MIHIN MAAHAN KANNATTAA PERUSTAA YRITYS

KANNATTAAKOSUOMEEN

6

912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sellisetlepingut

      Ei ainakaan Eestiin!!! Liikaa Suomalaisia ja verottajat lahden molemmin puolin tekevät tiukkaa yhteistyötä. Muistattehan kertoa että verovelka on kohta myös ongelma Eestissä? Muistattehan kertoa että suomessa rekattu Eestin firma kun jää alv velkaa härmälandiaan! Pistää suomen verottaja nopiasti ilmoituksen Eestin hätähousuille ja kappas!!
      kummasti napsahti firman tili kiinni samoin omistaan henk koht tili jos sellainen ko maassa on. Verottaja putsaa tilin kakeista rahasta..mukava ylläri vaikka veroista olis sovittukin.. Muistatte kertoa varmaankin että Eestin alv rekisteriin on Suomalaisella vaikea päästä jos suomalainen maassa mitään pystyy markkinoiden pienuuden ja ylitarjonnan vuoksi tekemään?? Montakos nyrkkipajaa siellä oikeaa rahaa tekee??
      Ai niin rakennusliikkeet, siivousfirmat, kaikenmaailman konsulttifirmat jne mitä kaikkea sitä "nerokkaita" liikeidoita maassa olevilla pursuaakin..ja pöytälaatikkoon kuitenkin jäävät.
      Ihan vinkkinä teille pojille joita arvelen teidän olevan..ensinäkin itse olen maassa ollut 1990 luvun alusta ja asunut siellä ne kasvun vuodet ja nähnyt hyvät kuin huontokin asiat, ongelmat alkoi siit kun Suomalaisia on alaknut tulemaan maahan kiihtyvään tahtiin ja mitäs pojat tapahtuu kun Suomesta siirtyy johonkin "paratiisiin" väkeä??
      Kuinkas kävi Portugalin, Espanjan verosopparien?? kun niitä huudeltiin mediassa??
      Suomalainen kateus on sen verran syvällä että se suomen verottaja on innolla Viron virkaveljiä opastamassa ja valvonta tehostuu...Eestihän alkaa olemaan jo kuin Suomi ja kaikki huono opitaan "pöderin käest"
      Ja mites liiketoimintakielto Suomessa?? Muistatehan tämänkin kertoa ettei tule turhaa reissua "notaarin buroolle" moni mies on maitolaivalla tullut takaisin.

      Näitä "busines consultant" ukkoja on koko Tallinna täysi ja kukaan ei oikeasti tiedä
      mitään , muutama asiallinen ja osaava toimija maasta löytyy ja sellainen kuka vakavasti hommaa suunnittelee ja on toimiva liikeideaa on jo lähtökohdilta fiksumpi ja osaa itse ne toimijat etsiä ja siinä ei raha enää ole missään virassa vaan tuote mitä ostetaan eli tietoa ja osaamista!!
      helppohekit ei taida tajuta että firma pitää pistää sellaiseen maahan mikä on kaukana Suomesta ja vähän suomalaisia ettei tule mitän riskejä, koska suomalaisuus on valitettavasti rasite johtuen kyttäämistä harjoittavasta DDR mallisesta diktatuurista joka verottaa kansalaisia hautaan saakka, itsellä on passi ihan muillamailla vierahilla niin viel yrittivät kysellä vanhoja veroja suomen sosialistisesta diktatuurista....hehheh suomen passin olen polttanut!!
      Mutta koetakaahan helppoheikit keksiä oikeaa työtä kun ilmeisesti on pula siitä meinaan suomi 24 palstalla ei osaavan tarvitse mainostella...

      • HoonoSoomi_

        Suosittelen noin huonosti kirjoittavalle peruskoulun uusimista. Osaatko jo lukea? Lue oma tekeleesi ja tee siitä johtopäätös. Juu ei. Sä saat potkut! On minun tulkinta asiasta.


    • tuulentuvassa

      Viroon siirtyy lähinnä ne joilla on luottotiedot suomeesa menneet.

    • ojakatu

      Onko pakko aina vain huijausmielessä perustaa yritys toiseen maahan ???

      Voisihan olla puhtaat jauhot pussissa....Virossa edellen työvoima halpaa ja ilmaisia toimipaikkoja tarjolla, maksaa vain sähköt ja lämmityksen.

    • lontooharkinnassa

      Iso-Britannia kyllä houkuttelee ton alv-rajan takia....Ei tarvitse rekisteröityä alv-velvolliseks ennen kuin myyntiä on n. 100 000€. Esim. tästä http://comistar.com/fi/yritys-isobritanniaan/ katottuna ei ainakaan Suomea huonommalta vaikuta?

    • AYjyrä

      Ihmettelen, että Antti Rinne, vaikka on aatemaailmaltaan lähellä kommareita, on ehdottanut ALVin alarajan nostoa, mikä auttaisi aloittelevia/pieniä yrityksiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe