Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Raantan suurin pelillinen puute

Johtopäätökset

Viime aikoina on puheltu paljon siitä, miten Antti Raanttalla on vielä pitkä matka NHL:n maalivahtihierarkian eliittijoukkoihin - tai edes tilastolliseen noteeratuksi tulemiseen ylipäätään.

Tarkistin keskustelun pohjiksi faktat: Raantta on tämän kauden voittotilastossa - tärkeimmässä maalivahtien tilastossa - sijalla 40, heti Buffalon Linus Ullmarkin jälkeen. Molemmilla näisät veljistä on kasassa neljä torjuttua voittoa joukkueelleen, mutta Ullmarkilla on enemmän pelattuja otteluita eli luottoa.

NHL:n parhailla maalivahdeilla on pitkälti yli 10 voittoa tässä vaiheessa. Myös suomalaismaalivahdeista Rinne, Lehtonen, Niemi, Rask ja Rämö - toisin sanoen kaikki mahdolliset - ovat Raantan edellä tässä avaintilastossa.

Miten Raaanttan tulisi parantaa otteitaan ongelmien korjaamiseksi? Tarkan analyysin pohjalta hänen pelillisen kriisinsä syyksi paljastuu seuraavaa: Ranta on pelannut yhteensä vain kuusi ottelua koko kaudella(!!).

Jos et pelaa, et voi voittaa.

Näin ollen diagnoosimme on seuraava: Raanttan on ALETTAVA PELATA. Yleensä pelillisiin ongelmiin ja kriiseihin ajautumisen kohdalla ratkaisu löytyy siitä, että aletaan pelata, tosissaan ja oikeasti. Tämä ei hoidu penkillä istumalla ja tilastoissa pienellä ottelumäärällä näennäisesti statistina killumalla, kunnes putoaa niistä pois.

Ongelmana tosiaan on myös se, että kauden edetessä ja muiden maalivahtien pelatessa lisää penkkivahdin ottelumäärä ei riitä edes tilastoihin pääsemiseen, koska prosentuaalinen ottelumäärä ei ylity.

Muu mahdollinen ratkaisu ongelmavyyhteen saattaisi olla Rantan siirtyminen kiekkoilemaan Helsingin Jokereihin knl-kiekkoa. Tässä roolissa vastuuta saattaisi olla enemmän luvassa, ehkäpä. Ongelmana tosin on, että NHL-voittoja ja voittavan maalivahdin statusta ei knl-peleillä voi saavuttaa. But that's Hockey.

We'll see what happens.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • johtopäätökset

      Hoh hoh hoh hoh hoh....Hih hih hih hih hih jodlaladi juuuuuuuuu jodlaladi juuuuuuuuuu.....

    • MeWeJokerit

      Ei helv. mitä sontaa!!!! Tämän aivopierunkirjoittaja ei voi olla kukaan muu hiekkalaatikkosarjaa pelaavan kärpästän katkera fani ja peräkammarinpoika pohjois-suomesta.

      • MeWeJokerit

        Kerrotko vielä pottunokka mikä on knl sarja? Miksi vastuuta enemmän jokereissa? Jokerit on khl kärkiseura ja khl ei sarjana nhl lle häviä.
        Vaikka te suu kuolassa amerikalle kuolaavat nhl fanit sarjaa jaksatte haukkuakkin jokerit on nhl kärkiseurojen tasoa.


      • Johtopäätökset

        Äläs kuule Vantaan juntti pärähtele siinä. Ensinnäkin olen Länsi-Helsingistä, ja toisekseen paljon kansainvälisempi kuin te Putinin taskussa kiltisti istuvat narrit. Mulla on myös mallinaisia LA:ssa, ja pari Corvettea.

        kNL häviää sarjana NHL:lle mennen tullen, naurettavaa edes verrata. Jokerit on nykyisin sopiva jengi lähinnä vitsinainekseksi, kun ei kNL:ää viitsi seurata.


      • MeWeJokerit

        Eikö hivkillä oo rahaa!!!bua hhahahh ole köyhä hiljaaaa bua hhahahahah


      • Lätkätietämys

        Khl on Nhlää kovempi!


      • pori.65.mestari

        taitaa kommentoija olla sihvosen ja palanderin frendi...niin köyhät lyhytnäköset mielipiteet asiasta on... ensinnäkin maalivahdit ovat kasvaneet iän myötä mestareiden takana oppien jotain, mitä sä eet oo ainakaan edes harjoitellut,,,jos kuulut sihvosen klaaniin niin hyvää yötä....


      • Johtopäätökset

        Ei mua kiinnosta itävantaalaisten rahat.

        Knl on ihan höpöhöpösarja.


      • Johtopäätökset

        ...NHL-arviot perustan vain tiukkoihin tilastofaktoihin, joita seuraan tarkoin kuten jokainen lajista ja sen keskuspaikoista tietävä. Tosiasia on, että Rantan pitäisi pelata, jotta voittosarake kasvaisi ja kisällistä kasvaisi voittava NHL-ykkösmaalivahti.


    • hogi

      voiko pellejä olla enempää,, ja pääsevät vielä jopa tv-ruutuun,, amatöörit ovat amatöörejä vaikka voissa paistais, suosittelen siirtoa taustalle ns. kotijoukkoihin...

      • Johtopäätökset

        Tirehtöörit ottaa heti vakavasti, ku vähän heittää läppää lätkästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe