Suojakalvotukku (toimitus)

Hermostunutäiti

Oletteko tilanneet tuolta mitään, http://www.suojakalvotukku.fi ??
Pitäisi hankkia nopealla aikataululla uuteen honor 7 puhelimeen joku näytön suoja.

Pitäisi tulla nopeasti kotiin, ennen kuin poika ehtii hajottaa puhelimen. :D

75

31303

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HyväKauppa

      S8 panssarilasi tuli ainakin muutamassa päivässä. Suosittelen kauppaa, ei mitään ongelmia tilauksen kanssa.

      • vithuperkelevithu

        Todellisuudessa siinä kesti 3 kuukaut


    • Saankouutta

      Tuli tilaamani suojakalvo hajonneena!!

      • Anonyymi

    • Mokka33

      Nopea toimitus. Tilasin tablettiin panssarilasin. Hyvä tuote. Eipä näy sormenjälkiä enää ja suojaa näyttöä. Kaikki pelasi hyvin yrityksen kanssa. Suosittelen.

      • Hyvämainosmutläpinäkyy

        Omistaja itse! Eiköhän tällä mainoksella liikevaihto kasva 300%.


    • Mokka34

      Suojakalvotukku mitä maailman parhain yritys. Vau kuinka hienoa toimintaa. Kerrassaan upeaa.

      • Suojakalvotukku

        Suojakalvotukulta kaikille hei. Kiitos vaan Mokka34! Mutta muille tiedoksi tuo ei ollut meidän jättämä kommentti :) Jos haluat lukea kommenttimme aiheesta tähän ketjuun, scrollaa vähän alemmas.


    • Hyvälike

      Tilattu on, hyvin toimii! :)

    • Tuttaa

      Tilasin panssarilasi Motorola Moto x4:n. Kesti viikon tulla.
      Lasi olikin n. puoli milliä leveämpi kuin puhelimen näyttö.
      Palautin tuotteen, ei hyvitystä koska tuote oli avattu.
      En suosittele

      • Ärsyttäväätoimintaa

        Helposti keplottelevat noin juuri. Fyrkkaa ei tarvii palauttaa kun tuote avattu.


      • Anonyymi

        Vittu mitä toimintaa,miten sä voit tietää onko sopiva, avaamatta!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vittu mitä toimintaa,miten sä voit tietää onko sopiva, avaamatta!!!!

        Ylimielinen aspa, minä itte asenne, mikään muu yritys kuin Suojakalvotukku ei lähettäisi asiakkaan tilaamaa tuotetta niin epäselvästi tulostetulla osoitteella ulos liikenteeseen kuin tämä SUOJAKALVOTUKKU, posti sai osoitteen selville viivakoodin avulla, tarkottaa käytännössä: tuote on haettava itse postista, ei luvattua kotiinkantoa vaikka asiakas olisi kuinka kivulloinen, terveisiä "taholle" yrityksen voimahahmolle, ilmaisi asian mm näin minä olen se taho joka päättää.


    • Eienääikinä

      Älkää menkö tilaamaan tuolta. Jos vahingossa tilaat väärän tuotteen ja palautat sen avaamattomana takaisin, sieltä väitetään, että tuotteen kalvo olisi poistettu ja sen vuoksi ei enää hyvityskelpoinen. Huijaukselta vaikuttaa. Milläpä pystyt todistamaan tuotteen olleen täysin koskematon kun tuotteessa ei alunperinkään ollut sinettitarraa tai muuta vastaavaa.

    • Suojakalvotukku

      Hei kaikille Suojakalvotukulta!

      Meillä on tyytyväisyystakuu tuotteissamme, eikä ole väliä onko panssarilasi avattu vai ei. Jos et pidä lasista, niin tyytyväisyystakuun vedoten saat pyynnöstäsi hyvityksen. Lähes poikkeuksetta sähköpostitse laitettu kuva viasta riittää hyvitykseen tai korvaavaan tuotteeseen, emme siis pyydä viallisten lasian palautusta, sillä siitä on liikaa vaivaa asiakkaalle ja meille. Mutta meillä on toki myös ilmainen ja helppo palautus, jos vaikka haluat vaihtaa tuotteen.

      Yllä mainitusta syystä ihmettelemmekin vähän tämän ketjun nimettömiä kommentteja.
      Ilmeisesti siis eräs aiemminkin meille ongelmia aiheuttanut ulkomaalainen "kilpailijamme" on kirjoitellut tännekin eri nimimerkeillä omia sekavia juttujaan. Sen sijaan että uskoisitte nimettömiä väitteitä, niin käykää tsekkaamassa meidän käyttöehdot tai tulkaa vaikka paikan päälle käymään Ruskossa varastollamme :)

      Jos sinulle ei jostain syystä korvattu rikkoutunutta tai viallista tuotetta, niin otathan meidän asiakaspalveluun yhteyttä, mainitse tilausnumerosi ja nimesi (löydät kuitista), niin saamme asiasi hoidettua arkipäivän sisään. Eikä ole väliä oliko tilaus tehty eilen vai vuosi sitten, tärkeintä on että saamme yhtedenottosi hoidettua. Tässä suora linkki: https://www.suojakalvotukku.fi/page/2/ota-yhteytta

      Aurinkoista kesää kaikille Suojakalvotukulta, ja pitäkää puhelimenne ehjinä!

    • sakke2

      Paska firma. Toimittaa vääriä tuotteita eikä vastaa reklamointiin.
      Firmalla ei oo edes yhteystietoja.

      • Suojakalvotukku

        Hei Sakke :) Vastaamme kaikkiin viesteihin yhden arkipäivän sisään, eli ma-pe, tarkistathan roskapostikansiosi, viestimme saattaa päätyä sinne. Vastaamme myös facebookin chatissa mahdollisiin kysymyksiisi. Jos sait väärän tuotteen, se luonnollisesti vaihdetaan mitä pikimmin oikeaan. Yhteystietomme osoitteineen on myös näkyvillä ja varastollamme Ruskossa voi myös poiketa jos sattuu asumaan lähellä!


      • Epäileväinen1

        Haluaisin tehdä ensimmäisen tilauksen suojakalvotukusta, mutta en uskalla, koska minua epäilyttää se, että yrityksen kotisivuilla ei löydy yrityksen yhteystiedoista asiakaspalvelun/yrityksen numeroa.


      • Epäileväinen1 kirjoitti:

        Haluaisin tehdä ensimmäisen tilauksen suojakalvotukusta, mutta en uskalla, koska minua epäilyttää se, että yrityksen kotisivuilla ei löydy yrityksen yhteystiedoista asiakaspalvelun/yrityksen numeroa.

        Moikka Epäileväinen1!

        Kiitos palautteestasi. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja asiakkaiden toiveesta myös puhelinpalvelu on nyt saatu käyttöön! :) Meihin voi olla yhteydessä tuttuun tapaan sähköpostitse ([email protected]) tai Facebookin yksityisviestillä, sekä halutessaan myös puhelimitse: 358 9 425 50911. Mikäli emme heti pääse vastaamaan, voit jättää meille soittopyynnön vastaajaan. Olemme yhteydessä pikimmiten :)

        - Suojiksen aspa


    • Juppec

      Tilasin lompakkotaskun Samsung puhelimeen, noin tunnin päästä tekstiviesti että on pakattu/postitettu, ja seuraavana päivänä postilaatikossa. Hyvä kauppa, laadukas tuote suosittelen !

    • Parhain.terveisin

      Onko tämä suoojakalvvotukun mainossivu. Ainakin on lähes kymmenen kertaa kalliimpaa kuin maaailmalla. En suosittele

    • pettynyt_tilaaja

      Tilasin panssarilasin, joka oli samaa tasoa kuin ebayn Kiinan myyjien parin euron lasit, mutta kymmenkertaisella hinnalla. Lisäksi lähetyksestä puuttui puhdistuspyyhe ja pölynpoistotarrat, jotka ilmoituksessa mainittiin. En suosittele. Esim. tilaamalla EBayn Euroopan myyjiltä saat pari päivää hitaammin vastaavan lasin noin vitosella postikuluineen.

      • pettynyt_tilaaja

        Lisäyksenä vielä että lasin reuna tuntuu hiukan rosoiselta.


      • Moikka pettynyt_tilaaja!

        Todella ikävä kuulla että tuotteen kanssa oli ongelmaa ja lähetys oli puutteellinen. Huomaathan jatkossa että jos tuotteessa on vikaa tai lähetyksestä tuntuu puuttuvan jotakin niin pyydämme olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme: https://www.suojakalvotukku.fi/page/45/asiakaspalvelu. Autamme mielellämme ja lähetämme luonnollisesti pakkausvirheen takia puuttuvat tuotteet jälkitoimituksena!

        - Suojiksen aspa


    • Tilaaja

      Oma kokemukseni: Viimeksi kun tilasin kaksi panssarilasia, niin postin toimitus oli hitaahko, mutta asiakaspalvelu kyllä jaksoi olla ystävällinen. Olen tilannut tuotteita useamman kerran ja aikaisemmin toimitukset ovat tulleet ok.

      Ja aina tuotteiden laatu on ollut myös kohdillaan, mjtä ei kaikkien toimittajien tuotteista voi sanoa - toki markkinoilla on muitakin hyvälaatuisia panssarilaseja.

      Itse en enää kyllä mistään Ebaysta tai Amazonista tilaa panssarilaseja, niiden laadusta kun ei voi tietää.

    • kummallista

      Etsin iäkkäälle toimintakykyiselle ystävälleni tämän yrityksen puhelinnumeroa. En löydä. Hän ei käytä tietokonetta, puhelimitse kyllä hoitaa paljon asioita, mm. juna- ja konserttilippujen tilauksen jne. Miksi ette suomalaisena yrityksenä uskalla? antaa puhelinnumeroanne, tätä samaa näköjään ihmetteli nimim. epäileväinen1 jo tammikuun alussa? Tulee epävarma olo - valitettavasti.

    • tukku

      Suojakalvotukku on tämän firman aputoiminimi: Tokoi eCommerce Oy
      Y-tunnus 2714869-7
      Puhnro: 0451959025

    • kummallista

      Kiitos vastauksesta. Etsimistä ei syntyisi, jos tämä numero olisi "aputoiminimen" yhteystiedoissa.

      • Anonyymi

        Moikka!

        Kiitos palautteesta! Meillä ei ole aikaisemmin ollut asiakaspalvelupuhelinta käytössä, mutta olemme kehittäneet toimintaa saamamme palautteen perusteella. Nykyään meidät tavoittaa tuttuun tapaan sähköpostitse ([email protected]) ja Facebookin yksityisviestillä, sekä halutessaan myös puhelimitse numerosta 358 9 425 50911. Mikäli emme heti pääse vastaamaan, voit jättää meille soittopyynnön. Tähän saat tarkemmat tiedot vastaajastamme. Palaamme sitten asiaan ja autamme mielellämme ongelmasi tai kysymyksesi kanssa!

        - Suojiksen aspa


    • Anonyymi

      Kahdesti tilattu molemmilla kerroilla suojakalvon liimapinta ollut virheellinen en suosittele uuden kalvon kyllä laittavat mutta onko siitä iloa jos se ei istu :D

    • Anonyymi

      Tilasin panssarilasin firmasta. Toimitus kesti noin viikon ja pakettia avatessani huomasin panssarilasin olevan jo valmiiksi rikki. Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja laitoin valokuvan rikki olevasta tuotteesta. Samana päivänä tuli asiakaspalvelusta vastaus, että lähettävät uuden tuotteen tilalle. Itse voin suositella kyseistä firmaa kaikille. Asiakaspalvelu toimii kiitettävästi.

    • Anonyymi

      Onko kukaan tilannut tuolta kännykkään akkua.
      Uskaltaako tilata,kestääkö kuinka kauan tilauksen saapuminen.
      Jos tulee väärin toimitettu tuote,niin miten hoituu palautus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Panssarilasi h8 puhelimeen olikin muovia, eikä muuten tartu näyttöön kiinne. Ainakin kyseinen tuote oli pilailutuote. Voitte samanlaisen muovinkappaleen leikata vaikka vissypullon kyljestä ja sit heittää sen roskiin.

      • Anonyymi

        Korjaan... Kyllä se lasia oli. Kun ei tarttunut kiinne, niin piti sit kokeilla. Edellinen laatua oleva panssarilasi oli ääneltään selkeästi lasimainen kun sitä naputti betoniin. Tää ei jostain syystä ollu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Korjaan... Kyllä se lasia oli. Kun ei tarttunut kiinne, niin piti sit kokeilla. Edellinen laatua oleva panssarilasi oli ääneltään selkeästi lasimainen kun sitä naputti betoniin. Tää ei jostain syystä ollu.

        Moikka!

        Pahoittelut että tuotteen asennuksessa on ilmennyt ongelmaa. Huomaathan että meillä Suojakalvotukulla on tyytyväisyystakuu, eli jos tuotteessa on vikaa niin pyydämme olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme: https://www.suojakalvotukku.fi/page/45/asiakaspalvelu. Selvitämme mielellämme tarkemmin mistä on kyse ja voimme reklamoida tuotteen :)

        - Suojiksen aspa


    • Anonyymi

      Vihdoin sain S10 suojalasin, noin 9 päivän odotuksen jälkeen.

      Paketin avattuani, noudatin ohjeita lasin asennuksessa; ->näytön puhdistus->kuivaus->pölyt pois tarralla -> kalvon poisto panssarilasista -> lasi kiinni.

      Lasi heti kättelyssä näytti aivan liian pieneltä, ja kun vihdoin sain sen varovaisesti kiinni, ei sormenjäljen tunnistin tunnistanut peukaloani enää ollenkaan.

      Otin lasin varovasti irti, putsasin näytön uudelleen, asesin lasin varovasti oikealle kohdalle, mutta turhaan. Sormenjäljen lukija ei vain tunnistanut mun sormea. Turhautuneena noin 100 kokeilukerran ja odottelun jälkeen totean;

      Vittu mitä paskaa, lasi irti, murskaksi ja roskiin.

      Suojis Samsung galaxy S10 Plus panssarilasi --- 0/5 en suosittele kenellekkään.

      • Anonyymi

        Lisäys vielä: ei niinkään vituta tuo 18,90€ hinta, vaan se, että tuote oli (minun) kohdalla aivan paska. Tietty 9 päivän odottelu ärsyttää myös. Eikai tässä auta, kun ostaa sitten joku järjetön suojakotelo ja jos näyttö hajoaa, maksaa ittensä kipeeksi sen korjauksesta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lisäys vielä: ei niinkään vituta tuo 18,90€ hinta, vaan se, että tuote oli (minun) kohdalla aivan paska. Tietty 9 päivän odottelu ärsyttää myös. Eikai tässä auta, kun ostaa sitten joku järjetön suojakotelo ja jos näyttö hajoaa, maksaa ittensä kipeeksi sen korjauksesta.

        Moikka!

        Todella ikävä kuulla että tuotteen kanssa on ilmennyt ongelmaa. Huomaathan että meillä Suojakalvotukulla on tyytyväisyystakuu, eli jos tuotteessa on vikaa niin pyydämme olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme: https://www.suojakalvotukku.fi/page/45/asiakaspalvelu. Selvitämme mielellämme tilanteen ja voimme reklamoida tuotteen.

        Olemme toimitukseen liittyvän epävarmuuden takia juuri vaihtaneet oletusarvoiseksi toimitustavaksi 1lk.:n kirjeet, eli toivottavasti jatkossa samanlaista odottelua ei enää tule! :)

        - Suojiksen aspa


    • Anonyymi

      Toimituksessa kesti kauan ja tilaamani näytönsuoja oli aivan paska, ei edes tarttunut kiinni näyttöön. En suosittele

      • Moikka!

        Pahoittelut etteivät tuote ja toimitusaika ole vastanneet odotuksiasi! Jos tuotteessa ilmenee jotakin vikaa tai sinulla tulee kysyttävää itse tuotteeseen tai toimituksiin liittyen, niin pyydämme olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme: https://www.suojakalvotukku.fi/page/45/asiakaspalvelu. Selvitämme mielellämme tilanteen ja voimme reklamoida tuotteen. Huomaathan että tuotesivulta löytyy asennusvideo jonka vinkeillä asennuksen tulisi sujua vaivattomasti!

        Toimituksissa on viime aikoina ilmennyt jonkin verran epävarmuutta ja viiveitä, ja olemme kehittäneet toimintaamme toimitusajan minimoimiseksi. Kirjeet lähtevät jatkossa meiltä 1. luokassa, eli toivottavasti vastaavaa odottelua ei enää jatkossa tule! :)

        - Suojiksen aspa


      • Anonyymi
        Suojakalvotukku kirjoitti:

        Moikka!

        Pahoittelut etteivät tuote ja toimitusaika ole vastanneet odotuksiasi! Jos tuotteessa ilmenee jotakin vikaa tai sinulla tulee kysyttävää itse tuotteeseen tai toimituksiin liittyen, niin pyydämme olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme: https://www.suojakalvotukku.fi/page/45/asiakaspalvelu. Selvitämme mielellämme tilanteen ja voimme reklamoida tuotteen. Huomaathan että tuotesivulta löytyy asennusvideo jonka vinkeillä asennuksen tulisi sujua vaivattomasti!

        Toimituksissa on viime aikoina ilmennyt jonkin verran epävarmuutta ja viiveitä, ja olemme kehittäneet toimintaamme toimitusajan minimoimiseksi. Kirjeet lähtevät jatkossa meiltä 1. luokassa, eli toivottavasti vastaavaa odottelua ei enää jatkossa tule! :)

        - Suojiksen aspa

        Onhan se hyvä pahoitella!!! Mut tuotteesta todella monet valittaneet!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se hyvä pahoitella!!! Mut tuotteesta todella monet valittaneet!!

        Hei!

        Jos tuotteiden kanssa on mitään ongelmaa niin olemalla yhteydessä saamme asian nopeasti ratkaistua. Voimme lähettää korvaavan tuotteen tilalle tai purkaa kaupan, mikä vain toimii parhaiten :) Tämä koskee kaikkia meiltä tehtyjä tilauksia. Selvitämme mielellämme reklamaatiot pikaisesti niin saadaan puhelimet suojattua mieleisillä tuotteilla!

        - Suojiksen aspa


    • Anonyymi

      Minä olen tilannut tuotteita muutaman kerran vuodessa jo useita vuosia ja aina on homma pelannut. Mitään ei ole puuttunut lähetyksistä ja tuotteet ovat olleet ehjiä.
      Asiakaspalvelusta ei ole kokemusta koska mitään reklamoitavaa ei ole ollut.
      Vahva suositus.

    • Anonyymi

      Moi..mun mies tilas puhelimeen suojapanssari kalvon joka oli sitten hajalla jo boxin sisällä, eli sitä ei oltu tsekattu ennen kun lähettivät!!! En nyt hirveesti suosittele!! Tää nyt tosin yksittäinen tapaus..mut kumminkin!! Kun mainostavat laadukkaaksi yhtiöksi!!

      • Moikka!

        Tosi ikävä kuulla sattuneesta. Tuotteet pakataan varastollamme huolella mutta ikävä kyllä herkät tuotteet kuten ohuet panssariasit voivat joskus kärsiä kuljetuksen aikana. Asia ratkeaa helposti olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme (https://www.suojakalvotukku.fi/page/45/asiakaspalvelu) sähköpostitse tai Facebookin yksityisviesteissä niin saadaan lähetys reklamoitua :)

        Toivottavasti saadaan asia selvitettyä pian!


    • Anonyymi

      Hyvin pelittää Suojakalvotukun toimitus. Heidän ei kylläkään tarvitsisi niin usein lähettää mainossähköpostia tilauksen jälkeen. Kuka sitä nyt jatkuvasti uusia suojia tarvitsee.
      Oskari

    • Anonyymi

      Laatu on täysin sekundaa! en suosittele tilaamaan tuolta mitään

      • Anonyymi

        Kuitenkin tasalaatuista.


    • Anonyymi

      Suojis panssarilasit aivan surkeita.

      • Anonyymi

        Miten niin? Äsken tuli 2 kalvon toimitus iPhone 8lle ajallaan alennuksen kera ja laadussa ei mitään eroa tuplahintaisiin.


    • Anonyymi

      Juuri tuli postiluukusta kuoret 100 :aan. Kaupasta ei vielä saa. Olen tyytyväinen ja klarnalla maksan.

    • Anonyymi

      Onko oneplus5t panssarilasi täysin kirkas että siinä reunoissa ei ole mustaa väriä joka pienentää ruutua

    • Anonyymi

      Lauantaina tilasin iPad Airin 2020 suojakuoren. Maanantaina oli postitettu ja tänään keskiviikkona posti toi. Kaikki siis sujui mallikkaasti ja kuoret oli sitä mitä tilasinkin.

    • Anonyymi

      Ensimmäistä kertaa tilasin täältä tavaraa eikä ole mitään moittimista. Tilattu tuote: Nokia 6.1 (2018) Suojis-panssarilasi koko näytölle. Tilauksen ajankohta: ti 6.4 klo 09.28, sähköpostiin kilahti vahvistus lähetyskoodeineen tuotteen postituksesta ti 6.4 klo 10.16 ja tuote saapui kirjepostin mukana ke 7.4. Itse tuote oli samankokoinen kuin vanha panssarilasi ja istui hyvin puhelimen näytölle. Asennusohjeet olivat selkeät ja liima tarttui näytön pintaan hyvin. :)

    • Anonyymi

      Itse tilasin iPhonen nahkaiset suojakuoret, postissa tuli aika nopsaan paketti. Varastolta oli vahingossa lähtenyt ei-nahkainen malli. Viestini jälkeen tuli nopea vastaus ja anteeksipyyntö. Oikeat kuoret saapuivat jo seuraavan aamun postissa., eikä vääriä tarvinnut palauttaa. Mistään muualta en ole saanut yhtä nopeaa toimitusta ja hyvitystä.
      Suosittelen.

    • Anonyymi

      Oli pakko kommentoida tähän ketjuun, koska suojakalvotukusta tullut äärettömän hyvää asiakaspalvelua. Myös luotettava sivusto. Täältä olen tilannut aina kaikki tietokonevarusteetkin. Jokatapauksessa minulle tilattiin väärän väriset kuoret ja sain tilalle uudet ja vielä ihanan viestin asiakaspalvelusta🥺❤️

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meinasin just tilata, mutta onneks tulin lukemaan arvosteluita = En tilaa.

      • Anonyymi

        Outo johtopäätös kun viimeisen kahden vuoden aikana ihmiset näyttävät vaan kehuvan kauppaa. Aspasta ei ole kokemusta, mutta tavara tulee kyllä nopeasti


    • Anonyymi

      Älkää ostako. Kauniisti sanottuna kiinaroskaa, joidenka tuotekuvat ei edes vastaa todellisuutta. Suojakalvoja ei saa asennettua ilman 100 kuplaa ja jo pakkauksen kiinaksi olevat tekstit kertovat kaiken oleellisen laadusta.

    • Anonyymi

      Mainostaa itseään kotimaisena, ja kuitenkaan firmasta ei löydy mitään tietoja.

      Eli kiinalainen firma, jolla vaan Suomenkieliset verkkokauppasivut !!!

    • Anonyymi

      Pari kertaa tilannut yhdet kuoret ja kahdet eri panssarilasit. Kuoret oli hyvät. Panssarilasit menevät todella helposti rikki. Viimeisimmät hajosivat jo asentaessa ja ilmakuplia niin ettei puhelinta pysty käyttämään joten sinne meni rahat. Tuttuni kun tilasi täältä myös, sai valmiiksi hajalla olevan suojalasin. Enää en aijo kokeilla onneani tämän yrityksen tuotteilla.

      • Anonyymi

        Kun on peukalo keskellä kämmentä, niin asennus ei onnistu. Kalliiksi tulee opettelu.


    • Anonyymi

      Tilasin täältä panssarilasit kerralla kahteen puhelimeen, Toinen irtosi heti liimauksesta. Toinen alkoi halkeilla ja oli pian käyttökelvoton. Hukkaan meni 40€. Oli kohdallani ensimmäinen ja viimeinen kerta tämän puljun kanssa. Liikeidea näillä myydä kiinan "laatua" tod.näk. sata, jopa tuhatkertaisilla katteilla. Ei jatkoon!!

      • Anonyymi

        Kannattaa laittaa niille viestiä, korvaavat aika kevyesti näemmä kun vilkaisee googlessa palautteita


      • Anonyymi

        Paljonko maksaa vähän käytetty immenkalvo? Itse kiinnitettynä.


    • Anonyymi

      Pakko nyt kirjottaa tänne pieni pätkä pari kertaa tilanneena nyt 23 vuoden puolella. Eli siis palvelu pelaa hyvin ja tuotteet on hyviä SUOSITTELEN!!! Ja pikku vinkkinä olkaa tarkkoja yhteen sopivuuden kanssa esim sony kun niillä on eri ns. mark malleja eri luureista vaikka experia 5 mark 1,2,3,4 näyttää kaikki samalta ei suojakalvot käy ristiin ja pelkällä malli haulla saattaa tulla tuloksiin vääriäkin versioita kalvoista vastaan. noi haku koneet toimii gigantilla ja powerillakin yhtä huonosti. Suosittelen myös esim katsomaan hieman tietoja tuotteiden valmistajista valikoima kuitenkin niin laaja ja näin ei tuu sitten tilattua mitään paskaa sama homma jos tilaa ebaystä tai kiinasta. Itellä esim iha kiina merkki spigen ollu huomattavasti parempia kuin yksikään suojis/3mk tuote (eli ottakaa selvää valmistajasta ja heidän asiakas tyytyväisyydestään). Ja jos sieltä tulee rikkinäinen/viallinen tuote ottakaa yhteyttä tonne aspaan se pelittää erittäin hyvin! Turha kitinä ja paskan jauhanta täällä ei auta/ palauta rahoja tilille.

    • Anonyymi

      Näiltä et saa mitä tilaat.! Valkoinen on läpinäkyvä,,, :(

    • Anonyymi

      joo tilasin ja tuli iha vääränlaine saatana älkää ostako tuolta vittu ne kusettaa teitä

    • Anonyymi

      Tilasin eilen aamulla ja tänään oli paketti noudettavana. Ei onkelimia.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe