Kyllä hävettää!

HULARENGAS

Kyllä hävettää, Rautalammilta ja sikäläisestä kaupankassalta soitellaan ja rimputellaan ilman syytä kuin olisi isompikin hätä poliisia paikalle, niin ei mene kauan kun ovat paikalla ja syyttä suotta taas jollain putkareissu edessä, voi olla että näillä on ihan eri ja ainutlaatunen suhde vaillavertaa siis tällä kassalla ja poliisilla. Kisaamista se on pienikin kiusa, sen nämä ämmänpäriläiset ovat oivaltaneet ja kyllä helvetissä tämän hyödyntävät oikein maksimaalisesti. Ja ei muuta kuin piipaata ja shouwwi jatkuu eikä siitä miksikään muutu koskaan, ei poliisit eikä pirulliset kiusantekijät! Vittu että hävettää puolestanne! Asiasta on ihan oikein soitella virkavaltaa paikalle, kuten ihan oikeiden häiriötekijöiden takia, mutta saa miettiä kannattaako näitä puolueellisia veromarkoin kustannettuja aikansa kuluksi ajelevia juoruakkojen juoksupoikia soittaa tositilanteessa ollenkaan paikalle kun näyttää siltä että vetävät yhtäköyttä sellasten kanssa jotka kuuluvat vittupäiden juorurinkiin, joilla ei ole muuta päämäärää kuin olla tuppukylien kuningattaria ja parempia kuin muut ja paskan jauhamisella ja kieroilemalla saada enemmistön sympatiat puolelleen sitä jos toista yhtä vastaan. Vittu että on lapsellista!

28

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lampi-rauta

      mitäs läksit..

      • Suolamuikku

        No jos niillä ei ole muuta niin antaa niihin edes jollain tavalla pästä pätemään, toisille riittää ihan normi asiat joillekin ei mikään mikä tukis ja pönkittäis itsetuntoa. Parempi näin ja viisas antaa periksi, kuten vanha sanonta sanoo.


    • EpämääräinenArvio

      Rakkaus, se on niin ihmeellistä......

    • hihiihhhiiiii

      No mitäs muutakaan tuppupuprukais kyläss monesti on kuin tuollaista, yhtä perseennuolemista ja pokkurointia niin paljon että suattaapi kohtuus unohtua ja pikkupirullisuus enemmän tai vähemmän eri muodoissa muuttua arkipäiväseks ja pikkusielujen askarteluks ja harrastukseks. Sitä se on, mutta ei siihen tartte lähteä mukaan.

    • 2211122322133

      Eikö se ole veroeurojen tuhlausta jonniin joutava benssiinin kärytys kun poulliisit ajelevat jonkun tekemästä ilmoituksesta ja turhanpäiväsestä soitosta aivan turhaan. Kyllä, joo ei voi muuta sanoa kuin että onpas taas tätä älli pälli petti ja jätti osastoa.

      • vaihetaanvajakitmatuihin

        Mitä on "poulliisit"? Opetelkaa nyt jumalauta kirjottamaan edes jotenkin ymmärrettävästi. T: ymmärrän kyllä suomee ja savvoo mutta en kirjoitustaidottomia savolaisia


      • GnuuGnuuuu

        Juurot talteen ottaa kohtelias kauppias kohteliaisuudellaan, se on kauppa mikä kannattaa eikä tulisi mielenkään oikkuilla ja ilmaista ärtymystään asiakkaita kohtaan, sillohan kauppa ei kannattaisi ollenkaan ja kaikki näkisi nälkää niin viljelijä kauppias kuin asiakaskin. Aika simppelii. Mutta jos tätä ei ole kyseisessä kauppassa edes ajateltu vaan vaan juostu päättöminä kanoina hyllyjen välissä zick zäck ja ajettu asiakas töykeydellä veck!


    • Olevaanhäpeävaan

      Häpeä on ihan normaalia, ja täysin sallittua. Voit olla häpeissäsi, se on ihan hyvä tunne.

      • Njetnjeet

        Tossa ole mitään häpeemistä jos kerran ole mitään tapahtunut pikemminkin sen pitäs hävetä joka ei tajua että jokainen asiakas tuo roposensa kaupan kassaan ja yhteiskunta pyörii, ei kait nyt niin pöljää ole joka ei tuota tajua


    • 889989899

      Aika kenkkumaista ei voi muuta sanoa.

    • 325599067

      Pitää olla aika laholatvakainen joka jaksaa kiusata tuollaisella, kait sellasiakin ilmeisesti sitten löytyy. Luulisi nyt virkavallalla olevan järkee huomata tuollaiset höpsöt ilmoitukset.

    • 60011110000

      Jonkun hidas älysen( tai sellasen joka ei ole ikinä saanut kuonoonsa, kelle ei ole ikinä sanottu suoraan asioita päin naamaa) kepposia koko touhu, näpistyksestä, kuseskelusta kaupan lattialle, syömisestä suoraan kylmäaltaasta, tavaroiden viskelystä kaupan tiloissa voisi kutsua virkavallan, kaikki muu on sitten ihan tekaistua pirullisuutta ja vittuilua. Ööksi vetää.

      • 1001111000011

        Aihetta ilmoitukseen voisi olla vaikkapa se että söis jotakin tosi rasvasta suoraan tiskistä ja pyyhkisi kassaneitokaisen vaatteisiin kätensä ihan vaan noin ohimennen ja ei olisi millään hehee


    • 322233321

      Taitaa joiden lempiharrastus olla tuo virkavallan kutsuminen syyttä paikalle, se on aika vitsimäistä sillä aina jää noista jonkinlainen merkintö. Noita merkintöjä kun kertyy kymmenen jonkun hysteerisen ja kiusanhenkisen ja sosiaalisesti kasvamatoman soittelijan toimesta, niin ajan saatossa hiukan yliinnokkaammalle ja työhönsä uppoutuneelle virkavalan vannoneelle voi muodostua käsitys että nyt onkin kyseessä oikea hulikaani. Voi kärpänen ja härkänen!

      • Trallaalaaa

        Se menee valitettavasti useasti juuri näin!


    • xgfv

      Vittu en tajunnut yhtään mitä yritit kertoa

    • KÖHPÖÖÖÖÖ

      Buaaaahhhhhh! vittu minkäs sille mahtaa

    • KenJaksaaToiselleKiusaa

      Niin siis mitään ei tapahtunut ja Poliisit paikalle? Vai tapahtuu ja sabotoitte liikettä urakalla.... jaa jaa... oliskos parempi toppuutella??? ^^

      • Kansalainentoo

        Pikkukylä ja pienet ahtaat aivot ja virikkeettömyys ja menkat päälle=agressivinen suhtautuminen ympärillä oleviin, jostain lukasin ja sanottiin näin, mutta saahan näihin tulkintoihin suhtautua varauksellisesti ja ehkä kysymys ollut yksittäistapaksesta ja ehkä ei sen suuremmin harkitusta tempauksesta saada nolatuksi joku ja sen sellasesta. Tuskin kukaan isompi pomo päästä liikkeeseensä aivan tolloja töihin. Asioiden pitää rullata, ei eletä enää aikaa jolloin myyjät pinkoivat asiakkaan nähdessä piiloon tai toisinpäin olivat hyvinkin ylimielisiä ja yliampuvia. Pikemminkin ahaa kassaa kassaan ja vaikutukset laajat, kuin että tyhjyyttään ammottavat kaupan hyllyt ja meno kuin venäjälla hailakkata harmaata ja kuin mustavalko filmistä ja ankeeta ja ilmapiiri mitä sattuu , no thank youuu!


      • Jeeeeeeeeeeeeeee
        Kansalainentoo kirjoitti:

        Pikkukylä ja pienet ahtaat aivot ja virikkeettömyys ja menkat päälle=agressivinen suhtautuminen ympärillä oleviin, jostain lukasin ja sanottiin näin, mutta saahan näihin tulkintoihin suhtautua varauksellisesti ja ehkä kysymys ollut yksittäistapaksesta ja ehkä ei sen suuremmin harkitusta tempauksesta saada nolatuksi joku ja sen sellasesta. Tuskin kukaan isompi pomo päästä liikkeeseensä aivan tolloja töihin. Asioiden pitää rullata, ei eletä enää aikaa jolloin myyjät pinkoivat asiakkaan nähdessä piiloon tai toisinpäin olivat hyvinkin ylimielisiä ja yliampuvia. Pikemminkin ahaa kassaa kassaan ja vaikutukset laajat, kuin että tyhjyyttään ammottavat kaupan hyllyt ja meno kuin venäjälla hailakkata harmaata ja kuin mustavalko filmistä ja ankeeta ja ilmapiiri mitä sattuu , no thank youuu!

        No thank youu! jos et muuhun pysty niin fuck youu !


    • Juoksu_kaljat

      No saitko juotua edes yhtä varastamistasi kaljoista.

    • Vuahnuih

      Voi, joku on satsannu kaikki ostoksensa tuonne ja asioinnut keskitetysti tuossa liikkeessä ja satsannut boonuksiin niin tollasta vittulajänkhä asiakaspalvelua sitten saa osakseen. Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä ainutlaatuista asiakaspalvelu henkeä hahahaaaaaa ja vielä hahaaaaaaa. Käyköhän noi vuosittain jollai pika kurssilla et pääsis eroon kanalauma asenteesta?

    • 122111111111

      Se on nimittäin sillai että nimittäin hyvä asiakaspalvelu tuo asiakaan uudestaan asioimaan! Ei fiksu kaupanpitäjä halveraa ketään ja melskaa ja tuhise ja heilu ja ilmaise itseään negatiivisessa mielessä, ei kait kaupan teosta tulis mitään. pitää jo olla aika jurpukka luonne jos tuota ei tajua tai halua tajuta.

    • N.L.K.L

      Aivan kauheaa ja kertakaikkisen kauheaa jos vielä kiellettäisiin kaupassa käynti kokonaan, eihän kaikilla ole ajokorttia eikä autoa millä käydä kauempana kaupassa tai sitten joku vanhus joka ei pääse paljoa liikkumaan niin aika kenkkumaista olisi jos esteltäisiin ja keljuiltaisiin kun asioilla. Aivan kauheaa. Ketkä tällästä tekevät? Ihan hirveetä touhua, eihän tuollaista uskoisi että tapahtuu nykypäivänä. Hyi kyllä saisi tuollainen kassavirkailija hävetä!

    • trimmistrimms

      Ei helvata, tosta puuttuisi se ainoastaan enään, että ei päääsi asioimaan kaupassa ollenkaan, mutta ei kait nyt niin pitkälle kukka täysjärkinen kaupanpitäjä menisi, sehän veis omista tuloista pois osan jos on töykeä ja ajaa asiakkaan pois.

    • 1010202032320

      Tympeätä palvelua tuollainen jos asiakasta lapsellisesti kiusataan. Aivan päätöntä menoa. Ei Rautalammin kauppa ole mikään poikkeus mikä oikeuttaisi erillistoimintaan.

    • Niiihhuhhuh

      Vittu että on akkamaisen alaarvosta!

    • 6778889994545533

      No kyllä luulis että nykyään panostetaan neutraaliin ja ystävälliseen palveluun eikä sallitaisiin tiuskimista tai muuta vittuilua tai muita henk.kohtasia purkauksia asiakkaille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe