Kinky rangaistus laiskuudesta

kinkynbi

Olin keväällä 1996 lopettelemassa peruskouluani helsinkiläisellä yläasteella. Johtuen erinäisistä syistä jäin pois kevään viimeiseltä liikunnan kaksoistunnilta, jolla oli ollut voimistelua. Lisäksi minulta oli jäänyt rästiin terveystiedon koe. Niinpä seuraavana päivänä törmäsin koulun käytävällä vasta vuoden koulussamme olleeseen nuoreen ja vaaleaan liikunnanopettajaamme Anneen, joka ilmoitti ettei voi antaa minulle merkintää päästötodistukseen ilman näytettä voimistelutaidoistani ja terveystiedon hallinnasta. Sovimme että käyn tekemässä tarvittavat suoritteet huomenna iltapäivällä liikuntasalissa. Hän sanoi järjestävänsä voimisteluvälineet valmiiksi saliin, ja poikkeuksellisesti myös hyväksyvänsä terveystiedon kokeen suorittamisen suullisesti.

Niinpä menin seuraavana päivänä kolmelta liikunnanopettajien työhuoneeseen, joka sijaitsi liikuntasalin perällä välinevaraston takana. Koputettuani oveen astuin sisään ja lähdin menemään suoraan Anne-opettajan työtilaa kohti, joka sijaitsi matalan sermin takana. Yllätyksekseni huomasin, että Annen seurassa oli myös poikien liikunnanopettaja Mauri, joka istuskeli rennosti Annen työpöydän reunalla. Mauri oli jo reilusti yli neljänkymmenen, viime vuosina hieman vatsaa kasvattanut isokokoinen mies, joka auktoriteetillaan täytti koko huoneen, ja sai monen tytön jalat tutisemaan. Hänellä oli tapana aina ”siviilissä” ollessaan käyttää harmaata irtotakkia ja mustia suoria housuja, ja niissä hän oli nytkin. Ehdin jo hieman säikähtää kokeen suorittamista suullisena kahden opettajan läsnä ollessa, mutta Anne kehotti minua ottamaan rauhallisesti ja vakuutti kokeen olevan pian ohi.

Anne, joka oli pukeutunut vaaleaan neulepuseroon ja mustaan polvipituiseen hameeseen, istui työtuolissaan pöytänsä takana, ja pyysi minua tulemaan eteensä kuulustelua varten. Hän kysyi onko minulla jo voimistelutrikoot valmiina verkkareideni alla, jotta suullisen kokeen jälkeen päästään pian itse asiaan. Vastattuani myöntävästi, hän kehotti minua riisumaan verkkarini, ja taittelemaan ne siististi työpöydän reunalle. Tein työtä käskettyä, ja olin nyt siis valmiina tummansinisissä voimistelutrikoissa, joita olin jo vuosia käyttänyt NNKY:n harjoituksissa, silloin harvoin kuin meillä oli voimistelua ohjelmassa ollut.

Annen seuraava pyyntö tuntui minusta heti alkuun kummalliselta. Hän pyysi minua polvistumaan eteensä tuolin ääreen, ja nojaamaan eteenpäin. Tällä hän kuulemma halusi selvittää, ovatko ristiselkäni lihakset kunnossa. Kun laskeuduin alas polvilleni ja kumarruin, tilaisuuden luonne muuttui silmänräpäyksessä. Anne levitti yhtäkkiä jalkansa ja nosti hamettaan ylöspäin. Näin heti, ettei hänellä ollut pikkuhousuja. Ennen kuin ehdin oikeastaan ajatellakaan mitään oli taakseni huomaamattani siirtynyt Mauri ottanut poninhäntäni lujaan kouraansa, ja painoi nyt pääni suoraan Annen jalkoväliin. Yllätyksen ja hämmennyksen sekaisin tuntein kuuntelin, kun Anne komensi minut tiukalla, opettajamaisella äänellä tekemään nyt juuri niin kuin he Maurin kanssa sanoivat. Anne totesi tilanteen nyt olevan tämän, ja neuvoi minut unohtamaan muut ajatukset, ja nuolemaan alapäätään (en halua käyttää kirosanaa jota hän käytti) siten kuin minua neuvotaan. Hän käski minun pitää silmäni auki, työntää kieleni ulos, ja nuolemaan hänen pimppiään ylös-alas liikkeellä, sekä välillä työntämään kieltäni hänen sisäänsä. Ja niin minun oli tehtävä.


En ollut ikinä edes halunnut ajatella miltä toinen tyttö (tai nainen) maistuisi sieltä. Vaikka tilanne hävetti minua suunnattomasti ja tunsin itseni nöyryytetyksi, en kuitenkaan muista ajatelleeni maun olevan pahan. Hän tuoksui itse asiassa siltä mansikanmakuiselta suihkugeeliltä, jota tiesin isosiskoni käyttävän. Hän oli siis juuri peseytynyt minua varten. Nuollessani tunsin kieleni alkavan vähitellen liikkuvan liukkaammin, samalla kun hän kostui enemmän. Samalla maku muuttui erilaiseksi, ja se muistutti ehkä hieman isovanhempieni mökillä joskus maistamaani suolasilliä, kylläkin paljon laimeampana.
Anne nojasi taaksepäin tuolillaan, ja ilmiselvästi nautti suunnattomasti työskentelystäni hänen alapäässään. Hän levitti jalkansa täysin auki, ja käski minun jäykistää kieleni niin, että voisin helposti työnnellä sitä edestakaisin hänen sisäänsä. Sitten hän pyysi Maurin irrottamaan otteensa poninhännästäni, ja tarttui siihen itse alkaen liikuttamaan päätäni nopeaan tahtiin alapäätään vasten. ...

Lue koko tarina täältä:
http://seksitarinat.nettiporno.net/kinky-rangaistus-laiskuudesta/

4

2883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paiskalaska

      Mitäs olit laiska paska

    • kinkyqueenie

      Ihanan kinkyä

    • huorratkurriin

      Rangaistus kuuluukin laiskalle huoralle!

    • Vanhemmat pelkäsi etten pääsisi matikan numeron takia suunniteltuun lukioon. Palkkasivat minulle teekarin opettamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe