ARKKIPIISPA HALUAA LISÄÄ ISIS USKOVAISIA MAAHAN

MINNEKATOSILUTERILAISUUS

Arkkipiispa Kari Mäkinen ryöpyttää hallitusta turvapaikkalinjausten kiristämisestä
Asenteiden koveneminen turvapaikanhakijoita kohtaan Euroopassa on arkkipiispa Kari Mäkisen mukaan heijastunut myös Suomen poliittisiin turvapaikkalinjauksiin. Hän arvostelee kiristyksiä turvapaikanhakijoiden sosiaaliturvaan ja perheen yhdistämiseen sekä oleskelulupiin.


Video: Arkkipiispa Kari Mäkisen mietteitä kuluneesta vuodesta.
12:34
Terrori-iskut, turvapaikanhakijat ja netin vihapuhe. Muun muassa nämä asiat muistetaan kuluneesta vuodesta. Arkkipiispa Kari Mäkinen pohti kulunutta vuotta ja sitä, millaisia asioita ihmisten olisi hyvä miettiä joulurauhan aikana. Video: Yle
Arkkipiispa Kari Mäkinen on huolestunut muuttuneesta ilmapiiristä, joka Euroopassa on ilmennyt tänä vuonna turvapaikanhakijoita kohtaan.

– Koko Euroopassa on vahvistunut kylmä ja kova tuuli, jossa ihmisiä taustansa takia aletaan katsoa epäluuloisesti ja nähdä uhkana. Valitettavasti se näkyy monen maan turvapaikkapolitiikassa ja on heijastunut myös Suomen turvapaikkalinjauksiin.

Mäkinen kritisoi Ylen aamu-tv:ssä osaa hallituksen joulukuussa linjaamista turvapaikkapolitiikan kiristyksistä. Ne ovat arkkipiispan mukaan ongelmallisia, sillä ne saattavat asettaa ihmiset etnisen taustan perusteella eriarvoiseen asemaan.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herrojenmetkut

      Uskonto ja politiikka on niitä asioita, joiden pitää hoitaa oma tonttinsa.

    • paholaisen-voimat

      Saksasta kantautuu huolestuttavia uutisia siitä, kuinka turvapaikanhakijat ovat alkaneet panna shari’aa täy­tän­töön pakolaiskeskuksissa.

      Kärsijöinä ovat kristityt ja jesidipakolaiset – ja naiset. Koska vasemmiston kult­tuuri-marxistisen ideo­lo­gian mukaan muslimit ovat aina uhreja ja kaikki muut, erityisesti juutalaiset ja kristityt, ovat heidän sortajiaan, valtamedia pyrkii peittelemään ja vähättelemään näitä monikulturistisen narratiivin kanssa ristiiriidassa olevia tapauksia:

      Muslimien hyökkäykset kristittyä, kurdeja ja jesidejä vastaan pakolaiskeskuksissa lisääntyvät ja raaistuvat.

      ”Pakenin Iranin salaista palvelua, koska luulin, että Saksassa voisin elää uskoni kanssa ilman sortoa. Mutta pakolaiskeskuksessa en voi myöntää olevani kristitty, koska minua alettaisiin uhkailla… He kohtelevat minua kuin eläintä. He uhkaavat tappaa minut.” – Iranilainen kristitty saksalaisessa pakolaiskeskuksessa

      ”Meidän on luovuttava siitä harhakuvitelmasta, että tänne saapuvat ovat ihmisoikeusaktivisteja… Saamme raportteja siitä, että sunnit uhkailevat shiioja väkivallalla, mukaan lukien mestaamisella, mutta suurimman paineen alla ovat jesidit ja kristityt. Ne kristityt käännynnäiset, jotka eivät kätke uskoaan, joutuvat 100 %:n varmuudella hyökkäyksen ja ahdistelun kohteiksi.”– Max Klinberg, Frankfurtissa toimivan kansainvälisen ihmisoikeusjärjestön johtaja

      ”Havaitsemme, että salafistit ilmaantuvat pakolaiskeskuksiin teeskennellen olevansa vapaaehtoisia avustajia ja yrittävät varta vasten luoda kontakteja pakolaisiin kutsuakseen heidät moskeijoihinsa ja värvätäkseen heidät ajamaan asiaan

      Poliisi vaatii pikaisesti eriuskoisten siirtolaisten asuttamista erillisiin tiloihin. Jotkut poliitikot vastustavat tätä sanomalla, että sellainen erottelu olisi Saksan monikulttuuristen arvojen vastaista.

      ”Tänne saapuvaa siirtolaismassaa on mahdotonta integroida.” – Heinz Buschkowsky, Berliinin Neuköllnin alueen entinen pormestari.

      Lue lisää Soeren Kernin artikkelista Germany’s Sharia Refugee Shelters (Gatestone Institute, 1.10.2015). Lue myös Soeren Kernin uudempi artikkeli Germany: Migrant Crime Wave, Police Capitulate (Gatestone Institute, 11.10.2015):

      ”Näiden hyvin rikollisten nuorten käyttäytymistä poliisia kohtaan voi luonnehtia aggressiiviseksi, epäkunnioittavaksi ja alentuvaiseksi. Kun heidät pidätetään, he vastustavat ja käyvät kimppuun. Näillä nuorilla ei ole kunnioitusta valtion instituutiota kohtaan (Die Weltille vuodettu luottamuksellinen raportti).”

      Kauppojen ryöstely, joukkotappelut pakolaiskeskuksissa, pakolaisten välinen rikollisuus ja mas­sii­vi­nen väkivalta, mukaan lukien toisten pakolaisten ryöstäminen, riistäminen ja jopa orjuuttaminen, nais­ten ja lasten raiskaukset, uskonnollisten ryhmien välinen valtataistelu, hyökkäykset pa­ko­lais­kes­kuk­sia vastaan… Saksan poliisiliiton puheenjohtaja Rainer Wendt kertoo muslimi-invaasion syn­nyt­tä­mistä valtavista paineista poliisin näkökulmasta ja painottaa, että muslimeille tulisi tehdä he­ti sel­väk­si, että Saksassa ei päde shari’a-laki vaan Saksan rikoslaki.

      Saksan poliisiliitto ja naisten oikeuksia puolustavat järjestöt ovat syyttäneet viranomaisia siitä, että nämä vähättelevät raportteja pakolaiskeskuksissa tapahtuvasta naisten seksuaalisesta häirinästä ja raiskauksista peläten turvapaikanhakijoihin kohdistuvia vastaiskuja (Reuters, 6.10.2015). Viranomaisten käyttäytyminen lä­het­tää muslimi­mie­hille selkeän viestin: viranomaiset ovat heikkoja ja on vain järkevää käyttää hyväksi sitä.

      Tämä on juuri päinvastainen kuin se viesti, joka auk­toritatiivisen kasvatuksen saa­neil­le, voimaa kunnioittaville mus­li­mi­mie­hille tulisi välittää.

      Seksuaalisen häirinnän ja raiskausten uhrit saavat myös selkeän viestin: turha valittaa, teistä ei välitetä, olette — Jari Ter­von sa­noin – ”paskasakkia”.

      Saksassa syntyneet, ja koko ikänsä eläneet muslimit eivät halua integroitua isän­tä­yh­teis­kun­taan­sa, vaan muodostaa enklaaveja, joissa noudatetaan Saksan perustuslain kanssa ristiriidassa olevaa total­i­taa­rista shari’a-lakia ja heimokulttuurista periytyvyää hierkkista kontrollijärjestelmää, jossa oman kun­nian­sa säilyttämisestä huolta pitävän ylempiarvoisen yksilön velvollisuutena on huolehtia, että hänen omassa käsky- ja omistus­vallassaan olevat alempi­arvoiset ihmiset noudattavat nisku­roimatta yhteisön perin­teitä ja alistuvat shari’an määräyksiin.

      Peruslähtökohtana muslimeille on käsitys islamin ylivallasta ja islamin yhteisön etuoikeutetusta asemasta: ylin määräysvalta kuuluu Allahille, ja niinpä ei-muslimit ”ihmisten säätämine”, keinotekoisine lakeineen, va­pauk­si­neen ja demokratioineen saavat alistua shari’an määräyksiä toimeenpanevien muslimien edessä.

      -Lukija

      Lähteet:http://www.gatestoneinstitute.org/6668/germany-migrant-crime-wave

      http://www.gatestoneinstitute.org/6614/germany-sharia-refugee-shelters

    • kopioitu

      Kun näin tapahtuu on lähdettävä taisteluun vielä kerran ja toimittava niitä vastaan, edes yrittämällä saada heidät jollain konstin palaamaan sinne mistä tulivat. Syntyvyyttä voisi rajoittaa, uskon että naiset eivät halua olla hautomakoneita.Kirjoitin jo aikaisempaa jonnekin niistä pimeyden valloista jotka syövät meidän eurooppalaisten olemassaoloa. ISIS Boko Hara ja mitä niitä paholaisen ketkuttelemia ryhmittymiä onkaan. On kaikki saanet voimansa siitä kun valtaan pääsee on sairaasti vallan himoinen. Joka ei näe muuta kuin oman kaikki voittavan tahtonsa nujertaa se hyvä ja kaunis tavallisten ihmisten keskeltä. Pahakinvoi olla energiaa jok akasvaa, alkaen ilmapiirin täyttää pelolla. Juuri tätä pelon tunnetta vastaan on taisteltava. Kun se alkaa kasvaa, ei yksi ihminen pärjää massoille. Mutta toivon löytyvän jostain sellainen rohkean joka uskaltaa nousta desbootteja vastustamaan. Saaden mukaansa me kaiki jotka haluamme elää ja kasvattaa lapsemme rauhan maassa. Mikään ei ole mahdotonta.

    • kiitos_jeesus

      Arkkipiispat islamin asialla hyvä hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2128
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      57
      1996
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe