Voimia pojat

Uncle_Sam

Voimia teille, jotka olette selvinneet alkoholismista, ja teille, jotka taistelette edelleen sen kanssa. Jokainen joutuu käymään oman elämän suuren taistelun ja toivottavasti kaikki selviäisivät myös siitä sankareina. Se, joka on noussut huonoista asemista kuopan pohjalta maan pinnalle, on tehnyt todella suuren työn, paljon suuremman kuin moni hyväosainen kiivetessään valmiita portaita tähtiin.

Toivotaan että tuleva vuosi 2016 toisi uutta ja hyvää ja mullistavaa kaikille!

10

<50

  Vastaukset

  • Uskon, että tulevana vuonna pystyn siirtymään alkoholin kohtuukäyttäjäksi. Täytyy hieman vähentää tuota käyttöä.

   • Ja sama uudestaan 29.12.2016.


  • Kiitos. Voimia tarvitaan edelleen. Tämä on mainio palsta, olen lukenut kannustavia kirjoituksia. Olen edelleen keskeneräinen. Viimeksi eilen hermona, kun teki mieli juoda. Läheiset joutuivat kärsimään äreydestäni. Vaikka en juo, en ole juonut vähään aikaan. Silti välillä menee hermot. Päivä kerrallaan. Kohtuukäyttöä en edes kuvittele.

  • Muistelkaa krapuloitanne ja verratkaa....

  • Ranskassa pari heppua lopetti ryyppäämisen ja ravintoloissa käymisen, aloitti koraanin tutkiskelun ja ryhtyi raittiiksi. Puolen vuoden raittiuden jälkeen tekivät terrori-iskun, että ei se helppoa ole pysyä raittiina, täytyy keksiä jotakin tekemistä, jotta viina pystyisi poissa mielestä.

   Jokaisella on kuitenkin omat keinonsa raittiuden säilyttämiseen. Päämäärähän on kai tärkein, eivätkä keinot millä se saavutetaan. Ranskan heebot onnistuivat tavoitteessaan pysyä raittiina.

   • Täytyy jättää viina pois elämästä, pelkällä tekemisellä sen vain peittelee, parasta jos pystyy sanomaan itselleen rehellisesti sen ettei halua elää enää viinan kanssa. Harjoiteltava pienimmillä päätöksillä ja itse testattava ensin jollakin muulla asialla että miten oikein toimii asioissa, että tulee se oikea käsitys itsestään. Jos pienissäkään asioissa et ole uskottava tai et pidä sanaasi ei se kyllä onnistu tuossa suuressakaan asiassa. Tarkkailtava itseään jos huomaa missä muissakin asioissa fuskaa itseään tai muita.


   • Kyllä ihmisten räjäyttely on sentään pienempi paha kuin että jatkaisi juopottelua ja rentun elämää.


   • ei.alkoa.enää kirjoitti:

    Kyllä ihmisten räjäyttely on sentään pienempi paha kuin että jatkaisi juopottelua ja rentun elämää.

    9/11-tyypit vetivät edellisenä iltana perseet olalle.


   • juopunki kirjoitti:

    9/11-tyypit vetivät edellisenä iltana perseet olalle.

    Ne pojat ei viinaksia tarvinneet...Allah oli noussut niin vahvasti niillä päähän ja siihen kun ovat ottaneet sekään jonkin tabun niin päät sekosi täysin...

    Ne oli varmaan istuneet Allah AkBARissa ennen lähtöä...


  • Olen viinalla ja parasetamolilla päihittäny kolme päällekäyvää flunssa-aaltoa. Se ensimmäinen tuli niin salakavalasti että oli jo päällä kun tunnistin.
   En uskalla hyvänolon ja terveenä ollessa päällä napata mitään viinaksia niin herkkä on paljon nautiskelleen karpaasin tasapaino viinan suhteen.

   Talous, päreet ja masu kunnossa. Nyt vielä kevääseen päin kuljetaan. Pimeän syksyn aika oli yksinäiselle paikoin tiukkaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   264
   10723
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   189
   5720
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5500
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4628
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3241