Melkein itkettää, kun ei saa suhteessa suuseksiä

Puutteessa_Ikuisestiko

Pari vuotta kestäneen suhteen aikana mies on nuollut yhteensä maks 15 kertaa jos niinkään monta kertaa. Tykkäisin tosi kovasti saada suuseksiä ja pari kertaa olen sitä pyytänytkin. Tällöin olen sitä kyllä saanutkin, mutta nautintoa on häirinnyt se, että tiedän miehen tekevän sitä vain minun mielikseni koska ei kehtaa kieltäytyä.

Aiemmassa suhteessa sain suuseksiä ja seksiä ylipäätään niin paljon kuin vaan ikinä teki mieli, ja yleensä miehen aloitteesta. Voi kunpa saisin tässäkin suhteessa tuntea itsensä haluttavaksi ja seksikkääksi ja saisi seksiä useammin kuin kerran viikossa/kahdessa viikossa... tuntuu masentavalta olla alle 30-vuotiaana tällaisessa tilanteessa :(

41

1284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lipittäjä

      Puhukaa toisillenne! Ei se haittaa, vaikka hän tekee sen vain sinua miellyttääkseen. Se on antamista.

      • suurierotus

        eka oli jännämies ja nykyinen elättäjä


    • Minäaäaäaäaäa

      Varataan vaikka hotellihuone viikonlopuksi niin lupaan nuolla sinua ja rakastella sinua koko viikonlopun. Tulet tuntemaan itsesi varmasti halutuksi. Et tule pettymään

    • Ruuhkavuodet

      Jaa, muutaman vuoden päästä toivot, että seksiä olisi edes muutaman kerran vuodessa...
      Onko puutarha hoidettu, ettei liika pusikoituminen vie intoa?

    • WanhaKyynikko

      Tuntuu ehkä wanhan kertaukselta, mutta mistä ihmeestä te ihmiset löydätte itsellenne noin eri "planeetalta" olevia seksipartnereita tahi seurustelukavereita? Jollei asiat ala luonaamaan muutaman kerran jälkeen, ei edes hienovaraisten vihjeiden saattelemana, niin eikö silloin olisi aika vetää lopulliset johtopäätökset suhteen kestävyydestä?

      Koittakaa nyt hyvät ihmiset löytää itsellenne edes hieman samoilla arvoilla varustetut ihmiset. Älkää jääkö roikkumaan epätoivoisiin suhteisiin, ja tehkö itsestänne jotain marttyyreitä. Ei se sinun miehesi ainakaan tule tuosta muuttumaan kovin paljoa, koska muutos lähtee aina itsestänsä. Sitä en osaa sanoa miksi naisen pimpannuoleminen on vastenmielistä, koska ainakin itselle se on 1. kokemuksesta asti maittanut oikein hyvinkin.

      Jollei toisen osapuolen tarjoama seksi miellytä, ei edes sen jälkeen kun olet koittanut kertoa mitä haluat, niin eiköhän silloin ole ns. kytkimen nosto edessä? Ja samalla aallonpituudella olevan partnerin etsintä. Jeesus teidän kanssanne. Toki, jos tyydyt tilanteeseen, niin se on sitten toinen lukunsa, avauksesi perusteella epäilen ettet ole ihan tyytyväinen tilanteeseen.

      No, elämä on täynnä valintoja....

    • Msjejsj

      Parisuhdeterapia?

      • siljanas1

        Voin antaa suuseksiä. Voit myös haukkua minua huora si. Saat läimäytellä kasvoille ja antaa remmiä pikku lutka lle si.


      • kimmo6969

        Tuo on kyllä sääli jota kirjoittaja kokee. Minusta mikään ei ole niin ihanaa kun saa nuolla Naista pitkään ja huolella :)Voisin nuolla vaikka kuinka kauan ja kaikista mahdollisista asennoista ;)


    • Jos ei pidä niin ei pidä! Mies vaihtoon tai sit vieraisiin...

    • Tasan ei käy onnenlahjat. Minä taas tykkään antaa naiselle suuseksiä...ihana saada nainen voihkimaan, kun kieleni seikkailee kiimaisessa pillussa

    • vain_puhdasta

      kannattais pestä se värkki joskus....

      • a_p

        Pesen sen kyllä päivittäin useaankin kertaan, yleensä wc-käyntieaamun yhteydessä. Sheivaan myös säännöllisesti.

        T. Aloittaja


      • Mummonnuolia
        a_p kirjoitti:

        Pesen sen kyllä päivittäin useaankin kertaan, yleensä wc-käyntieaamun yhteydessä. Sheivaan myös säännöllisesti.

        T. Aloittaja

        Koitappa Välilä karvaisia tarjota.
        Ei kaikki pidä posliinista


    • suussasulaamakea

      Missä päin olet ? Tarjoan sinulle...

    • Askokokki

      Terapia tuskin auttaa, kyllä se halu lähtee suoraan sydämestä, joko nuolemisestatykkää tai ei.
      Sama kun impotenttia terapialla saada kalu toimimaan, onko joskus muka onnistunut?
      Toiset ovat aktiivisempia kuin toiset, ja osa lähes kyltymättömiä onneksi niitäkin on, jos kiinnostaa laita postia [email protected]

    • himokaskielimies

      Voi voi olisitpa minun niin ei tarttis anella

    • TainaSM
      • Lovetolick

        TainaSM,jos jossain välissä patterit uupuu,täällä olisi korvike ennenkun ehdit uusia hankkia...😉


    • Alkuperäinen

      No, nyt tämäkin ongelma on ratkaistu, kun päätin suhteen tämän miehen kanssa. Seuraavaksi alan seurustelemaan vain sellaisen miehen kanssa, jonka kanssa seksi toimii kaikinpuolin. En ota enää yhtäkään estoista miestä.

      • Vanhempi.seisottaja

        Sehän tapahtui nopeasti kun sait kunnon ohjeet. Jäin hieman ihmettelemään miksi se edellinen suhde loppui vaikka kaikki pelitti niin hyvin


    • jheinovantaa

      se asia voidaan korjata jos taantunut vaihe kotona oon komea sinkuksi jäänyt 35v186cm80kg18cm ja lupaan että kun meet kotiin oot saanut jotain että se näkyy itseluottamuksena ja huokuu susta että ukkosi on pakko laittaa parastaan jos menee puihin kun uusi rietas halukas nainen vaatii paikkoja nuoltaviksi ja huolellisesti seksikkäät vaatteet lelu vieressä hajareisin komennat poikaa opettelemaan jos ei osaa muuten väärä mies sun henkiselle naiselle saisinpa sut lasilliselle uskoisin saavani sut huomaamaan kuinka haluttava oletkaan ja viettää yön sut vapisemaan laittasin ja opettaisin miten miehet sua palvoisi illasta toiseen otahan yhteyksiä jos ei ukkosi opi millainen naisten mieli ja halut onkaan tsemppiä ukolles jheinovantaa toivoo..)

    • Oikeamies10

      Mulla on ollut samat ongelmat. Pidin (sinkkuna ollessani) suuseksistä ja varsinkin sen antamisesta naiselle. Nyt sitä ei vaan saa, vaikka pyytäiskin. Sinkkuna ollessa minulla oli monia naisia, jotka antoivat pelkästään nuolla... koska varattuja olivat, niin itse panot jäi suorittamatta;) sehän olisi pettämistä. No saihan hyvällä suuseksillä jopa paremmat "panot" aikaiseksi. Koitahan pärjäillä aloittaja!

    • helsinkilaismies

      Rakastan suuseksiä, molemminpuolisesti se on kaikkein ihaninta, mutta haluan myös miellyttää sinua; nuolla sinua, kun istut povillasi alapääsi minun kasvojen tasolla, laskeudut ja annat minun alkaa nuolla clitoristasi ja koko alapäätäsi niin kauan, että voihkit ja vaikerrrat: "tee sitä, lisää, älä lopeta, jatka, jatka, tämätuntuu taivaalliselta..." Ota minuun yheyttä meilillä, os. [email protected] ja aletaan tapailla. HALUAN SINUA JA ERITYISESTI NUOLLA ALAPÄÄTÄSI!
      Blizzard

    • blowjobmama

      Edellisessä suhteessa ei mies halunnut antaa suuseksiä.mitään syytä siihen ollut. Mutta silti ruinasi poskeen ottoa ;p jos mä en saa..ni en anna.

      Tässä suhteessa sitten aivan loistavaa suuseksiä molemmin puolin..

      Eikö kannattais puhua mikä mättää ??

    • jamies_got_a_gun

      Minulla tilanne on päin vastoin, mä olen mies ja haluaisin antaa naiselle suuseksiä, en vain saa antaa, naiseni on sitä mieltä että se on minulle epämiellyttävää nuolla hänen pillunsa niin ei anna minun tehdä sitä. Joskus olen kyllä saanut, ja ei se epämiellyttävää ole, mutta nyt on taas kauan kun mä kielellä pääsin sinne alas. Voisin kyllä nuolla peppua jos hän siitä tykkäisi, ja nussisin sitä samaa, mutta sellaista ei tule tapahtumaan.

    • Jankka75

      Vaimoni kanssa meillä toimi seksielämä ennen vaan eipä enää. Nykyään kaikki on vaan yäk ja irstasta. Tavallinen ns. Sunnuntai ajelu kyllä käy. Hellyys ja koskettelu on jäänyt pois yritän kyllä osoittaa hellyyttä ja koskettelu myös seksin olkopuolella mutta aina on joku syy kiire ei nyt pitää siivota jne. Rakastan nuolemista yli kaiken mikään ei ole parempaa kun nainen voihkii kiimasta ja laukeaa naamalle. Nyt olen alkanut etsiä ns. Salaseuraa ja harkinnut jopa maksullisista, mutta se ei oikeen kyllä sytytä. Kunpa löytäisi löytäisi jonkun samassa tilanteessa olevan. Ps. On yritetty jutella asiasta ei ole tuottanut tulosta.

      • Voitaskyllä

        Mistäpäin olet ? Haluaisin niin myös saadakkin, antaminen on itsestään selvyys.


      • Jankka75
        Voitaskyllä kirjoitti:

        Mistäpäin olet ? Haluaisin niin myös saadakkin, antaminen on itsestään selvyys.

        Moi. Seinäjoelta toivottavasti en kovin kaukaa.


    • amika7

      Minäkin haluaisin paljon ja pitkään suuseksiä.se olisi taivaallista.Kun vaan mummo löytöisi jostakin miehen ,niin kyllä antaisin.

      • Asidofilus

        Moikka. Mistäpäin olet?


    • Kieli09

      Olen 39 vuotias Helsingissä asuva liikenneonnettomuudessa ollut mies jolla on vain ja ainoastaan jalat halvaantuneet ja etsin tositarkoituksella sinua ihanainen nainen.Kenelle ei ole pyörätuoli ja liikenneonnettomuuteni este niin otatko yhteyttä 0458802921

    • Kaikki aina sanovat että puhukaa asiasta jne... Kokemuksesta tiedän ettei se puhuminen aina varsinkaan silloinkun sitä suuta pitäisi käyttää ihan muuhun ;)

      Itse miehenä tuntuu etten voisi liikaa antaa suuseksiä vaimolleni, joka taas ei jostain syystä ole kovin innokas sitä saamaan vaikka orgasmin saa joka kerta kun pääsen häntä nuolemaan.

      Jos sinua kiinnostaisi molempia hyödyttävä suullinen suhde niin laita minulle mailia [email protected] niin suunnitellaan kuinka voimme toisiamme hyväillä suulla ;)

    • karppu

      musta on ihanaa nuolla pillua ja samalla hieroa rintoja
      ja vasta kun kulli on ihan kivikova niin tuun päälle
      ja nain oikein kunnolla

    • ölkjhgfdsertyuio

      kyllä nyt on ensimmäisen maailman ongelmat ihmisillä. voi ristus. itse en ole saanut mitään seksiin liittyvää 4 vuoteen eikä ole käynyt mielessäkään ruveta itkemään asiasta. Niin mitätön osa elämää kuitenkin vaan joka on nostettu niin suureksi asiaksi. Olette tuollaisia vitun mitään ajattelemattomia lampaita jotka tanssii median pillin mukaan eikä selvästikään ole yhtään omaa ajatusta päässä.

    • Anonyymi

      Likanen luuska mitä tuut tänne kirjottelemaan tommosia. vois auttaa jos pesisit/shaveisit jauhelihas.

      • Anonyymi

        Hä shaveisit jauhelihas. Delaa dorka


    • Anonyymi

      Oisko tuota pussiolutta hörpitty, mikromuovilla saattaa olla jotain tekemistä tai sitten muovipulloista ja rasioista irronnut fenolien lisäksi estrogeenia muistuttavia aineksia syöty juotu ja muistappa vilkasta ukkos rintojen kehitystä, kun ne alkaa olla koripallon kokoisia on jo syytäkin huolestua. Itte käytän mahollisimman vähän muovi juttuja. Ja ap aloitukseen niin naisen herkullisin osa on siinä navan alapuolella, monumentaalinen häveliäisyyteni estää sanomasta sitä pimpiksi tai pilluksi.

    • Anonyymi

      He­i! Kuts­­­umme sinut kä­­ymään u­udess­­­a cha­tis­­­sa! Mei­­­tä on yl­­­i mil­jo­­ona! 👉 http://arara-ik.com/H/U6c5S5

    • Anonyymi

      No iteppä olet valintas tehny sinänsä harvinaista et tykkäät jot mies nuolee itseni kohdalle on useimmiten sattunu naisia jotka ei siittä kai ole erityisemmi pitäneet kun ei ole ainakaan kovin helposti saanu pillua nuolla

    • Anonyymi

      He­­i! Kuts­­­umme sinut kä­­ym­­­ään u­­ude­ss­a cha­­­tis­­­sa! Mei­­tä on yl­­­i mil­jo­ona! 👉 http://arara-ik.com/H/J3m4G5

    • Anonyymi

      Jos pääkaupunkiseudulta löytyy naisia, jotka kaipaavat nuolentaa, niin täällä on siisti, terve ja kohtelias herrasmies valmiina palvelemaan

      kieliherra(a)meiliboxi.fi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe