Juha Sipilä - pääministeri Jumalan armosta

A_R_Mollinen

Eihän_pääministeri
8.12.2015 3:47

Juha Sipilän ulkonäössä ole mitään vikaa. Rehellinen katse jo vaikuttaa paljon siihen, millaisen vaikutelman saamme hänen ulkonäöstään.

Myös on merkillepantavaa, että päämninisteri Juha Sipilä ei aloita sanottavaansa "no"-sanalla niin kuin yhdeksän kymmenestä suomalaisesta. Lisäksi hän on kitkenyt sanomisistaan "niiku"-sanan täydellisesti. Tässä ohessa pieni vihje pääministerille: Säädettäköön laki, että jokaisesta YLEn haastettelussa lausutusta no-aloituksesta ja niiku-sanasta on maksettava valtiolle no-niiku -vero. Tämäkin auttaa Suomen kuntoonlaittamisessa. (Ylen toimittajista tämä no-niiku -tauti on saatu parannetuksi lähes kokonaan.)

Juha Sipilän osana vain on ollut tulla pääministeriksi poikkeuksellisen vaikeina aikoina. Hän yrittää parhaansa. Olen varma, että kaikki lestadiolaisetkin tukevat Juha Sipilää, koska hyvin ymmärtävät, että eihän ole esivaltaa muuta kuin Jumalalta.

Eihän Juha Sipilä pääse eroon lestadiolaisuudestaan. Hänen juurensa ovat Pohjanmaan rauhansanalaisuudessa. Siellä on paljon sydämen kristittyjä. Pääministeri Juha Sipilän vanhemmat ovat nykyisin vanhoillislestadiolaisia, mikä on kunnioitettava asia. Olen varma, että pääministerin vanhemmat joka päivä - lakkaamatta! - rukoilevat poikansa sekä koko Suomen kansan puolesta. Ei se rukous ole hurskasta hymistelyä ja semmoista teatteria, joka maailmassa voitaisiin suurella ryminällä panna merkille, vaan hiljaista huokausta Jumalan puoleen, minkä kaikkivaltias Jumala kyllä kuulee.

8

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäodotetaanrajatkiinni

      JS luvannut kuulemani mukaan ostaa koko Pohjois-Suomen, ja majoittaa, kouluttaa, sivistyttää loppuelämänsä tätä valtakuntaansa henkilökohtaisesti - pyydettyään eroa ministerin tehtävistä.

      Sitä ennen vaadimme rajat kiinni. Nykyiset olennot hoidettakoon luonnollisen poistuman kautta Sipilän johtamien ja omistamien päivä-iltapäivä-vanhushoitokerhojen tahoilta tai muin ulkopoliittisin laillisin keinoin.

      Vastuun on halunnut kantaa pääministerimme.

      Suomen Johto (JS) antoi kutsun omalla nimellään, mediassa, koko maailmalle. Hän siis ristinsä myös kantakoon omassatunnossaan ja yöunissaan - koko loppuelämänsä.

      • sanottuon

        sanottuon

        28.12.2015 12:48










        Geeniperimästä kun on nyt tähän tultu, olisko nyt näin että nämä meidän kolme ässää ajamassa tänne saksalaisen ss kenun kehittämää lebsensdorn

        rotujen kehittämis ohjelmaa. Tänne on otettu 35000 tuhatta nuorta miestä

        parhaassa pano iässä, olisiko tuotettu rodunjalostukseen. Saksassa sai soltut

        painaa lupaa kysymättä, nyt nämä mokkakullit käytävät samoja oikeuksia.

        Ison ässän uskomushan sopii hyvin tähän suvunjatkamiseem ilman mitään

        rajoituksia. Kysymys vain koska ruvetaan rakentamaan näitä lebsensborn

        synnytyssairaaloita , kun mokkakullit pääsee oikein vauhdilla pillun makuun.

        Tulee geenit kuntoon


    • kansanääni

      Haloo Helsinki.

      Kuinka kattava työterveyshuoltosopimus mahtaa ministereillä olla Suomessa ? Onko nyt liikaa menty terveyden-sairaudenhuollosta säästämään ?

      Kuuluuko näkö-, kuulo-, kuulemisenymmärtäminen/kin) varmasti mukaan, ja ynnä gyne, hammashuolto (mukaanlukien proteesit) ja ja ja ja psyykkinen huolto kaikkinensa, tarkkaavaisuus-, lukien ajan-, paikan-, ymmärtämisen , tyylitietoisuuden tajun ja ennekaikkea ns. REALITEETTITAJUN TARKASTUS EDES VUOSITTAIN ? En halua vaivata, mut kaipa joku ymmärtää mitä tarkoitan.

      No entä fyysiset lankkuharjoitteet ynnä paukkuharjoitteet , juu nehän ne määrääviä on älykkyyden toteutuksessa yhteiskunnan hyväksi huippuviroissakin, kuten esim. pääministeri.

      Onko mahdollista, että sairas ihminen joutuisi työskentelemään johtotehtävissä kovan paineen alla (elämä tuo kaikkea eteen) - ILMAN SAIRAUDENTUNTOA ?

      Ministeri voi esim, kärsiä vaikeista asioista, eikä muka tunnu mikään missään. OMG. Rahaa on ja ihmisiä kaatuu, paitsi vaimo. Johtotehtävä kutsuu niin maanperusteellisesti, että vaan on aina aina kivaa johtaa, ja lähimmätkin tykkää.

    • haarainen

      LESTADIOLAINEN HURMOSPAPPI SIPILÄ, MAMUJEN ja rikkaiden AUTTAJA?? VITULOINNIN JA TYÖLÄISNAISTEN VIHAAJA?? EI MUUTA LESTU LUKEMAAN TIILEN PÄITÄ; JEESUKSEN KRISTUKSEN VEREEN ALLAH??

    • leoeläintietää

      Jopas Jumalakin tarttui tähän kepulaisten ylimielisyyteen ja huomasi kuka/ketkä yrittää tehdä rahaa pakolaisilla!

      Kepulaisten kannatus laskee, normaali-Suomalaiset eivät hyväksy, että heitä alistetaan viemällä.ihmisavokin.

    • kipeenäonpoika

      Katse kuumeinen, maaninen, onko kuulo kunnossa, kuuluuko harhaääniä, vaiko vaikkua vain korvissa ??? Kansa huutaa, eikö kuulu vai etkö ymmärrä kuulemaasi ?

      Pakkotarkastukseen laajaan työterveyshuollon tarkastukseen, ministeriössä luulisi olevan joka vaivan erikoisproffat käytettävissä vaikeissa tapauksissa todentamassa...

    • nimessäjaveressä

      Sipilä voi tehdä mitä vain, eikä synnin taakka paina. Hän saa kaiken anteeksi kun nostaa kätensä Rauhayhdistyksen seuroissa.
      Yhtään ei kaduta mamujen kutsuminen. Virhehän se oli, mutta nyt anteeksi annettu.
      Nyt voi tehdä lisää kiusaa äänestäjilleen ja muille työn raskauttamille.
      Sen sanon, että jokainen raiskaus olkoon naula Sipilän arkkuun.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4839
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1722
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1468
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1326
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1218
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1000
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      885
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe