Katsokaa, miten maittavaa on.
http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/104445
Kun meidät luotu lihansyöjiksi, johon hyvä olla lisänä vihanneksia paljon, aterioillamme.
Tavallisimmat tavat kypsentää pekoni ovat paistaminen, grillaaminen, savustaminen, kuivaaminen ja höyrykypsentäminen. Meillä pekonin yleisin valmistustapa on paistaminen.
-
Tuohon hyväsauma maukas ja helppovalmisteinen pekoni-perunalaatikko, Valion keittiön ohjeen mukaan.
"4 - 6 annosta
Kommentit Tulosta
Kommentit Koko ruutu
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta ›
Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›
Valmistusaineet
2 pak (à 120 g) fileepekonia
1 (200 g) iso sipuli
1 kg perunoita
3 dl vettä
1 pak (250 g) Valio Koskenlaskija® paprika sulatejuustoa
1/2 tl suolaa
Voiteluun
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
Valmistusohje
Paloittele pekoni. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista pannulla pekonin rasvassa.
Kuori ja viipaloi perunat. Laita perunat ja pekoni-sipuliseos kerroksittain voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla perunaa.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon paloiteltu Koskenlaskija ja suola. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
Kaada seos perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1 t 10 min.
Tarkista kypsyys. Ripottele valmiin ruoan pinnalle halutessasi persiljaa."
Sepä siitä !.
Toivotan kaikille hyvää loppuvuotta, ja hyvää alkanutta vuotta 2016.
Me monet varmaan ajattelemme, että mitähän uusivuosi tuo tullessaan ?
Monet ongelmat loppujenlopuksi kotikutoisia. Toivottavasti emme kuitenkaan enään elä hengessä v1918 !
http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/22021265/210/normal/b1f83fc131d3a/_loof.jpg
Auton keula kohti parempaa, toivottavasti.
Tack för det gångna året.
Ensimmäinen syönti pekonia...
1
110
Vastaukset
- Kapi_vaari
Kuin myös sinne, ja muille.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 683149
- 2002791
- 222608
- 492578
- 202446
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412295Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101733Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241687- 361535
- 181406