50V mies ja seksihaluja liiaksi asti

50v-mies

Olen pian 50V mies. Seksihalut ovat viimeaikoina lisääntyneet jopa haitaksi asti. Saatan vapaapäivänä haluta 4 orgasmia. Vain tunti edellisestä laukeamisesta ja tuntuu että taas haluan. Penis on erektiossa pelkästä ajatuksesta. Vaimoni ei tätä tahdo ymmärtää ja kysyy että pitäisiköhän tuota jatkuvaa seksin halua käydä tutkituttamassa. No vuorotyössä hänen ollessaan joudun siis käytännössä hoitamaan orgasmini omin käsin. Se kun on vaan pakko sillä panettaa siinä määrin. Aikaa vaan kuluu kovasti tähän sillä orgasmi saattaa vaatia useamman tunnin session. Ulkonäöltäni ja mitoiltani olen mielestäni ok ja onhan tuota penistäkin komeaksi kehuttu. (Normi 18 cm) Ei kai sitten sytytä puolisoa. Työpäivisin tyydyn usein aamu- että ilta masturbointiin. Silloin saatan laueta melko nopeastikkin Onko tälläistä muilla ja missä määrin. Talot, autot ja mökit on maksettu. Lapset maailmalla joten liekö niin että nyt olisi aikaa seksiin. Asiallisia kommentteja kaipailisin.

10

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiimabeba

      On kyllä. Aina haluttas.

    • Jyrväs62

      Vaimosi on estoinen, melko tavallinen piirre suomalaisessa naisessa. Vapaita ja halukkaita naisia kuitenkin löytyy, laita ilmoitus palstalle. Tästäkin löytyy, aika monta makeaa panoa on saanut Treffien kautta. Vähän ulkonäköön huomiota ja kielenkäyttöön niin löytyy. Tuo kirjoituspuoli tuntuukin olevan kunnossa. Sullahan on pari vuosikymmentä aktiivista seksielämää edessä!

    • 47vee

      Vähän alle viisikymppinen pariskunta täällä. Avioissa yli 20v, lapset isoja, talot maksettu, autot ja muut leikkikalut on, molemmilla hyvä työpaikka. Mutta se keski-ikäisen pariskunnan ongelma, että seksi ei jaksa kiinnostaa molempia läheskään yhtä paljon.

      Minulle kävisi iltajumppa vaikka joka päivä, viikonloppuisin myös aamulla. Mutta vaimokullalle riittää kerta viikon tai kahden välein, eikä edes silloin ole aloitteellinen, muttei sentään pistä vastaan. Pieni sininen pilleri naamaan, ja sessio kestää tunnista puoleentoista.

      Kun nuo omat halut ovat niin paljon suuremmat, runkkailuksi menee kerran pari päivässä.

      Mielellään touhuaisi makkarissa useammin ja jotain muuta perinteisen lähetyssaarnaajan lisäksi.... "ratsastustunnitkin" on jäänyt ihan muutamaan kertaan. Sinänsä kunnollinen ja kiltti pikkuvaimo, mutta kovin estoisen oloinen. "Tuohan on kuin jossain pornoleffassa..." on kommentti jos jotain piristystä yritän keksiä.

    • Märkäles

      Siinähän sen kerroit, "pieni sininen pilleri"..

      Halusi ovat vain sairasta mielikuvitustasi, kalusi ei toimi ja lääkkeitä tarvitaan..
      Ei ihme ettei vaimoa kiinnosta, pitäisi lempata sut lopullisesti..

      • 47vee

        Märkäles, millä perusteella arvelet halujen olevan sairasta mielikuvitusta?

        Tai onko jotain vikaa, jos ongelmia lääkitään? Jos niin ajattelet, muista jättää omat lääkkeesi pois mitä ne sitten ovatkin.

        Tuo lemppaaminen kuulostaa mielenkiintoiselta idealta. Näin about viisikymppisenä on kieltämättä paljon porukkaa toisella kierroksella, ehkä valitsevat puolin ja toisin tarkemmin. Ei joskus 1990-luvulla ollut mitään nettisaitteja joissa löytyy hyvä match, vaan enempi sattumankauppaa.


      • minä11

        ......ja miksi minä tapaan aina vaan sellaisia miehiä joilla ei kalu kunnolla seiso


    • Tepsankeikka

      Harmillistahan se on, jos halut eivät parisuhteessa kohtaa. Elin avoliitossa 26 vuotta jatkuvasta seksin puutteesta kärsien. Mieheni ei halunnut alussakaan kuin kerran viikossa ja loppuaikoina jäi kertaan kuussa. Uskollisena silti pysyin mutta nyt, kun olen ollut kolme vuotta sinkkuna, niin kyllä olen ottanut vahingon takaisin korkojen kera :)

      Liian usein puhutaan naisen haluttomuudesta, mutta varmaan lähes yhtä usein päinvastainen tilanne eli mieheltä puuttuu halut. Musta tuntuu, että ei olisi mahdollista saada sellaista kumppania, jonka halut ylittäisivät omani... Ja kyllä, olen jo 47 vee...

    • nuorikko27

      olisi kiva joskus saada kunnon kyytiä halukkaalta vanhemmalta mieheltä.. hieman rajumpaa käsittelyä yms.....

      • nuorikolle

      • Ota yhteyttä......


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1333
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      745
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      727
    Aihe