Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Phj veronmaksajat- pulunpelirahaa valtuustolle

Tilasimme.ihan.muuta

Vain Pyhäjärvellä voidaan ihailla politiikan itseoppineita pykäläpuoskareita demokratian erikoislääkäreinä. Meillä menee nyt jo huonosti, mutta huonommin tulee silti menemään.

Tollovaltuutettujen tekemät flopit
1. Oulun Hallinto-oikeuden antama täytäntöönpanokielto 4/2013 koskien kaupunginjohtaja Rinnevaaran eron myöntämistä valtuustossa 2/2013

2. Hallinto-oikeuden ratkaisu 12/2013 kaupunginvaltuuston päätöksestä 2/2013, valtuuston päätös kumottiin.

3. Hallinto-oikeuden päätös 12/2013 koskien Tikanmäen & kumppanien valitusta kaupunginjohtaja Rinnevaaran virkavapautta. Hallinto-oikeus totesi virkavapauden laillisesti myönnetyksi.

4. Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätös 11/2014 koskien kaupunginjohtajan syrjintää. Kaupunginhallituksen todettiin syyllistyneen (syrjintä) rangaistavaan tekoon ja määrättiin maksamaan huomattavat korvaukset: korvaus TR:lle työsyrjinnästä 16 430 euroa ja oikeudenkäyntikulukorvaus TR:lle 25 000 euroa.

5. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 5/2015. Ppky Selänteen johtavalla lääkärillä ei ollut toimivaltaa yksin päättää Pyhäjärven terveyskeskuksen toimintojen siirtämisestä pois terveyskeskuksen tiloista.

6. Kihlakunnansyyttäjän syyttämättäjättämispäätös 6/2015 Tarmo Rapon ja & k:nit Rinnevaara/A Liuskan halllituksesta tehdystä rikosilmoituksesta, päätös: Ei virkarikosta,

7. Hallinto-oikeuden päätös 5/2015 Heikki Hankilan kotikunta- ja vahingonkorvausasiassa. Osapuolina Hankilat/Pyhäjärven kaupunki vast Phj hall. v. 2011 mm. Leppäharju,Shemeikka,Päivärinta, Tuikka. Hallinto-oikeus: Hankilan kotikunta ei ole Pyhäjärvi, vahingonkorvausvaade hylättiin suurimmilta osin.

Hankila valittanut KHO:n. Asia kesken.

8. Hallinto-oikeuden päätös Malila/Parkkinen valitukseen 6/2015 Mustaparran alueen paineviemärikustannusten valmisteluun. Tekn.johtaja Sami Laukkanen oli esteellinen tehdyn päätöksen valmisteluun. Hallinto-oikeus hyväksyi valituksen.

9.Korkein Hallinto-Oikeus hylkäsi 15.6.2015 kaupunginhallituksen valituksen Rinnevaaran eron myöntämisestä valtuustossa ja totesi, että kaupunginjohtajalla on ollut oikeus virkaansa ja vuoden virkavapaus oli laillinen.

10. Korkeimman hallinto-oikeuden päätös 15.6.2015 Tikanmäen, Rapon, Piipon, Fältin, A Kaurasen ja J Aittokosken valitukseen. Virkavapaus oli laillinen

11. KHO:n ratkaisu 29,11,2013; Tuikalla ja Malilalla oli oikeus tehdä oikaisupyyntö päätöksestä, jolla kaupunginhallitus määräsi 7/2013 vs. kaupunginjohtaja Veikko Tikkasen valmistelusta Lehtosaaren toimimaan oman toimensa ohella kaupungin hallinoillisena päällikkönä.

12. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 9/2015 valitukseen, koskien

Veikko Tikkasen toimintaa kaupunginjohtajan viransijaisena 1.9.2013.

Tikanmäki ja Piippo ovat olleet esteellisiä osallistumaan asian käsittelyyn.Kaupunginhallituksen päätökset ovat syntyneet virheellisesti ja päätöksessä mainitut perusteet ovat riittävät kaupunginhallituksen päätöksen kumoamiselle.(Valittajat Leppäharju, Tuikka ja Liuska,yhdessä. ja Raimo Parkkinen.)

13. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 9/2015 Raimo Parkkisen valitukseen

kaupunginhallituksen päätöksestä 31.12.2013 Veikko Tikkasen kaupunginjohtajan

tehtävien hoitamisesta 1.1.2014 alkaen. Päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä, koska Tikanmäki ja Piippo ovat osallistuneet asian käsittelyyn esteellisenä.

14. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 9/2015, koskien Laila Malilan ja Tyyne Tuikan valitusta sivistysjohtaja Jukka Lehtosaaren virkamääräystä

kaupunginviraston hallinnolliseksi päälliköksi ja kaupunginjohtajan tehtävien hoito

1.8.2013 lukien toistaiseksi. Valituksenalainen päätös on ollut lainvastainen.

15. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 9/2015. Kunnallisasiaa koskeva valitus. Hallituksen päätökset 27.5.2013 § 301, 10.6.2013 § 347 ja 17.6.2013 § 369.

Valittajina 1) Tita Rinnevaara, 2) Raimo Parkkinen, 3)Raija Leppäharju, Aarne Liuska ja Tyyne Tuikka.

Koska asian käsittelyssä kaupunginhallituksessa on tapahtunut Tikanmäen ja Piipon esteellisyyden perusteella menettelytapavirhe ja kunnanhallituksen päätökset ovat virheellisessä järjestyksessä syntyneitä ja kumottu, ei enemmin ole valituksia tutkittu..

----------------------------

Vuosi 2015 loppusuoralla. Epävirallisten tietojen ja laskelmien mukaan vt. kaupunginjohtaja Veikko Tikkasen 2013-15 , ääniharavan johtaman hallituksen 2013-14 , pitäjäneuvoksen johtaman valtuuston 2013-2015, linja-autokuskin johtaman hallituksen -2015 , sama teknisen lautakunnan pj 2013-2015 ja sama keskustan pj 2013-2015 ryhmän törmäilyt ja vahingot yhdessä vasemmistodemaripersurahastajien kanssa ovat jo reilusti 1 miljoona euroa veronmaksajien kontolle.

18

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leikkiminen.loppuu

      Merkittävä määrä Pyhäjärven kunnan veronmaksajia allekirjoittaneina ovat toimittaneet Oulun poliisille rikosilmoituksen / tutkintapyynnön, koskien erityisesti Pyhäjärven kaupunginvaltuuston-ja hallituksen eräitä jäseniä, yksittäisiä valtuutettuja ja heidän osallisuuttaan tarkoitushakuiselta ja jopa harkitulta vaikuttaneeseen jatkettuun käräjäoikeuden,-hallinto-oikeuden,-ja korkeimman oikeuden päätöksiä halventaneeseen toimintaan.

      Tutkintapyyntö liittyy kiinteästi vaalikauden 2013-14-15 ajan /kokousten tapahtumakokonaisuuksiin, mm. käräjäoikeuden työsyrjintäpäätökseen, asianajokuihin ja sopimusmenettelykorvauksiin jo tiedossa olevien henkilöiden toiminta ja vastuuvelvollisuus.

      Allekirjoittaneet ovat vaatineet poliisia tutkimaan esitettyjen asiakirjojen mukaisesti Pyhäjärven tapahtumat ja saattamaan asianosaiset syyteharkintaan.

      • turhan.turhaa

        Tuotahan Pyhäjärven eteenpäin viemiseen juuri tarvittiin! No mitäänhän siitä ei seuraa, muuta kuin asioiden vaikeutuminen entisestään!


    • Oikeudenmukaista

      Hienoa, että pyritte saamaan valheellisesti ja vilpillisesti toimineet vastuuseen.
      Todella hyvä asia !
      Kiitos kaikkien kuntalaisten puolesta !

      • Paiseva.Haska

        Tästä listasta puuttu padasjoen kunnankommellukset.


    • möhötynnämahat

      Muistattehan jotta 17.12.15 heinolalaiskirjelmöijä ottaa kontaktia epätoivoisen rakkautensa kanssa. siitä se sitten lähtee tilanteiden vyöry, eikä loppua näy.
      Kaveruksilla unohtui laittaa turvavyöt kiinni.

      • Tuskimmmpavaan

        Onko kirjeiden lähettäminen kielletty Heinolaan?


      • lähettäjälipesi
        Tuskimmmpavaan kirjoitti:

        Onko kirjeiden lähettäminen kielletty Heinolaan?

        noo, ne oli niin kuin ne pernaruttokirjeet.


    • kansanradiosta

      ###Ylivieskan käräjäoikeus antoi, muistatteko, Pro Tikanmäkisille mojovan pesämunan siitä mitä tuleman pitää , kuin kerta linttuun verran, maksettavaa euroissa.
      PRO Raposet astuu samaan saliin lähipäivinä..
      Pro nykyinen ja edellinen kaupunginhallitus seuraavat perässä.
      Pro V. Tikkanen joutuu Pro Tikanmäkisten ja Pro Sarkkisten kusivaippojen vääntöön.
      Mutta Pro Pyhäjärvi r.y nauttii syvenevää arvostusta.

      Jos syyllisii nimitetään oon seuraillut ny muutaman vuuen tätä pyhäkkäitten hommoo. Heti alkuun totean. Voitte kaikessa rauhassa osoitella keskustaa kaikesta siitä mitä täällääkin palstoilla joku ja jotkut syyttelee proota. Proo sitä proo tätä.

      Kiitos kaikki proolaiset, olette todella hyvä esimerkki siitä miten asioita todellisuudessa tulisi hoitaa. Rehellisesti ja avoimesti. Kuntalaisten parhaaksi.On toki muutama keskustassa avoimesti ollut myös kuntalaisten asialla, mutta enemmäkin joukkoa olisi toivonut mukaan. Onko sitten kurinpitomenettely edelleen voimassa kuten muinoin kepujen keskuudessa.Höynäyttivät nuoren naisen tietimättömän etujaan ajamaan, mutta epäonnistui ja jäsenistö äänesti jaloillaan.

      Keskusta on nyt ollut heikoissa käsissä tarkoituksellisesti, jotta ydin joukko sokeeraa asioita oman mielensä mukaan. vallanvaihto tapahtunee kuitenkin, mutta onko se riittävä riippuu aivan nuorten aktiivisuudesta ja halusta pistää rivit järjestykseen. Nyt on se aika, teillä on nuoret kerrankin myös tukea toeuttaa asiat.

      Pyhäjärvi on vielä palautettavissa toimivaksi ja kuntalaiset huomioon ottavaksi mutta työtä ja työtä pelkäämättömiä luottamushenkilöitä nyt tarvitaan.Pääjäpät on kuitenkin laitettava sivuun.

      Teille proolaiset toivotan vahvuutta ja kiitokset arvokkaasta työstänne pyhäkkäiden eteen. Eihän sovi että kuntalaiset sivuutetaan ja tiedot pimitetään.

      Toivon että ns. heinoloittentekijät joutuvat vastuuseen ja voipa se häkkikin heilahtaa.

      Ja vielä hoidelkaapa proolaiset tuo elinkeinopuolikin monipuolisemmaksi ettei eletä vain laguna unelman varjossa.####

    • Leikkiminen.loppuu

      Omanedun nimiin partaansa puhuvia teidät, valtuutetut ja kuntalaiset on ujutettu uskomaan ???
      Oikeuslaitosten antamien päätöstenkin jälkeen vt.kj Tikkanen teki Tikanmäkisen toiveen todeksi, ja sai Phj valtuuston mukaan suurimittaiseen kusetukseen--
      Tikkanen ja kumppanit vetosivat koko ajan valtuuston päätöksiin, kun omilta (hallituksen ) päätöksiltä putosi pohja pois heti kättelyssä.
      "Kannattaa lukea KHO:n ratkaisu. Kyse on kunnallisvaltuuston tekemästä virheellisestä ratkaisusta ja siitä aiheutuneista kuluista."-tuossa oli paha koira haudattuna ja siihen meni enemmistövaltuusto sukkana..

      Sanokaa minun kirjoittaneen, että tulemme seuraamaan ja todistamaan Pyhäjärven kuntapolitiikkojen tekojen ja virkavastuiden selvitystä, yhteisiä ja henkilökohtaisia sekä poikkeuksellisia oikeusprosesseja syntyneistä vastuukysymyksistä pitkään.

    • uskomatonjuttu

      Mietityttää nuo kaupungiun velat. Mistä niitä on tullut noin paljon lisää ja mihin on rahat käytetty, kun velkaa on tullut lisää. Ymmärrään tk:n ja Hoikakan selvät lainaerät, mutta entä tämä kaikki muu. Kaupungilla oli hurjat verotulot yli arvioidun 5.5. miljoona ja palautettiin rahastoja 1.3. miljoonaa.
      Ja tämä kaikki lähemmän 2 vuoden aikana? Olisikohan jonkun katsottava tilejä?
      Velat on meidän veronmaksajien maksettava ja palveluissa tingittävä.

      • veronmaksaja.626

        Melko kohtuullisiltahan nuo velat näytti, mitä selänteestä lueskelin. Korot ovat alhaalla, joten ei nuista ongelmaa pääse syntymään. Etenkin kun verrataan naapurikuntien tilanteeseen, jossa vekseliä riittää ja investoinnit jäissä niin meillähän menee HELVETIN HYVIN.....
        Nyt vielä kun talousnerosta päästiin niin jatkossa vaan paranee


      • Vötkylä57
        veronmaksaja.626 kirjoitti:

        Melko kohtuullisiltahan nuo velat näytti, mitä selänteestä lueskelin. Korot ovat alhaalla, joten ei nuista ongelmaa pääse syntymään. Etenkin kun verrataan naapurikuntien tilanteeseen, jossa vekseliä riittää ja investoinnit jäissä niin meillähän menee HELVETIN HYVIN.....
        Nyt vielä kun talousnerosta päästiin niin jatkossa vaan paranee

        Juuri tuollaisella tietämättömyydellä ja osaamattomuudella Pyhäjärvi-laivaa ajetaan kovaa vauhtia kivikkoon


      • hipsuvarvasvaltuusto
        Vötkylä57 kirjoitti:

        Juuri tuollaisella tietämättömyydellä ja osaamattomuudella Pyhäjärvi-laivaa ajetaan kovaa vauhtia kivikkoon

        aivan niin. on valtava ero asioiden vastuullisessa hoidossa, kun oikeasti tietää mistä kulut / menot / tulot/työsuoritteet muodostuvat , ja mihin kohdistuu lisäyksen painetta ja päättää ymmärtäen kokonaisuuden budjetin painopistealueet, eikä toimi kuin mitä on 27-henkisen valtuuston jaa jaa- valtuutettu, olla siis tietävinään, ettei nyt vaan paineessa nolaisi itseään "turhia kyselemällä".


    • haiskaa.pahalle.com

      Kylläpä proot nyt raivoaa huonosta talouden hoidosta.
      Toista oli silloin kun talousnero esim. suunnitteli hyvinvointitaloa, joka, olisi maksanut aivan suunnattomasti käyttöönsä nähden..
      Entäpä käyttöpäällikön "pikkunäppärä" palkankorotus??? Jos Tikanmäki olisi hommannut vaikkapa Laukkaselle vastaavan niin ei vittuilusta tulisi loppua, käräjöinnistä puhumattakaan.
      Entäpä kivipuisto-projekti....? Hyi Helvetti.
      Kuinkas Peuratalotehtaan miljoonat? Paljonko on vuokria rästissä??? Kuka ne maksaa ?? Veronmaksajatko?? Pitäisikö talousnero&proooooooooot pistää maksamaan?

      • Leikkiminen.loppuu

        No mutta! Miten tuo sinun kirjoituksesi sävy ja syyttely on näin asioiden ollessa erilaista ? esimerkiksi tämä "Entäpä käyttöpäällikön "pikkunäppärä" palkankorotus??? Jos Tikanmäki olisi hommannut vaikkapa Laukkaselle vastaavan niin ei vittuilusta tulisi loppua, käräjöinnistä puhumattakaan". Kyllä on vatkattu ja vatuloitu poliisia myöten, vesiperä hyökkäyksestä tuli, että voi voi mistä saisitte otetta ettei itku kiimaa nujerra?

        Pysy vaan nyt pöksyissäsi, äläkä tukehdu epätoivoiseen lentohiekkaan. tarkista ylivuotomittarisi.


      • eipätukehduta
        Leikkiminen.loppuu kirjoitti:

        No mutta! Miten tuo sinun kirjoituksesi sävy ja syyttely on näin asioiden ollessa erilaista ? esimerkiksi tämä "Entäpä käyttöpäällikön "pikkunäppärä" palkankorotus??? Jos Tikanmäki olisi hommannut vaikkapa Laukkaselle vastaavan niin ei vittuilusta tulisi loppua, käräjöinnistä puhumattakaan". Kyllä on vatkattu ja vatuloitu poliisia myöten, vesiperä hyökkäyksestä tuli, että voi voi mistä saisitte otetta ettei itku kiimaa nujerra?

        Pysy vaan nyt pöksyissäsi, äläkä tukehdu epätoivoiseen lentohiekkaan. tarkista ylivuotomittarisi.

        Laukkanen on pessyt rahaa itselleen ja sukulaisilleen Mustaparran alueen viemäröinnin yhteydessä. Kaitpa se on sitä "sallitua" palkanlisää tehdystä työstä.


    • Komunrantanen

      Nyt täytyy hämmästellä tollouden määrää. Millä ihmeellä te Komunrannan suunnan tollot meinaatte jatkaa ilman seuraamuksia?? Laukkanen sitä ja tätä, voi pyhä yrjö.
      Jossakin se tulee raja myös pyhäjärvisille tolloille.

    • puluparventäydennys

      Katsotaanpa vaan, niin keskusta täyttää "likaisen tusinansa" samoilla naamoilla. Nyt niiden on pakko pitää pakka paskakasassa ja pyllynpaikat hyppysissä, ettei synny turhaa vaaraa joutua kuulemaan kriittistä puhetta ja muutakin "visiota".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe