K-kauppa Ellen kusettaa

naantalilainenihminen

Järjestelmällisesti on laskutettu väärin, voi olla tuote laskutettu mitä ei ole ostanut tai sitten esimerkiksi laskutettu useammasta tuotteesta kuin mitä on ostanut. Onko muille käynyt näin?

Alkaa ottamaan vähitellen päähän kun on pakko kuitti tarkastaa joka kerta heti kassan jälkeen.

34

1318

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • milteijokakerta

   kyllä on käynyt, kauppa on kylläkin lidl jossa järjestään otetaan korkeampi hinta mikä on hyllyssä. jopa pienikokoinen kokenut naismyyjä otti kotimaisen kurkun hinnan ulkolaisesta kurkusta. pitäisi kyllä kurkku tunnistaa kun on merkkikin päällä. hävisin 40c kun en joka kerta halua kuulla kuulutusta.. esimiestä tarvitaan kassalla.

   • eivätrehellisiä

    Kassat ei välttämättä rehellisiä,tai ovat välinpitämättömiä,krapulaisia,
    laiskoja,hinnoittelut päin peetä jne......


   • Anonyymi
    eivätrehellisiä kirjoitti:

    Kassat ei välttämättä rehellisiä,tai ovat välinpitämättömiä,krapulaisia,
    laiskoja,hinnoittelut päin peetä jne......

    Kassat ei saa siitä Mitään, jos laittavat väärän hinnan, ei näy palkassa. Mene kouluun jos ei päässä toimi mikään. Kassoilla muutenkin suht huono palkka. Eli eivät kuseta, korkeintaan eivät ole tarkkoja, mikä sitten kyllä huono juttu.


  • useinhinnatväärin

   kauppa joka antaa tuotteen ilmaiseksi, jos kassa ottaa korkeamman hinnan mikä on hyllyssä. siinä olisi kauppa jossa kävisin mieluiten. tämä käytäntö oli joskus 90 luvulla käytössä naantalin ketju kaupassa. eiköhän tahalliset ja tahattomat virheet loppuisi miltei kokonaan, kun asiakas olisi etusijalla.

  • Hintahaitari

   Minun mielestäni eniten hinnoissa kusettaa Raision Valintatalo sekä Maskun Tokmanni. Käyn Ellenissä useasti ei minulta koskaan olla otettu väärää hintaa.

  • uskookenuskoo

   käyn lidlissä ja ellenissä. liiterissä on usein otettu korkeampi hinta ellenissä kerran. tietää sen jo liiteriin mennessä kun kuulee nauhalta slouganin esimiestä tarvitaan kassalla. mielestäni esimiestä tarvittaisiin tarkastamassa että hinnat ovat oikein. kauppa ei kuulema voi vaikuttaa vääriin hintoihin koska hinnat ohjelmoidaan tietokoneelta eivätkä tule kaupasta. minä taas väitän että joku ne koneetkin ohjelmoi.

   • uskonpahyvinkin

    näinhän se on.Kautta aikain on asiakasta huijailtu.


  • kivakirjotellaroskaa

   Hah hah täyttä paskaa taas. Ei noi kaupat oikeesti kuseta. Älkää ihmiset uskoko näitä juttuja

   • asiakasoikeassa

    asiakas on aina oikeassa,kyllä virheet huomataan aina,häh,hää!!


  • huonopalvelu

   ellenissä on todella mukavia myyjiä, jos vertaa lidliin.

   • seurataanpas

    Seurataan tästä lähin ja tarkistetaan kuitit kassalla ruuhkasta välittämättä.
    Tiedoksi Elleniin.


   • keskustanKari

    olen samaa mieltä... ei ollut kivaa kotona huomata että on laskutettu kolmesta tupakka-askista kahden sijaan, jos olisi vain yhden kerran sattunut olisi eri asia mutta kun monta kertaa niin alkaa usko mennä :(


  • laatikkokauppa

   lidlin akat käy vuorotellen kaupan kulmalla röökillä, tulevat kassalle haisevat pahalle ja ottavat lisäliksan röökiin asiakkaalta.

   • nytpomppas

    Niin minkä ketjun kauppias olitkaan "laatikkokauppa"? Nimittäin,jos et olisi KAUPPIAS,voisit toki aina äänestää jaloillasi!


   • Anonyymi

    Kirjoita tästä kaupassa palautteeseen, niin asia otettaisiin puheeksi. Ne palautteet muuten oikeasti luetaan ihme kyllä. Kannattaa laittaa oikeista epäkohdista palaute.


  • laatikkokauppa

   kauppias en ole, en edes saippuakauppias. tietysti voin olla menemättä, mutta lisäliksa otettaisiin sitten seuraavalta. mielestäni kaupan kuuluu ottaa tuotteista oikea hinta. jonkun olen kuullut puhuvan myös savuttomasta työpaikasta, lidl ei ainakaan niihin kuulu. tuskin myös antaa asiakkaille hyvää kuvaa, kun naiset imee röökiä työpaikan nurkalla.

   • kiittiriitti

    Kalanperkaajat onnettomia tunareita! Varsinkin iäkäs mummo, joka sössi koko kalan kelvottomaksi ja kesti ja kesti....


   • Anonyymi

    En ole ikinä kuullut tällaisesta ja itse töissä kaupassa ja joka kerta katson ettei yksikään tuote mene väärin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En ole ikinä kuullut tällaisesta ja itse töissä kaupassa ja joka kerta katson ettei yksikään tuote mene väärin.

    Toisaalta olen kyllä nähnyt huonoja kassoja myös töissä että vaikea sanoa. Ja meillä ainakin on savuton kauppa. Huom en ole töissä Naantalissa. Naantali muutenkin aika apea kaupunki kun katsoo mitä kauppoja ja palveluita on tarjolla. Anteeksi mielipide.


  • kokkikakkonenmasa

   samaa mieltä, kyllä lidlin pitäisi edes vähän panostaa asiakaspalveluun, sekä pitää hinnat ilmoitetun mukaisena.

  • kusetusta

   Kaikki K-kaupat kusettaa asiakasta. Ei pidä käydä koska muitakin kauppoja löytyy.

  • Ahdinkossa

   K kaupat kalliita kalliimpia kuin s ja lidl ei köyhän kannata käydä!

   • Anonyymi

    K marketit on kyllä suht kalliita. Lidl on halvin, mutta tuotevalikoima on hyvin eri kun cittareissa esim. :/


  • jokäpäivä

   k-kauppa ellenissä on hyvä tuotevalikoima,kauppa on siisti,
   tarjouksia usein ja ennekaikkea palvelevat asiakkaita ystävällisesti.
   kiitos kauppiaalle olet onnistunut,ja suuri kiitos myyjille

  • Elleniin_pettynyt

   Edellisen kauppiaan aikaan Kopparbergin siiderit oli jossain kestotarjouksessa 1,99e. Kauppias vaihtui, kyltissä luki edelleen tarjous, mutta hinta nousi 0.40e. Ei oo tarjous vaan huijaus.
   Usein myös tarjous-kyltti on tuotteessa, missä on sen päivän päivämäärä. Ei oo tarjous vaan huijaus. Muissa kaupoissa vastaavat -30/40/60% ale.
   Postin puoleinen kassahihna on niin likainen, ettei siihen ilkeä laskea ostoksia.
   Kalaa ja lihaa en uskalla Ellenistä enää ostaa.
   Palvelu on ystävällistä, mutta se ei riitä. Siirryin naapurikauppaan, jossa on puolet kassoista elämäänsä kyllästyneitä, mutta asiakasta ei kuseteta kaikessa. Kalaa en osta sieltäkään, vaan haen Markolta tai Ukko-Pekasta.

  • Joopajoooooo

   Ostin 2xrasiaa kalapuikkoja jotka oli tarjouksessa 3,50. Maksettuani huomasin että niistä oli veloitettu
   Normi 2,19/rasia. Huomautin asiasta kassalla kassa kyseli naapuri kassasta onko niissä joku tarjous kävin hyllästä vieläbvarmistamassa asisn jonka kerroin... vastaus kai se on pluskortti tarjous.. joopa joo sama tarjous löytyy netistä ilman plukorttiakin ostettaessa. Käyn kerran kaks vuodessa ellenissä aina samaa vedätystä siksi käynkin aina lidls vaikka matka pidempi siellä ei kuseteta.

   • Anonyymi

    Kannattaa ottaa plussakortti mukaan, kun lähtee kotoa kauppaan.


  • Reilupeli2

   Ei mikään kauppa kuseta....virheitä voi sattua kenelle vaan. Joitain vuosia sitten virheitä sattui yhdelle myyjälle, mutta ei ole siellä enää töissä.
   Sinä joka mustamaalaat yrityksiä, .....niin taidat olla itse täysi nolla työssäsi.

   • Anonyymi

    Tottakai virheitä sattuu jokaiselle, mutta Ellenissä se on ennemmin sääntö kuin poikkeus. Käyn siellä nykyään vain jos on postiin asiaa ja joka kerta on ostosten kassakuitti väärin. Postissa saa odottaa kun kassa räplää puhelintaan ja/ tai juoruaa toisen myyjän kanssa. Kannattaisiko panostaa hintojen tarkistukseen, tarjouslappujen oikeellisuuteen , asiakaspalveluun ja homeettomiin tuotteisiin? Mut onneksi postinkin voi tilata nykyään eri paikkaan. Edellisten kauppiaiden aikana asiat oli toisin ja näytti henkilökuntakin viihtyvän pidempään.
    T: vakio asiakas 1995-2016 mutta ei enään ellei ole pakko ja tuskin on


   • Anonyymi

    Jep nimenomaan. Käyttäkää ihmiset järkeä oikeasti. Ja jos joku kassatyöntekijä on huono niin menkää toiselle. Ja ketään ei kiinnosta 40 sentin ero hinnassa, ihan tiedoksi. Kaatuuko teidän arki siihen? Tuolla on asiat päin peetä kaikkialla ja teitä kiinnostaa joku 40 senttiä? Voi luoja. Hankkikaa elämä. Katsokaa ympärillenne muuta kuin omaa napaa. Täällä on Vähän enemmän isompia ongelmia kuin teidän onneton 40 senttiä. Haloo.


  • Anonyymi

   Ovat kauan sitten alkaneet laittaa tarjouslapun koodin päälle jolloin normaalihintaa ei voi kassalla lukea ja tarjoushinta huomioidaan, tämä hyvä käytäntö on poistanut suurimman osan virheistä kassalla.

  • Anonyymi

   Tilaan kaupasta ja noudan tavara on pitkälti lähes vanhaa mm maito ei säily kuin muutaman päivän

   • Anonyymi

    No käyppä hakemassa itse kaupasta. Ja K supermarketissa ainakin katsotaan ettei vanhoja tuotteita anneta. Maidon ei kuulu säilyä kovin kauaa jos haluat ettei se ole täynnä lisäaineita. Nuokin kaikki ongelmat katoaa kun menee itse sinne kauppaan jos pystyy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No käyppä hakemassa itse kaupasta. Ja K supermarketissa ainakin katsotaan ettei vanhoja tuotteita anneta. Maidon ei kuulu säilyä kovin kauaa jos haluat ettei se ole täynnä lisäaineita. Nuokin kaikki ongelmat katoaa kun menee itse sinne kauppaan jos pystyy.

    Keppanaa hain enkä maitoo


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   34
   3277
  Aihe