Raiskaaja kysyi tekonsa jälkeen Facebook-kaveriksi

Raiskaus_ei_ole_rikos

Raiskaaja ei edes ymmärrä tehneensä toiselle pahaa. Kysyy sitten Facebook-kaveriksi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120120755631_uu.shtml

Facebook paljasti

Kun mies sai tekonsa valmiiksi, hän nousi ylös ja jätti Virpin virumaan maahan oksien sekaan.

- Sanoin hänelle, että auta nyt edes minut ylös. Niin hän tekikin. Yritin teeskennellä, että kaikki oli ok. Hän vaikutti olevansa vähän häpeissään.

- Näytin, että hänen kännykkänsä oli pudonnut. Mies ilahtui, otti sen ja kysyi "Facebook". Hän ehdotti, että tulisin hänen kaverikseen, Virpi hymähtää.

Kaiken järkytyksen keskellä Virpi ymmärsi, että näin hän voi saada tiedot tekijästä.

- Naputin nimeni hänen kännyynsä ja saman tien meistä tuli "kavereita". Sanoin moikka, ja lähdin raahautumaan kohti lähellä olevaa Töölön poliisiputkaa. Joku ohikulkija tuli saattamaan minut perille. Soitin ovisummeria, ja niin pääsin poliisin suojiin.

Virpin mukaan poliisit ottivat tilanteen heti tosissaan. Naisen kännykässä oli nyt tiedot ja kuvat raiskaajasta, "Facebook-kaverista". Kuvat välitettiin heti muille poliisipartioille.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MissäOmaTulevaisuutesi

      Pro-islam-järjestöjen (OIC) ja ihmiskauppafirmojen (SPR, Luona jne.) kanssa lahjusbileitä pitävät "velivalvotut" poliitikot maahantuovat tätä barbariaa, jotta sen varjolla voidaan hoitaa täällä (samoin kuin muualla EU:ssa) asuvat entistä tiukempaan valvontaan ja rahastukseen.

      https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=sotilaita suomen kaduille

    • Ja sitten selitellään kulttuurieroilla. Mitkä ihmeen kulttuurierot, kun toista ei edes kiinnosta kaikesta tarjolla olevasta informaatiosta huolimatta tutustua suomalaisen yhteiskunnan lainsäädäntöön?

    • mustaa_mambaa

      Ei tainnut virpi ollakaan niin hirveän järkyttynyt...

      • pelkäsi_tapetuksi_tuloa

        Tuossa taisi lukea, että alistui ettei joutuisi pahemman väkivaltan kohteeksi tai tulisi tapetuksi.


    • tirlittanvaan

      Samaa harrastavat meidän homopsykiatrian naimisissa olevat ammattilaiset oikein porukalla homonaisien avustamina, valkkaavat vaan uhrin näiltä palstoilta ja alkavat syyttelemään uhria käsittämättömillä nimityksillä narsistiksi sun muuta ja jahtaavat vaikka uhri kirjoittaisi ihan anonyyminä. Raiskaajat eivät edes pyydettäessä kustanna uhreilleen adobtiolapsia, sillä raiskauksen uhrilta vie vuosia kyetä seksuaalisenkanssakäymiseen. Se onnellinen perhe jäi perustamatta mitä suvaitsemattomasti käyttäytyvä homoseksuaali kadehtii. Nämä raiskaajat kyllä vaativat itselleen adobtiolapsia, mutta eivät kustanna niitä omien ahdisteluiden uhreille. Kenenkään vapaan tai onnellisen ihmisen ei siis näillä palstoilla kannata kirjoitella, kun voi joutua homopsykiatrien uhriksi ja uhrilla on näiden psykopaattien mielestä aina se ongelma jos alussa ei näyttäisi siltä niin psykopaatti saa sen asiantilan pian käännetyksi omaksi edukseen.

      Onhan se tietenkin ymmärrettävää, kun he itse ovatkin juuri niitä narsisteja jotka eivät koskaan ole jaksaneet muita ihmisiä kuunnella vaan kokevat, että homoatrin omat halut on se ainoa oikea mitä uhri voi haluta. Ja tämä ongelma on vielä niin päivänselvä, kun sillä alalla on käsittämättömän paljon töissä ihmisiä jotka eivät ole niitä omiakaan parisuhteita kyenneet ylläpitämään, vaan ihan naistenlehdissä kehuvat,, että nyt otetaan kolmas parisuhde ja sitten luetellaan, kuin marketin hyllyltä miten hän on tällä kertaa päättänyt kokeilla seuraavan uhrinsa suhteen. 30- vuodessa homoatria(on valloitettu parisuhdeterapian tarpeessa olevien narsistimulqvistien ohjaamana) on tuhonneet suomalaisten parisuhteet, tästä kun vähän mennään eteenpäin on varmaankin homoatrian alunperäinen toive, pian eivät ihmiset tarvi enää edes toisten läheisyyttä, voi vaan tilata kuvastosta suoraan minkänäköisen tyypin siementä tällä kertaa käytetään ja mihin sitä molempia vanhempia tarvitaan tuumii homoatrian ammattilainen Sekin luo kivasti sitten heidän alalle niitä "työpaikkoja".. Onhaan meidän homoatria pitänyt suvaittavana, myös opastaa jälkipolvia tähän agendaansa, ettei omat vanhemmat olekkaan heidän elämässään pysyvästi vaan tarkoitus onkun onkin keinoja kaihtamatta tuottaa aina vaan onnettomampia ihmisiä, mitä pidemmälle ketju jatkuu hyvä homopsykiatria, ootte te taitavia, ainakin hankkimaan itselle "maksavia asiakkaita".


      Ja naimisissa oleva kaikentietävä raiskaaja psykiatri, ei vieläkään ole pahoillaan mitä on tehnyt uhreilleen. PsykopaattiNarsisti ei sitten ilmeisestikään halua vastuuta kantaa teoistaan. Ja sitä karmaa tällä ryhmällä riittää tukevasti.

    • yksi-rikos-ulos

      Nämä raiskaajat pitäisi karkoittaa mahdollisimman pian. Tuskinpa parantavat tapojaan myöhemminkään

    • sierjeg

      Kumma että osaavat mobilia käyttää ??
      Luusis muuten että ei ole saaneet poljoa syntyessään.
      Tuollaisia tyttöjä pitäis olla enempi niin sais nämä raiskaajat lukkojen taakse- toivottavasti he tuomion saavat??

    • uiöfiö

      Aivan käsittämätöntä. Mikään info ei tuollaista roskaväkeä saa oppimaan ihmisten tavoille. Postimerkki perseeseen heti kun on istunut linnassa 5v.

      En voi edes kuvitella miten ainakin henkisesti vammauttavaa raiskatuksi tulemisen täytyy olla.

      Luin jutun netistä jossa 5 v. sitten raiskattu, mamun raiskaama suomalainen kertoi että ei ole vieläkään toipunut ssanut elämänsä raiteilleen, ei onnistu opiskelut, karttaa ihmisiä, oma suhde kariutui kun kumppani ei pystynyt käsittelemään tapahtunutta...

      Koko elämä pilalla ja raiskaaja saa hyvä jos pari vuotta linnaa ja puolet allennusta jos ekakertalainen. Suhteettoman pieni rangaistus tlee yleensä raiskauksista. Tuomarit ei josain syystä käytä koko rangaistusateikkoa - yläpää jää käyttämättä. (huomatkaa kaksoismerkitys.)

      Pitäisi sitten nostaa rangaistusasteikkoa, varsinkin asteikon alapäätä.

      Mm. rikosoikeuden prof. Terttu Utriainen puuttunut useasti julkiruudessa tähän ongelmaan.

    • ghilgu

      Liekö taktiikkaa? Tekeytyi niin tolloksi, että oikeus toteaa, että noin tyhymän täytyy olla syyntakeeton.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe