uudenkaupungin rakennusvalvonnalle vinkki

342434

uudenkaupungin rakennusvalvonnalle vinkki liittyen tähän saunalauttaan, eiku pihasaunaan siis.

Oletteko huomanneet sellaisia teillä liikkuvia ja pihoilla seisovia talon näkjöisiä laatikoita, niissä on vessat ja suihkut ja keittiöt ja kaikki. Osa maksaakin jopa 100te tai enemmänkin. jotkut, mm Trafi kutsuu niitä asuntoautoiksi ja asuntovaunuiksi, mutta tehän voisitte kutsua niitä vaikka varastoiksi, aitoiksi, jopa huviloiksi ja tämä kaikki ilman rakennuslupaa. saatana tuohon on puututtava ja kiellettävä.

12

1052

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koiranpaska

      rakennusvirastolle pitäis tehdä kuten katsastusasemille eli yksityistää ne. kaikki seniorit muistaa miten insinyörit ennen siellä kukkoili, kun taas nykyään siellä on ihan asiallinen käytös myös meille joilla ei ole uutukaista mersua alla.

      • tarkastushirmu

        Uusikaupuki on kuuluisa ollut ennenkin rakennustarkastajista jotka tulkitsevat rakennuslakia kuin piru raamattua, Perinteet ovat kunniassa. Asukkaitten kiusaaminen on ykkösasia kun ei tarvitse erottaa rekisteröityjä vesikulkuneuvoja rakennuksesta, Tamperella se on vesikulkuneuvo jolle kaupunki tarjoaa laituripaikkaakin vaikka ollaan samassa maassa. Aika uskomatonta.


    • hoskapausu

      Myös kaupunginlahdella liikkuu laitteita joissa on sauna. ovat hämäyksen vuoksi rekisteröineet ne vesikulkuneuvoiksi. Heti keväällä sitten käsky poistaa ne laittomina.

    • öööööääääää

      Minun naapurillani on seisonut asuntoauto jo monta kuukautta pihalla ja sinne on kannettu aika paljon erilaista tavaraa. Mielestäni käyttötarkoitus on muuttunut ja tämä on laskettava nykyään varastoksi. Kävin mittaamassa tämän kyseisen varaston ulkomitat ( yli 10neliötä ) joten vaatii rakennusluvan, eikä kyseistä rakennuslupaa ole haettu. Tarkistin kaupungilta. Voisiko herra rakennustarkastaja ottaa myös kyseisen tapauksen käsittelyyn? Ja ilmoittaa trafille että tämä asuntoauto ei enää ole asuntoauto vaan varasto ja varasto ei tarvitse rekisterikilpiä.

    • ojastaallikkoonukis

      Eikös siellä rakennusvalvonnassa ole rakennustarkastus"insinööri" joka ei ole insinööri lainkaan, vaan on toisiin hommiin siirretty puutyön opettaja? Joten ihmekös tuo, että päätökset ovat mitä sattuu.

      • niipä

        : ) : )


    • Hiulainen

      Vinkki teille saunalautan rakentaneille.Muuttakaa lautta taidekahvilaksi.Pidätte sitten pari päivää vuodessa avoimien ovien päivät vaikka jonkun meidän kauniin uimarannan edustalla.Ja voisitte myös maalata lautan seinät täyteen ns.naivistista taidetta.Näin kun toimitte niin kyllä kaikki lupa-asiat ratkeaa ennen kuin huomaattekaan.

    • vilijo

      Kyllä ne ukin rakennusvalvonnassa väittivät, että kilvetön asuntovaunukin vaatii jonkun luvan :D. Pyhärannan rakennusvalvonnassa taas ei lupia tarvittu, kun tuttavani tiedusteli asiaa.

    • MaalaisjärkiKunniaan

      En tunne tapausta, mutta hyvät rakennustarkastajat ovat aina olleet käytännönläheisiä kansanmiehiä. Heidän ei tarvitse pilkkuja halkaista ja silti kuntalaiset rakentavat sääntöjen mukaan. Nämä pilkun viilaajat pitäisi laittaa ihan oikeisiin töihin raksalle...

      Loppujen lopuksi rakennustarkastajakin on kuntalaisilla töissä ja hänen pitäisi ajatella kuntalaisten etua, eikä ruveta kukkoilemaan.

    • justnäin

      Tämä on jäänyt näilta tajuamatta...

    • Joulupukinvirkaveli

      Eikö se saunalautta asia olisi ratkennut sillä että olisi hinannut sen vesille? Miksi päästi periaate asteelle? Vetää vain lautan vesille ja siirtelee silloin tällöin. Nytkin olis varmaan mukava saunoa vesillä näin Joulupäivänä. Hyvää ja Rauhallista Joulua.

    • Viillaa_mitä_viilaa

      Sen minä ymmärrän, että pilkua viilataan mutta en sitä otta sevielä nussitaan niinkun Uudessakaupungissa on aina tehty ellei kuulu HYVÄVELI järjestöön.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10646
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3023
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1646
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1458
    Aihe