VIISAS OPPII VIRHEISTÄÄN

KarisMattinen

TOISTA VUOTTA SITTEN kesällä karismaatikkojen koalitio odotti suurta jytkyä Helsingin stadionilla. Markkinonti profetoi kymmenien tuhansien kansanpaljouden tulevan pällistelemään amerikanihmettä, jonka lavashown myötä erityinen kirkkauden aika oli tullut maahamme jo edellisen joulukuun aikana. Lupaukset olivat luettavissa Internetistä ja kaikkien katseltavissa TV7:n mainoksissa.
Herzog itse vetosi omalla tahollaan rapakon takana kannattajiinsa ja kerjäsi rahaa ennennäkemättömään, historialliseen ja koko Eurooppaa ravistelevaan kampanjaansa. Tarve oli kuulemma 70 000 dollaria. Sen myötä luvattiin pelastaa Suomi ja mm. Ukrainan juutalaiset.
Yritys lässähti pettymykseksi, ja kiukku kondensoitui äkeiksi uhkauksiksi. Tuksu-tytön hiusten lisäksi kansan mieleen jäi Herzogin hymyillen langettamat tuomiot ja uhkaukset. Parantumisista luvattiin kertoa kaikelle kansalle. Tarinoiden editoiminen julkaisukuntoon tuntuu kestävän, sillä melko hiljaista on ollut sillä saralla.
Viime kesänä (2015) samainen herra Herzog kertoi valtaavansa Kiinan, Venäjän, Saksan, ja muutaman muun pikkuvaltion. Keräys oli jälleen käynnissä, mutta – ihme kyllä – rahantarve oli tällä erää vain 20 000 dollaria. Uutta kirkkauden aikaa markkinoitiin ale-hinnalla muille, paitsi ei suomalaisille!
Merkillistä kyllä, tämä viimekesäinen ”kirkkauden invaasio”, joka tulisi olemaan ”kaikkein voimallisin sitten helluntaipäivän”, ei koskettaisi ilmeisesti Suomea lainkaan. Ainakin meidät oli tällä kertaa tyystin unohdettu pois Herzogin mainitsemien siunattujen kansojen joukosta.
Rahankeruu jatkuu. Lupauksia jaellaan kuin kevätmarkkinoilla. Samalla kristittyjen uskottavuus hiipuu kuin persujen kannatus kaamoksen kourissa. Siksi esitän pari haastetta:
1) Olisiko jossakin vaiheessa kehityskeskustelun paikka? Häpeää ei hälvennetä lemun kieltämisellä, sillä ympäristö kyllä haistaa, kun huonot on housussa.
2) Missä vaiheessa TV7 ja muu hurmaporukka avaa itse keskustelun terveen opin ja luotettavan toimintaetiikan tarpeellisuudesta?

7

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TV7 on niin syvällä tuossa suossa ja menee laput silmillä, että turha odottaa touhuun järkeä siltä taholta. Toivottavaa olisi, että rahankeräyslupa heiltä evättäisiin ja saisivat mummot pitää omat roponsa.

      • Rahanmahti

        Joo,en myöskään katso Tv seiskaa , koska ei ole laitettu mitään hengellistä linjausta ja kaikki harhaoppiset saavat meuhkata ruudussa levittämässä sanomaansa.
        odotankin seiskan johtajilta hengellistä näkökykyä, että palaisivat Jumalan Sanan perustalle ohjelmatuotannossaan.
        Kuuntelen mieluusti radio Patmosta, josta henkeni rakentuu.


    • seonparas

      Radio Patmos on paras, siellä on hyvää opetusta.

      • ohjelmatjatkukoon

        Niin on.


      • eijaksaenääei

        Ketä tässä jaksaa paljon katsoa tahi kuunnella.
        Kuuntelin yhtä joka klassista kristinuskoa edustavien mukaan on ihan Raamatullinen kaveri.
        Hyvä juttu, kuuntelin. No, mitäpä yhdestä saarnasta nyt osaa kenestäkään sanoa, ihan hyvä sana oli. No, katsoinpa televisioita sitten, siellä tämä tässäkin ketjussa mainitun yhdistyksen edellä mainittu saarnaaja oli yhdessä yleisesti menestysteologiksi tunnetun julistajan kanssa yhteistyössä.
        No, jaa.
        No, luinpa edellisessä vastauksessa mainitun radion takana toimivan yhdistyksen entisen johtajan blogia, mies puolustaa ehkä kuuluisinta tv-evankelistaa koko maailmassa, miestä joka tienasi lähes 60 000 000 muutama vuosi sitten.
        Juu, pitäähän sitä evankeliumista palkkaa saada.
        Kerran kysyin meirän pastorilta näistä, että onko tämä linja nyt ihan mukava kun palkat on aivan hurjat, niin vastaus oli jotakuinkin, "että ei se kuule niin mene että Jumala pitää nöyränä ja seurakunta köyhänä, se on semmoista vanhaa aikaa se, kyllä se palkka pitää saada".
        Onneksi vielä lukea näkee, nimittäin Raamattua, se ei maksa mitään. Vielä.


    • itkettää

      Joo, en enää ole katsonut tv7 sen jälkeen kun Herzog siellä mellasti, meni maku, suola menetti makunsa. En käsitä sitä RHB ja Todd B ja BH ym amerikan pellejen hypetystä.

    • jiikoo991

      Ei sitä suolaa ollut alunperinkään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe