Turvapaikka ei kelpaa

AseitaMiehittäjille

HS: Moni irakilainen haluaa takaisin kotiin - "Täällä kuolen henkisesti"

Nämäkin lomailijat ovat oleskelleet täällä kuukausia ja tuon loman kustantavat suomalaiset veronmaksajat. Olisiko nyt paikallaan että tuosta lomailusta lähetettäisiin lasku heidän kotimaahansa kuka suomalainen voi lomailla ilmaiseksi ja maksattaa kulunsa lomailumaan laskuun? Jos lähtömaassa noin turvallista että sinne voi mennä takaisin niin eikö pakolaislomailu haise jo pelkälle kansalaistemme hyväksikäytöksi?
Nämä maahamme rynnänneet miehittäjät luulivat että täällä heille koittaa paratiisi ja ilmainen elämä kaikkine palveluineen vaikka sitä se on ollutkin heille mutta kun he eivät saa täällä aseita käsiinsä ja ammuskelemaan ihmisiä niin onhan se kurjaa elämää.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SipiläJaUskonlahko

      Kyllä näitten turistimiesten kelpaa lomailla kun saavat vielä lomaltapaluurahaakin valtiolta 1000 euroa kuin lahjaksi oleskelustaan täällä hyysäreitten maassa.

    • toivottavastieikelpaa

      Turvisten taloudellinen tilanne pitäisi saada selvitettyä, vaan ei varmaan saada. Jotain voisi päätellä heidän vaatteistaan. Harva suomalainen pukeutuu samanhintaisiin vaatteisiin mitä heillä oli päällään tänne tullessaan. Muuten olen iloinen jokaisesta lähtijästä. En ole alunperinkään ymmärtänyt heidän hinkuaan tulla tänne köyhään Suomeen pitkittyneen laman aikana, jossa töitä ei ole.

      • TilanneTuleePahenemaan

        Näillä miehittäjillä on kyseessä selvästi pelkkä lomailu ja kokeilu siitä missä maassa pärjää parhaiten ja saa suurimmat avustukset ilman mitään vastinetta eli työntekoa.
        Ne jotka siellä sotivissa maissa joutuvat vainotuiksi ja kärsimään niin he ovat siellä edelleenkin eivätkä pääse minnekkään he ovat köyhiä eikä heillä ole maksaa mafioille päästäkseen minnekkään. Täällä nämä miehittäjät käyttäytyvät kuin mitkäkin maailmanomistajat ja vaativat parempia oloja mitä meidän omilla köyhillä ja se on röyhkeyttä jota ei saisi tapahtua. Tilanne tulee kärjistymään kun kevät ja kesä koittaa silloin rajoillamme on tunkua kun miehittäjiä tulee joukoittain ja siinä ei rajavartijoilla ole mitään sanomista kun miestä tulee ja he tulevat väkisin.
        Myös ensimmäiset kuolemantapaukset tapahtuvat vastaanottokeskuksissa ja työntekijät joutuvat uhreiksi kun huumehöyryiset terroristit alkavat metelöimään kunnolla ja siinä poliisitkin ovat silloin vaarassa.


      • SenNäkeeJopaNaamasta

        "Harva suomalainen pukeutuu samanhintaisiin vaatteisiin mitä heillä oli päällään tänne tullessaan."

        Tuossa varmaan tarkoitetaan merkkivaatteisiin pukeutuneita maahamme tulleita miehittäjiä ja jos me vaikka vertaisimme heitä leipäjonoissamme jonottaviin niin jo vaatetus kertoo selvästi ketkä ovat huonommassa elannossa olleita.
        Köyhyys näkyy suomalaisen köyhän elämässä jo vaatetuksessa ja terveydentilassa
        mutta nämä turvaa hakevat he ovat erittäin hyvinvoivan kuntoisia eikä heissä näy että olisivat kärsineet mitään eli kyseessä pelkkiä hyvinvoipaisia petkuttajia.


    • aeroflot

      Maassa maan tavalla tai maasta pois.Hyvää kotimatkaa.

      • KansaJoutuuMaksamaan

        Valitettavasti Sipilä haluaa haluaa tienata näillä talouslomailijoilla ja siksi tänne halutaan lisää näitä lomailijoita joille täällä tarjotaan kaikki palvelut veronmaksajiemme laskuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe