Mietin näin joulun alla että

miksimiksimiksiiksi

miksi miehet hylkää omat lapset ja perheensä? Eikä miehille todellakaan oma perhe ja lapset merkitse yhtään minään kun antaa naikosten pilata perheensä? Surullista että monet naikkoset tekevät miehen elästä hankalaa ja haukkuavat hänen lapsensa ja sukunsa. Kaikki kelpaa miehille kunhan on lapseton ja vailla vastuuta. Onneksi äodit hoitaa, siihen ne miehet luottaa. Ei haluta sitten maksella elareita kun naikkoset niin käskee.

26

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikillasamallatavalla

      Sinulle on ilmeisesti käynyt näin ja haluat sen täällä jakaa. Eihän se toki kaikkia miehiä tai naisia koske. Pitäis yrittää rakentaa ja kehittää eikä purkaa ja valittaa. Itse olen taistellut tyttäreni taapaamisoikeudesta ja olen täysin tietoinen, että ei kaikki äidit pyri vierottamaan lapsia isästään.

      • emmemekäänhuolisi

        Suurinta osaa. Moni jää piiloon kun niistä ei kehtaa kertoa. Isät itse hylkää lapset ja uskovat mitä perheenrikkojat käskee, ja kun laastari pitää olla niin sitten tehdään kuin se laastari sanoo, niin kauan kunnes läytyy toinen rakkaus. Pakkohan on läytyy kun mies ei osaa olla yksin, ja vaimo ja lapset eivät huoli käytettyä miestä takasin.


      • katso_peiliin
        emmemekäänhuolisi kirjoitti:

        Suurinta osaa. Moni jää piiloon kun niistä ei kehtaa kertoa. Isät itse hylkää lapset ja uskovat mitä perheenrikkojat käskee, ja kun laastari pitää olla niin sitten tehdään kuin se laastari sanoo, niin kauan kunnes läytyy toinen rakkaus. Pakkohan on läytyy kun mies ei osaa olla yksin, ja vaimo ja lapset eivät huoli käytettyä miestä takasin.

        Ei se ole lasten hylkäämistä, jos jättää epämääräiseksi osoittautuneen vaimonsa, jonka tavoitteena olivat vain lapset.
        Tuo lasten äiti sitten tekee kaikkensa, että isä ei saisi lapsiaan itselleen, edes viikonlopuksi. Moni mies haluaisi eron yhteydessä lapset mukaansa, mutta tässä maassa se harvoin toteutuu.


      • käytettysenainenkin
        emmemekäänhuolisi kirjoitti:

        Suurinta osaa. Moni jää piiloon kun niistä ei kehtaa kertoa. Isät itse hylkää lapset ja uskovat mitä perheenrikkojat käskee, ja kun laastari pitää olla niin sitten tehdään kuin se laastari sanoo, niin kauan kunnes läytyy toinen rakkaus. Pakkohan on läytyy kun mies ei osaa olla yksin, ja vaimo ja lapset eivät huoli käytettyä miestä takasin.

        on kun ensimmäisen kerran korkataan; vanha korkattu pieru.Naisten laastari taas on valehtelevat lastensuojeluviranomaiset valehdelles-
        saan tuomioistuimessa yhdessä äidin kanssa yhteisten lasten olosuh
        teet ja lausunnot perättömässä lausumassaan, narsismissaan..


    • miksimiksimiksiyhruikku

      miksi naiset hylkää omat lapset ja perheensä? Eikä naiselle todellakaan
      oma perhe ja lapset merkitse yhtään mitään kun antaa RAISION KAUPUNGIN
      lastensuojeluviranomaisten ja lastenvalvojien elo-kuruineen valehdella tuo-mioistuimessa perättömässä lausumassaan, sairaudessaan ja pilata itse perheensä? Surullista että monet äidit tekevät miehen elästä hankalaa ja haukkuavat yhteiset lapsensa ja heidän sukunsa. Kaikki kelpaa naiselle kun-han on lapseton, munaton mies ja vailla vastuuta. Onneksi ISÄT hoitaa, sihen ne naiset luottaa. Ei haluta sitten maksella elareita kun sossu niin käskee..

    • EiToinenNainen

      Miksi miehet hylkäävät perheensä? Lähipiiriä seuranneena olen huomannut seuraavia syitä: 1. Vastuu olikin liian suuri eikä sitä jakseta kantaa. Ravintolat ja "vapaa elämä" kiinnostavat sittenkin enemmän. 2. Mies alunperinkin vähän huithapeli luonne, joita osa naisista kumma kyllä suosii aina suhteissaan. Pitäisikö katsoa peiliinkin? Tämähän pitäisi jo seurusteluaikana katsoa olevan kunnossa. 3. Nainen keskittyy vain ja ainoastaan lapsiin, ja mies jää huomiotta. Mies kelpaa tekemään vain naisen määräämiä ikävämpiä kotitöitä. 4. Nainen laiminlyö jopa itsensä hoitamisen. Parhaimmissa tapauksissa äiti ei voi jättää lasta isän kanssa edes vessareissunsa ajaksi. Sama homma syömisen kanssa. "emmä voi tehdä mitään kun mun pitää hoitaa lasta 24/7". Kuka tällaista jaksaa? Normaalia elämää pitää voida elää lapsesta huolimatta, ja antaa isälle mahdollisuus hoitaa lasta _omalla tavallaan_ eikä päsmäröidä vieressä koko ajan. 5. Huonossa tapauksessa kaikki em kohdat toteutuvat.

      • EiToinenMies

        Miksi naiset hylkäävät perheensä ja valehtelevat tuomioistuimessa lapsen olosuhteet? Lähipiiriä seuranneena olen huomannut seuraavia syitä:
        1. Vastuu olikin liian suuri eikä sitä jakseta kantaa. Ravintolat ja "vapaa elä-
        mä" kiinnostavat sittenkin enemmän. 2. Nainen alunperinkin vähän huitha-
        peli luonne, joita osa miehistä kumma kyllä suosii aina suhteissaan. Pitäisi-
        kö katsoa peiliinkin? Tämähän pitäisi jo seurusteluaikana katsoa olevan kun
        nossa. 3. Nainen keskittyy vain ja ainoastaan lapsiin, ja mies jää huomiotta. Mies kelpaa tekemään vain naisen määräämiä ikävämpiä kotitöitä. 4. Nainen laiminlyö jopa itsensä hoitamisen. Parhaimmissa tapauksissa äiti ei voi jättää lasta isän kanssa edes vessareissunsa ajaksi. Sama homma syömisen kanssa. "emmä voi tehdä mitään kun mun pitää hoitaa lasta 24/7". Kuka tällaista jak-saa? Normaalia elämää pitää voida elää lapsesta huolimatta, ja antaa isälle mahdollisuus hoitaa lasta _omalla tavallaan_ eikä päsmäröidä vieressä koko ajan. 5. Huonossa tapauksessa kaikki em kohdat toteutuvat.


    • kolmasainaväliin

      Miehet hylkää koska kolmas tulee väliin aina. He eivät voi olla ottamatta vastaanlapsetonta ihmistä joka kannustaa siihen että mies hylkää lapset ja alkaa haukkumaan ex vaimoa. Lapset jää jalkoihin ennemmin mies ottaa perheenrikkojan kun on omien lastensa kanssa. Sitten vaan ex vaimo hakemaan elatusahoja ja tt tukea kunm ies maksaa uusikkonsa kaljat ja kaikki shoppailut ja ravintolaillat.
      On se kumma että työttömillä naikkosilla on niin suuri valta perhelliseen mieheen että saa tämän hylkäämään omat lapset ja haukkumaan jopa heitä ja omaa sukuaan.

      • oikeastivaan

        NAISET hylkää koska kolmas tulee väliin aina. He voivat ottaa vastaan lapsettoman munattoman miehen, joka kannustaa siihen että NAINEN hylkää ja vieraannuttaa lapset omasta isästään ja alkaa haukkumaan
        ex miestä. Lapset jää jalkoihin ennemmin NAINEN ottaa perheenrikko-
        jan kun on omien lastensa kanssa. Sitten vaan ex vaimo hakemaan ela-tusahoja ja tt tukea kunnes NAINEN maksaa uusikkonsa kaljat ja kaikki shoppailut ja ravintolaillat.

        On se kumma että työttömillä miehillä on niin suuri valta perhelliseen NAISEEN että saa tämän hylkäämään omat lapset ja haukkumaan jopa heitä ja omaa sukuaan.

        OPETTELE YHÄRIRUIKKU KIRJOITTAMAAN JA MUISTA OLLA VIERAANNUTTAMATTA VIRANOMAISTEN KANSSA YHTEISTÄ
        LASTA OMASTA ISÄSTÄÄN!!!


    • mummelivaan

      Juuri näin se on. Miehet onniin vietävissä, heillä ei ole samaa rakkautta omiin lapsiin kuin äidillä. Miehet pystyy hylkäämään omat lapset kun joku vieras lapseton niin vaatii ja usuttaa. Uusiot myös käskee lopettamaan elarien maksut meihen lapsille jotta hänelle jää kaljarahaa ja rahaa itelle.
      Tunnen monta jotka ovat jättäneet omat lapset kun uusi on tullut rikkomaan heidän perheen.
      On hyvä että lapset jää isän hoivaan, olisivat kaikki heitteillä.

      • huorelimummelille

        Juuri näin se on. NAISET on niin vietävissä, heillä ei ole samaa rakkautta omiin lapsiin kuin ISÄLLÄ. NAISET pystyy hylkäämään omat lapset valeh dellessaan tuomioistuimessa viranomaisten kanssa lapsen olosuhteet,
        toiveet ja lausunnot perättömässä lausumassaan, kun joku vieras lapse-ton "munaton mies" viranomaisten kanssa niin vaatii ja usuttaa. Äidit vaativat sitä elatusta antamatta lapsellensa lapsen oikeutta omaan isään
        sä ja sitten ihmettelee kun ei tule ilmaista rahaa elatuksen muodossa, miksi maksaa; elatuksen voi suorittaa käytännössäkin, voihan lapsi asua isällään äidin maksaessa 500 eur/ kk sitä elatusta, vaihdetaanko???Niin elarit pitää ilmaiseksi saada itselleen, jotta ÄIDILLE jää sitä kaljarahaa ja rahaa itelle.

        Tunnen monta yhäriruikkua, jotka ovat jättäneet, vieraannuttaneet omat lapset isästään kun uusi on tullut rikkomaan heidän perheen. Aivan oikein sanoit; "On hyvä että lapset jää isän hoivaan, olisivat kaikki heitteillä".


      • Isäpappa

        Naisten on niin helppo ottaa ero, koska lapset tulevat lähes automaattisesti äidin mukaan. Ja kyllähän ne naiset onkin helposti vietävissä.


    • ainaonni

      Monet työttömät laiskat lapsettomat ja rahattomat naiset oikein vyöryy miehen elämään rikkoen hänen perheensä ja jättämään hylkäämään omat lapsensa. Siinä on äidillä miettimistä miten hoitaa omat lapset kun mies jättää elarit ja hoitovastuun äidille. Mies tietää ettei äiti hylkää niin on helppo jättää lapset turvalliseen hoivaan.
      Sitä vaan ihmettelen, miten mies päästää jonkun idiootin hänen elämäänsä sotkemaan, siinähän miehen omakin elämä menee sekaisin kun joku tunkee hänen kotiinsa asumaan ilmaiseksi, juopottelemaan miehen rahat jalpilaamana miehen elämän kokonaan. Mutta kun nämä rikkojat ovat niin ovelia, rikkoo monta perhettä, ja aina sama laulu.
      Minusta olisi oikein jos mies tässä tilanteessa joutuisi maksamaan lapsille ja exälle korotettua elaria, ja exälle hoitorahaa kun itse ei viitsi lapsiaan hoitaa, tai exän tekemät ostokset niistä menisi lasku suoraan miehelle tai suoraan tilistä. On kurja kun näkee miten rahattomia on miehen lapset ja exä kun mies makselee tai on pakotettu maksaan uuden naisen kulut kaikki kulut. Kalja ei ole halpaa ja kelpaako kalja, se on varmaan kalleinta viiniä mikä kelpaa.
      Katselin kerran kun eräs mies vingutti visaa joka kaupasa kun tämä työtön lapseton nainen vaanf heitti ostotoskoriin tavaroita ja mies makseli ja kulki perässä. Lopputulos oli varmaan tilin ylitys ja luottotietojen menetys. Nainen katosi miehen elämästä ja uutta varmaan tilalle.

      • pitkäänniemeen

        Hakisit nyt hyvä ihminen mielenterveysasemalle hoitoon, on taas niin paksua, kun pitkääkin horinaa.


      • harhailetkokentiesajas
        pitkäänniemeen kirjoitti:

        Hakisit nyt hyvä ihminen mielenterveysasemalle hoitoon, on taas niin paksua, kun pitkääkin horinaa.

        Mistä olet katkera? Voi sua....oletko kenties itse hoidossa? Ilmankos häpeissäsi yritä saada meidät kaikki hoitoon jotta susta ei tunnu yksin niin pahalta.


      • yhäriruikutmellastaa
        harhailetkokentiesajas kirjoitti:

        Mistä olet katkera? Voi sua....oletko kenties itse hoidossa? Ilmankos häpeissäsi yritä saada meidät kaikki hoitoon jotta susta ei tunnu yksin niin pahalta.

        Valehtelevat viranomaiset; esim RAISION KAUPUNKI ja yhärituikut pakkohoitoon..uudenkaupungin ja pitkänniemen tavaraa kuru-elosta
        ja anttilan veksistä vois aloittaa..


      • pitkäänniemeen
        harhailetkokentiesajas kirjoitti:

        Mistä olet katkera? Voi sua....oletko kenties itse hoidossa? Ilmankos häpeissäsi yritä saada meidät kaikki hoitoon jotta susta ei tunnu yksin niin pahalta.

        En minä ole mistään ja kenellekään katkera, ja en häpeä mitään tekemisiäni ,en ole hoitoon laittamassa kaikkia, enkä ole missään hoidossa, mutta olen ollut hoitamassa mielenterveyspotilaita ,mutta sinä olet kyllä ihan vinksahtanut , lue nyt ihan ajatuksen kanssa tuo juttusi , se ei ole täysjärkisen kirjoittama.


      • onhantämä
        pitkäänniemeen kirjoitti:

        En minä ole mistään ja kenellekään katkera, ja en häpeä mitään tekemisiäni ,en ole hoitoon laittamassa kaikkia, enkä ole missään hoidossa, mutta olen ollut hoitamassa mielenterveyspotilaita ,mutta sinä olet kyllä ihan vinksahtanut , lue nyt ihan ajatuksen kanssa tuo juttusi , se ei ole täysjärkisen kirjoittama.

        yhäriruikkuuskin sairaus..


    • Isäpappa

      Aloittajalta kysyisin: jos saisit valita, olisitko mieluummin etävanhempi?

      • eleläavnhempieikiitos

        Mikä on etelävanhempi?
        Jos tarkoitat sitä vanhempaa joka on lastenkera hylätty ja perhe rikottu,niin eihän semmoinen äiti voi antaa lapsia isälle jolla on uusi sutura ja joka on perheen perheen rikkonut.
        Miten semmoinen isä voi hoitaa lapset joka heidät ensin on hylännyt? Sehän on lasten kannalta kamalaa.
        Kyllä lapset kuuluu äidille jos perhe rikotaan ulkopuolisen toimesta, se on selvä se.
        Jos niin kävisi ett lapset pakotettaisiin isän luo oasumaan joka ensin on heidät hylännyt, niin tuskin monikaan äiti haluaa enää lpsiaan nähdä, on se niin kova paikka luopua lapsista ja hävettävää kun lapseet saavat tetää että ensin isä hylkää ja sitten joutuvat hänen kynsiin. Niin hullu ei voi äiti olla että hyväksyy että lapsiet joutuvat kärsimään.


      • opettelelukemaanjakirjoi

        Lukee selvästi etävänhempi; ei lue yhruikun mainitsema "etelävanhempi"?

        Ei äidillä ole mitään oikeuksia rikkoa lapsen oikeuksia omaan isäänsä;
        asui isä sitten millaisessa suhteessa tahansa. Ei ole äidin asia päättää
        lapsia koskevista asioista. Oli äidillä/ isällä sitten millaisia sutturoita
        tahansa, sellainen äiti ei ole oikeutettu lastensa huoltajaksi, joka ei kykene ajattelemaan lapsen etua ja parasta omassa narsismissaan ja katkeruudessaan.

        Eikä isä ole mitään lapsia hylännyt; korkeintaan lasten äidin hylännyt, koska parisuhde äidin kanssa ei syystä tai toisesta toiminut.

        Taas tuli ilmi kirjoittamasi; ettet ole millään tavoin oikeutettu ja kyke-
        nevä yksin lapsen huoltajaksi; et kykene ajattelemaan kuin itseäsi,
        sairasta kostamistasi lapsen kautta katkerana erosta; "kyllä lapset
        kuuluu äidille jos perhe rikotaan ulkopuolisen toimesta, se on selvä
        se" narsismissasi.

        Jos niin kävisi että lapset pakotettaisiin äidin luo asumaan joka ensin
        on heidät hylännyt, niin tuskin monikaan isä haluaa enää lapsiaan näh-
        dä, on se niin kova paikka luopua lapsista ja hävettävää kun lapset saa
        vat tietää että ensin äiti hylkää ja sitten joutuvat hänen kynsiin. Niin
        hullu ei voi isä olla että hyväksyy että lapset joutuvat kärsimään.


      • Isäpappa
        eleläavnhempieikiitos kirjoitti:

        Mikä on etelävanhempi?
        Jos tarkoitat sitä vanhempaa joka on lastenkera hylätty ja perhe rikottu,niin eihän semmoinen äiti voi antaa lapsia isälle jolla on uusi sutura ja joka on perheen perheen rikkonut.
        Miten semmoinen isä voi hoitaa lapset joka heidät ensin on hylännyt? Sehän on lasten kannalta kamalaa.
        Kyllä lapset kuuluu äidille jos perhe rikotaan ulkopuolisen toimesta, se on selvä se.
        Jos niin kävisi ett lapset pakotettaisiin isän luo oasumaan joka ensin on heidät hylännyt, niin tuskin monikaan äiti haluaa enää lpsiaan nähdä, on se niin kova paikka luopua lapsista ja hävettävää kun lapseet saavat tetää että ensin isä hylkää ja sitten joutuvat hänen kynsiin. Niin hullu ei voi äiti olla että hyväksyy että lapsiet joutuvat kärsimään.

        Etävanhempi on se, jonka luona lapsi ei ole kirjoilla. Käytännössä yleensä se, jonka luona lapsi käy silloin tällöin kyläilemässä. Voisi olla sinulle oikein tehvehdyttävä rooli.

        Jos kuvittelet, että se on aina mies joka lähtee uuden "sutturan" matkaan, voin kertoa sinulle että olet väärässä. Aivan yhtä usein ne naisetkit niitä uusia suhteita etsii ja löytää, ja sen myötä päättää hajottaa perheensä.

        Naisen on todellakin helppo lähteä suhteesta, koska hänen ei tarvitse luopua lapsista.

        "Kyllä lapset kuuluu äidille jos perhe rikotaan ulkopuolisen toimesta, se on selvä se."
        Mikäs ihmeen selvä asia se muka on?


      • miehetsurullisiatolloja
        Isäpappa kirjoitti:

        Etävanhempi on se, jonka luona lapsi ei ole kirjoilla. Käytännössä yleensä se, jonka luona lapsi käy silloin tällöin kyläilemässä. Voisi olla sinulle oikein tehvehdyttävä rooli.

        Jos kuvittelet, että se on aina mies joka lähtee uuden "sutturan" matkaan, voin kertoa sinulle että olet väärässä. Aivan yhtä usein ne naisetkit niitä uusia suhteita etsii ja löytää, ja sen myötä päättää hajottaa perheensä.

        Naisen on todellakin helppo lähteä suhteesta, koska hänen ei tarvitse luopua lapsista.

        "Kyllä lapset kuuluu äidille jos perhe rikotaan ulkopuolisen toimesta, se on selvä se."
        Mikäs ihmeen selvä asia se muka on?

        Miehet herkemmin etsii ajanviettoseuraa vieraista naisista kun lähtevät perheensä luota ellei täm mies oo jo rikonut hänen perhettään. Kyllä miehet hanakasti vaihtaa lapsensa naisiin kun eivät osaa sopia aisoita ex vaimonsa kanssa ennemmin pakenee.
        Aidit ovat luotettavampai lasten kanssa kuin miehet, siksi meis jättää lapset äidin luokse koska tietää ettei äiti heitä hylkää.
        Meillä ei koskaan tullut edes mieleenkään, että lapsemme menisivät isän luokse ja minä jäisin yksin, ehei, en voisi kuvitella etten koskaan näkisi lapsiani, se olisi ollut julmaa lapsia kohtaan ja minua kohtaan.
        Oli onni et mies oli sen verran viksiu ettei pakottanut lapsia luokseen asumaan jos siellä olisi sutturoita, hänkin tajusi miten huonoa seuraa semmoiset perheenrikokjat voisi olla eikä loukannut lapsia ja minua, vaan piti sutturat kaukana meistä.
        Mieshän tässä kräsii oman tyhmyytensä takia, menetti kaiken minut, lapset ja koko sukunsa, mutta sitä sai onneksi mitä tilasi.


      • Isäpappa
        miehetsurullisiatolloja kirjoitti:

        Miehet herkemmin etsii ajanviettoseuraa vieraista naisista kun lähtevät perheensä luota ellei täm mies oo jo rikonut hänen perhettään. Kyllä miehet hanakasti vaihtaa lapsensa naisiin kun eivät osaa sopia aisoita ex vaimonsa kanssa ennemmin pakenee.
        Aidit ovat luotettavampai lasten kanssa kuin miehet, siksi meis jättää lapset äidin luokse koska tietää ettei äiti heitä hylkää.
        Meillä ei koskaan tullut edes mieleenkään, että lapsemme menisivät isän luokse ja minä jäisin yksin, ehei, en voisi kuvitella etten koskaan näkisi lapsiani, se olisi ollut julmaa lapsia kohtaan ja minua kohtaan.
        Oli onni et mies oli sen verran viksiu ettei pakottanut lapsia luokseen asumaan jos siellä olisi sutturoita, hänkin tajusi miten huonoa seuraa semmoiset perheenrikokjat voisi olla eikä loukannut lapsia ja minua, vaan piti sutturat kaukana meistä.
        Mieshän tässä kräsii oman tyhmyytensä takia, menetti kaiken minut, lapset ja koko sukunsa, mutta sitä sai onneksi mitä tilasi.

        No meillä kyllä lapsen äiti otti lapsen luokseen eron jälkeen, ja tietysti siellä asui hänen uusi äijänsäkin.
        Hyvin hän ehti vauvalomalla rientoihin, kun tiesi että isä kyllä huolehtii lapsista (sekä yhteisestä että äidin vanhemmasta lapsesta).
        Tyhmä taisin sitten olla, kun luotin että aikuinen nainen tietää mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Tietysti hän etsi uutta ukkoa. Ja tietysti vuoden vanha on automaattisesti äidin omaisuutta (no vuoroviikothan meillä toki oli).
        Niin että älä Lissu tosiaan kuvittele, että ne on vain miehet jotka harrastaa pettämistä ja jättämistä. Kyllä te naiset osaatte aivan yhtä hyvin sen taidon. Ja tosiaan teillä on helpompaa juurikin sen suhteen, että lapset katsotaan naisen omaisuudeksi, jolloin he muuttavat aina äidin mukana.


      • eikukaansitäkaipaa
        Isäpappa kirjoitti:

        No meillä kyllä lapsen äiti otti lapsen luokseen eron jälkeen, ja tietysti siellä asui hänen uusi äijänsäkin.
        Hyvin hän ehti vauvalomalla rientoihin, kun tiesi että isä kyllä huolehtii lapsista (sekä yhteisestä että äidin vanhemmasta lapsesta).
        Tyhmä taisin sitten olla, kun luotin että aikuinen nainen tietää mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Tietysti hän etsi uutta ukkoa. Ja tietysti vuoden vanha on automaattisesti äidin omaisuutta (no vuoroviikothan meillä toki oli).
        Niin että älä Lissu tosiaan kuvittele, että ne on vain miehet jotka harrastaa pettämistä ja jättämistä. Kyllä te naiset osaatte aivan yhtä hyvin sen taidon. Ja tosiaan teillä on helpompaa juurikin sen suhteen, että lapset katsotaan naisen omaisuudeksi, jolloin he muuttavat aina äidin mukana.

        Meillä minä en edes laskenut lapsia isänsä luokse silloin jos siellä olisi niitä perheenrikkoja sutturoita, siihen me emme lähteneet mukaan että alsten elämä pilataan haisevilla ja haukkuvilla naikkosilla. Ne eivät kuuluneet meidän elämään millään muotoa, riitti kun rikkoivat perheemme, enempää emme antaneet pahaa meille tehdä. Mieskin ymmärsi miten he olisivat meitä kiusanneet ja rikkoneet lisää.
        Lapsiamme suojelimme ja sitä etteivät saa väärää mallia siitä että perheen saa rikkoa kuka tahansa ja sitten alkaa haukkua lapsia ja koko miehen sukua.
        Meillä ei ollut avoimet ovet tulla syömään eikä asustelemaan, emme ole koskaan niitä sutturoita nähneet emmekä edes halua. Anoppi oli alussa järkyttynyt että poikansa hylksi omat lapset jonkun kaljaa kittaavan ämmä vuoksi, mutta sanoi suoraan ettei heille suttura tule eikä meille. Olemme onnekkaita kun suku on tallessa, ainoa joka puuttuu on lasten isä, mutta tuskin enää muistamme, on meille ilmaa ollut vuosia, eniten mies menetti kaiken mitä oli, nyt on tyhjyys ja itku hänellä jäljellä, siitäpä sai.


      • Isäpappa
        eikukaansitäkaipaa kirjoitti:

        Meillä minä en edes laskenut lapsia isänsä luokse silloin jos siellä olisi niitä perheenrikkoja sutturoita, siihen me emme lähteneet mukaan että alsten elämä pilataan haisevilla ja haukkuvilla naikkosilla. Ne eivät kuuluneet meidän elämään millään muotoa, riitti kun rikkoivat perheemme, enempää emme antaneet pahaa meille tehdä. Mieskin ymmärsi miten he olisivat meitä kiusanneet ja rikkoneet lisää.
        Lapsiamme suojelimme ja sitä etteivät saa väärää mallia siitä että perheen saa rikkoa kuka tahansa ja sitten alkaa haukkua lapsia ja koko miehen sukua.
        Meillä ei ollut avoimet ovet tulla syömään eikä asustelemaan, emme ole koskaan niitä sutturoita nähneet emmekä edes halua. Anoppi oli alussa järkyttynyt että poikansa hylksi omat lapset jonkun kaljaa kittaavan ämmä vuoksi, mutta sanoi suoraan ettei heille suttura tule eikä meille. Olemme onnekkaita kun suku on tallessa, ainoa joka puuttuu on lasten isä, mutta tuskin enää muistamme, on meille ilmaa ollut vuosia, eniten mies menetti kaiken mitä oli, nyt on tyhjyys ja itku hänellä jäljellä, siitäpä sai.

        Eihän tuo uusi äijä meillä tietenkään käynyt, mutta olisinko minä kenties jotenkin voinut estää lapsen äitiä ottamasta lastamme mukaansa? En olisi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe