Valtiomies Paavo Lipponen

Paavo Lipponen oli aamutelevisiossa ja mielestäni puhui erittäin hyvin. Tällaiset kiihkottomat mielipiteet ovat arvokkaita, pitäisi nyt vaan ottaa onkeen niistä. Esimerkkinä tämä erityisen vaikea talouden suunta, jossa ei ole näköpiirissä mitään kohenemista. Kannattaisi AKT:n johdon kuunnella saman puolueen valtiomiestä.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeistodemari

      Kollopäinen Suomen kansa ei kuuntele viisaampiaan. Hokee vain mistään mitään ymmärtämättömänä "demariaan".
      Paavolla olisi auktoriteettia laittaa AKT kuriin ja järjestykseen.

      • tarkkanäköinen

        Onhan se teidän demarien isähahmo ,pitäkää hyvänänne , siltä näyttää , että hukkuva tarttuu oljenkorteen.


    • PaavoTenPoints

      Paavo Lipposelle pitää antaa suuri kiitos, että hän on tullut mediaan ja jakaa sitä viisauttaan tyhmentyneelle kansalle. Tämän tyhmyyden takia olemme ajautuneet suuriin vaikeuksiin ja vaikeuksiin ei löydy nyt ratkaisijoita Suomessa. Nykykykyiset politiikot haluavat vain tehdä politiikkaa kapea-alaisesti sulle-mulle-periaattella siltarumpuja rummuttaen. Nytkin kepulaiset saivat SOTE-maakuntamallinsa ja kokoomus entinen työväen puolue saa työehtojen heikennykset hallituksessa läpi. Persutkin saivat kaadettua rikkaiden omaisuuksia suojelevan hallintarekisterikärkihankkeen, joka oli kokoomukselle prioriteetti n:o 1. Stubb:n sormin.

      • Oikeistodemari

        Sipilä lähti ajamaan EK:n asiaa ja vastalahjaksi Maalaisliitto sai tuon kirotun SOTE-maakuntamallinsa. Näinhän se menee.


    • fiksukommentti

      Oikeistodemari on aivan oikeassa näin ne kuviot toimivat. Voisi vain kysäistä, paraneeko nuo terveyspalvelumme kepulaisten maakuntamallilla? Tulevaisuutta ei voi nyt ennustaa, koska Suomen asiat ovat täysin umpisolmussa ja solmujen aukaisijoita ei ole näköpiirissä. Umpisolmujen virittäjiä sen sijaan näyttää olevan pilvin pimein ja nämä virittäjät viis veisaavat miljardesta, jos huteja tulee.

      • Oikeistodemari

        Palvelut huononevat kaikilla. Maalaisliitto vedättää kaupunkilaisten lisäksi omia äänestäjiään. Perusuomalaiset ovat hallituspaikkansa vuoksi valmiita ihan mihin vain. Harmi että Kokoomuksessa Markkinaliberaalit ovat jyränneet Reformistit.


    • PaavollePisteet

      Surullista tässä on se, että persujen rooli hallistusvastuussa on niin selkärangatonta. Puolustusministeri Jussi Niinistö on toiminut ministerinroolissa moitteettomasti ja hänen suustaan ei ole singonnut sammakoita. Tosin YLE:n jossain ohjelmassa käämit kärähti toimittajan jonnin joutavasta jankutuksesta ja hän meinasi kävellä studiosta ulos. Taitaa Jussi Niinistö olla tämä Juha Sipilän hallituksen ainoa luottamusta herättävä ministeri. Tosin hänkin on joutunut taipumaan muiden persulaisten kanssa takinkääntöpoltiikkaan ja se ei varmaan tunnu tolkun politiikolta mukavalta.

      Toivottavasti seuraavana vuonna kuntavaaleissa äänestäjät äänestävät kuntiin rehellisiä ja tolkun politiikkoja, koska heillä on suuri rooli näissä SOTE-kuvioissa. SDP:n kannalta tuntuu mukavalta, koska SDP näyttäisi jo nyt olevan Suomen suurin puolue. Saataisiin edes kuntiin rehtiä meininkiä ja päätäisiin eroon tästä kurjistavasta ilmapiiristä. Tämä hallitus kyllä ne neljä vuotta tekee pahojaan yteistyökyvyttömyydellään ja sille emme mahda mitään.

      Paavo Lipponen on niitä politiikkoja, jotka pystyvät tekemään politiikkaa yli puoluerajojen. Pääministerinäkin edusti koko Suomea ja Suomen etua, josta saimme me kaikki rikkaatkin joskus nauttia hyvinvointivaltion järjestämästä hyvästä. Nyt saamme olla maksumiehiä joka paikassa ja lisää taakkaa harteillemme asetetaan.

      • Oikeistodemari

        Nimenomaan nyt tarvittaisiin riittävän auktoriteetin omaava poliitikko johtamaan konkreettisesti maata.
        Ei Sipilälle oikeasti tullut mieleen että nollalinjalla ja keskitetyllä sopimisella olisi työrauha taattu. Ilman naurettavia "yhteiskuntasopimuksia". Nyt jos pakkolait ajetaan läpi. Mitä seuraa. Aivan yksittäiset liitot ulosmittaavat "säästöt" palkankorotuksina.
        Onneksi suurin osa Etelärannasta on tolkun porukkaa. Ainakin tämä Kemian teollisuuden työnantajajohtaja vaikutti oikein järkevältä mieheltä eilen A-Studiossa.
        AKT ja Jyri Häkämies järjestykseen. Sillä päästäisiin joa alkuun.


    • SuomlaineN

      Lipponen ollut useamman valtiomies: Stasin kätyri, KGB:n juoksupoika, CIA:n vakoilija, Putki Paavo sekä ruotsalaisten perseennuolija. Suomen mies vaan ei ole ollut koskaan.

      Siitä kiitos 6% ja kansamme halveksunta.

      • Oikeistodemari

        Onneksi siirsit keskustelun älykkäämmälle tasolle.


    • muistissapysyy

      Niin tuo sama paavo,joka ajoi meitä EU:n ja väitti,että Suomi tulee olemaan nettosaaja.Ja sama sankari lopetti oulusta molemmat varuskunnat ja aiheutti tuhansia työttömiä.Syyte maanpetoksesta mokomalle.

    • Paavotolokunmies

      EU on ollut meille menestystarina vallankin niille, joilla on suuret asuntovelat. EU:n takia korot ovat olleet erittäin alhaalla ja lainan otto on kannattanut. Olemme velkarahalla saaneet rakentaa itsellemme kunnon kodit ja velkaa on saanut pitkällä maksuajalla. EU olisi ollut menestystarina, jos sen jodossa olisi ollut Paavo Lipposen tapaisia pitkälle visioivia viisaita valtiomiehiä.

      Näin ei vaan ole ollut, EU-parlamentti valitsee johtajat sullemulle-periaatteella ja suuret maat jyräävät. Euroopan suurien valtioiden johtajat olisivat halunneet Paavo Lipposelle EU:n presidentin viran, mutta tämähän ei sopinut Suomen keskustan ja kokoomuksen politiikoille, Olli Rehnille piti saada mahdollisimmat isot komissaarin saappaat. Eihän se noissa isoissa saappaissa kulkeminen oikein tuonut hyvää EU:lle Etelä-Euroopan maat eivät olleet tyytyväisiä Olli Rehnin kurjistamispolitiikkaan ja talousviisas Krugman antoi hänelle nimen torakka. Nyt palloilee täällä ministerinä ja näyttää liittoutuneet kovasti työnantajien selustan taa.

      Virkojahan sitä siellä EU:ssakin jaetaan politiikoille ja niihin on halukkaita. Näkemyksen omaavia tekijöitäkin pitäisi saada, Eurooppaa vaivaa vakava johtajuuskriisi. Pakolaiskriisi oli nähtävissä jo aikoja päiviä, mutta nyt EU:ssa vastanyt on herätty tähän asiaan juuri johtajien näkemyksen puuttuessa. EU:n hommat ovat olleet tulipalojen sammuttamista, kun tuli on nurkissa. Politiikkojen tekemisillä ei siis ole merkitystä EU:n huippuvirkoihin. Jyrki Katainekin sai komia komissaarin salkun, vaikka pääministerinä täällä Suomessa upotti maatamme suohon.

      Jyrki Katainen ei edes "kehdannut" olla Matti Vanhasen tapaan koko kautta pääministerinä, paukut loppuivat. Mahtaakohan tuo Juha Sipilä tehdä noita pääministerin hommia ne neljä vuotta? Vähän on sellainen kutina, että ei jaksa. Paavo Lipponen se porskutti kaksi neljän vuoden kautta pääministerinä ja olisi lähtenyt vielä kolmannelle kaudellekin, jos Anneli Jäätteenmäki ei olisi kieroilla tempuilla kampittanut Paavo Lipposen poliittisen uran.

      • rkp

        lipposen eu pressan vaalikampanja tuli suomelle kalliixi. omia tavotteita ei ollut tai ne unohdettiin, suomihan oli eu,n ytimessä muiden isojen kanssa. ehkäpä muualla hokattiin että tuollainen perseen nuolija päästessään samaan valokuvaan esim. usan pressan kanssa unohtaa eu,n edun täysin.


      • Oikeistodemari

        Tuo 2003 ei edes ollut pahimmasta päästä Maalaisliiton törkyhistoriassa.


    • Peruskansalainen

      Mikäli Paavo Lipponen olisi oikeassa, kaikki suomenruotsalaiset olisivat muuttaneet opintojen ja työn perässä Ruotsiin ja pienellä preppauksella Norjaan. Minkäänlaista suurta liikehdintää suruksemme, kyseisessä kansanryhmässä siihen suuntaan ei ole ollut.

      Ruotsi ei ole Eurossa eikä taloudellisessa kriisissä. Paavon vika, että Suomi on ja menettänyt taloudellisen kasvun. Paavon syy on, ettei torpannut pakkoruotsi, kun siihen oli mahdollisuus. Kaksikielisyys syö valtiontaloutta yhtä syvältä, kuin Euro. Paavon takia Suomi on menettänyt 100 mrd € . Kallis tunari!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe