Yksin elokuviin (Star Wars)

Han_Solo

Olen aina hävennyt elokuviin menemistä yksin mutta viikon päästä se on helppoa, kun odotan uutta Star Wars elokuvaa niin malttamattomana. Olin 9-vuotias kun näin ensimmäisen Star Warsin ja olen ollut fani siitä asti. Odottelua onkin jo riittänyt kauan... Olisipa vaan joku jonka kanssa sen jakaisin. No, teen yksin sen minkä voin ja koitan virittäytyä tunnelmaan mm. tämän videon avulla: https://www.youtube.com/watch?v=1sRDK-FrEAo

Onko täällä muita Star Wars faneja? Tai muita jotka jättää joskus elokuvia katsomatta siksi kun sitä ei kehtaa mennä sinne yksin? Tahtoisin vaan tietää olenko ainoa poikkeava.

12

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Norjanheinäperhonen

      En käy koskaan elokuvissa, koska en vaan kehtaa mennä sinne yksin. Olen myös köyhä ja liput on kalliita, mutta suurin syy on siinä että pelkään jonkun juoruilijan näkevän mut siellä yksin ja kohta siitä saa tietää koko kylä.

      Se linkkaamasi video oli muuten hauska, vaikken fani olekaan. Kyllä piristi yksinäistä yötä. :)

    • Päivänäytökset

      En ole vuosikymmeniin ajatellut että siinä olisi jotain stigmaa.

    • Kukzu

      Hui! Mä käyn aina yksin elokuvissa. En ole koskaan edes ajatellut, että siinä olisi mitään outoa. En ole kenenkään huomannut siihen edes kiinnittävän mitään huomiota.
      Mene vaan ihan rohkeasti leffaan ja joka paikkaan. Pääasia on, että menet ja teet kaikkea mahdollista vaikka olisit kuinka yksinäinen.

    • lumiprinsessa88

      Mua hävetti joskus teininä käydä yksin elokuvissa, muttei enää.

      • SeLauluton

        Niin se maailmankuva vaan muuttuu. Turha aina tuijottaa sitä, että mitä muut mahtaa ajatella. Varsinkaan kun ne muut eivät välttämättä edes huomaa mitään tai eivät näe asiassa mitään huomioitavaa.


    • Isabella96

      Tosi hyvä video! Sain siitä päivän naurut.

    • niinpäniin2

      Elokuviin mennään katsomaan elokuvaa, eikä harrastamaan sosiaalista kanssakäymistä, sehän jopa voisi häiritä muita katsojia. Haluan keskittyä elokuvaan, eikä miettiä ketä istuu viereisillä penkeillä. Siis miksi sinne elokuviin ei voisi mennä yksin...

    • Kerran käynyt yksin elokuvissa, kun olin 17v. Kun olin tarhassa, niin tarhaporukan kanssa käytiin katsomassa joku disneyn piirretty. Ala-asteella koko koulu käytiin katsomassa Poika ja Ilves. Muuten en ole elokuvissa käynyt.

    • menevaan

      Harvoin käyn yksin, mutta Star Warsin aion mennä, kun oikeasti kiinnostaa mutta ei ole tämän tyyppisistä leffoista kiinnostunutta seuralaista. En häpeä yksin menemistä, ei vaan tule lähdettyä vähemmän kiinnostaviin jos ei ole sovittu menosta jonkun kanssa. Ja tapana on ollut käydä yhdessä kahvilassa ennen leffaa, siinä tulee tapaamisen sosiaalinen osa mukaan :)

      Mutta mene vaan, äläkä katsele muita että ootko nyt ainoa yksin oleva...mitä siitä vaikka olisitkin!

    • Fani27v

      Voi, mene ihmeessä yksin, niin minäkin kävin eilen! Leffa on niin mukaansa tempaava, että ei siinä seuraa kaipaa! Toki olis ollut mukava analysoida jälkeen päin jonkun kanssa, mutta ei ole lähipiirissä muita faneja, niin täytyy analysoida itsekseen. Ei kukaan mahtanut kiinnittää huomiota että olin yksin, moni muukin oli, ja en pelkää yksin mennä paikkoihin, varsinkaan leffaan jossa ei tarvitsekaan jutella kenenkään kanssa :):) rohkeutta vain! Ei vieraita ihmisiä tarvi pelätä.

      Mietin kyllä, ennen kuin lipun ostin, että mistähän löytäisi toisen fanin, jonka kanssa mennä leffaan ja jutella, että toinenkin ymmärtäisi vähän tätä Star Wars maailmaa :) ei kumminka kehtaa mistään tinderistä alkaa ettiä leffaseuraa, joku vielä ymmärtää väärin ;)

    • MercedesE

      En ole kovin elokuva ihmisiä, mutta olisihan se mukava joskus käydä jotakin katsomassa. Emännän kanssa käytiin useastikin leffassa, mutta emäntä otti ja lähti reilu vuosi sitten, enkä ole sen jälkeen leffassa käynytkään. En vain halua männä itekseen, tosin äitini, sekä isäni on ehdottanut leffaan mänöä (olen siis täyttämässä 20), mutta ei olla saatu vain aikaseksi lähteä. Tulee aina surullinen olo, kun kaverit lähtevät tyttö/poikaystäviensä kanssa elokuviin, saattavat pyytää mukaankin, mutta en halua olla se "kolmas pyörä". Tuntuu siltä, että se tärkein puuttuu, mutta niinhän se on.

    • Fer

      Itse olin katsomassa kyseisen elokuvan yksin. Pakko oli, liian hyvä ohitettavaksi. Vähän ehkä mietitytti yksin meneminen, kun pahemmin kavereita ei ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      205
      4953
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      287
      3053
    3. 134
      1797
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1637
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1223
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1163
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1119
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1118
    Aihe