Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Väyrysen..

szq

Joo nimilista Euron Erosta tulee käsittelyyn vuodenvaihteen perästä heti, olen lyönyt nimeni mukaan ja estämässä Suomen luisumista kohti katastrofia

Väyrynen on vielä se edustaja, (eikä brysselin p-nuolija) joka ajaa Suomen etuja ja oli Kekkosen Suomessa jolloin näki miten Suomi oli Suomi ja itsenäinen sittenki

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höpöhöpöhöpöhö

      Olen nähnyt Kekkosen ajan. Mikäs vitun itsenäinen. Suomi oli ryssän
      talutusnuorassa, jota piteli tiukassa otteessa diktaattori Urkki. Lueskele Moskovan päiväkirja ja aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, niin kysyt, onko Suomi ollut milloinkaan itsenäinen. Ryssän perseennuolijoiksi ja osavaltioksi tultais, jos erottais EU:sta, muuta tietä ei tällaisella rupusakilla ole.

      • äkkiäeuropois

        Pitää käyttää järkeä,meidän pitääkin olla ryssän kanssa kaupankäynissä ja se on juuri se juttu jolla me noustaan nyt.

        Äkkiä pois eurosta samantien niin kun jo oltaiisiin,euro on paska raha siitä pittää päästä pois,itse olen vaihtanut dollari tiliin en missään tapauksessa euroja kanna kuin välttämättömän,euro nimittäin romahtaa ja suomelle on haittaa olla eurossa.

        Äkkiä toiseen valuuttaaan mieluiten dollari usa:dollari.

        Euro on kaikista pahinta mitä meillä nyt on,hävittäkää euro ottakaa dollari tili ja sinne suojaan.

        Euro romahtaa ,vaihtakaa kiireeellä.


    • reurotpois

      Nouriel Roubini: EU:n hajoaminen suurin uhka 2016


      Professori Nouriel Roubini maalaa jälleen uusia uhkakuvia.

      Roubinin mukaan alkaneen vuoden suurin uhka maailmassa saattaa piillä Kiinan ja geopoliittisten riskien takana: Euroopassa.

      Tohtori tuhona tunnetun professorin mielestä Euroopan – eli Euroopan unionin – hajoaminen voi alkaa Kreikasta. Roubinin mielestä Kreikan lähtöä euroalueesta on vain lykätty, ei estetty. Kreikka saattaa joutua jälleen kolarikurssille EU:n luotottajamaiden kanssa eläke- ja muiden reformien takia.

      Kreikan lähtö voisi olla euron ja rahaliiton hajoamisen lähtöpiste ja seuraavaksi voisi Roubinin mielestä irrota jokin ydinmaa – kuten Suomi.

      Kreikan lähdön jälkeen olisi entistä todennäköisempää, että britit jättäisivät EU:n. Brittien lähtö on jo tullut selvästi todennäköisemmäksi kuin se oli vielä vuosi sitten.

      ”Monille Britanniassa EU vaikuttaa uppoavalta laivalta”, Roubini kirjoittaa Market Watchin julkiasemassa artikkelissa.

      Kun Britit olisivat jättäneet EU:n, olisi entistä todennäköisempää, että Skotlanti puolestaan irrottautuisi Yhdistyneistä Kuningaskunnista. Skotlannin lähtö puolestaan villitsisi muita separatisteja kuten Kataloniaa lähtemään omille teilleen.

      Roubinin mielestä myös siirtolaisvirrat asettavat yhtenäisen Euroopan uhanalaiseksi. Hänen mukaansa tätä eivät tee ne miljoona pakolaista, jotka tulivat viime vuonna Eurooppaan, vaan seuraavat 20 miljoonaa, jotka ovat tulossa.

      Roubini muistuttaa myös populististen ääriliikkeiden noususta Euroopassa.

      ”Lyhyesti sanoen kuilu sen välillä, mitä Eurooppa tarvitsee ja sen välillä, mitä eurooppalaiset haluavat, kasvaa. Ja siitä kuilusta saattaa tulla pahoja ongelmia vuonna 2016.”

      ”Euroalue ja EU kohtaavat monia uhkia, jotka kaikki vaativat yhteistä reagointia. Mutta sen sijasta näemme, kuinka jäsenvaltiot tekevät yhä enemmän kansallisia ratkaisuja ja vähättelevät mahdollisuuksia Euroopan-laajuisiin ratkaisuihin.”

      ”Eurooppa tarvitsee lisää yhteistyötä, yhdentymistä, riskien jakoa ja solidaarisuutta. Sen sijasta eurooppalaiset näyttävät olevan sortumassa nationalismiin, balkanisaatioon, eriytymiseen ja hajautumiseen.”

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe