Päivitin iphone 4s uudempaan 6s, mutta nyt on sellainen tilanne, että varmuudkopioin tiedostot itunesin kautta uuteen puhelimeen. Miten käy, jos poistan kaikki tiedostot vanhasta puhelimesta? Lähtevätkö tiedot myös uudemmasta, koska käytän tässä samaa tiliä kuin vanhassa? AppleId ja icloud toimivat siis samalla tunnuksella.
Iphonen nollaaminen, miten käy icloud tiedostojen?
Apuaaakakakkaka
874
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 8
Vanhimmat
Selventäisitkö vielä aloitusta, kun jäi meikäläiselle vähän epäselväksi. Mitäs tuolla "varmuudkopioimisella" meinaat?
Varmuuskopiointia.
Varmuuskopioi vanha iluuri. Otat uuden iluurin käyttöön ensin uutena ja teet käyttöönotto temput sillä. Sitten liität iluuri 6 piuhalla kiinni koneeseen ja avaat iTunesin. Sitten vaan palautat varmuuskopion jonka teit vanhasta luurista.
Niin tämän olen tehnytkin mutta miten tyhjennän vanhan puhelimen
Siis VAIHDOIT puhelimen uudenpaan malliin. Et päivittänyt vanhaa 4,sta.
En ole päivittänyt sitä mitenkään, varmuuskopioin sen tiedot koneelle ja siirsin ne uudempaan. Ongelma onkin 4 tyhjentämisessä, koska pelkään että myös tästä uudesta katoaa tiedostoja koska puhelimissa on sama icloud, vai toimiiko asia edes niin?
Ei pitäisi kadota. Kyse on KOPIOINNISTA.
Aplen tiliin voidaan liittää minta laitetta. "Erota" tyhjennettävä laite ensin tilistä ja tyhjennä vasta sitten niin sen tyhjennys ei varmasti vaikuta mitenkään varmuuskopioihin tai iCloudissa oleviin tiedostoihin. Tämän jälkeen voit ottaa vanhan laitteesi käyttöön uutena ja liittää sen mihin tiliin tahansa, myös ihan kokonaan uuteen jos sitä käyttää joku muu.