tuet. Voi vit-u sanon minä.

      • Nonäyttäkäääää

        Ei vaan otetaan ison ikäluokan laiskan pulskeilta rikkailta ja keskiluokkalaisilta etukäteen perinnöksi tulevat mökit jne osakkeet ja annetaan TURVAPAIKKASHOPPAREILLE.

        OIKEESTI KÖYHÄT EIVÄT KOSKAAN EDES PERI MITÄÄN, JOTEN JÄTETÄÄN KÖYHÄT RAUHAAN.

        NO NIIN , ihanan suvaitsevainen keski-/yläluokka, näyttäkäähän jaloutenne!

        Mitä te perinnöllä myöhemmin teette, teillähän on jo kaikkea;)


    • lahokanto

      Olet joko aivoton tai sipilä lainen aivoköyhä mitä jos sinun lapsille tehtäs tälläistä saatanan lahokanto stubbbbbb ja tämä lestadiuss tulpaton mopedi

    • pöllis

      "Eikä tämä meidän Pääministerimme vika ole. Ei hän ole käskenyt raiskaamaan. "

      -> no voi herrajumala sentään. sehän tästä vielä puuttuisikin

    • needle33

      Tilanteeseen täytyy reagoida, etkö ymmärrä! Muuten ei tule asenteenmuutosta. Ei voi vain päätellä että ''suomimiehetkin ovat raiskanneet, ovat jääneet kiinni, saaneet tuomion, miksi nyt pitää meteliä, hys, hys...''
      Uudenlainen tilanne, uudenlainen reagointi! Siten ehkäistään uudet raiskaukset, ainakin minimoidaan se mahdollisuus.
      Pääministeri kyllä ymmärtää tämän, ei sinun tarvitse häntä puolustaa. Aina joskus ylireagointi kansankin taholta on enemmän kuin tarpeen!

    • Pyoli

      Häpäisitte Suomen lipun, tana.

    • KANSANNOUSU-NYT

      Sisällissota pystyyn. Viedään suvakit soramontulle kuin punikit sata vuotta sitten.

      KANSANNOUSU ON NYT!

    • suvaitsevaisuushöpöttäjä

      On nähty mihin suvaitsevaisuus johtaa asiassa kuin asiassa. Hyväksytään kaikki paska mikä vastaan tulee. Järjen käyttö on luvallista.

    • nainen.äiti.50v

      Ihan "pääkaupunkiseudulta" tulee suvakki opettamaan teitä kempeleläisiä. Voi kuulkaa nyt teidän pitää skarpata kun pääkaupunkiseutulainen niin sanoo.

      "Antakaa tilaa suvaitsevaisuudelle, niin tällaista katastrofia ei enää tapahdu."
      Näin voi kirjoittaa vain 2-kymppinen nappihuuli tyttölapsi, joka piirtelee sydämiä vihkonkulmaan.

      Huonosti menee jos teinityttö päättää mitä perheessä tehdään ja miten eletään.

      Valitettavasti Suomea on johdettu jo pitkään teinitytön unelmoivalla arvomaailmalla.

      Maata pitäisi johtaa itsenäisesti, aikuisen realistisella arvomaailmalla: oman perheen (lue: kansan) etu ja turvallisuus etusijalla. Mallia antaa Unkari ja heidän pääministeri Viktor Orban.

    • temmeksenylpeys

      Aivan selvästi on ketjun aloittaja pääkaupunkiseudulta. Antaakohan se hänen Kepu-paasaukselleen jotain lisäarvoa? Kaikille teille, jotka haluatte esiintyä pääkaupunkiseutulaisina, suosittelisin lyhyttä ulkomaanmatkaa metrolla Itäkeskukseen ja sen vieressä olevaan Puotinharjun ostoskeskukseen. Kuten Stubidokin on sanonut pakolaisille: Itäkeskus on kuin Somalia, pidätte siitä varmasti."

    • roturealisti

      Voi kun se olisikin niin että ''niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan''....slitäppä sitten se miksi se ei mene niin noiden matujen osalta?Miksi ne sitten raiskaa niin paljon?Joo kyllä totta sekin että suomalaiset raiskaa myös ja kaksi kolmesta raiskauksista on suomalaisten tekemiä,mutta suhteuta se väkilukuun niin se prosentuaalinen jakauma taitaa kallistua aika paljon matujen puolelle.Olisko sullakin aika riisua ne vaalean punaiset lasit pois päästä ja katsoa tosi asioita?On niin paljon niitä suvakkeja ja kukkahattu tätejä jotka puolustelevat matujen tekoja,miksi te suvakit ja kukkahattu tädit ette mene sinne pakolais keskuksiin antamaan pojille piparia niin heidän ei tarvitsis raiskata?Perustakaa vaikka sinne vastaan otto keskuksiin semmonen oma ''punaisten lyhtyjen katu'' josta matut voi sit valita mieleisen,ja voittehan te tarjota niille semmoinen ''roolileikki sydeema'' jossa matu tulee ja raiskaa jos se heistä jotenkin kiihottavaa kun se kerran teistä kukkhattu tädeistä ja suvakeista kerran on ok.Sittenhän te suvakit ja kukkahattu tädit voisitte tehdä kotikäyntejä niille jotka asuvat omissa meidän veron maksajien kustantamissa asunnoissa antamassa pojille vähän piparia kun se kerran on niin hienoo kulttuurin rikastuttamista,silloin moni nainen ja tyttö-lapsi säästyisi niiltä rikastuttamisen kauheuksilta joka teistä on niin kaunista niin kaunista,helvetti miten oksettavaa...

    • RAJAT_KIINNI_HETI

      Tekivät ihan oikein! Pääministeri on Suomen historian surkein, hallituksen takki kääntyy jatkuvasti ja päätöksiä ei osata tehdä. Kuinka monta raiskausta aiotaan vielä sallia? Niiden määrä on noussut huomattavasti turvapaikanhakijoiden tultua tänne. Toki heihinkin sisältyy kunnon ihmisiä, mutta seassa on myös mätiä omenoita -niin kuin suomalaisissakin.

    • roturealisti

      Ei kempeleläisillä ole mitään syytä hävetä,ihan normaali reagointi vallitsevassa tilanteessa.Mietippä itse jos kaksi paskalle haisevaa maajussia olis tullut ja raiskannut sinut niin olisiko se ihan ok?

    • Totuusesiin3

      Minua ihmetyttää tämä kouluissa annettava asennekasvatus, jossa näistä maahantunkeutujista tehdään ihanneihmisiä ja heihin varauksella suhtautuvista rasisteja. Mamuja tutustutetaan kouluihin ja pakotetaan tyttöjä menemään vastaanottokeskuksiin tutustumaan näihin murjaaneihin, jotka ovat ilmoittaneet ikänsä alakanttiin ja ovat naisenpuutteessa. Sitten raiskataan, tottakai, näitä suomalaisia vääräuskoisia alempirotuisia tyttöjä. (Tutustukaa heidän uskontoonsa ja maailmanvalloitus pyrkimyksiinsä, ja suhtautumisensa muita uskontoja kohtaan!)

      Eiköhän tämä opettajien ohjeistus ole tullut kouluhallitukselta suoraan opettajille. Kyllä siitä on pääministerikin vastuussa. Järki pitäisi ottaa käteen äkkiä, ennen kuin Suomi lopullisesti on tuhon oma.

      Pistäkää Kempeleläiset kuriin nämä aivopesijät ja suojelkaa lapsianne ja varsinkin tyttäriänne. Heitä ei saa päästää ilman tiukkaa valvontaa maahantunkeutujien seuraan.

    • mieslaumoja.eurooppaan

      Mitähän tässä pitäis suvaita. Jätkät on olleet vajaa pari viikkoa vokissa ja käyvät jo kiinni! näillä ei oo mitään tekemistä sanan "pakolainen" kanssa. Nämä on lähteneet kansainvaellukselle pois lähi-idästä, ilmaisen elätyksen ja mainostettujen vapaiden naisten takia. Osa kulkijoista on vapautettu vankiloista noissa sekavissa lähtömaissa. henkilöpaprut on kummasti kadonneet, kaikki muut puhelimet latureineen yms. sattui kuiteski mukaan.

    • rupert3

      Sipilä ja nykyhallitus on tehnyt kaikkien aikojen suurimman tuhon suomelle päästämällä tänne tälläiset mutiaislaumat.Valtakunnanoikeuteen koko 3 kopla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4223
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3824
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2631
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1615
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe