Turvapaikka ei kelpaa

AseitaMiehittäjille

HS: Moni irakilainen haluaa takaisin kotiin - "Täällä kuolen henkisesti"

Nämäkin lomailijat ovat oleskelleet täällä kuukausia ja tuon loman kustantavat suomalaiset veronmaksajat. Olisiko nyt paikallaan että tuosta lomailusta lähetettäisiin lasku heidän kotimaahansa kuka suomalainen voi lomailla ilmaiseksi ja maksattaa kulunsa lomailumaan laskuun? Jos lähtömaassa noin turvallista että sinne voi mennä takaisin niin eikö pakolaislomailu haise jo pelkälle kansalaistemme hyväksikäytöksi?
Nämä maahamme rynnänneet miehittäjät luulivat että täällä heille koittaa paratiisi ja ilmainen elämä kaikkine palveluineen vaikka sitä se on ollutkin heille mutta kun he eivät saa täällä aseita käsiinsä ja ammuskelemaan ihmisiä niin onhan se kurjaa elämää.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SipiläJaUskonlahko

      Kyllä näitten turistimiesten kelpaa lomailla kun saavat vielä lomaltapaluurahaakin valtiolta 1000 euroa kuin lahjaksi oleskelustaan täällä hyysäreitten maassa.

    • toivottavastieikelpaa

      Turvisten taloudellinen tilanne pitäisi saada selvitettyä, vaan ei varmaan saada. Jotain voisi päätellä heidän vaatteistaan. Harva suomalainen pukeutuu samanhintaisiin vaatteisiin mitä heillä oli päällään tänne tullessaan. Muuten olen iloinen jokaisesta lähtijästä. En ole alunperinkään ymmärtänyt heidän hinkuaan tulla tänne köyhään Suomeen pitkittyneen laman aikana, jossa töitä ei ole.

      • TilanneTuleePahenemaan

        Näillä miehittäjillä on kyseessä selvästi pelkkä lomailu ja kokeilu siitä missä maassa pärjää parhaiten ja saa suurimmat avustukset ilman mitään vastinetta eli työntekoa.
        Ne jotka siellä sotivissa maissa joutuvat vainotuiksi ja kärsimään niin he ovat siellä edelleenkin eivätkä pääse minnekkään he ovat köyhiä eikä heillä ole maksaa mafioille päästäkseen minnekkään. Täällä nämä miehittäjät käyttäytyvät kuin mitkäkin maailmanomistajat ja vaativat parempia oloja mitä meidän omilla köyhillä ja se on röyhkeyttä jota ei saisi tapahtua. Tilanne tulee kärjistymään kun kevät ja kesä koittaa silloin rajoillamme on tunkua kun miehittäjiä tulee joukoittain ja siinä ei rajavartijoilla ole mitään sanomista kun miestä tulee ja he tulevat väkisin.
        Myös ensimmäiset kuolemantapaukset tapahtuvat vastaanottokeskuksissa ja työntekijät joutuvat uhreiksi kun huumehöyryiset terroristit alkavat metelöimään kunnolla ja siinä poliisitkin ovat silloin vaarassa.


      • SenNäkeeJopaNaamasta

        "Harva suomalainen pukeutuu samanhintaisiin vaatteisiin mitä heillä oli päällään tänne tullessaan."

        Tuossa varmaan tarkoitetaan merkkivaatteisiin pukeutuneita maahamme tulleita miehittäjiä ja jos me vaikka vertaisimme heitä leipäjonoissamme jonottaviin niin jo vaatetus kertoo selvästi ketkä ovat huonommassa elannossa olleita.
        Köyhyys näkyy suomalaisen köyhän elämässä jo vaatetuksessa ja terveydentilassa
        mutta nämä turvaa hakevat he ovat erittäin hyvinvoivan kuntoisia eikä heissä näy että olisivat kärsineet mitään eli kyseessä pelkkiä hyvinvoipaisia petkuttajia.


    • aeroflot

      Maassa maan tavalla tai maasta pois.Hyvää kotimatkaa.

      • KansaJoutuuMaksamaan

        Valitettavasti Sipilä haluaa haluaa tienata näillä talouslomailijoilla ja siksi tänne halutaan lisää näitä lomailijoita joille täällä tarjotaan kaikki palvelut veronmaksajiemme laskuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe