Yhdistelylainat

Ihmeyhdistelylainat

Minua suuresti ihmetyttää tuo että joka paikassa mainostetaan että yhdistelylainaa saa 40 000e asti, mutta silti vakituisessa työssä oleva hyvin tienaava ja luottotiedot ok ei saa sitä :/ ei ole alkoholiongelmaa tai peliongelmaa. Mutta olen sokea ollut ja lohduttautunut kulutusluottoihin kunnes heräsin ja tajusin että nyt en selviä näistä ja mietittyäni miten on mahdollista että päästin itseni tähän, no raskain vuosi ikinä takana lapsen kanssa jolla on ADHD ja sen kanssa mennyt vuosi nyt kun ollaan hypätty lääkärissä ja kuntoutuksessa yms, tämän keskellä olen ajatellut että rahaa on ja olisihan sitä mutta kun ottaa monesta paikasta lainaa niin tyhmäkin ymmärtää että edes hyvät tulot ei riitä niiden maksamiseen jos päälle laskee asumisen ja ruuan ja auton...

37

3136

  Vastaukset

  • Ei taida nuo yhdistelylainat ja lainojen kilpailuttaminen ihan niin tositarkoituksella olla. Päätarkoitus on kerätä tietoja ihmisistä ja myydä ne eteenpäin lainantarjoajille. Olen kokeillut joitakin kilpailuttajia ja ainoa tarjous oli sikakallis lainatarjous Aasalta vain vuoden maksuajalla. Sähköposti on nykyään täynnä lainatarjouksia, olisiko jokin yhhteys? Lisäksi jotkut lainankilpailuttajat taitaa olla bulvaaneja. Lendolta kautta tuli vain ja ainoastaan tuo Aasa.

  • Kyllä yhdistely lainoja saa. Pitää vain olla kunnon vakuudet kuten esim. omistus asunto tai kelvollinen takaaja.

   • Niin, niitä mainostetaan kyllä ihan ilman takuita ja vakuuttaa


   • Kyllähän siinä on järkeä yrittää saada lainat yhdistettyä ja maksaa monen kalliin lainan sijaan yhtä halvempaa: http://www.fi/f/E10-CFijG . Haasteena on saada lainoittaja vakuutettua, että tarkoitus on maksaa laina myös takaisin, eikä vain ottaa lainaa lainan päälle, olisi saatava perusteltua uskottavasti, että maksaa muut lainat pois ja hoitaa luotettavasti jäljelle jääneen.


  • Yhdistelylainaa voi saada ilman vakuuksiakin. Riittävä maksuvara ja myös rinnakkaishakija auttavat lainan saamiseen. Ja yhdistelylainaa pitäisi hakea ennen kuin velat alkavat kaatua päälle ja maksut viivästyä. Itselläni oli yhteensä 12 000€ lainoja, joita yhdistelyn etua.fi palvelun kautta. Bruttotulot noin 2700€/kk.

  • Laitoin juuri norwegian bankille yhdistelylaina hakemuksen, koitan vielä nyt sieltä. Minulla bruttotulot vaihtelee 2200-3000e kuussa, ja velkaa 29700 josta 27000 haluan yhdistää koska ne eri kulutusluottoja ja erät aivan mahdottomat. Luottotiedot vielä kunnossa. Myös velkaneuvojalle laitoin papereita ja odottelen sinne aikaa..

   • Aika velkaneuvojalle, huhh, aika nopeasti sain ajan kun jo torstaina menen :) hakemuksen vein liitteineen 10.12
    ja sain bank norwegianilta lainan jolla saan yhdistettyä nyt 20 000 lainoja, ehkä ne luottotiedot sittenkin saadaan säilytettyä ja saan talouteni siihen malliin että saan velat pois joskus..


   • Ahdistusta kirjoitti:

    Aika velkaneuvojalle, huhh, aika nopeasti sain ajan kun jo torstaina menen :) hakemuksen vein liitteineen 10.12
    ja sain bank norwegianilta lainan jolla saan yhdistettyä nyt 20 000 lainoja, ehkä ne luottotiedot sittenkin saadaan säilytettyä ja saan talouteni siihen malliin että saan velat pois joskus..

    Yhdistelylainasta ei ole hyötyä, jos uudessa lainassa korko on yhtä suuri kuin vanhoissakin.


   • rgjrjgjgj kirjoitti:

    Yhdistelylainasta ei ole hyötyä, jos uudessa lainassa korko on yhtä suuri kuin vanhoissakin.

    Väärin. Yhdistelylainan hyöty on siinä, että maksat vain yhtä lainaa sen 20 lainan sijasta. Jo pelkästään se säästö mitä saa lainanhoitokuluista on huomattava. Muusta säädöstä ja stressistä nyt puhumattakaan, jos täytyy lainailla takaisin kun rahat ei enää riitä elämiseen. Sen lisäksi, jos joudut pinteeseen lainan takaisinmaksun kanssa, niin on vain yksi luotonantaja, jonka kanssa joutuu neuvottelemaan.


   • No nyt ne päätti kuitenkin hylätä sen yhdistelylainan :(
    Onneksi huomenna aika velkaneuvojalle


  • Ahdistusta, miten kävi neuvojan kanssa? Ehkä hyvä että tuota ulkomaista lainaa ei herunut. Saattaisit olla enemmän suossa uuden ja nykyisten velkojen kanssa. Esim Takuu-Säätiön takaamalla lainalla maksetaan KAIKKI vippivelat,luotot ja erääntyneet laskutkin kaikki kerralla, max 34k€, pois. Tämä siksi että kun aloittaa järjestelylainan hoitamisen niin ei ole mitään muita rasitteita. Samalla tulee vapaaehtoinen maksuhäiriömerkintä, 2 v, jotta lisävelkaa ei pääsisi maksuohjelman aikana tulemaan vaikka olisikin alunperin luottotiedot kunnossa.

   • Lainaneuvottelija alkoi nyt selvittämään noita lainoja, mutta ne menee tuon 34000 yli :'( Eli ei toivoa että sitä saisin, en millään pysty maksamaan 6000e puolessa vuodessa noita lainoja pois niin että jäljelle jäisi tuo 34000.. En tiedä onko sitten velkajärjestely seuraava :( kaikkeni sitä ennen nyt koitan tehdä että saisin jostain yhden ison lainan, koska parempi se niin olisi kaikille. Laitoin kyselyä aktialle ja Bank norwegianille lainasta kerroin aivan tismalleen tilanteen ja maksukykyni, koska sitä löytyy kuitenkin.


   • Niin siis kun 29700 päälle laskee tuon pankin laina 8500e ja verotmätkyn niin siinä on nyt kasassa minun velat. No onni on etten asuntolainaa ole hommannut. Ja penniä venyttäen nyt mennään. Autosta en voi luopua lapsen vuoksi, koska hänellä ADHD jonka vuoksi lääkärikäyntejä ja kuntoutuksiin vientiä paljon sekä harjoituksiin menot yms. Onneksi auto on perus hyvä ja vähää vievä. Täältä noustaan vielä..


   • Uusi aika velkaneuvojalle on tammikuussa jolloin vien tiliotteet puolelta vuodelta, ja tarkat tiedot pakollisista menoista sekä kirjallisen selvityksen velkaantumisesta. Silloin lähetetään paperit takuu säätiölle jos sen saantiin on edellytykset. Jotenkin alkaa toivo tässä jo lähtemään.


   • Jokainen tapaus käsitellään säätiössä yksilöllisesti ja lautakunta arvioi sitten takauksen edellytykset. Tästä syystä kannattaa paperit lähettää ja omaan kirjalliseen selvitykseen kannattaa paneutua todella paljon. Tosiaan velkapotti menee nyt näillä veloilla yli mutta tilanne voi olla toinen 6-12kk päästä. Omalla kohdalla lopullinen velkapotti laskettiin pankin asiakaspalvelijan kanssa kun säätiö oli aiemmin jo antanut takauslupauksen 34k€:lle. Meni hieman yli mutta siitä huolimatta säätiö takasi lainan. Syy miksi meni niin tiukille oli se että hakuaikana oli useita velkoja mennyt haasteen asteelle ja muutama jopa ulosottoon asti. Tästä syystä näiden kulut nostivat alkuperäisen velkapotin n.24k€ yli 34k€. Kaikenlisäksi hakemukseni hylättiin johtuen tiliotteiden epäselvyyksistä, elikkäs siellä oli vippifirmojen panoja ajalta jolloin en ollut vippikierrettä katkaissut. Vippikierteen katkaisin samana päivänä kun varasin ajan velkaneuvojalle. Rankka päätös kun tiesi mitä siitä tulisi seuraamaan. Nyt ei tosin enää kaduta, olisi pitänyt tehdä päätös jo paljon aikaisemmin. Kun tuo kielteinen päätös tuli niin otin heti yhteyttä takausvastaavaan ja selitin tilanteen miksi tiliotteissa oli noita vippipanoja. Sain 1 kk aikaa toimittaa uudet tiliotteet 3 kk ajalta siitä hetkestä kun olin velkaneuvonnan ajan tilannut ja tehnyt päätöksen katkaista vippikierre. Nämä tilioteet lähetin jo samana päivänä säätiölle ja ne kerkisivät vielä meneillä olleen kuukauden lautakunnan käsittelyyn. Tsemppiä odotteluun, toivotaan että edellytykset täyttyy hakemuksen eteenpäin viemiseksi.


   • Ahdistusta kirjoitti:

    Uusi aika velkaneuvojalle on tammikuussa jolloin vien tiliotteet puolelta vuodelta, ja tarkat tiedot pakollisista menoista sekä kirjallisen selvityksen velkaantumisesta. Silloin lähetetään paperit takuu säätiölle jos sen saantiin on edellytykset. Jotenkin alkaa toivo tässä jo lähtemään.

    Eikö kannattaisi päästää velat ulosottoon, niin saisit mielenrauhan? Maksaisit takaisin sitten laskukaavan mukaan.


   • Joo itsellänikin oli sama ongrlma ja sain sitten yhdistelylainaa https://lendia.fi n kautta niin että maksan vain 200e kuussa. Enne maksoin yli 1000e kuussa kun mulla oli 6 eri lainaa.


  • Voinko saada pankista yhdistelylainaa jos vakuutena on osuus metsätontista ja kesämökistä. Tuo osuus on vain veroilmoituksessa eli ei ole osakekirjoja, kauppakirjaa tms.

   • Kyllä pitäis saada laihuutotodistus kuka on metsätotin omistaja, Jos kiiteistö kelpaisi vakuutea täytyy olla valtakirja toisilta omistajilta, tai e mukaa pakkiin allekirjoittamaan panttaussopimuksen


  • Vaikka sanotaan että ei syytä huoleen rahat kyllä silti riittää ja nyt ei saa murehtia. Niin kyllä minua ahdistaa, oma tyhmyys ja se että nyt en saa hoidettua velkoja. Ahdistaa tämä tilanne, ei ikinä ole ennen mikään vienyt näin yöunia vaikka elämässä paljon kokenut. Vaikka työt ei minulta koskaan lopu, ne olen niin hyvin hoitanut, että yhteyksiä moneen paikkaan, mutta nykyinen paikkani niin hyvä että en vaihda sitä ellei joku tarjoa sitten parempaa palkkaa. Ja harmittaa ettei ole sellaista perhettä että tässä tilanteessa tukisi ja auttaisi minua, tiedän että äitini auttaisi mutta hän on eläkkeellä eikä siksi voi taata mitään lainoja, koska pieni eläke eikä omaisuutta. Kyllä tiedän että kaikesta selviää se on selvää. Pelottaa mitä aiheutan tällä nyt pojalleni, hän nyt kuitenkin myös joutuu kärsimään tilanteesta, koska kohta syödään makaronia ja tonnikalaa yms. harrastuksiin onneksi sossu osallistuu, maksaa ne koska isänsä ei hoida omaa osuuttaan ja erityislapsena tarvitsee enemmän tukea, niin tukevat jaksamistani maksamalla harrastukset kokonaan. Huoh.

  • Kyllä yhdistelmälainaa saa ja yhdellä puhelin soitolla ja pankissa käynnissä. Edellyttää että on vakuuksia kuten minulla oli takavuosina. Eli liki velaton 300,euron rivitalo osake. Olin hyväpalkkaisesta työstä jäänyt työttömäksi ja ennen kuin mistään rahaa sain ja vaikka työllistyinkin aika nopeasti mutta huomattavasti pienellä palkalla niin kaikenlaiset laskut, vakuutukset, lyhennykset etc. ja luottokortit tapissa oli yli 10,000 euroa maksettavaa ja laskin että uuden työn palkalla en pysty maksamaan niin nopeasti etteikö luottotiedot menisi ja velat ulos ottoon... No järjestelmälaina maksettu jo aikoja sitten pois...

   • siis 300,000 euron rivitalon osake eikä 300 euron...


   • omakokemukseni kirjoitti:

    siis 300,000 euron rivitalon osake eikä 300 euron...

    Joko kulutit vimmatusti tai et ole kuullut työttömyysturvasta. Kyllä siinä on usein kuukauden viive ennenkuin sellaista saa, mutta 10000 velat? Onko aloittaja kysynyt Santanderilta tai Nordax:lta suoraan. Ne ovat kai ainoat jotka myöntävät vakuudetonta isoa lainaa. Maksimilaina aika 10 -12 v ja maksettavaa noin 500 eur/kk jos lainaa 40000


  • Minulla on 70k/v brutto enkä saanut Santanderilta reilua kymppitonniakaan yhdistelyyn koska "Asiakastiedossa on merkintöjä" muita luottoja vaikka ne piti just yhdistellä tällä. En varmasti maksukykyisenäkään ikinä enää käytä heidän palvelujaan, heidän tappionsa. Epäilivät vielä kun sanoin että asun omistusasunnossa koska "siitä ei ole merkintää näissä papereissa". En tiedä miten se sitten näkyy verotodistuksissa? Perin just puolen miljoonan kolmion Hgin keskustasta mutta en toki voi myydä ennen kuin oon asunut 2v että saan verottomana isänikin osuuden. Sittenpä jää tuo pari tonnia kuus tienaava virkailija tänne kituuttamaan pakkaseen kun lähden rahojeni kanssa pian palmusaarille. Oma häpeänsä.

   Eli kuten joku epäili KYLLÄ. Keräävät tietoja myyntiin nämä "lupaajat".

  • Niinpä, miksi nuo ei anna pienituloisille yhdistelylainaa? Eikö se olisi helpompi maksaa yhtä isoa lainaa takaisin, kuin monta muuta lainaa???

   • Kun tarkoitus on kuitenkin elää velaksi niin pitkälle kuin pystyy, eikö olisi viisainta ottaa heti alkuun se iso ja edullinen laina? Silloin on vielä puhtaat tiedot eivätkä vipit ja pikkulainat rasita maksukykyä.


  • isot pankit haluaa yhdistellä nämä heidän vanhat lainansa pois , uudella yhdellä tulevalla konkurssifirmalla jonka omistavat rahastot, eläkeyhtiöt ym valopäät , heille jää tyhjä paperi käteen ( korkea tuottodotus / ison riskin rahasto ) ja sinä jäät velkaa taas uudelle taholle joka ostaa velan huutokaupasta pilkkahintaan , kunhan omistaja ei vaan olisi afrikan kaivosyhtiö eikä itä euroopan taistelijät / suosotajoukot......media on saanut helpon elämän lihat pataan kiehuvaan.

  • Jokainen pankkihan arvioi itse nämä lainat, onko hakijalla realistinen mahdollisuus selvitä takaisin maksusta. Eihän pankitkaan halua luottotappioita, vaan varmaa tuloa.

  • No tuo viimeinen vastaus v-17 oli hupaisa - kun vertaa esim. aloittajan kokemuksia. Mitähän noissa poistetuissa viesteissä on ollut - sääntöjen vastaista??

  • Hei kaikki yhdistelylainoista kiinnostuneet!
   Edellä onkin mainittu jo hyviä vinkkejä lainojen yhdistämistä suunnitteleville. Lainojen yhdistäminen onnistuu myös ilman vakuuksia ja luottotietojen menettämistä. Jokaisella pankilla on toki omat kriteerinsä lainan myöntämiseksi, mutta kilpailuttamalla lainahakemuksen useilla pankeilla voit saada parhaimmillaan monia tarjouksia, vaikka yksittäinen pankki ei yhdistelylainaa olisi myöntänyt. Lainojen yhdistäminen kannattaa mikäli sinulla on useita pieniä (ja kalliita) lainoja, joista maksat monet käsittelykulut joka kuukausi. Usein kilpailuttamalla myös korko laskee, sillä isommissa lainoissa on yleisesti ottaen matalampi korkotaso.

   Voit kilpailuttaa hakemuksesi jopa 25:llä pankilla kauttamme osoitteessa: https://rahoitu.fi/?pubid=168548&pubidsub1=com5

   Asiakaskokemuksia lainojen yhdistämisestä löydät täältä: https://rahoitu.fi/asiakaskokemuksia

   Jouluterveisin,
   Milla
   Rahoitu.fi asiakaspalvelu

   • Aina kannattaa tehdä myös itse lainatarjouksia eri pankeille saattaa saada vieläkin paremman tarjouksen kun noista rahalaitoksista yms.. Ja muistakaa että todellinen vuosikorko on se mitä pitää tuijottaa, siihen sisältyy korko ja kulut.


   • Tiedän kirjoitti:

    Aina kannattaa tehdä myös itse lainatarjouksia eri pankeille saattaa saada vieläkin paremman tarjouksen kun noista rahalaitoksista yms.. Ja muistakaa että todellinen vuosikorko on se mitä pitää tuijottaa, siihen sisältyy korko ja kulut.

    Puhut asiaa! Lainatarjouksia kannattaa aina vertailla todellista vuosikorkoa käyttäen, nimelliskorko ei kerro paljoakaan lainan todellisesta hinnasta. Esimerkiksi meidän palvelussa tarjouksista näytetään aina ensisijaisesti todellinen vuosikorko.

    Kevätterkuin,
    Milla
    Rahoitu.fi asiakaspalvelu


  • "Rahoitu..." muuten voin sanoa, etä teillä kaikilla on samat pankit/luotonantajat, ja jokaisella teillä on kuitenkin tarkoitus vain saada nimet- tiedot millä pääsette vetämään palkkaprosentteja. Ei teillä ole edes tarkoituskaan auttaa ketään yhdistelemään. Naurattaa tuo touhu. Sitten monella eri nimi, mutta sepä sitten yhdistyykin myös toiselle yhtiölle. Eli monta nimeä sama yritys! Kiusaatte velkaisia ihmisiä, tiedän parikymmentä tuttua, ketkä laitelleet juuri näihin yhdistelylainan merkeissä, ketään ei onnistanut, samat rahalaitokset kuin ihmisellä olisi velkaa mitä yhdistellä. Nyt haistakaa jo oma-...! Lopettakaa!

   • juuri näin. Ja mukana toiminnassa myös vaikuttavassa asemassa olevia suomalaisia sekä ulkolaisia henkilöitä taustavoimana. Homma on lähinnä ryöstämistä ja stasi tyylistä urkintaa.


   • Ei näiltä mitään saa järkevillä ehdoilla, etsiskelevät näitä täysiä uunoja jotka laittavat nimen hädissään mihin paperiin vaan millä ehdoilla hyvänsä. Kokeilin huumorilla ja 50k lainaa olisi saanut maksella 15 vuotta lähes 700 euron kuukausierillä.. Siinähän sitä on rahalla hintaa huh huh


  • Ulosotto on paras ja halvin lainojen yhdistyminen tällä hetkellä, jos ei alkuperäisistä sopimuksista pysty pitämään kiinni. Korko alle 10% ja kuukausierä valmiiksi neuvoteltu. Ei tarvitse kilpailuttaa/ hakea erikseen.

   Nuo muut vaihtoehdot ovat täysiä pystyryöstöjä keskellä kirkasta päivää. Muutamaa tonnia saa maksella lopun ikää.

  • Yhdistelylaina on antanut vähän väärän kuvan kuluttajille itsestään. Se ei niinkään ole ulosoton tuulikaapissa hermoilevan ylivelkaantuneen viimeinen oljenkorsi vaan fiksun rahankäyttäjän työkalu yhdistellä lainoja ja säästää kuluissa ja koroissa. Itse yhdistin juurikin pari eri lainaa ja yhdistelylaina tuli moitteetta tilille.

   Samanlaista luottoharkintaa ne yhdistelylainojenkin antajat käyttävät kuin muutkin lainantarjoajat.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   7361
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   74
   6947
  3. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   155
   1733
  4. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1178