Lionsklubi

Köyhällistöö

Sanokaa ny mitä se lionsklubi tekee. Ketä sihe kuuluu.

54

9192

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rintaneula

   Siihen kuuluu sellaset ihmiset joille on varattu paikka käenpesässä,köyhällistöllä sinne ei ole asiaa.

  • Hyväntekeväisyyttäkö

   Mitä toimintaa kuuluu eli mitä ne tekee ja miksi

  • Mä.tiedän

   Niin....Lions club on hyväveli-järjestö oikeistolainen omia etujaan valvova järjestö, kaveria ei jätetä periaateella, siinä samassa toimitaan pintapuolisesi atavana järjestönä mukamas köyvien asialla. Vapaamuurareita ovat tavallaan.

  • vasemmalta

   Se on sellainen klubi, johon kuuluu yhteiskunnan varakkaita ihmisiä joilla on tarve jotenkin, hyvittää omaa toimintaansa, jakamalla avustuksia "kurjalistolle" ja ihmisille joilla elämästä on pudonnut pohja ja normaali toimeentulo mahdollisuus. Klubi avustaa myös ansioituneita, (siis heidän mielestä) opiskelijoita ja koululaisia joista halutaan kasvavan hyviä kokoomuslaisia porvareita," partiolaisia", vaikka poliitiikasta vaietaan visusti. Klubilaiset itse ovat syyllistyneet useasti, (ei tarkoita kaikkia) veronkiertoon, harmaan työvoiman käyttöön, taloudellisiin huijauksiin ja kaiken näköiseen keinotteluun, laittomaan sekä lailliseen jos sillä vain voi omaa varallisuutta kasvattaa. He luulevat voivansa ostaa taivasosuutensa , hyväntekeväisyydellä vaikka normaalissa yhteiskunnassa eivät suostu veronmaksuun ja yhteiskunnan ylläpitoon kuten normaalit palkkatyöntekijät. Heillä useilla on yrityksissään jopa lakimiehet joiden tehtävä on verosuunnittelu, siis veronkierto. Klubin jäsenet kuuluvat usein myös maanpuolustusta harjoittaviin reserviläisjärjestöihin, joissa heidän tehtävänään on mahdollisen hädän hetkellä turvata porvariston koskemattomuus ja tarvittaessa suunnata aseet vaikka omaa kansaa vastaan, jos se kapinoi valtaapitävää oikeistoa vastaan.

   • aktiviteetithanuriin

    Ja WITU se mitään auta, kerää jäseniltään yltiöpäisillä ruokamaksuilla rahaa jotta muutamat pääsevät joskus maailamalle. itse olin pari vuotta katsomassa sitä touhua ja alkoi puistattaa koko touhu. Välillä tuntui että olis ollut jossain lastentarhassa ja sitten taas vanhainkodissa mutta ei koskaa siitä väliltä. Todellakin on hyvävelijärjestö. Paikallisessa porukssa kun sattui olemaan paikallisen MHY:johtohenkilöitä ja kun erosin niin eipä kuulunut enää mitään koko yhdistyksestä (MHY) Yhden 10 hehtaarin puukaupankin jouduin kahteen kertaa toimittamaan kun ei MHY äijä pistänyt kortta ristiin kunnes 3 kerran soitin että meinaako kauankin odotella kauppoja. Sillonkin kusetti minkä ehti. Jättivät mettää hyvää kuitupuuta muuta satamottia kaadettunaa kun eivät ehtineet kerät kun oli kiire toisen paikkaan. Lähdin samaan aikaa veks kun mentorikin.


  • Kiipijätkuvottaa

   Näin se on. Kuvottaa oikein.

  • aivoruoska

   Lions klubiin pääsee opettajat,kauppiaat,kapiaiset,maanomistajat. Vähän samaa kuin hirviporukoihin siihen pääsee maanomistajat rikkaiden perseen-nuolijat,rauhanturvaajat,lihat jaetaan porukoiden kesken ja luut heitetään köyhille.

  • Lions-klubilainen

   Lions-klubi on paikkakunnalla toimiva rekisteröity yhdistys, joka kuuluu kansainväliseen Lions-järjestöön. Sen tarkoitus on tehdä paikallista, valtakunnalista ja maailmanlaajuista hyväntekeväisyystyötä järjestön jäsenten ja omien verkostojensa avulla. Hyväntekeväisyys voi olla klubin jäsenten tekemiä avustustehtäviä tai klubin tekemiä lahjoituksia hyväntekeväisyyskohteisiin.
   Lions-järjestön jäsenillä voi olla erilaisia uskonnollisia tai poliittisia vakaumuksia, mikä on mahdollistanut järjestön leviämisen ympäri maailman. Uskonnollisuus tai poliittisuus ei liity Lions-toimintaan, mikä ei tarkoita sitä, että yhdistysten jäsenet eivät voisi olla muissa yhteiskunnallisissa asioissa aktiivisia.
   Lions-klubien jäsenkunta koostuu eri ammattiryhmän ihmisistä, palkansaajista yrittäjiin ja eläkeläisiin sekä opiskelijoihin. Jäsenet jakautuvat eri elämäntilanteissa oleviin kansalaisiin, jotka haluavat kuulua poliittisesti tai uskonnollisesti riippumattomaan yhteisöön.
   Klubeissa saa tutustua uusiin ystäviin ja saa olla tekemässä vapaaehtoista avustustyötä omien mahdollisuuksiensa mukaan. Mikäli haluat vähemmän intuitiopohjaisesti värittynyttä tietoa toiminnasta, niin kannattaa tutustua toimintaan: www.lions.fi ja www.lionsclubs.org. Jokaisessa Suomen kunnassa toimii vähintään yksi Lions-klubi ja klubien jäseniltä voi kysellä lisää toiminnasta.

   • Leijonapulloooo

    Juu näin on. Voi perhana mitä shittii.


   • Thisisrape

    Lionsklub on sellainen klubi mitä edelliset eivät edes pienessä mielessään ajatelleet. Se on turhaklubi. Kaikkein parhaat jäsenistöt olisivat työttömät ja eläkeläiset. Koska kukaan työssäkäyvä voi pyörittää tyhjästä tyhjää. Nyt vaan sattuu olemaan vielä sellaisia jäseniä joilla voi olla jotain nimeä. Klubissa ei ole muuta mystiikkaa kuin että äijät ryyppää suljetussa tilassa puvuntakki majoneesissa.


  • leijonanainen

   Lionsklubien toiminta varmasti vaihtelee aika lailla. Omassa klubissani jäseninä on niin yrittäjiä kuin tavallisia työntekijöitäkin, eläkeläisiä ja myös tällä hetkellä työttömiä työnhakijoita - varsin laidasta laitaan, eikä kukaan kuulu Suomen suurituloisimpiin. Omilla tapahtumillamme keräämme varoja, joilla olemme esimerkiksi ostaneet nuorisotalolle elektroniikkaa, antaneet vähävaraisille lahjakortteja, koululaisille stipendejä ja tulipalojen uhreille rahallista apua. Käytännön työtäkin teemme, avustamme vanhuksia konsertteihin, käymme haravoimassa vanhuksille ja keräämässä heidän omenoitaan maasta, olemme olleet vanhuksille lumitöissäkin ja mitä milloinkin on pyydetty. En siis sanoisi leijonia kovin elitistisiksi!

   • vasemmalta

    Maailmassa on kautta aikojen ollut erillaisia aatteellisia hyväntekeväisyys järjestöjä joiden tarkoitus on auttaa avuntarpeessa olevia kanssaihmisiä. Jokainen järjestö muodostuu moraaliltaan ja toiminnaltaan sellaiseksi, millainen johtoryhmä sillä on ja miten sen jäsenistö toimii käytännön tehtävissä. Vaikka olen uskonnoton ateisti, Pelastusarmeija on mielestäni paras esimerkki, näistä järjestöistä, sitten tulee Punainen Risti / Punainen Puolikuu jotka tekevät merkittävää työtä katastrofialueilla oman hengensä uhallakin, sekä myös kotimaissaan, tavallisen kansan keskuudessa, ilman poliitiikan tai aatteellisuuden vaikutusta. Valitettavasti korruptiota on tavattu myös Punaisen Ristin korkeimmassa johdossa niin Suomessa kuin muuallakin, sitä on tosin pyritty kitkemään pois, henkilöstövaihdoksilla, onko onnistuttu ? ei ole varmaa tietoa vielä. Lionsklubit, Rotaryklubit ja Vapaamuurarien loossit ovat taas amerikkalaistyyppistä hyväntekeväisyystoimintaa joka ei ole täysin avointa kaikelle kansalle. Niiden toiminnan tarkoitus hyväntekeväisyyden ohella, on saada jäsenistön omatunto puhtaaksi ja aivan kuin Raamatussa "armo laskeutuisi heidän päälleen" kun he jakavat keinotteluissa ja muissa kiskonnoissa, liiketoimissaan saamista voitoista "kymmenykset" riistetylle ja ryöstetylle kansanosalle. Ja tästä syystä kansan pitäisi kiittää heitä ja olla nöyrä heidän edessään, kuten joskus menneinä vuosisatoina kun oli kuningaiden, keisarien ja tsaarien sekä diktaattorien valtakausi ja demokraattinen tasavalta oli vain kaukainen haave, muutaman valistuneemman ihmisen mielessä.


   • Järjestäytymätön

    Kannattaa googlettaa nuo kaikki järjestöt, niin huomaa kyllä eron toiminnassa. Jotkut vaan haluavat mustamaalata, ja niputtaa kaikki samaan kategoriaan. Kovasti erilaisilta näyttävät erityisesti vapaamuurarit.


  • ulospotkittu

   se on se just oikee liivi jengi

  • Ihmettelenvain

   Miksei kaikki siihen pääse

   • resitentti

    Ne katkerat silmäätekevät joita ei ole hyväksytty leijoniin ovat perustaneet rotaryt.


  • Hyväksytäänhylätään

   Jassoo. Hyväksytty???

  • NWOtulee

   Vapaamuurari ja rappari toimintaa, kannattaa ottaa selvää ihmiset :)

  • Voittiko Suomi Lions /Suomen kansa todella eilen...? Saako Suomen kansa kokea kansallista hurmiota / iloa esim. samalla tavalla kuin eilen jossain muussakin...? Yhdessä yössä voitaisiin asiat saada Suomessa oikeudenmukaisiksi esivaltaa myöden, jos vain on halua siihen!

   Mutta kun pääosin eliitin valhe, valhe medioineen...

   JA PORISSAKIN (LUVIALLAKIN?) NÄIN ON...

   TIME OUT! http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/time-out-ordo-chaoksesta-nwon-kautta-jo.html

  • Vellitelttakutsuu

   Ei kukaan paskhousu ol vastan viäl et mill perustel siihe hyväksytä

  • parempaapukkaa

   Samat perusteet kuin hirviporukoissa, varallisuus ja sosiaalinen asema. Tuonhan nyt tietää kaikki, maailmanmenoa seuraavat.

   • Skorpionit

    Totkai tiätä. Kyseenalaista kumminki. Täytyy näyttää muille;)


  • Presidentii

   No ei sinne pääse ellei ensin joku ehdota jotain henkilöä ja sitten kyseisetä henkilöstä kysellään jos joku tietää mitä ukko on tehnyt , koulutus , onko työssä jos on hiukankaan laitapuolen kulkija niin ruksia tulee.

   • Anonyymi

    Itä-suomalaisessa kunnassa on jäsen jonka koulupohja on kansakoulu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itä-suomalaisessa kunnassa on jäsen jonka koulupohja on kansakoulu.

    Kyllä sinne kansakoulupohjaltakin kelpaa jos on vaikka 100 hehtaaria peltoa ja saman verran metsää. Kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon sekä on mukana maanpuolustuskilloissa, eikä pahitteeksi olisi vaikka omistaisi vähän rantaa vesialueita tai saaren. Näin ainakin Luvialla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sinne kansakoulupohjaltakin kelpaa jos on vaikka 100 hehtaaria peltoa ja saman verran metsää. Kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon sekä on mukana maanpuolustuskilloissa, eikä pahitteeksi olisi vaikka omistaisi vähän rantaa vesialueita tai saaren. Näin ainakin Luvialla.

    Eikä jäsenyys Kokoomuksessakaan ole pahitteeksi. Hätätapauksessa kelpaa Kepulaisetkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikä jäsenyys Kokoomuksessakaan ole pahitteeksi. Hätätapauksessa kelpaa Kepulaisetkin.

    Eikä oman naamavärkin rakastaminen ja tyrkyttäminen somessa, vellinmyynnistä ja muusta hurskastelusta puhumattakaan......


  • Inhokitkiipijät

   Tarvitaanko semmosta muuhun kuin oman egon pönkitykseen. Vastaus on ei. Hävetkää ny.

  • Anonyymi

   Katsokaa Ampuja mann juudub Ja ymmärrätte millaista on olla Varpaisjärvellä entinen Clubilainen.

  • Anonyymi

   Tiedoksi kaikille:
   Leijonat ensinnäkään ei ole mikään rikkaiden tai muukaan herraseura, vaikka Rotarit su muut Vapaamuurarit ehkä sitä julkisuuskuvan mukaan ovatkin.

   Lions Club International on siitä hyvä, että siihen voi kuulua kuka tahansa. Ei minkäänlaista yhteiskunnallinen asema- ehtoa.

   Leijonat tekee aivan pyyteetöntä työtä auttamalla eri kohteissa sekä keräämällä erilaisiin auttamiskohteisiin tempauksilla rahaa mikä kaikki lyhentämättä lahjoitetaan perille asti. Kaikki klubin kokous- kahvi ym. menot katetaan jäsenten omasta pussista. Kuuluin parikymmentä vuotta ko. järjestöön, toimin siinä aktiivisesti. Erosin muutettuani paikkakunnalta pois.
   On hyvä ja kannatettava järjestö!
   Kehveli Eksveli

   • Anonyymi

    Höpöhöpö. Järjestö on porvareitten ja ylimielisten kokoomuslaisten salaseura eikä mikään muu.


  • Anonyymi

   Lions clubin stipendit menee aina vähän parempien ja rikkaiden vanhempien lapsille, että ne sitten ei missään nimessä vain jäisi huomiotta.

   • Anonyymi

    Tuo on kyllä totta. Ei niitä varattomien lapsille jaeta, olen seurannut monta vuotta. Ei sitä apua saa ilman toiveita vastavuoruisuudesta.


  • Anonyymi

   Suomessa on satoja klubeja ja jokaisella oma toimintasuunnitelmansa. Ihan tavallisia, auttamishaluisia ihmisiä siellä on jäseninä. Osalla menee taloudellisesti hyvin ja osalla ei. Liiton nettisivuilla on linkki josta voi liittyä mukaan eli ihan kauheen suuria kriteereitä ei näytä olevan mukaan pääsystä.

   • Anonyymi

    Suomen kansa (kokoomuslaiset poislukien) on itse rakentanut oman sosiaaliturvajärjestelmänsä tähän maahan. Kokoomuksen armopaloja ei kaivata. Yritys sääty-yhteiskuntaan palaamiseksi näyttää kyllä kovasti valtaavan alaa.


   • Anonyymi

    Ihmisen ei pidä uskoa kaikkea, mitä netistä lukee. Tarvitaan medialukutaitoa ja talonpoikaisjärkeä, jotta osaa erottaa jyvät akanoista.


  • Anonyymi

   Suomessa pitäisi olla laki joka kieltää tuollaiset salaseurat.
   Vapaamuurarius pitäisi lakkauttaa lain voimalla, mikä voi olla hankalaa kun tuomarit, ministerit ja lakiasiain valiokunta ovat kaikki vapaamuurareita.

   • Anonyymi

    Kyllä ne loppuisivat jos niitä alettaisiin verottaa, siellähän nykyisin on kaikenlaisia keinottelijoita ja talousrikollisia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä ne loppuisivat jos niitä alettaisiin verottaa, siellähän nykyisin on kaikenlaisia keinottelijoita ja talousrikollisia.

    Eli siis koko kokoomusporukka.


  • Anonyymi

   Ei tullut tarpeeksi rahaa viime torstaina vellinmyynnistä Luvian torilla. Kerjäystä pitää jatkaa pari viikkoa Luvian ruokakaupoissa. Pitäähän herrojen pikkujoulut jotenkin rahvaalla maksattaa. Hävetkää!

   • Anonyymi

    Anna anna ja ANNA ANNA!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Anna anna ja ANNA ANNA!

    .....sanoi wanha kokoomuseukko ja uunotti viimeisetkin kolikot köyhän mummun rahapussista!


   • Anonyymi

    Näytti Facebookin mukaan menneen SPR:n nälkäpäiväneykseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näytti Facebookin mukaan menneen SPR:n nälkäpäiväneykseen.

    SPR on Suomen korruptoitunein instituutio.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näytti Facebookin mukaan menneen SPR:n nälkäpäiväneykseen.

    Facebookissa moni muukin asia näyttää loistavalta. Varsinkin jos uskoo kaiken. Mikä muuten mahtaa olla NEYS?


  • Anonyymi

   Sain nuorena Lions-klubilta takauksen jolla saatoin aloittaa taloudellisesti
   opiskelun Stadissa

   • Anonyymi

    Kuuluit siis "oikeaan" puolueeseen.


   • Anonyymi

    Vanhempasi olivat Kokoomuksen perseennuolijoita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vanhempasi olivat Kokoomuksen perseennuolijoita.

    Kokoomus ja korruptio, samoja asioita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus ja korruptio, samoja asioita.

    Missä Kokoomus, siellä ongelma.


   • Anonyymi

    Lions-klubi ei muuten takaa mitään, voi kyllä hiukan avustaa köyhistä oloista olevaa. Politiikkaan klubi ei liity mitenkään.


   • Anonyymi

    Takauksen MIHIN?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lions-klubi ei muuten takaa mitään, voi kyllä hiukan avustaa köyhistä oloista olevaa. Politiikkaan klubi ei liity mitenkään.

    Kokoomuspolitiikkaan se juuri liittyy. Itseään parempien ketkujen hurskastelukerho.


  • Anonyymi

   Nalle Puh kuuluu eikä se tee mitään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   285
   1991
  2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   116
   1965
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   68
   1457
  4. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   154
   1430
  5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   208
   1357
  6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   940
  7. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

   Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
   Tampere
   96
   711
  8. Sinulle On Postia

   Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
   Ikävä
   39
   707
  9. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   63
   686
  10. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   276
   676
  Aihe