Kysymyksiä 4smilelle tai Sagimarille!!

rakastunutjamasentunut

Moi kirjoitan tänne ekaa kertaa.

Oon 17-18v tyttö. Sinkku.
Olen rakastunut erääseen minua aika monta vuotta vanhempaan mieheen, pystytkö näkemään millainen tuo henkilö on, onko todellisuudessa sellainen mitä olen tiennyt tai kuvitellut? Eli tunnenko hänet oikeasti? Hän asuu siis kauempana, eri maassa jossa kuitenkin vierailen usein... Oon nähnyt paljon unia meistä ja siitä että me ollaan naimisissa ja meillä on lapsia, mutta kuitenkin joissakin unissa olen ollut vain yksin lasten kanssa mut silti yhdistänyt lapset tuohon mieheen.. Epävarmuutta on tällä hetkellä tosi paljon mun elämässä ja pelkään että mulla on masennuskin.. Tulenko vihdoin nyt parin vuoden etsinnän jälkeen löytämään sen miehen mistä haaveilen? Vai sovitaanko yhteen ollenkaan? Hän ei oo tavannut/nähnyt mua, vai pystytkö näkemään onko hän minun tietämättäni joskus hänen maassaan käydessäni nähnyt minut tai seuraillut? Mitä hän ajattelisi minusta? Seuraavan kerran kun matkustan hänen maahansa (suunniteltu) tulenko edes näkemään häntä? Onko hän jossain paikassa samaan aikaan kuin minä? Voiko olla mahdollista että näkisin hänet tai hän näkis mut täällä Suomessa? Ja mitä lähipiirini (kaverit, perhe ym) ajattelisivat jos saisivat tietää rakkaudestani juuri Häneen?
Onnistunko tulevaisuudessa toteuttamaan unelmiani ja tavoitteitani vai ovatko ne todella niin mahdottomia kuin saan lähipiiriltä kuulla?

Ja lisäksi, vihaan kotiani, pääsenkö pian pois kuten olen haaveillut?

Olisin todella kiitollinen jos saisin vastaukset näihin minulle tärkeisiin kysymyksiin mahd.pian... Tarvittaessa voin kertoa tai kysyä lisätietoja ym...

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • elämäntotuus

   Anteeksi ,mutta aika heiikolta unelmasi näyttävät,perustuvat kovastikin suureen unelmiin ja haaveisiin.Jos hän rakastaa tai on edes kiinnostunut sinusta tosimielellä,ei sinun tarvitse hänen perässään matkustella ja tuhlata aikaa ja rahoja.Pelkkää hyväksi käyttöähän tuo on.Kiinnostuneet miehet ovat aktiivisesti yhteyksissä,kysyvät ja kiinnostuvat missä meet ja mitä teet.Katso ympärillesi ja elä tässä hetkessä ja anna kohtalon polkujen tuoda elämämääsi oikeita juttuja,unesi perustuvat alitajunnan haaveisiin miestä kohtaan kun mietit alvariinsa häntä.Unohda hänet,älä pidä yhteuttä lainkaan ja pidä tiukka linja,anna hänen tulle sun luoksesi ,älä sinä jahtaa kokenutta huijaria.

  • elämäntotuus

   Ps .kOSKA VIHAAT NIIN KOTIASI,SUN TÄYTYY OPETELLA ENSIN VASTUU KANTAMAAN ITSESTÄSI JA OMASTA ASIOIDEN HOIDOISTA,TULET JOSKUS NÄKEMÄÄN MITEN HAASTAVAA JA HANKALAA ON ITSE HOITAA ASIAT,ELLEI SUKUSI OLE VARAKAS JA AUTA AINA HÄDÄSSÄ OLEVAA,JA LYKKÄÄ RAHAA KÄTEEN.Opettele ensin ekämää itseksesi,älä turvaudu vanhempiisi ketä inhoat koska he puhuvat asiaa sulle elämää nähneinä jo ja kokeneina,et näe realistisesti asioita,haaveet pyörittävät elämässäsi liikaa,ensin opettelet elämään yksin,ja oppimaan ihmis-suhteita ja kiemuroita ilman iskää ja äiskää,elämä on aivan erilaista kun itse joutuu aprikoimaan arjen haasteita,ellet ole muumitalon lapsia eli vanhemmat kustantavat ja edsauttavar elämäsi esteitä ettet opi itse ,ja rahan syytäminen ei opeta arvostamaan elämä jos sitä on paljon ja osalla ei ole mitään,et hahamota elämän haasteita,opettele enisn ja aikuistu,oikea elämä on kovaa jos vanhemmat eivät ole aina jeesaamassa jeikä sun tarrtte ku soittaa niin apuja tulossa,se vaan taannuttaa ja pitää sua pehmeänä ja alttiina ihmisten raakuuksille,itse tiedän msitä ouhun kun nuorena yksin lähdin lapsen kanssa elämään -ilman rikkaita lellivanhempia ja se on kasvattanu musta oikean naisen-ketä ei miehet muiluta ja kukaan ei hyödy miunusta,läksyt on opittu.

   • rakastunutjamasentunut

    EN KYSYNYT SINULTA MITÄÄN!! ENKÄ PUHU VANHEMMISTA TAI MISTÄÄN SELLAISESTA, EN OLE MIKÄÄN PIKKULAPSI. Ei tarvitse käyttää CAPS LOOKIA, kaikki saa selvää pienemmästäkin tekstistä... Kysyin jos HE näkisivät tulevaisuuttani, en kysynyt neuvoja! Et edes tiedä mistä puhun. Mene muualle valittamaan.


   • rakastunutjamasentunut

    Joku muu kyllä laittoi tuon, en minä. Mutta ilmeisesti puolustaakseen minua. En kirjoittaisi noin, mutta samaa mieltä olen!!

    Terv. oikea rakastunutjamasentunut


   • rakastunutjamasentunut

    Ja TARKENNUS: en tarkoita "pois pääsyä" kirjaimellisesti, vaan pääsemisestä pois tästä tilanteesta, että selkiintyykö tilanne, loppuuko tämä tietty tilanne pian tmv. Ja KUN puhun unelmistani ja tavoitteistani, EN tarkoita mitään sellaista mitä olisin maininnut aloitusviestissäni, vaan kaikkea muuta!! Joten ei hyödyttömiä vastauksia ihmisiltä jotka eivät tiedä asiasta mitään, KIITOS.


  • selvää

   Täällä saa vastailla näkijät ja näkymättämät,kylläpä tyttölapsi kay kuumana,se koira ulahti johonka keppi kolahti,totuus,mut pärjäile ja ala haaveilemaan joutavia,heips

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2415
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   92
   1369
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1339
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   1000
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   934
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   885
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   845
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   823
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   31
   775
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   742
  Aihe