Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

TAKAISINKUTSU 12/2015

etuvetomies

Suzuki ilmeisesti kutsuu takaisin kaikki 4x4 autot, koska ne on myyty asiakkaille nelivetoisina, mutta todellisuudessa edessä vetää yksi pyörä ta takana yksi, eli autot ovatkin kaksi vetoisia. Takaisin kutsuttuihin autoihin tehdään korjaustoimenpiteenä takaluukkuun liimattava tarra, jossa lukee 4x2.
Ihan jo apukoulussa minullekkin opetettiin, että yksi plus yksi on yhtäkuin kaksi, mutta suzukin inssien laskuopeilla vastaukseksi on saatu 4?
Nyt vaan joukolla vaatimaan kaupan purkua.( heh heh, kieh kieh) ps, tuo suluissa oleva, oli pilkkanaurua muka neliveto mopojen kuljettajille ja laitan vielä hiukan lisää noista herkkua: heh heh heh heee, kieh kieh kieh pilkkanaurua pilkkanaurua.........

22

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vetävä_pyörä

      Siis.... edessä vetää yksi pyörä, vissiin polkupyörä mutta miten takana, työntääkö joku narulla polkupyörällä siellä takana vai ihan puomilla?

    • TiukempiVartiointi

      Minkähän nimiseltä suljetulta aloittaja on karannut.......

      • etuvetomies

        Niuvanniemestä karkasin ja pöllin tietokoneen mukaan kiehkieh heh pilkkanaurua.


      • käteenvetomies
        etuvetomies kirjoitti:

        Niuvanniemestä karkasin ja pöllin tietokoneen mukaan kiehkieh heh pilkkanaurua.

        Millainen tietokone se pöllin tietokone on? Kiva ainakin, kun se pöllin tietsikka otti sut mukaan.


    • ex_neliveto

      KIITOS! Kiitos ennekkoilmoituksesta tässä asiassa. Luin tuon aamusta ja menin heti liikkeeseen ja vaadin kaupan purkua 12.11.2014 uutena ostamalleni s cross 4wd Suzukille. Ensiksi nauroivat päin naamaa, mutta sitten näytin kuka on kuka ja uhkasin oikeudella. Meni myyjä vakavaksi ja kävi neuvottelemassa jonkun vitsinikkarin huoneessa, kun sieltä kuuluin naurua. Myyjä tuli vakavana takaisin ja suostui kaupan purkuun pelosta suoraan vavisten. Koska vaihdossa antamani auto oli jo myyty, niin asia oli sillä selvä. Nimet papereihin ja kättä päälle ja ennen kaikkea näkivätpä kuka näissä asioissa määrää ja kenen pillin mukana moiset automyyjät tanssii, heh. Mitään korvausta he eivät voineet minulle antaa eikä rahaakaan, koska kauppa oli tehty viime vuonna, mutta saivatpahan pitkä nenän ja oppisivat olemaan. Nyt ei sitten ole autoa eikä rahaakaan, mutta asia on ainakin selvä.

      • sjfslkfjsdkljfklsd

        Se oli se takaisinottokampanja, normaalisti ulosottomies tekee vastaavan tempun mutta silloinkin lopputulos on sama, sulla ei ole rahaa eikä autoa.


      • taikurii

        Vain me teemme temppuja.


      • taikurii
        taikurii kirjoitti:

        Vain me teemme temppuja.

        Taas yksi temppu lisää, juuri testasin: Otat puhtaan palan talouspaperia vasempaan käteen ja kikkelisi oikeaan käteen, liikutat minuutin oikeaa kättäsi loppua kohden vimmatusti ja OLAAAH, talouspaperi ei olekkaan enään puhdas.


    • Juha_Li

      Aloitushan on huumoria, mutta itse kun ostin vuosia sitten nykyisen SX nelosen, niin myyjä kertoi auton olevan nelivetoinen ja jokainen neljästä pyörästä vetää, MUTTA maksimissaan vain kaksi kerrallaan, edessä yksi ja takaa yksi. Hän sanoi, että tätä eivät kaikki tiedä ja siksi kertoo asian ja että lähes kaikissa Suomessa myytävistä ns nelivedoista toimivatkin juuri samoin.

    • CruisailuLandellaEnd

      Myös Toyota Land Cruiser on paljastunut 4x2 -autoksi. Asiasta on tulossa YLEN MOT-dokumentti viikolla 3 ensi vuonna. Toyota aikoo kutsua kaikki Tojo-OFF-Rode -höynäytetyt merkkiliikkeisiin keskustelemaan "päällä olevasta kiuksallisesta tilanteesta".

    • RyhmäKannenTiiviste

      Suzukin maahantuoja on selvittänyt kuumeisesti koko alkuviikon kadonneen nelivedon kohtaloa. Lukuisat selvittelyt osoittavat, että 4x4 Suzuki Swiftin peruutusvaihteella puuttuva 4x4 -ominaisuus löytyy vastaavista 4x2 Suzuki Swifteistä. Eli núo virallisesti 4x2 -Swiftit ovat vaihteilla 1-5 etuvetoisia, mutta peruutusvaihdetta käytettäessä ovat nelivetoja. Ja vastaavasti virallisesti 4x4 -viskonelikot ovat vaihteilla 1-5 kyllä nelikkoja mutta peruutusvaihdetta käytettäessä etuvetoja. Unkarin-tehtailla ja maahantuonnissa pohditaan kuumeisesti miten virheet saataisiin oikaistua.

      • toyota_man

        se on yksi lysti, jonkun swiftin vetotapa, eipä koskee montaa suomalaista. todella mitäänsanomaton ja erittäin vähän myyty auto, kuten muutkin suzukit. lisäksi, kirjoituksesi oli omasta mielestäsi hauska, mutta meidän muiden mielestä lähinnä säälittävän kömpelö.


      • RyhmäKannenTiiviste
        toyota_man kirjoitti:

        se on yksi lysti, jonkun swiftin vetotapa, eipä koskee montaa suomalaista. todella mitäänsanomaton ja erittäin vähän myyty auto, kuten muutkin suzukit. lisäksi, kirjoituksesi oli omasta mielestäsi hauska, mutta meidän muiden mielestä lähinnä säälittävän kömpelö.

        Selvä. Kyllä tuo musta ja vaimostakin hyvä läppä. Luettiin se moneen kertaan läpi, ennen lähetystä?


    • aropuput

      Vois lisätä toyo tekniikkaa kitkalukkoperän muodossa, niin alkas sora ropisee!

      • kehno_esitys

        Toyota Rav4 oli kyllä Tekniikan Maailman 12 katumaasturin vertailussa ihan heikoin etenijä, joissakin ajokokeissa se oli suorastaan vaikeuksissa silloin kun muut selvittivät saman ongelmitta. Toyotassa ei aina välittynyt voimaa pyörille lainkaan, auto kuumeni ja lopulta sammui. Kokonaisuutenakin Rav4 oli koko joukon 3. huonoin.
        TM 10/2013


      • Autozam_Eunos

        Mikä auto on Toyo Kogyo?


      • Jaakko_M

        Alun perin Mazdaa valmistanut yritys oli nimeltään Toyo Kogyo.


    • RyhmäKannenTiiviste

      Ryhmäkannetta valmistellaan tiiviisti EY-tuomioistuimeen. EU-tuomiokapituli ottaa asian tutkittavakseen huhtikuussa 2016. Suzuki-herrat joutuvat liriin! Oikeus toteutuu.

      • RyhmäKannenTiiviste

        Noohh! Mitäs tykkäätte tästä huumori pläjäyksestä? Tämä oli hiukan pidempi alkuun, mutta vaimon mielestä se loppu ei ollut hyvä, joten laitoimme sitten tuon lyhyemmän. Saa vapaasti kommentoida.


      • RyhmäKannenTiiviste

        Suzukin omistaminen kriminalisoitava! Välittömästi!


      • RyhmäKannenTiiviste

        Itselleni vastailu on hupi verraton. Ei mul oikeesti mitään vaimoo ole.


      • RyhmäKannenTiiviste

        SukiSukia ei tarvitse säilyttää Susukissa. Ei ole akkaa. Voi Voi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe