Huolestunut

Äippylihuolissaan

Olen 30v oleva nainen nautin perjantaina jotain tuntemattomia pillereitä eräässä oululaisessa baarissa lauantaina heräsin aivan normaalisti ja minulla on ollut siitä saakka hirvittävä olo olen ollut masentunut itkenyt kotona olen joutunut viemään lapseni hoitoon isänsä luokse ja näin painajaisia että olen satuttanut yläkerran naapuria ja tämä tuntuu lähes todelta enkä ole nähnyt häntä sen jälkeen miten kannattaisi toimia mennä soittamaan ovikelloa ja mennä lääkäriin tietääkseni mitä olen nauttinut en käytä huumeita yleensä itken vain kaikki päivät neuvoja!?

7

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-käyttäjä

      Oliko nauttimasi pillerit valkoisia? oliko painettu joitakin kuvia? Oulussa on liikkeellä erinäköisiä tutkimuskemikaalipilleräitä saatat olla psykoosissa

    • 234554

      Ei muistikuvia vai onko? Piristikö pillerit vai menitkö vaan enemmän soseeseen? Menikö viina päähän?

    • realistilapista

      Miksi vitussa 30v äiti menee baariin näin ylipäätään? Hoida lapsesi, kerran niitä olet hankkinut. Alkoholin vieroitusoireista kärsit ja pelkäät että ne pillerit olisivat olleet huumeita. Viimeisessä lauseessa kerrotkin, että itket muutenkin kaikki päivät. Kannattaa varmaan lopettaa juominen sitten, ei se tee sinun aivokemioillesi yhtään hyvää!

    • poikkesitkatuapteekissa

      Jos ne pilsut oli extacya oisit sen menon muuttumisena huomannut. Toi kuulostaa vähän siltä että nyt on ollu jotain vitun psyykelääkkeitä ja joku vitun kusipää niitä sulle syöttänyt, mieli on vähä hankala asia jos siihen tulee häikkää. Eipä siihen taida mikään autaa ehkä aika jos hyvin käy. Jos meett lääkäriin ne syöttää sulle kans psyyke lääkkeitä ja siinä sitä sitte ollaan.tuskin sä naapurias oot satuttanu se oli vaa painajainen, semmoisia vaan välillä tulee. Yritä unohtaa koko homma. Liikunta parantaa aineenvaihduntaa ja toivotaan että olos paranee vaikka pikkuhiljaa. Ei kannata syyä sekakäyttäjien ryynejä. Niitten kuupat on jo ihan sekasin ja mikään ei tunnu missään. Ne tarjoaa ja syöttää kaikenlaista paskaa ilman omaatuntoa. Ne päätyy ajastaan niihin psyykenlääkkeisiin sen tien lopuksi.

    • tää_on_niin_tätä

      Mitään tuntemattomia pillereitä ja jauheita ei vaan kannata nauttia. Henkikin voi lähteä. Kannattaa tietää mitä nautiskelee, jos nautiskelee. Tuskin otat huikkaa viinapullostakaan, jollet ole 100% varma, että siinä on etanolia, eikä metanolia. Mutta se onkin tämän kieltolain aikaan saama ongelma, että jengi vetää aineita tietämättä tarkkaan mitä ne edes ovat ja sitten ollaan ongelmissa. Tavara olisi puhdasta ja turvallisempaa kun sitä saisi apteekista.

      Joku väläytti psykoosin. Sitä ei ihminen tiedosta itse jos on psykoosissa, eikä todellakaan tänne kirjottelis ja kyselisi mitään siinä vaiheessa.

    • hakunamatatanäin

      Haloo!

      Nimimerkki Äippylihuolissaan; jos ei olo viikon jälkeen tasaannu, mene paikalliselle päihde/psykiatrian polille ihan reilusti sanomaan, että olin kännissä ja sanoivat että ota, enkä oo koskaan tehnyt ennen niin mutta nyt jotenkin vaan. Kerrot samat asiat mitä viestissä; pelottaa ja huolestuttaa. Ammatti-ihmisten pitäisi silloin tajuta, ettet tosiaan ole mikään päihdeäiti vaan ihan normaali äippyli-ihminen, joka on mokannut ja haluaa tarkistaa että kaikki on kondiksessa.

      Älä stressaa. Oudoista substansseista tulee oudot olot. Viikossa pitäisi kadota viimeisestkin. Jos sitten vielä on jäämiä, niin aine on ollut erikoislaatuista tai sun reseptoreille sopimatonta.

      Hyvin se menee. Hengittelet rauhassa ja muistat, että ei ole hätiä mitiä.

    • aloittaja.aa

      Vähän tuntuu siltä, että olisin pieniin päin. Nyt minua ainakin panettaa tosi hurjasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      278
      19162
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3582
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1298
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe