Sipilä toivoo meiltä suomalaisilta inhimillisyyttä

mitä_vielä

35

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiinnohtaaa

      Joko sipilän talo on täynnä 17-vuotiaita poikavauvoja?

      • Eikö_suu_mee

        Sipilä pitäköön suuren suunsa edes jouluna tukossa. On se s...tna, ettei äijä itse ymmärrä. Hommaa niitä kotimaisten omistien teollisuuslaitoksia ja lopeta leikkimästä Arja-tätiä tai psykologia. Haista vaan p..ta, sipilöinen.


      • 10-1

        Somaleista saatiin aikoinan ikuisia elättejä Suomeen. Nyt Sipilä on tilannut niitä monin verroin enemmän ja aiheuttaa maalle miljardimenot.


      • rahat
        10-1 kirjoitti:

        Somaleista saatiin aikoinan ikuisia elättejä Suomeen. Nyt Sipilä on tilannut niitä monin verroin enemmän ja aiheuttaa maalle miljardimenot.

        Sipilä on yks no en sano, tänne ei tarvita "mutikaisia" hoitakaa oman maan kantaväestö hyvään tilaan, ja sitten vain ne todella avun tarvitsijat, vanhukset tänne mahdollisesti apua annettavaksi. Ei näitä aipad vesseleitä joiden tileillä on rahaa, ja paljon, ettei meikäläinen edes paskalle taivu. Näyttöä on. Suomalaiset ottakaa "mutiaisen" pankki automaattiostosta kuitti, jonka heittävät maahan kun ovat nostaneet taas käteistä muutaman satasen. Laittakkaa kuitti someen. Niin kansa näkee mitä nämä turvapaikan hakijat on. Paskoja !!!!!!


      • ei_haittaa

        Eipä näiltä kuitteja pyydellä kun on rahanjakopäivä VOKeissa. Voi hemmetti, haeppas suomalainen toimeentulotukea ilman jok' ikistä kuittia, niin et saa mitään, kun yksikin puuttuu.
        Kummasti muuten viihtyvät peliautomaattien äärellä ja juoksevat vaihtamaan rahaa kassalle. Uskoisin, vaikka kaikki tämä puhallus joskus huomattaisiin tai haluttaisiin tunnustaa valtiotasolla, niin asia painetaan villasella.


    • HerkkuTerttuLerttu234

      Poliittinen eliitti vedättää ISOSTI. He janoavat itselleen massiivista korruptiovaltaa. Verot tappiin ja kyseisille persluopioille valtaa. Kaikki viha tulisi kanavoida suoraan täysimääräisesti heitä kohtaan.

      He ovat tahallisesti ja tarkoituksella Suomen ongelmat aiheuttaneet. Heitä ei kiinnosta oikeasti. Esittävät muka kiinnostunutta, että pystyvät varastamaan omiin korruptiokusetuksiinsa SUURTA rahaa.

    • HerkkuTerttuKerkku34567

      Inhimillisyys ja puolue-eliitti samassa lauseessa menee suoraan huumorin puolelle.

    • Painukoon Sipilä sinne lahkoonsa filosofioimaan ja antakoon hommansa asian osaaville.

    • paha_olo_sielläkin

      Hallituksen huono olo purkautuu myös vääriin ihmisiin eli meihin suomalaisiin.

    • muutos2016

      Kumma kun ei kaikki firmat muuta Viroon ? siellä jää Aikas paljon enemmän ilman raippaveroja eikä noita Rikastuttajiakaan maanvaivaksi astti.

      • vähitellen

        Ehkä ne pikkuhiljaa muuttavatkin? Tai ohjaajat muualta käsin toimintaansa. Perintätoimistotkin toimivat sieltä käsin. Pääasia, ettei tänne tarvitse juurikaan maksaa veroja, kuten esim. Lindrorff ja muut vastaavat.


    • Totisintatotta

      "Saatanan Sipilä.sanoo Kempeleläiset "ja se todistaa Sipilästä kaiken,mitä
      se on miehiään.Pettymys Suomelle,josta pitää päästä mahdollisimman pian
      eroon.Ei ole miehenväärti.

    • pahantekijät

      Jos Sipilää ei julkisesti kyseenalaisteta tuosta koko Lähi-idän kutsumisesta tänne tai Stubbia valehtelusta sekä Soinia muista älyttömyyksistään, niin eiköhän ne kerkeä tekemään vielä paljon pahaa ja virheitä, joiden korjaaminen voi olla täysi mahdottomuus.

    • lfpfof

      Mistähän se oma huono olo sitten kumpuaa, ehkä hallituksen köyhien tappolinjasta?

    • On_ne_tyhmiä

      On tämäsuomen kansa tyhmää kun ei ymmärrä Lestajumala Sipilää. Miksi kansa on katkera miehelle joka on vienyt kymmeniä miljoonia omaisuuttaan verottajalta pakoon ulkomaille ja haluaa vielä loputkin varat köyhiltä sinne vietäväksi.
      Miksi kansa ei ymmärrä, että muutamat ihmiset rikastuvat rikollisilla maahanmuuttajilla kun heitä hoivataan hotelleissa. Ketä kiinnostaa oman maan kansalaisten hätä joita elää kiitos Sipilän jo nyt 700000 käyhyysrajan alapuolella ja pakkolakinen jälkeen 1,2 miljoonaa. mitäs ovat köyhiä että pitää pakkolailla otaa heiltä se viimeinenkin mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään.
      Nämä köyhät voivat käydä VOK katsomassa miten ihmiset elää kun on rahaa rajattomasti.
      Saattaa olla niin kun tuo 1,2 miljoonaa nälkiintyy riittävästi, niin Sipilästäkin tulee pakolainen, senköhän vuoksi hän sitä pakolaisen asemaa niin kovasti haluaa parantaa. Sipilän pitää nyt vaan muistaa se, että suomalaisten suvakkien syliin hän ei voi jäädä pakomatkallaan kansalaisten vihaa.

      • mihinoikeenmennään

        Tätä menoa kun jatkaa niin kyllä on vielä Sipilän pojulla paskat housuus kun kansa oikein kunnolla suuttuu. Tuohan tässä niin suututtaa kun ei välitetä omista kansalaisista jotka ovat maksaneet veroa koko ikänsä ja maksaneet vielä eläkemaksuja itselleen turvatakseen itselleen edes jonkinlaisen vanhuuden. Nyt tämä Sipilän poju ottaa sitten niistäkin pois ja antaa näille rättipäille vapaamatkustajille kaiken. Onko ihme, että kansa hermostuu? Ja arkkipiispakin vielä natsittelee rehellisiä ihmisiä. Pirun kätyri sekin paska.


      • Mieli_murtuu_pää_sekoaa
        mihinoikeenmennään kirjoitti:

        Tätä menoa kun jatkaa niin kyllä on vielä Sipilän pojulla paskat housuus kun kansa oikein kunnolla suuttuu. Tuohan tässä niin suututtaa kun ei välitetä omista kansalaisista jotka ovat maksaneet veroa koko ikänsä ja maksaneet vielä eläkemaksuja itselleen turvatakseen itselleen edes jonkinlaisen vanhuuden. Nyt tämä Sipilän poju ottaa sitten niistäkin pois ja antaa näille rättipäille vapaamatkustajille kaiken. Onko ihme, että kansa hermostuu? Ja arkkipiispakin vielä natsittelee rehellisiä ihmisiä. Pirun kätyri sekin paska.

        Meneekö kempeleen parilla pää sekaisin, kun ei saakaan tehdä ihan mitä itse lystää. Näinhän rahalla yleensä saa, mutta kuin on nyt sattumoisin poliitikko, tilanne vähän muuttui. Laittaisiko joku sen rvan haastattelun itsenäisyysjuhlista, missä hän ei vastaa kysymykseen, vaan kysyy toimittajalta, että: "...tarkoitatko pakolaisia?"


    • puskajussit

      Aloitus voisi olla Suomalaiset toivoo Sipilältä Inhimillisyyttä, miksi kutsua tänne Tappajia jota sitten Verovaroilla hyysätään tappiin astti ????

    • sierjeg

      Sipilän pitäis yrittää elää pienipalkaisten varoilla niin tietäis mitä se on ja miksi kaikki ei hyväksy vapaalippuasukkaita!!

      • sipilä_vaatii

        Sipilä keskittyy ainoastaan vaatimaan omaksi luulemaltaan kansalta, imee meidät kuiviin kun rutikuivaksi puristettu siivousrätti, jolla ei saa puhtaaksi enää mitään. Kiitoksen sanaa ei tuon miehen suusta kuule, ei sitten koskaan, vaikka suomalainen ei muuta tekisi, kun olisi kiltisti kotona vähän aikaa ja loput ajat työmaalla. Maksaa veronsa kiltisti ja pitää turpansa kiinni. Silti sitä kuulee olevansa paha ihminen, pitäisi kai juosta spr.n keräyspurnukka kourassa kaikki vapaa-aika vonkaamassa ihmisiltä rahaa hädänalaisille partalapsukaisille. Ei ne mitään hädänalaisia enää ole kun tänne ovat päässeet, hädänalaiset ovat siellä sotatantereilla.


    • hhghyhhhhy

      Ei miljonääri lessu Sipilä välitä.mamuista se apina kyllä pitää huolen

      • pisnistäpiisaa

        k€put ja kokkareet tienaa m@mu pi$n€k$€llä. miljardeja. rahaa tulee ovista ja ikkunoista.... m@tu m€not miljoona €uroa päivässä velkarahaa .kansalle huudetaan velkaantuminen ei voi jatkua..... m@turumba pyörii velkarahalla.....


      • älä-unohda

        sekä myös sdp.n Nazima


    • huonopääministeri

      Eihän Sippekään ajattele vähempiosaisia ja kodittomia Suomalaisia, ni oltkoon hiljaa vaan.

    • eihyvltänäytä

      Suomalaiset(paitsi suvakit ) toivoo sipilältä inhimillisyyttä kantaväestöä kohtaan.
      Ihmettelen muutenkin miten kokemattomasta miehestä on voinut tulla Suomen pääministeri.

    • ikjuhgfcdxs

      Tuon Sipilän vastemielisen naaman vuoksi kävin syksyllä hakemassa kaljat virsota ja aion hakea jatkossakin, ellei se vallan kalliimmaksi tule kuin suomesta ostaa.

      Jos vain voisi lopettaa veron maksun kokonaan.

    • Tuli_luvattua_kai

      Filosofi Saarinen kehuu tätä tyyppiä, juttu on kauppalehdessä.

      Lukuoikeuteni ehti loppua. "Suomi tarvitsee hyökkäysvoimaa". Jo noin olisikin, Sipilä sekaantuu täti-juttuihin, se tekee hänestä aikalailla nössykän. Juuri nössykkämäinen mies on vastenmielisin, koska he eivät useinkaan tiedä oikeita kohteita pehmoilulleen, sitä puretaan johonkin mediaseksikkääseen, kuten myös arkkipiispa Mäkinen tekee.

      Veikkaan, että jälkimmäinen äijä rypee tässä aiheessa, kun kirkko kärsii anemiaa ja hän on itse luvannut muhjamedeille summia rahaa ja vapaata sosiaaliturvaa. Tuollaisen shitin ei pitäisi mennä puhumään sosiaaliturvasta yhtään mitään. Ongelma tässä on koska meillä ei ole lupaa moukaroida henkisesti maanrakoon näiden tyyppien ehdotuksia.

      Jos nyt luonto edes hoitaisi, ettemme likaisi itse käsiemme näihin "kuvotuksiin". Pari viikkoa vaikka nyt pikkuisen selkä kipee tai muori pakottaa etelän lomalle ja siitäkin kansa jo hyötyisi.

    • Helvetti-tulossa

      Miljonääri Sipilä vaatii kansalta nöyryyttä, inhimillisyyttä ja että loputkin jos jää omaan taskuun, pitäisi lahjoittaa tälle eliitille ja heidän hyysäämälleen muslimi-invaasiolle.

      Nyt pitää kansan nousta barrikaadeille. Tämä työtätekevän kansan ja tavallisiin suomalaisiin kohdistuva ns. rasisti-ajojahti on lopetettava. Itse olette rasisteja ja oman kansan vihaajia.

    • Tarvitaan-joulurauhaa

      Tämä ylimielinen kansan "kouluttaja" Sipilä, pitäisi edes nyt turpansa kiinni. Nythän pitäisi olla joulurauha, ekö Sipilä tätä ymmärrä vai pitääkö itseään kansan yläpuolella olevana, joka saaa tehdä, mitä itse haluaa.

      • öåhåh

        Toisten rahoilla on niin helppoa olla "armollinen ja hyvä" ihminen.


    • Lastafilosofi-Sipilä

      Lastalaista moraalia. Vaaditaan muilta nöyryyttä, rahaa, muiden auttamista. Itse vain törötetään muiden yläpuolella. Taisi unohtua se raamatun lause"Ota ensin malka omasta silmästäsi, ennenkuin otat rikan toisen silmästä." Tyypillistä lestafilosofiaa tältä Sipilältä. Onneksi tämä paskasakki joutui paljastetuksi lapsenraiskauksista. Paljon tosin vielä piiloon jäänyt.

    • kerpsis

      Häpeä Sipilä!

    • MrJuha82outolintu

      Oon sanonu monta kertaa tämän= pois kaikki pahat ulkomaalaiset Suomesta ja kaikki hyvät jääköön tänne eli esim pikkulapset ja naiset, jotka tulleet tänne pakoon sotaa ja kaikki ulkomaalaiset, jotka halukkaita tekemään työtä.
      Kelpaako tämä teille, jotka kommentoitte tällä palstalla?
      Jos ei kelpaa, niin se kertoo kyllä jotain teidän arvoistanne.

      Minä en oo muuten idän enkä lännenkään puolella.
      Molemmissa pahuutta ihan tarpeeksi.
      Oikea tie on joku muu.

    • MrJuha82outolintu

      Kyllähä päättäjät ovat aikoneet leikata täällä olevien pakolaisten toimeentulotuesta.

    • fopfk

      Niin minäkin toivoisin noilta pakolaisilta inhimillisyyttä, mutta ei varmaan animalia pitäisi ottaa noita afrikkalaisia puolustamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe