Onko Rey uusi Skywalker?

Aimjuufaatör

Mitä leffan nähneey luulette? Kathleen Kennedy on kuitenkin sanonut että star wars on skywalkerien saaga. Tämä leffa oli aika samanlainen kuin episode IV. Olisiko seuraavassa samaa kuin episode V:ssä ja uuden sankarin isä paljastuu?

9

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veteranfan

      Mahdollisesti Rey olisi uusi Skywalker.
      Ehkäpä The Force Awakens leffan loppukuvastakin voi tehdä johtopäätöksiä Reyn olevan Luken salattu tytär,
      Luken kadonnut valomiekka päätyy Reylle kutsumuksen tai johdatuksen kautta.
      Loppukuvassa Rey ojentaa valomiekkaa Lukelle kutsuvana eleenä johon Luke vastaa mietteliään näköisenä ja menneisyyden muistot paalaavat varmasti mieleen.
      Luken kasvoista voi lukea ahdistavaa olotilaa tai jälleen näkemisen liikutusta Reyn kohdatessaan.
      Kohtaus,jossa Rey kohtaa Kylo Renin Starkiller basen metsässä.Rey nappaa valomiekan käteensä tutun musiikin siivittämänä,tämä kohtaus oli liikuttava ja esitti uuden Jedin olevan läsnä vihdoin yli 30 vuoden jälkeen.
      Rey tuntuu olevan vahva voimassa.

    • sw7

      Itekkin epäilin tuota elokuvan jälkeen,voi olla hyvin mahdollista .

    • faaaaaniiiiiiiiiiiii1988

      Rey on melko varmasti jotenkin kytköksissä Skywalkereihin, onko hän sitten Luken vai Leian lapsi, sitä voimme arvailla. Eihän Luken valomiekka olisi muuten kutsunut häntä ja kun kaikesta voi näin päätellä. Rey ei muista omia vanhempiaan, olisiko hänet "hyljätty" tarkoituksella pitämään hänet piilossa pahoilta voimilta, kun on niin vahva voimassa? Ja varsinkin kun "Skywalker-theme" soi siinä Reyn kohtauksessa, onhan sitä kyllä käytetty aiemmissa elokuvissa myös muiden henkilöiden kohdalla.. Toivon kuitenkin kovasti, että tulevissa episodeissa ei mennä liikaa vanhan kaavan mukaan! Force awakens kun tuntui vähän liikaakin mukailevan Uutta toivoa.

      Reyhän voisi myös olla Kylo Renin salattu sisko?!

    • Veteranfan

      Nettiteorioita Reyn persoonasta senkuin villiintyy.
      Nyt eräs kirjoittaja on tehnyt varsin uskottavan teorian,nimittäin Rey olisi Anakin Skywalkerin reinkarnaatio voimassa,eli Anakin olisi jälleen syntynyt valittuna Reyn hahmossa.
      The Force Awakens elokuvan kohtaus,jossa Rey tuntee vahvaa yhteyttä Anakinin valomiekkaan kertoisi osasyyn sukulaissuhteeseen.
      Anakin olisi eräänlainen raamatullinen toinen tuleminen ihmishahmossa.

    • Kyllä moni täälläkin mainittu yksityiskohta viittaa siihen, että Rey on Skywalkerin klaanin nuorin vesa. SW on ennen kaikkea Skywalkerin suvun tarina, olisi outoa, jos tuore päähenkilö olisikin ulkopuolinen. Oikeastaan mielenkiinnolla odotan, menettääkö hänkin oikean kätensä seuraavassa leffassa, kuten Anakin ja Luke omissa trilogioissaan.

      • starwarsintoilija

        Samoilla linjoilla.

        Toisaalta on tylsä ratkaisu, jos Rey on uusi Skywalker, mutta toisaalta ehkä liiankin kaukaa haettua, jos ei ole. Kuka muukaan hän voisi olla? Obi-Wanin lehtolapsen jälkeläinen? Siinä romuttuisi täysin Lucasin rakentama mielikuva Obi-Wanin henkilöstä.

        Mielestäni Abramsin olisi kannattanut paljastaa Reyn tausta jo episodi 7:n lopussa, sitten tarina olisi päässyt jatkumaan episodissa 8 puhtaalta pöydältä. Jos Rey on Luken tytär, sen olisi voinut aivan hyvin sanoa suoraan loppukohtauksessa. Nyt jätettiin roikkumaan täky, jonka vastauksen jokainen saagan tunteva joko arvaa, tai vaihtoehtoisesti tarina menettää sisäisen logiikkansa. Niin tai näin, vastaus kysymykseen Reyn taustaan on parin vuoden odottelun jälkeen tarinan tuntevalle katsojalle todennäköisesti pettymys.

        Toivottavasti Disneyn käsikirjoittajapoppoo ei ainakaan palaa mihinkään höpöhöpö-midi-chloriaaniratkaisuun ja tee Reystä neitseellisesti siinnyttä Voiman messiasta tai Anakinin "inkarnaatiota"...

        Kliseisyyden huippu, jos Reykin menettää kätensä tai muun ruumiinosansa uuden trilogian kakkososan lopussa. Se vielä menetteli, että tapahtuma toistui Lukelle ja Anakinille, mutta kolmas kerta olisi liikaa. Episodi 7 jo toisti liikaa episodia 4 ja muistutti lähinnä pastissia ja vanhojen kavereiden jälleennäkemistä. Episodissa 8 on oltava paljon enemmän omaa.


    • Xizor

      Aika hyvä teoria: https://www.youtube.com/watch?v=ZdYWOoY1-X0

      Lyhyesti: Rey on Luken tytär ja oli mukana matkassa kun Luke koulutti uusia jedejä. Kun Kylo Ren tappoi Ren-ritareineen muut oppilaat, hän ei voinut tappaa serkkuaan, vaan päätti sen sijaan piilottaa hänet Jakkulle. Luke luuli tyttärensä kuolleen kaikkien muiden mukana.
      Hyvin perusteltu videossa. Jos Luke on Reyn isä, tämä olisi ehkä paras keino lähestyä tuota ennakoitavaa juonikuviota.

      • Tuo kuulostaa uskottavalta, ja antaisi selityksen Reyn taidoille. Jedikoulutushan aloitettiin perinteisesti hyvin nuorena, joten esim. taito käyttää mind trickiä selittyisi jotenkuten varhaisella koulutuksella ja lihasmuistilla.

        Vaihtoehtoinen selitys Reyn päätymiselle Jakkuun olisi, että hänen äitinsä olisi jollain tavalla saanut pelastettua tyttärensä, mutta päätynyt itse Kylo Renin surmaamaksi, ja Luke uskoo molempien kuolleen. Siis jos käsikirjoittaja ottaa lisää EU:sta vaikutteita, siellähän Jacen Solo tappoi Mara Jaden... Jollain tasolla Rey tuntuu hahmolta, joka on ainakin osin kursittu kokoon kaanonin ulkopuolelle paiskattujen Jaina Solon ja Ben Skywalkerin jäänteistä... Jää nähtäväksi.


      • Veteranfan

        Tämä teoria on myös meikäläisen mieleen.
        Elokuvassa on myös lopussa kohtaus jossa Leia syleilee Reytä,vaikka ei ole koskaan nähnytkään tyttöä aiemmin,tosin Finn kertoi halustaan pelastaa Rey Starkiller Base tukikohdasta,mutta Leia tietoisesti voiman avulla ehkä tunsi jotain sukulaisuutta Reytä kohtaan,ja toivottaa lopuksi viimeisen leffan repliikin "olkoon voima kanssasi" Reylle.
        Veratuskuvallista askellusta ylös portaita Luken luokse Jeditemppelin "katolle" Rey astelee vahvemmaksi voimassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe