Lionsklubi

Köyhällistöö

Sanokaa ny mitä se lionsklubi tekee. Ketä sihe kuuluu.

57

11523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rintaneula

      Siihen kuuluu sellaset ihmiset joille on varattu paikka käenpesässä,köyhällistöllä sinne ei ole asiaa.

    • Hyväntekeväisyyttäkö

      Mitä toimintaa kuuluu eli mitä ne tekee ja miksi

    • Mä.tiedän

      Niin....Lions club on hyväveli-järjestö oikeistolainen omia etujaan valvova järjestö, kaveria ei jätetä periaateella, siinä samassa toimitaan pintapuolisesi atavana järjestönä mukamas köyvien asialla. Vapaamuurareita ovat tavallaan.

    • vasemmalta

      Se on sellainen klubi, johon kuuluu yhteiskunnan varakkaita ihmisiä joilla on tarve jotenkin, hyvittää omaa toimintaansa, jakamalla avustuksia "kurjalistolle" ja ihmisille joilla elämästä on pudonnut pohja ja normaali toimeentulo mahdollisuus. Klubi avustaa myös ansioituneita, (siis heidän mielestä) opiskelijoita ja koululaisia joista halutaan kasvavan hyviä kokoomuslaisia porvareita," partiolaisia", vaikka poliitiikasta vaietaan visusti. Klubilaiset itse ovat syyllistyneet useasti, (ei tarkoita kaikkia) veronkiertoon, harmaan työvoiman käyttöön, taloudellisiin huijauksiin ja kaiken näköiseen keinotteluun, laittomaan sekä lailliseen jos sillä vain voi omaa varallisuutta kasvattaa. He luulevat voivansa ostaa taivasosuutensa , hyväntekeväisyydellä vaikka normaalissa yhteiskunnassa eivät suostu veronmaksuun ja yhteiskunnan ylläpitoon kuten normaalit palkkatyöntekijät. Heillä useilla on yrityksissään jopa lakimiehet joiden tehtävä on verosuunnittelu, siis veronkierto. Klubin jäsenet kuuluvat usein myös maanpuolustusta harjoittaviin reserviläisjärjestöihin, joissa heidän tehtävänään on mahdollisen hädän hetkellä turvata porvariston koskemattomuus ja tarvittaessa suunnata aseet vaikka omaa kansaa vastaan, jos se kapinoi valtaapitävää oikeistoa vastaan.

      • aktiviteetithanuriin

        Ja WITU se mitään auta, kerää jäseniltään yltiöpäisillä ruokamaksuilla rahaa jotta muutamat pääsevät joskus maailamalle. itse olin pari vuotta katsomassa sitä touhua ja alkoi puistattaa koko touhu. Välillä tuntui että olis ollut jossain lastentarhassa ja sitten taas vanhainkodissa mutta ei koskaa siitä väliltä. Todellakin on hyvävelijärjestö. Paikallisessa porukssa kun sattui olemaan paikallisen MHY:johtohenkilöitä ja kun erosin niin eipä kuulunut enää mitään koko yhdistyksestä (MHY) Yhden 10 hehtaarin puukaupankin jouduin kahteen kertaa toimittamaan kun ei MHY äijä pistänyt kortta ristiin kunnes 3 kerran soitin että meinaako kauankin odotella kauppoja. Sillonkin kusetti minkä ehti. Jättivät mettää hyvää kuitupuuta muuta satamottia kaadettunaa kun eivät ehtineet kerät kun oli kiire toisen paikkaan. Lähdin samaan aikaa veks kun mentorikin.


    • Kiipijätkuvottaa

      Näin se on. Kuvottaa oikein.

    • aivoruoska

      Lions klubiin pääsee opettajat,kauppiaat,kapiaiset,maanomistajat. Vähän samaa kuin hirviporukoihin siihen pääsee maanomistajat rikkaiden perseen-nuolijat,rauhanturvaajat,lihat jaetaan porukoiden kesken ja luut heitetään köyhille.

    • Lions-klubilainen

      Lions-klubi on paikkakunnalla toimiva rekisteröity yhdistys, joka kuuluu kansainväliseen Lions-järjestöön. Sen tarkoitus on tehdä paikallista, valtakunnalista ja maailmanlaajuista hyväntekeväisyystyötä järjestön jäsenten ja omien verkostojensa avulla. Hyväntekeväisyys voi olla klubin jäsenten tekemiä avustustehtäviä tai klubin tekemiä lahjoituksia hyväntekeväisyyskohteisiin.
      Lions-järjestön jäsenillä voi olla erilaisia uskonnollisia tai poliittisia vakaumuksia, mikä on mahdollistanut järjestön leviämisen ympäri maailman. Uskonnollisuus tai poliittisuus ei liity Lions-toimintaan, mikä ei tarkoita sitä, että yhdistysten jäsenet eivät voisi olla muissa yhteiskunnallisissa asioissa aktiivisia.
      Lions-klubien jäsenkunta koostuu eri ammattiryhmän ihmisistä, palkansaajista yrittäjiin ja eläkeläisiin sekä opiskelijoihin. Jäsenet jakautuvat eri elämäntilanteissa oleviin kansalaisiin, jotka haluavat kuulua poliittisesti tai uskonnollisesti riippumattomaan yhteisöön.
      Klubeissa saa tutustua uusiin ystäviin ja saa olla tekemässä vapaaehtoista avustustyötä omien mahdollisuuksiensa mukaan. Mikäli haluat vähemmän intuitiopohjaisesti värittynyttä tietoa toiminnasta, niin kannattaa tutustua toimintaan: www.lions.fi ja www.lionsclubs.org. Jokaisessa Suomen kunnassa toimii vähintään yksi Lions-klubi ja klubien jäseniltä voi kysellä lisää toiminnasta.

      • Leijonapulloooo

        Juu näin on. Voi perhana mitä shittii.


      • Thisisrape

        Lionsklub on sellainen klubi mitä edelliset eivät edes pienessä mielessään ajatelleet. Se on turhaklubi. Kaikkein parhaat jäsenistöt olisivat työttömät ja eläkeläiset. Koska kukaan työssäkäyvä voi pyörittää tyhjästä tyhjää. Nyt vaan sattuu olemaan vielä sellaisia jäseniä joilla voi olla jotain nimeä. Klubissa ei ole muuta mystiikkaa kuin että äijät ryyppää suljetussa tilassa puvuntakki majoneesissa.


    • leijonanainen

      Lionsklubien toiminta varmasti vaihtelee aika lailla. Omassa klubissani jäseninä on niin yrittäjiä kuin tavallisia työntekijöitäkin, eläkeläisiä ja myös tällä hetkellä työttömiä työnhakijoita - varsin laidasta laitaan, eikä kukaan kuulu Suomen suurituloisimpiin. Omilla tapahtumillamme keräämme varoja, joilla olemme esimerkiksi ostaneet nuorisotalolle elektroniikkaa, antaneet vähävaraisille lahjakortteja, koululaisille stipendejä ja tulipalojen uhreille rahallista apua. Käytännön työtäkin teemme, avustamme vanhuksia konsertteihin, käymme haravoimassa vanhuksille ja keräämässä heidän omenoitaan maasta, olemme olleet vanhuksille lumitöissäkin ja mitä milloinkin on pyydetty. En siis sanoisi leijonia kovin elitistisiksi!

      • vasemmalta

        Maailmassa on kautta aikojen ollut erillaisia aatteellisia hyväntekeväisyys järjestöjä joiden tarkoitus on auttaa avuntarpeessa olevia kanssaihmisiä. Jokainen järjestö muodostuu moraaliltaan ja toiminnaltaan sellaiseksi, millainen johtoryhmä sillä on ja miten sen jäsenistö toimii käytännön tehtävissä. Vaikka olen uskonnoton ateisti, Pelastusarmeija on mielestäni paras esimerkki, näistä järjestöistä, sitten tulee Punainen Risti / Punainen Puolikuu jotka tekevät merkittävää työtä katastrofialueilla oman hengensä uhallakin, sekä myös kotimaissaan, tavallisen kansan keskuudessa, ilman poliitiikan tai aatteellisuuden vaikutusta. Valitettavasti korruptiota on tavattu myös Punaisen Ristin korkeimmassa johdossa niin Suomessa kuin muuallakin, sitä on tosin pyritty kitkemään pois, henkilöstövaihdoksilla, onko onnistuttu ? ei ole varmaa tietoa vielä. Lionsklubit, Rotaryklubit ja Vapaamuurarien loossit ovat taas amerikkalaistyyppistä hyväntekeväisyystoimintaa joka ei ole täysin avointa kaikelle kansalle. Niiden toiminnan tarkoitus hyväntekeväisyyden ohella, on saada jäsenistön omatunto puhtaaksi ja aivan kuin Raamatussa "armo laskeutuisi heidän päälleen" kun he jakavat keinotteluissa ja muissa kiskonnoissa, liiketoimissaan saamista voitoista "kymmenykset" riistetylle ja ryöstetylle kansanosalle. Ja tästä syystä kansan pitäisi kiittää heitä ja olla nöyrä heidän edessään, kuten joskus menneinä vuosisatoina kun oli kuningaiden, keisarien ja tsaarien sekä diktaattorien valtakausi ja demokraattinen tasavalta oli vain kaukainen haave, muutaman valistuneemman ihmisen mielessä.


      • Järjestäytymätön

        Kannattaa googlettaa nuo kaikki järjestöt, niin huomaa kyllä eron toiminnassa. Jotkut vaan haluavat mustamaalata, ja niputtaa kaikki samaan kategoriaan. Kovasti erilaisilta näyttävät erityisesti vapaamuurarit.


    • ulospotkittu

      se on se just oikee liivi jengi

    • Ihmettelenvain

      Miksei kaikki siihen pääse

      • resitentti

        Ne katkerat silmäätekevät joita ei ole hyväksytty leijoniin ovat perustaneet rotaryt.


    • Hyväksytäänhylätään

      Jassoo. Hyväksytty???

    • NWOtulee

      Vapaamuurari ja rappari toimintaa, kannattaa ottaa selvää ihmiset :)

    • Voittiko Suomi Lions /Suomen kansa todella eilen...? Saako Suomen kansa kokea kansallista hurmiota / iloa esim. samalla tavalla kuin eilen jossain muussakin...? Yhdessä yössä voitaisiin asiat saada Suomessa oikeudenmukaisiksi esivaltaa myöden, jos vain on halua siihen!

      Mutta kun pääosin eliitin valhe, valhe medioineen...

      JA PORISSAKIN (LUVIALLAKIN?) NÄIN ON...

      TIME OUT! http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/time-out-ordo-chaoksesta-nwon-kautta-jo.html

    • Vellitelttakutsuu

      Ei kukaan paskhousu ol vastan viäl et mill perustel siihe hyväksytä

    • parempaapukkaa

      Samat perusteet kuin hirviporukoissa, varallisuus ja sosiaalinen asema. Tuonhan nyt tietää kaikki, maailmanmenoa seuraavat.

      • Skorpionit

        Totkai tiätä. Kyseenalaista kumminki. Täytyy näyttää muille;)


    • Presidentii

      No ei sinne pääse ellei ensin joku ehdota jotain henkilöä ja sitten kyseisetä henkilöstä kysellään jos joku tietää mitä ukko on tehnyt , koulutus , onko työssä jos on hiukankaan laitapuolen kulkija niin ruksia tulee.

      • Anonyymi

        Itä-suomalaisessa kunnassa on jäsen jonka koulupohja on kansakoulu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itä-suomalaisessa kunnassa on jäsen jonka koulupohja on kansakoulu.

        Kyllä sinne kansakoulupohjaltakin kelpaa jos on vaikka 100 hehtaaria peltoa ja saman verran metsää. Kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon sekä on mukana maanpuolustuskilloissa, eikä pahitteeksi olisi vaikka omistaisi vähän rantaa vesialueita tai saaren. Näin ainakin Luvialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sinne kansakoulupohjaltakin kelpaa jos on vaikka 100 hehtaaria peltoa ja saman verran metsää. Kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon sekä on mukana maanpuolustuskilloissa, eikä pahitteeksi olisi vaikka omistaisi vähän rantaa vesialueita tai saaren. Näin ainakin Luvialla.

        Eikä jäsenyys Kokoomuksessakaan ole pahitteeksi. Hätätapauksessa kelpaa Kepulaisetkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä jäsenyys Kokoomuksessakaan ole pahitteeksi. Hätätapauksessa kelpaa Kepulaisetkin.

        Eikä oman naamavärkin rakastaminen ja tyrkyttäminen somessa, vellinmyynnistä ja muusta hurskastelusta puhumattakaan......


    • Inhokitkiipijät

      Tarvitaanko semmosta muuhun kuin oman egon pönkitykseen. Vastaus on ei. Hävetkää ny.

    • Anonyymi

      Katsokaa Ampuja mann juudub Ja ymmärrätte millaista on olla Varpaisjärvellä entinen Clubilainen.

    • Anonyymi

      Tiedoksi kaikille:
      Leijonat ensinnäkään ei ole mikään rikkaiden tai muukaan herraseura, vaikka Rotarit su muut Vapaamuurarit ehkä sitä julkisuuskuvan mukaan ovatkin.

      Lions Club International on siitä hyvä, että siihen voi kuulua kuka tahansa. Ei minkäänlaista yhteiskunnallinen asema- ehtoa.

      Leijonat tekee aivan pyyteetöntä työtä auttamalla eri kohteissa sekä keräämällä erilaisiin auttamiskohteisiin tempauksilla rahaa mikä kaikki lyhentämättä lahjoitetaan perille asti. Kaikki klubin kokous- kahvi ym. menot katetaan jäsenten omasta pussista. Kuuluin parikymmentä vuotta ko. järjestöön, toimin siinä aktiivisesti. Erosin muutettuani paikkakunnalta pois.
      On hyvä ja kannatettava järjestö!
      Kehveli Eksveli

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Järjestö on porvareitten ja ylimielisten kokoomuslaisten salaseura eikä mikään muu.


    • Anonyymi

      Lions clubin stipendit menee aina vähän parempien ja rikkaiden vanhempien lapsille, että ne sitten ei missään nimessä vain jäisi huomiotta.

      • Anonyymi

        Tuo on kyllä totta. Ei niitä varattomien lapsille jaeta, olen seurannut monta vuotta. Ei sitä apua saa ilman toiveita vastavuoruisuudesta.


    • Anonyymi

      Suomessa on satoja klubeja ja jokaisella oma toimintasuunnitelmansa. Ihan tavallisia, auttamishaluisia ihmisiä siellä on jäseninä. Osalla menee taloudellisesti hyvin ja osalla ei. Liiton nettisivuilla on linkki josta voi liittyä mukaan eli ihan kauheen suuria kriteereitä ei näytä olevan mukaan pääsystä.

      • Anonyymi

        Suomen kansa (kokoomuslaiset poislukien) on itse rakentanut oman sosiaaliturvajärjestelmänsä tähän maahan. Kokoomuksen armopaloja ei kaivata. Yritys sääty-yhteiskuntaan palaamiseksi näyttää kyllä kovasti valtaavan alaa.


      • Anonyymi

        Ihmisen ei pidä uskoa kaikkea, mitä netistä lukee. Tarvitaan medialukutaitoa ja talonpoikaisjärkeä, jotta osaa erottaa jyvät akanoista.


    • Anonyymi

      Suomessa pitäisi olla laki joka kieltää tuollaiset salaseurat.
      Vapaamuurarius pitäisi lakkauttaa lain voimalla, mikä voi olla hankalaa kun tuomarit, ministerit ja lakiasiain valiokunta ovat kaikki vapaamuurareita.

      • Anonyymi

        Kyllä ne loppuisivat jos niitä alettaisiin verottaa, siellähän nykyisin on kaikenlaisia keinottelijoita ja talousrikollisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ne loppuisivat jos niitä alettaisiin verottaa, siellähän nykyisin on kaikenlaisia keinottelijoita ja talousrikollisia.

        Eli siis koko kokoomusporukka.


    • Anonyymi

      Ei tullut tarpeeksi rahaa viime torstaina vellinmyynnistä Luvian torilla. Kerjäystä pitää jatkaa pari viikkoa Luvian ruokakaupoissa. Pitäähän herrojen pikkujoulut jotenkin rahvaalla maksattaa. Hävetkää!

      • Anonyymi

        Anna anna ja ANNA ANNA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anna anna ja ANNA ANNA!

        .....sanoi wanha kokoomuseukko ja uunotti viimeisetkin kolikot köyhän mummun rahapussista!


      • Anonyymi

        Näytti Facebookin mukaan menneen SPR:n nälkäpäiväneykseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näytti Facebookin mukaan menneen SPR:n nälkäpäiväneykseen.

        SPR on Suomen korruptoitunein instituutio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näytti Facebookin mukaan menneen SPR:n nälkäpäiväneykseen.

        Facebookissa moni muukin asia näyttää loistavalta. Varsinkin jos uskoo kaiken. Mikä muuten mahtaa olla NEYS?


    • Anonyymi

      Sain nuorena Lions-klubilta takauksen jolla saatoin aloittaa taloudellisesti
      opiskelun Stadissa

      • Anonyymi

        Kuuluit siis "oikeaan" puolueeseen.


      • Anonyymi

        Vanhempasi olivat Kokoomuksen perseennuolijoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhempasi olivat Kokoomuksen perseennuolijoita.

        Kokoomus ja korruptio, samoja asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokoomus ja korruptio, samoja asioita.

        Missä Kokoomus, siellä ongelma.


      • Anonyymi

        Lions-klubi ei muuten takaa mitään, voi kyllä hiukan avustaa köyhistä oloista olevaa. Politiikkaan klubi ei liity mitenkään.


      • Anonyymi

        Takauksen MIHIN?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lions-klubi ei muuten takaa mitään, voi kyllä hiukan avustaa köyhistä oloista olevaa. Politiikkaan klubi ei liity mitenkään.

        Kokoomuspolitiikkaan se juuri liittyy. Itseään parempien ketkujen hurskastelukerho.


    • Anonyymi

      Nalle Puh kuuluu eikä se tee mitään.

    • Anonyymi

      Siihen kuuluu kunnassa: sahanomistaja, kartanonomistaja, rehtori, osuuskaupanjohtaja, pankinjohtaja, metsätalousneuvoja, kunnanlääkäri ja apteekkari sekä nimismies.

    • Anonyymi

      Minä kuulun, voit kysyä minulta mitä tahansa, paitsi pankkisaldoa.
      Olen suurvisiirikunnan pääpukin varakippura suoraan alenevassa Orion veljeskunnassa, tuloluokassa 500 000-1 000 000 eur/vuodessa.

    • Anonyymi

      Ainaskin se järjestää taas kerran ne Laitakarin kesäjuhlat jossa kunnan kerma pääsee esiintymään ja kehumaan itseään, jopa kepulaisen kunnanjohtajan pitäisi olla paikalla. Mitään uutta siellä ei ole, eikä edes suojeluskunnan vanha laulukööri ole esittämässä isinmaallisia laulunrenkutuksiaan. Vuoden Luvialainen kastetaan, en tiedä tuleeko hänesta sitten helluntailainen vai lionslainen, aika näyttää. Vedon lavalta saa sentään makkaraa ja olutta, joten pyörillä kannattaa tulla paikalle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe