Entä jos.. Kylen OIKEA ISÄ

Pib

Luke aikoinaan paljasti Kyle Renille olevansa hänen oikea isä(ja siskonsa Leia tietenkin äiti). Vahinko lapsi. Kyle Ren veti herneen nenään valehtelusta ja häpeästä ja raivostui ja kääntyi pimeälle puolelle. Samalla tappoi kaikki muut jedioppilaat.
Kukaan muu ei tiedä kuin Leia, Luke ja Kyle. Ei myöskään paha voima. Han Solo tietty epäilee.
Sen takia Kyle ei sano koskaan Han Soloa isäkseen.
Ja raivostuu tajutessaan Reyn olevan oikeasti Hanin ja Leian tytär joka piilotettiin samalla kun Luke ja Han häippäsi maisemista ja jedit tapettiin.
Tai sitte ei...

10

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veteranfan

      Mielekiintoinen teoria löytyy länsimantereen puolelta,jossa eräs SWfani kertoo Han Solon ja Benin(Kylo Ren) kohtaamisesta Starkiller Basen siltarakenteella.
      Teorian mukaan Han tarkoituksella uhrasi itsensä poikansa puolesta,jotta Ben(Kylo Ren) pelastuisi pimeältä puolelta Snoken kynsistä.Kohtaus jossa Ben sivaltaa Han Solon läp miekalla olisi Han itse kääntänyt valomiekan itseensä,ja Benin(Kylo Ren) "kiitos" lause isälleen olisi johdanto uhrauksesta.
      Han Solo myös ei tuntenut yllättyneensä ja Hanin käden kosketus hyväillen Benin kasvoja kertoo isän rakkaudesta poikaansa kohtaan.
      Mutta tämä on vain teoriaa!!!

    • monsterhunter

      VÄÄRIN! ositain kyle on hanin ja leian poika. Luke huomasi että tämä on herkkä voimalle ja hänestä tuli luken oppilas. Snoke kuitenkin houkutelin renin puoleleen ja tästä tuli paha. Ja miksi hän hyväili poikaansa? Vastaus: Hän tiesi että renissä on viellä hyvyytä.

    • ghorirhvopsa

      Jos kyseessä olisi Game of thrones, niin teoria Kilo Renniestä Luken ja Leian poikana pitäisi varmasti paikkansa... :D

    • monsterhunter

      Kylo ren on hanin ja leian poika.

      • MaxRenn

        Ehei! Han Sololla ja Leialla on 3 lasta: kaksoset Jacen ja Jaina sekä nuorempi poika Anakin, ei mitään Beniä!
        Tietääkseni SW-tekijät ovat jostain syystä aikeissa mitätöidä ja dissata kaikki ns. Expanded Universe-tarinat, joita on tehty kuuden leffan sivujuonteina niin sarjakuvina kuin romaaneina, näiden mukaanhan myös Lukella ja ex-Imperiumin naisagentilla Mara Jadella on poika nimeltään Ben, Dark Empire-tarinoissa kerrotaan Imperiumin ja Palpatinen tuhosta.
        Niinikään kronologian mukaan Chewbacca kuolee 25 vuotta New Hopen jälkeen, Force Awakens taas tapahtuu viisi vuotta myöhemmin.
        EU-tarinat käynnistettiin Timothy Zahnin Imperiumin perillisellä ja sen jälkeen on tullut kirja ja sarjakuva poikinensa, nämä tarinat on nyt alennettu arvossa ns. "Star Wars Legends"-jutuksi.
        Mutta Marvelhan julkaisi omaa SW-lehteä aina vuodesta 1977 ja näissä oheistarinoissa mm. väitettiin että Anakin ja Darth Vader ovat kaksi eri henkilöä, näin siis lehdissä joita julkaistiin ennen Imperiumin vastaiskua.
        Ihan hyvin olisi voitu säilyttää EU-tarinat osana kaanonia ja ottaa uuteen leffaan aineksia näistä, eli Kylo Renin naamion takana olisi joko Jacen Solo tai Ben Skywalker.


      • Muistaakseni Disney ilmoitti heti Lucasin filmiyhtiön ja SW:n oikeudet ostettuaan, että kaikki siihen mennessä tuotettu kuuden leffan ulkopuolinen kama on ei-kaanonia.

        Selkeästi EU-maailmasta onkin otettu vaikutteita episodi seiskaan. Kylo Ren on aika suora kopio Jacen Solosta, joka myös siirtyi pimeälle puolelle. Kuten muutama muukin on täällä pannut merkille, Rey taas näyttää olevan jonkinlainen kombinaatio Jaina Solosta ja Ben Skywalkerista. En siksi olisi kovin yllättynyt, jos episodissa 8 kävisi ilmi, että Rey onkin Luken tytär, ja että hänen edesmenneeksi äidikseen paljastuisi Kylo Renin surmaama, Mara Jaden kaltainen hahmo hieman toisella nimellä.

        Onhan noita oheistarinoita ollut alusta alkaen: Vuonna 1978 julkaistiin Alan Dean Fosterin kirja Splinter of the mind’s eye (suomennettu nimellä Mustan lordin paluu), joka oli tavallaan Lucasin "takaportti". Kyseessä oli episodi IV:n jälkeisen tarinan vaihtoehtoinen juonenkulku, jonka pohjalta oli tarkoitus tuottaa tv-sarja siinä tapauksessa, etteivät rahat riittäisikään koko aiotun alkuperäisen elokuvatrilogian tuotantoon. Tuossa tarinassa ei esim. Han Solo esiinny ollenkaan, koska vain Carrie Fisher ja Mark Hamill laittoivat nimensä alle aiesopimukseen. Mutta episodi IV myi hyvin ja rahat riittivät mainiosti trilogian jatkamiseen. Jostain syystä Lucas antoi silti julkaista tuon "vaihtoehtoiseen" käsikirjoitukseen pohjautuvan tarinan kirjana.

        EU -kirjallisuudessa on muutamia erittäin hyviä tarinoita, erityisesti Timothy Zahnin kirjoittamat, mutta sitäkin suurempi joukko on yksinkertaisesti vain kehnoa kirjallisuutta. Tarinoita, joissa korkeintaan keskikastin kirjoittajat säheltävät kokonaisuutta milloin mihinkin suuntaan ilman selkeää päämäärää. Siinä mielessä on täysin ymmärrettävää, että Disney halusi heti SW:n oikeudet ostettuaan puhaltaa pelin poikki. Oikeastaan jo Lucasin olisi pitänyt tehdä se, ja antaa vain Zahnille oikeus kirjoittaa Star Wars -tuotemerkin alla.


    • Xizor

      Joku toinen EU-fani huomasi sen, mitä minulta jäi huomaamatta. Kylo Ren on halpis-Jacen, se on selvää, mutta Rey on puolestaan aika lailla halpis-Jaina. Jedien miekka, joka oli ainoa, joka pystyi pysäyttämään Darth Caeduksen. Erittäin pätevä naispuolinen jedi ja ainoa Solojen lapsista, joka jäi henkiin. Tästä herää uusi teoria, että Rey voisi myös olla Hanin ja Leian poika.

      • jgaprjvps

        Tuntuu vain käsittämättömältä, ettei Leia tunnistaisi tytärtään edes voiman kautta. Jedin paluussahan hän muisti äitinsäkin, vaikka oli vain pikkuvauva Padmen kuollessa. Rey sentään oli kai about 5-vuotias, kun hänet jätettiin Jakkuun.


      • skpoe

        Rey olisi Hanin ja Leian POIKA?


      • oprwjvdp

        Star Warsin eka transu? :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3239
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2268
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe