Äiti otti multa vaatekassin pois.Miten saan takasi

hkkhh

Mun äiti tuli mun huoneeseen ja otti 3 kassia, joissa oli mun vanhoja vaatteita. Se uhkas laittaa ne roskiin. Se laitto ne kellariin, mutta mulla ei ole kellarin avainta vaan mun äitillä on se. Nyt se on ilone, ku mä oon surullinen. Miten saisin haettua ne sieltä salaa. Miten saan avaimen? Onko äitini narsisti?

18

137

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VähänRiippuu

      Miksi se otti ne? Riippuu kokonaan siitä. Jos se teki sen vaan sairauttaan, sano sille, että sun on pakko ottaa yhteyttä lastensuojeluun. Tolla tavalla ei vaan voi tehdä. Mutta jos äidillesi on joku järkevä peruste, miksi se otti vaatteet, mieti asiaa sitten äitisi näkökulmasta ja yritä keskustella sen kanssa.

    • hkkhk

      Se otti ne siks, koska se sano. " Et laittanu niitä lahjoitukseen, joten ne ei voi olla sun huoneessa tai antanu osaa niistä sun siskolle." Tämä ihan kauheeta. Entä jos otan ne kellarin avaimet häneltä. Jos se saa tietää asiasta nii se suuttuu, se tulee mun huoneeseen uudestaan. En uskalla soittaa lastensuojeluun.

    • hkkhk

      Se luulee, että mä luulen, että se laitto ne roskiin. Se estää mua kuitenki menemästä kellariin, koska se ei halua, että mä tiedän niiden olevan kellarissa.

    • gfdrew

      Sinä olet itse oikein paskanarsisti. Ollut sitä jo yli 40 vuotta.
      Sun kannattaa vetää ittes naruun.

    • Typyy

      Saanko kysyä miks säilytät vanhoja vaatteita huoneessas?

    • hkkhk

      En pysty luopumaan niistä ja mulla on monimutkainen OCD.

    • hkkhk

      Mitä itse tekisitte tässä tilanteessa?

    • husbuhgirth

      Tietääkö äitis että tarttet niitä vaatteita sun ocd:n takia?

    • hkkhk

      Tietää. Sanoin siitä eilen sille. Mä sanoin, että mulle tuli tosi kova ahdistus ja suru siitä, että se kävi mun huoneessa ja otti ne tavarat. Siis niitä oli 3 kassia. Nii mitä itse tekisitte tässä tilanteessa?

      • teeppä.näin

        Menisin pihalle huutamaan ja juoksemaan ympyrää.


    • Mitäväliihä

      Käyttäisitkö vielä niitä vai pitäisikö niiden vaan olla siellä? Miksi et voisi antaa osaa siskollesi? Vaikka ahdistaa, yritä kestää ja lupaa osa niistä siskollesi ja anna kanssa. Mitä välii, ne on vaan vaatteita. Ajattele mielessäsi, että ne on oikeesti matoja täynnä, saastaisia. Et des oikeastaan halua niitä.

    • hkkhk

      Niitä ei voi käyttää, koska ne on pieniä mulle. Haluan pitää vain huoneessani, kunnes saan psykologin apuun ja pääsen niistä eroon. Siis en tykkää, että äiti nykii mun tavaroita.

      • founi

        Normaalisti et tarvisi pieneks jääneitä vaatteita,sul on nyt jotain kenties traumaa jostain joka pitäis käsitellä.Äitisi varmasti vain turhautui koska hän näkee ettet niitä tarvi mut se olis kuitenkin kuulunut sun luovuttaa ne pois.Tarvisit tukea ja keskustelua onko ketään aikuista johon luotat jos äitisi hankala.Voisit tietysti vielä äidillesi mainita että sua harmittaa kun olisit halunnut antaa vaatteita pikkusiskolle,niin se vois ne sieltä kellarista hakea ja sit sä voisit ne yksitellen valkata siskolle,keräykseen,roskiin,mut itelle ei kannata pieniä vaatteita säästää näin voisit saada mielenrauhan.


      • LUEKOMMENTIT

        Kuten aiemmissa kommenteissa sanottiin, aloittajalla on monimutkainen ocd.


    • iroti

      Leiki masentunutta sit se tulee päivän kuluttua kysyy sult mikä painaa mielt

    • hkkhk

      Mä sain hakea ne kassit itse, mutta olo ei ole vielä hyvä. Mua ahdistaa, kun äiti on nykinyt niihin. En muista, missä järjestyksessä tavarat oli viikko sitten, koska äiti siirti niitä.

      Nyt en pysyy muuta tekemään kuin katsomaan telkkaria tai olemaan puhelimella. Oon pystyny kuitenki osa tavaroista laittaa omille paikoilleen.

      Mun mielestä vakavinta tässä asiassa on se, että, jos mun perheen jäsen nykii mun tavaraan ilman lupaa, mun pitää koskettaa sitä tavaraa ja sivellellä sitä. Sitten jos masennun, toimintakykyni laskee. En jaksa selittää kaikkee.
      :(

    • hkkhk

      Lisäksi, kun näin tapahtuu, joudun odottamaan päiviä, jotta pystyn tekemää rituaalin. Tämä on henkisesti vaikeaa.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe