Lainat ja masennus

Ninnanuu

Olen 10 vuoden aikana lainaillut ja aina maksanut. Nyt tilanne on 20t tiluottoja/kulutusluottoja ja 10t pankkiin. Yhteensä näitä n.15kpl, tämän lopputuloksen olen saanut 4kk...joo pelannut se pn mennyt täysin hallinnasta. Kukaan ei tiedä tilanteestani, ei edes ap. En todellakaan voi kertoa asiasta. Minulla on todettu masennus johon liittyy epäonnistumisen tunteet mm. Äitinä. En pysty enään maksamaan kaikkia lyhennyksiä, enkä tiedä mitä tehdä. Kukaan ei varmasti uskoisi minusta tällaista! Alkaa pää hajoon ku en tiedä mitä tekisin.

45

1778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9-6

      Kerro puolisolle ja varaa aika velkaneuvojalle.

    • gtsv

      Jos sinulla on todettu masennus, sinulla on myös olemassaoleva hoitokontakti mielenterveyspuolelle. Käytä sitä. Hae ensin apua, varsinkin peliaddiktioosi, murehdi rahojasi vasta sitten. Kolkyttonnia on ihan maksettavissa oleva potti, mutta sen setviminen ei onnistu, jos pelaat ja vellot tunteissasi samaan aikaan.

      • Ninnanuu

        Masennus on todettu, mutta pelaamisesta en ole puhunut. En uskaltautunut ottamaan vielä aikaa ulkopuoliselle mielenterveyteen. Työterveyspsykologilla olen käynyt, vaikka suosittelivatkin.


      • gtsv

        No mietihän. Mitä pitäisi täsmällisesti ottaen tapahtua, että uskaltaisit hakea apua? Pitäisikö asioitten muuttua helpommiksi ja sitten voisit vähän niinkuin jälkeenpäin käydä purkamassa tuntojasi. Arveletko näin? Ja mikä on todennäköisyys, että asiasi kääntyvät parempaan suuntaan, ihan pyytämättä ja yllättäen?
        Olet kymmenen vuotta pyörittänyt velkarulettia ja nyt pelaat jo tuhkiakin pesästä. Uskallat panostaa siihen koko tulevaisuuden taloudellisen turvasi, mutta et uskalla kilauttaa ja varata lääkärinaikaa. Jep. Onnea ja menestystä.


    • ewfjjfejejfejfe

      Tämä suomalainen yhteiskunta on hulttioille aika lempeä. Ensin juodaan ja pelataan omat ja muiden rahat, sitten iskee masennus ja haetaan masennukseen vedoten velkajärjestelyyn nollaohjelmalla.

      • Ninnanuu

        Ei se noin mene, haluan hoitaa raha-asiani kuntoon omin päin. Ei ole kyse ajan varaamisesta, se kyllä ois varattu mulle. Kynnys mennä puhumaan asioista on suuri, koska moni asia painaa (siksi sinne mennäänkin), mutta kotona niistä en pysty sanomaan.


      • Ei_tajuu

        Jep! Ja sitten aloitetaan koko homma alusta ottamalla jälleen uutta velkaa..


      • Ninnanuu

        Ei oteta jos tästä selviän.


      • yritäyhdistäälainat

        Onko sulla jotain vakuuksia? Kannattais silloin mennä pankille ja kertoa muista lainoista ja kysyä saisikö järjestelylainaa? On helpoimpaa kun on vain 1-2 lainaa hoidettavana eikä 15. Ja pelaamiseen ehdoton stoppi .Hae apua Pelureista tai AA sta ja mitä niitä kaikki on. Takuu Säätiö voisi ehkä auttaa sinua ellei sinulla ole vakuuksia omasta takaa. Mutta se tarkoittaa ehdotonta pelaamisen loppua eikä uutta velkaa yhtään. Soita velkalinjalle ja kysy. Puolisolle olisi tietty hyvä kertoa, eteenkin jos sun käytettävissä olevat tulot tippuvat.


    • nouhätäää

      " tilanne on 20t tiluottoja/kulutusluottoja ja 10t pankkiin.... Yhteensä näitä n.15kpl,"

      Siis ihan oikeesti ....onko sulla siis lainaa vain 30 teuroo ? Sun ongelma on mikäli käsitin oikein että sulla on 15 eri velkojaa.....niiin sillo tulee hirmu kulut maksuissa ja koroissa...muuttenhan toi on pikku summa. itsellä oli joskus 90 te ja nyt kaikki maksettu. Ja jos ottaisin lainaa niin ei paljoo hetkauttaisi ottaa 30 te, mutta ottaisin sen vaan yhdestä paikasta !!! Tämä kaikille opiksi, jotka meinaa ottaa lainaa. Se että sen ottaa yhdestä paikasta niin lainan lyhennys voi olla jopa 200 e/kk. Ja se on pieni summa, mutta älkää perkule ottako mistään 15 eri mestasta.
      No tää oli varmaan tiedossa ap kirjoittajalla, että tuskin autto yhtään sua. Ja tosiaan kyllä tosta voi kertoa kelle vaan....ei se ole mikään paha asia. Älä murehdi tollasista asiaoista..kyllä se elämä jatkuu kävi mitä kävi !

    • Ninnanuu

      Muut ehkä voiko ymmärtää, mutta miehen suhtautuminen kauhistuttaa!

    • Ninnanuu

      Pankista on kysytty, eivät myönnä juuri tuon pelaamisen takia. Pitäisi olla useampi puhdas kk tiliotteessa. Nuita yhdistelyluottoja olen kokeillut joka paikasta, mutta ei myönnetä, varmastikin siksi koska niitä on jo joka puolelle. 2000€ on max. Mitä vielä myönnettäisi.

    • VälttelePyöveliä

      Et tiedä masennuksesta mitään, ennen kuin ulosottomies tulee kuvioihin. Tai no, masennuksesta ehkä tiedätkin, mutta toivottomuudesta ja masennuksesta yhdessä. Ulosottomies tuo toivottomuuden tullessaan. Häpeilet nyt hieman, mutta ulosottomies hukuttaa sinut häpeään, tiedottaa häpeäsi kylälle, lähettelee lappuja niin paljon, että postinkantajan vaunuista vuotaa ylitse.
      Ulosottomies ei auta sinua missään vaikeuksissa. Sen vuoksi, tee täällä neuvotut asiat nyt heti, sillä ne ovat järkeäviä, mutta ulosottomies pystyy valamaan sinuun nopeasti sellaisen toivottomuuden, että et usko enää täällä saaduista hyvistä neuvoista olevan apua, vaikka niistä olisikin, sillä ulosottomies ulosmittaa niiden arvon ja antaa tilalle näköalattomuuden. Et silloin enää jaksa ryhtyä mihinkään, vaikka paljon olisi tehtävissä.
      Sitten kun selkäpiitäsi karmii ja ihosi menettää värinsä puhelimessa papereita lukevan ulosottoviranomaisen äänen kuulemisesta, silloin tiedät myöhästyneesi. Ulosottoviranomaisen ääni on konemainen ja tyly, tunteeton ja silti tiukkasanainen, tukahdutetusta inhimillisyydestä se saa pohjavireensä. Ei sitä uskoisi ihmisen ääneksi, mutta kuitenkin tunnet äänenpaineen ja asiasisällöt välittyvät, siis sen täytyy olla puhesignaalia, joka syntyy hengitys-, fonaatio- ja artikulaatioelimistön yhteistyönä, mutta kuitenkin jotenkin ilman inhimillistä henkeä. Se karmii selkäpiissä ja alkaa kuvottaa, käsien voimattomuus enteilee tulevaa hanskojen naulaan ripustamista, sillä ulosottomies ulosmittaa aina numeroiden lisäksi voimat, uskon ja tahdon. Ulosottomies ulosmittaa myös kaikki vaihtoehdot, joten kriisi on laatuaan eksistentialistinen, ollako vaiko eikö olla, mutta erotuksena Hamletiin kädessäsi ei ole pääkalloa, sillä ulosottoviranomainen ulosmittaa senkin.

      • Ninnanuu

        Kiitos sulle kuvauksestasi, se kyllä sai mut vähä hymyilemään! Vakava asia!


    • Eipenniäkään

      15v on velat voimassa. kannatta tutkia kaikki vaihtoehdot, missä et maksa minnekään penniäkään.

      • Ninnanuu

        Tuota en nyt ihan ymmärtänyt, ei kyllä ilman seuraamuksia pääse...kaikkihan ne on maksettava. Sitä miettiny, et voiko tuommosia 2000 useita eri luottoja maksaa perintään pitkällä maksuajalla?


    • SyntinenStanaKurja
      • axagaxgagxg

        Ior Bockin tappanut oli psykoosissa eli mielisairas eli syyntakeeton, kyse ei ollut mistään tilapäisestä mielenhäiriöstä.

        Suomessa on jo velkajärjestelylaki, jossa velkakakkuaan voi saada pienemmäksi. Jos kaikki velat saisi aina automaattisesti anteeksi, kun niitä ei kykene maksamaan takaisin, koko lainabisnes kuolisi pian pois. Se ei varmaan sinua haittaisi, koska et enää muutenkaan voi saada lainaa, mutta minua se haittaisi enkä ole ainoa.


    • selviytyjäjkl

      Tee nyt heti kaikki nettipelipaikkoihin pelikiellot niin pitkäksi aikaa kuin onnistuu, jotta nettipelaaminen ei ainakaan jatku ja saat vähitellen puhtaat tilitiedot nettipelaamisen suhteen. Paljonko on kuukausitulot ? Maksukieltolaskurista voisit laskea paljonko ulosotto ottaisi palkasta/tuloista kuukaudessa. Varmasti ainakin sen summan joudut velkojen maksamiseen laittamaan ellet pääse jonkinlaiseen muuhun järjestelyyn. Varaa heti velkaneuvojalle aika, jotta pystyt ulkopuolisen ammattilaisen kanssa neutraalisti taloudestasi keskustelemaan. Lisäksi toki voit soitella/lähettää sähköpostia velkojille ja sopia jonkinlaista maksuohjelmaa. Ulosottoonkin voi soittaa ja kysyä miten asiat etenevät, jos et pysty velkojen lyhennyksistä selviytymään. Kannattaa varautua siihen, että ulosotto on kiinnostunut realisoitavasta omaisuudesta ja myös velkaisesta omistusasunnostakin. Nämä asiat on hyvä jutella/selvittää jo etukäteen ettei tule yllätyksiä.
      Itsellänikin oli noin 35 000 euron velat (sis. uo-kulut yms.). Omaisuutta myymällä, ulosotolla ja erillisillä masusopimuksilla(kaikki velat eivät päätyneet ulosottoon) olen selvinnyt voiton puolelle. Velaton olen vuoden päästä ja ulosotto loppui jo vuosi sitten, mutta näitä muita velkoja vielä makselen.Yhtään velkaa ei jää maksamatta ja osa velkojista sai velan jopa nopeammin ulosoton kautta takaisin kuin jos olisin pystynyt noudattamaan alkuperäistä maksusopimusta. Itsekin tein sen virheen, että otin noita muutaman tuhannen kulutusluottoja yms., joilla yritin hoitaa aikaisempaa velkaa. kokemuksesta voin sanoa, että älä enää ota mitaan muutaman tuhannen kulutusluottoja, joita ehkä vielä saat. Ne eivät todellakaan auta sinua selviämään tästä.

      • Ninnanuu

        Minulla ei mikään ole vielä edes perinnässä, kai ne kaikki kuitenkin sen kautta menee? Siksi kyselin tuota perinnän kanssa maksusopimuksista. Tekevätkö vaikka 50€kk/2000? Minun nimissäni ei ole mitään omaisuutta enkä maksa edes talosta, ei kai toisen omaisuuteen puututa? Auto on, mutta sekin yli 10 vuotta vanha. En millään haluaisi ulosottoon ja merkintää jos vaan mitenkään voin välttää. Miettiny et miten nuo tililuotto menee...erä kerrallaan vai koko summa ja meneekö sen 60 päivän sisään? Vielä se et sanotaan kestää kuukausia ennen ku " vipit" ulosotossa, niin kai sinä se maksuhäiriömerkintä jo tulee?


      • Tuskin tekevät noin pieniä soppareita. Yleensä velka tulis hoitaa perintätoimistolle n. vuodessa, kahdessa max. Käytännöt saattavat olla muuttuneet eli pikku varaus tähän. Tililuotto eräännytetään kerralla koko summa ja se siirtyy perintätoimistolle. Jos tilillä jokin kortti niin se palautetaan pankille. Häiriömerkinnän voi saada jos jokin maksu 60 vrk myöhässä. Yleensä viim velkomustuomion jälkeen se merkintä kuitenkin tulee. Perinnän viime huomautuksesta, mikäki heti laittavat uo:oon, niin 1,5-2 kk annetaan tuomio ja velka siirty uo:oon. Luottokortit, debit-pankkikortit ja muut kunnossa olevat luotot päättyvät myös samalla kertaa ekan merkinnän tultua. A-tieto lähettää kirjeen kotiin ekasta merkinnästä.


    • kerroihmeessä

      Ainoa tapa selvitä asiasta on kertoa puolisollesi. Asiat saattaa ratkoa sillä ja hän ehkä voi tulla takaamaan yhdistelmälainan. Kertomatta jäät kuitenkin jossain vaiheessa kiinni kun rahasi menevät aina salakavalasti johonkin (velkoihin). Silloin puolisosi tuntee itsensä petetyksi ja luottamus sinuun kaikoaa....Itse kerroin aikoinaan ja yöunet palautui ja vaimon luottamus minuun voimistui...

      • Ninnanuu

        Mulla on vain mielikuva asiasta , ja rn halua edes ajatella sitä! Toki on sitten tuo puoli et tuntee olonsa petetyksi,minähän se valehtelija oon? Raha-asiat on vain semmoinen asia mistä koskaan ei puhuttu! Toisella enemmän ja toisella vähemmän.


      • Ninnanuu
        Ninnanuu kirjoitti:

        Mulla on vain mielikuva asiasta , ja rn halua edes ajatella sitä! Toki on sitten tuo puoli et tuntee olonsa petetyksi,minähän se valehtelija oon? Raha-asiat on vain semmoinen asia mistä koskaan ei puhuttu! Toisella enemmän ja toisella vähemmän.

        Niin ja koskaan ei oikeastaan ole ihmetellyt missä mun tulot on!lähinnä pelkään me ei olla enää perhe sen jälkeen jos kerron!


    • netta6777

      Kokemuksesta voin sanoa että kannattaa puhaltaa peli poikki.

      Mikäli pankki ei lainaa kohtuullisella korolla niin älä ota mitään kallista lainaa.

      Maksan edelleen ns. yhdistely lainaa jonka otin Citybankilta vuonna 2005 14.000€,sittemmin laina myyty s-pankille korko yli 17%.
      Laskin että olen maksanut tähän mennessä 120kkX230€=27600€ ja vielä on 4000€ lainaa jäljellä, järjetöntä!!
      Tämän jälkeen tuli vielä otettua tili-ja muita luottoja,laskiskelin että 60 000€ satoja pikavippeja.
      Yritin muutaman vuoden sinnitellä näiden kanssa,annoin pikavippien mennä perintään ja tein maksusuunnitelmia.

      Hankin myös toisen työn,tein ympärivuorokautisia työpäiviä että sain vähn ylimääräistä.
      Yritin kaikin tavoin että luottotiedot säilyy ja että en joudu ulosottoon.

      Luottoja oli niin paljon että ei pysynyt kärryillä että mitä luottoa tässä kuussa pitää maksaa ja minkä voi jättää maksamatta ,elämä oli kyllä stressaavaa.

      Tuntuu että elämästä on hävinnyt 10 vuotta elämätöntä elämää näiden velkojen kanssa.

      2012 kyllästyin ja annoin muutaman isomman lainan mennä ulosottoon,luottotiedotkin meni mutta jotenkin tuli helpotus.
      Olisi pitänyt antaa mennä ulosottoon jo paljon aikaisemmin.
      Luottotietojen menetyksestäkään ei ole ollut haittaa.

      Ulosottomies (nainen) oli tosi joustava,sain helposti tehtyä hänen kanssan maksusopimuksia sekä sain vapaakuukausia.

      Velat nyt maksettu paitsi tuo 4000€ s-pankille josta tää oravanpyörä lähti liikkeelle.

      Tsemppiä sulle,laita vaikka oma luottoesto ettet ota uusia lainoja.
      Tee maksusopimuksia ja pidä niistä kiinni.
      Huomaat pian että kyllä ne velat lähtee pienenemään.

      • Ei_tajuu

        Aivan järkyttäviä summia. :|


      • Ninnanuu

        Voiko perinnän kanssa tehdä maksusopimuksia 50€kk/2000 lainasta


      • jkljkljkl
        Ninnanuu kirjoitti:

        Voiko perinnän kanssa tehdä maksusopimuksia 50€kk/2000 lainasta

        Riippuu perintätoimistosta. Osa suostuu, osa ei. Ota rohkeasti yhteyttä velkojaan ja selvitä asia.


      • netta6777
        Ninnanuu kirjoitti:

        Voiko perinnän kanssa tehdä maksusopimuksia 50€kk/2000 lainasta

        Tuo 50 euroa ei kattaisi kun korkoja ja kuluja,alkuun voisin ehdottaa tuota esim 2-3 ensimmäistä kuukautta ja sen jälkeen nostaisit erän 100-150 muutoin et kyllä pääse noista eroon.Olen ymmärtänyt että haluavat kk-eräksi sen mikä ollut alkuperäisen velkojan kanssa.Olen huomannut että on joustavampaa mikäli velka on myyty perintätoimistolle,silloin löytyy enemmän neuvotteluvaraa.


      • puoletklaarattu
        netta6777 kirjoitti:

        Tuo 50 euroa ei kattaisi kun korkoja ja kuluja,alkuun voisin ehdottaa tuota esim 2-3 ensimmäistä kuukautta ja sen jälkeen nostaisit erän 100-150 muutoin et kyllä pääse noista eroon.Olen ymmärtänyt että haluavat kk-eräksi sen mikä ollut alkuperäisen velkojan kanssa.Olen huomannut että on joustavampaa mikäli velka on myyty perintätoimistolle,silloin löytyy enemmän neuvotteluvaraa.

        Riippu aivan korosta. Yleensä laina eräännytetään (sanotaan irti) ennenkuin se siirtyy perintään. Silloin korko tippuu n 7,5% vuotuinen korko. Jotkut lainaajat tekee itse sopimuksia ja silloin korko tietysti pysyy samana kuin lainaaikana. En kyllä usko että 2000 euroa saa 50 eur kuukausilyhennyksillä, mutta 80-100 eur kyllä varmaan onnistuu ainakin Lindorff, OK-perintä ym. Itselläni on perinnässä 1700 eur joustovippi josta maksan 100 eur/kk


      • Ninnanuu

        Onko tuo sopimus tehty perinnän vai vippipaikan kanssa? Yksikään paikka ei ole suostunut suoraan tekemään sopimusta.


      • puoletklaarattu
        Ninnanuu kirjoitti:

        Onko tuo sopimus tehty perinnän vai vippipaikan kanssa? Yksikään paikka ei ole suostunut suoraan tekemään sopimusta.

        Eli se mun lainan maksusopimus on tehty perintätoimiston kanssa. Se on myös edullisempi noin jos on kyseessä tuollainen yli 100% korkoa perivä vippipaikka. Korko siis tippui 7,5% iin kun vippi siirtyi perintään. Tuossa on kyllä tietysti se vaara että ilkeämielinen vipinantaja voi ilmoittaa luottomerkinnän jos erääntynyt erä on ollut maksamatta yli 60 vrk. Yleensä eivät kyllä niin vaan pistävät sen perintään.


      • Ninnanuu

        Eikö se ihan lain mukaan pidä laittaa ensin perintään?


      • uunannin

        Ei pidä. Velkoja saa periä itse ja lähetellä muikkareita, mutta mihinkään erilliseen firmaan eli kaupalliseen yritykseen ei ole mitään lakisääteistä pakkoa. Lain mukaan maksamattomasta maksusta kannattaa kyllä huomautella, ennenkuin siirtää käräjille ja ulosottoon. Monet ulkoistavat tämän huomauttelun perintäfirmoille, mutta kuten sanottu, se ei ole pakollista vaan kankeaksi koetun virkatien vaihtoehto.


      • jrgjhjhjhjthj

        "Eikö se ihan lain mukaan pidä laittaa ensin perintään?"

        Laskun voi laittaa suoraan oikeuteen vaikka heti seuraavana päivänä 1. eräpäivän jälkeen.


    • UlosottovirastonTyrannia

      Ja kuitenkin lopulta vain se ratkaisee, voitatko masennuksen. Jos häviät sen kamppailun, on yhden tekevää, miten käy numeroiden kanssa. Voidaan tietysti ajatella, että voittamalla numerot voitat masennuksen. Niin ei kuitenkaan käy, sillä tulet kohtaamaan epäpätevän kihlakunnan ulosottomiehen. Tämä kohtaaminen jättää sinun pysyvän epäuskon maailmaa itseään kohtaan, numeroista riippumatta. Epäusko maailmaan ja oikeudenmukaisuuden mahdollisuuteen maailmassa on masennuksen alku.

      Ulosottovirasto on nimittäin jämälakimiesten kaatopaikka. Ulosottomies on kuin armeijan upseeri: hymytön, iloton, kulmikas, mustavalkoinen kyllä-ei-ihminen, yhtä byrokraattinen, mutta toisin kuin armeijassa, oikeassa elämässä kysymykset ovat oikeasti moniulotteisia ja siksi vastauksetkaan eivät voi olla yksisilmäisiä ja kulmikkaita. Voidaan asiallisesti todeta, että ulosottomies ei ole ainoastaan typerys, vaan edustaa militanttia taistelevaa typeryyttä.

      Ulosottoviramoinen on hävinnyt oman kamppailunsa lakimiesten asianajajien kunniallisista tehtävistä. Aseistautuneille kolleegoilleen hävinneenä ulosottoviranomainen mielellään nauttii nyt vallasta, joka hänelle suodaan ulosottovirastossa, mahdollisuus hyökätä aseettomien siviilien kimppuun, paljolla vallalla ja pienellä pätevyydellä, tuhota näköalat muilta ihmisiltä, kuten hän aikoinaan itse tuhosi ne itseltään olemalla kelvoton asianajaksi, liian outo lakimieheksi.

      Tiesittekö, että yritysulosottoa toimittamaan määrätty ulosottomies ei tunne edes keskeisiä käsitteitä yritystoiminnasta? Hän lukee paperista kysymyksiä ja kirjoittaa vastauksia, mutta ei tiedä mitä kysyy eikö tiedä mitä kirjoittaa. Silti hän on tiukkasanainen ja päättäväinen. On sanomattakin selvää, ettei tällainen viranomainen voi muuta kuin tehdä enemmän haittaa ja aiheetonta haittaa, itselleen, asiakkaalleen, asiakkaan läheisille, eli ulosottomies suorastaan säteilee tunarointia ja töpeksintää ympärilleen.

      • echfhhefhe

        Ulosottomiehessäkö vika, kun haluat jättää velkasi maksamatta?


      • ölegsmv

        Tämä ulosotosta joka ketjuun nillittävä ja spämmäävä höperehtijä joutaisi katsoa peiliin. Suomessa ulosottoon joutuu moni muukin yrittäjä ja vain harvalla heistä on vastaava narsistiseen minään kohdistuvan loukkauksen jälkeinen ulvonnan tarve. Ulosottokaaren säännökset ovat yksioikoiset ja niitä on uo-miehen noudatettava, täysin riippumatta nillittäjämme käsityksistä ja tulevista bisnesunelmista. Kun velat jäävät maksamatta, on firma ottanut isompaa riskiä kuin hartiat kantavat. Turha siitä on täällä enää huutaa. Voudille ja tarvittaessa käräjäoikeuteen voi rustata valituksia, mutta mitä ihmettä tänne vinkumalla kuvittelet voittavasi? Ei edes paha olosi helpotu, kun vuodatus vain jatkuu ja jatkuu.


    • rillitäti

      Aivan on se helppoo syyttää ulosotto miestä kun itse on asiansa sössiny.

    • Ei_tajuu

      Ihmiset tuntuvat kadottaneen täysin vastuun omista teoistaan. Aina kaikki on jonkun muun syytä.

    • yhditälainat

      Lainojen yhdistäminen voisi olla hyvä vaihtoehto jos se kohdallasi onnistuu! Katso vaikkapa täältä vaihtoehtoja: http://luottoapaja.fi/. Parhaassa tapauksessa voit hakea jopa 40000 euron lainan ja yhdistää kaikki pienet vipit ja lainat yhden isomman ja halvemman alle...

      • uunannin

        ..ja paljonko saat itse provikkaa linkittämällä näitä hömppäsivuja, joista ei kukaan saa mitään järjellisiä järjestelylainoja? Älkää turhaan klikkailko.


    • Anonyymi

      Mua pelottaa ,työkkäri laitto velkaneuvojalle enkä jaksa. Mulla on masennusta yms ja oon vaa jättäny laskuja maksamatta,tuoreitakin on. Arghhh. Oon työtön. Oon yrittäny opiskella ym minne on patistettu,mutta ei ne suju!

      • Anonyymi

        Vähennä alkoholia ja ulkoile enemmän. Kyllä se siitä


    • Anonyymi

      Jos on 15 eri luottoa niin ne on todella hajaallaa. Yksi rahottaja ei lähde tuohon, eikä ns. virallinen pankki anna mitään yhdistämisluottoja, sillä homma on niin pahasti levällä.

      Ulosotto lienee ainoa tapa selvitä näistä.

      Ja sama mikä niin monesti. Ne joiden pitäisi oppia massasta eivät lue näitä ja tämäkin on vanha ketju, eli asian olisi pitänyt edetä jo jollain tapaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe