Piiska- ja vaipparangaistus

Lady49

Onko pks:lla muita keski-ikäisiä aikuisia piiska- ja vaippaleikeistä kiinnostuneita?

Joku järjetön juttu tässä on että unelmoin "isähahmosta", joka pistää minut kuriin piiskaamalla ja pakottaa sitten vaippoihin. Variaatioita tähän on vaikka kuinka.

Kertokaahan oletteko päässeet toteuttamaan tämän oloisia fantasioitanne ja miten?

En pane pahakseni vaikka kuvailisitte fantasioitannekin.

Ai niin, sille löylykauhatyypille tiedoksi: kokeiltu on, ei auta!

27

4246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • janipekka

      olisi ihanaa jos vaikka pissaisi vähän housuun vahingossa ja "äitihahmo"suuttuisi ,pitäisi kovan puhuttelun ja antaisi piiskaa jonka jälkeen laittaisi vaipat ja käskisi nurkkaan häpeämään pitkäksi aikaa.

      • Lady49

        Janipekka, juuri noin, paitsi että minulle sen pitäisi olla isähahmo. Ja kun housuun pääsi vaan ihan vähän niin siellä nurkassa tuhertaessa pääsisi loput varmaankin vaippaan.

        Uskaltaisiko sieltä nurkasta uikuttaa että vaipat kastuivat vai koittaisko olla niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, mitä nyt vaippa olisi pissasta lämmin, painava ja paksu.


      • janipekka

        varmaan koittais olla niin kuin ei mitään mutta äiti tai isä tarkastaisi tilanteen hetken päästä ja käskisi olla märässä vaipassa nurkassa todella kauan, jonka jälkeen veisi tukasta vetämällä kylmään suihkuun peseytymään.tämän jälkeen antaisi kovasti lisää piiskaa.märät hiukan kuivatetut vaipat voitaisiin laittaa päähän ja uudet kuivat jalkaan uuteen nurkka häpeään.


      • Lady49

        Apua, nyt kyllä piiska jo sattuis ja hävettäiskin niin paljon olla siinä poikittain polvella pylly punaisena että tulis itku. Ja ne uudet vaipat pitäis hakea peppu piiskasta punoittaen itse ja pyytää että ne laitettais jalkaan. Ja sitten siellä nurkassa peppua kihelmöisi ja kirvelisi sen verran paljon että pitäis yrittää vähän käsillä hangata sitä, jospa se ei huomaisi.

        Eikä yhtään jaksaisi enää seistäkään täällä nurkassa mutta minkäs teet kun sinne komennettiin ja lupaa poistua ei ole tullut. Siinä sitä sitten haisteltaisiin pissavaippaa - noloa! Että pitikin sattua se vahinko ja tuon vielä huomata se. Ja kohta se tietysti käskee mut eteensä ja mun pitää osata selittää mitä tuhmaa olen tehnyt, kiittää ojennuksesta ja halata sitä!


    • janipekka

      juuri näin.tuhmuri kiittää aina hyvästä ojennuksesta ja tulee vielä polvelle näyttämään piiskattua peppua ja siihen hierotaan parantavaa voidetta.

    • pssaliisa

      Piiskaleikit on käytössä ja vuoroin piiskataan ja ollaan piiskattavana. Vaippaleikit ei oikeastaan ole leikkejä vaan tavallista arkipäivää. Päivittäisessä käytössä kummallakin pakon sanelemana. Tosi leikkiä siinä on se, kun laitetaan toiselle teippivaippa.
      Vielä piiskauksesta: mieluiten olen kontallani pää maassa ja piiskaus kohdistuu siihen häpyhuulten tienoille.

    • poikasub21

      Sub poikana, tuokin on tuttua juttua - Master pakottaa juomaan vettä tmv. (kaiken muun ohessa...) mutta tarpeille ei päästä, vaikka kuinka anoisi. Joten jossain vaiheessa, farkkuihin tai mitä nyt jalassa on, lirahtaa väkisinkin. Ja siitäkös se meteli ja syy rankaisuun (taas) riittää. Niskavilloista kiinni ja poika kylmään suihkuun, kovan läksytyksen kanssa, sitten avokämmentä ympärikorvia ja märät vaatteet pois. Ja kova rangaistus koivuraipalla tai remmillä, Masterin polvien päällä. On kuulemma oikein tuollaiselle housuunsa kusijalle. Sitten alastomana nurkkaan, määräämättömäksi ajaksi. Takaisin vessaan ja Master valvoo vierestä, että poika kusee varmasti rakon tyhjäksi, jos ei tunnu tulevan, vauhdittaa Master toimintaa piiskalla - mutta eihän sitä välttämättä, tyhjästä rakosta tule, vaikka kuinka lyötäisiin. Sitten housuunkusijapojalle, vaipat ja tiukat farkut. Tämän jälkeen, lähdetään yleensä kauppaasioille - tarkkasilmäiseltä ei yleensä jää huomaamatta, mitä sub pojalla housuissa. Sitten Masterin luo ja askareisiin, siellä sitten toisinaan sama toistuu - jos pojalla tarvis kuselle, Master toteaa etä "onhan sinulla "kusipäällä" vaipat. - Mutta varottaa kuitenkin laskemasta niihin. No jossain vaiheessa lirahtaa kuitenkin. Ja Master raivostuu, flitsareitä satelee ja matka kylppäriin alkaa, Master riisuu, pojan, ottaa vaipat pois ja ottaa melkokarkean harjan ja pesee pojan kunnolla. Harja raapii erityisesti terskaa ja palleja siinä touhussa. Ja piiskattu perse myös pestään kunnolla. Vääntelehtemisestä tai valittamisesta, satelee avokämmentä kunnolla. Ja tämän jälkeen poika saa koivuraippaa kunnolla - kun ei ala oppia..- Ja sitten itkevä poika nurkkaan ja kädet niskan taakse ristiin, ilman vaatteita tietysti - on siinä taas määräämättömän ajan. Ja leikit jatkuvat Masterini mielikuvitus on rajaton ja tämä leikki on vain, yksi "sadoistata".
      Kiltiksi pojaksi, ei minua ole vieläkään saanut, vaikka, erillaisia keinoja jo kokeillut toista vuotta.

      • Pyllyseni

        Hui, onpa sinulla ankara Masteri. Kamalaa että joudut káuppaan ihmisten ilmoille vaipassa. Ja onhan se niin väärin että kun rakko on jo tyhjä eikä pisua enää tule niin kuitenkin annetaan piiskaa!
        Minulle käy usein niin että siinä kohtaa kun olen jo saanut vähän piiskaa niin sitten lähtee pissat tulemaan. En ymmärrä miksi mutta pari kertaa on käynyt niin että siinä polvella poikittain kastui "isin" housut ja siitä se riemu syntyi! Nyt minulla on vaippa jalkovälissä mutta peppu paljaana noitten vahinkojen varalta.


    • koivuniemenmaster

      kyllä sitä leikitty on ja kohta alkaa perjantaipiiskaus.oma tupa oma lupa subin metelöintiyritykset ei naapureita haittaa

      • Pyllyseni

        Kuulostat suorastaan pelottavalta!

        Master muistaa nyt kuitenkin että ihan hirveää kidutusta ei saa harrastaa! Kyllä se subi tottelee ja alistuu ihan henkiselläkin "kurituksella" ja piiskaus sitten vaan vähän tehostaa sitä ja luo tunnelmaa. No, ehkä masokistia voi hivuttaa vähän enemmän.


      • piiskatviuhuu

        Perjantaipiiskaus on aivan erinomainen idea. Se antaa koko asialle aivan uuden ulottuvuuden. Piiskattava tietää, että perjantaisin saa piiskaa ja sitä mukaa, kun perjantai lähestyy, jännitys kasvaa. Me ollaan tehty sitä toistaiseksi vain pitkäperjantaisin, kerran vuodessa. Siis tuollaista säännöllistä ennalta määrättyä, mutta satunnaisesti kyllä aina välillä.


      • Pyllyseni

        No noinhan se tietysti on että kun tietää jo etukäteen saavansa rangaistuksen/ piiskaa ja siitä huolimatta ilmaantuu paikalle täsmällisesti "nauttimaan" rangaistuksensa niin onhan se odotus ja jännitys ihan kamalan ihana tunne.


      • kovakuriM
        Pyllyseni kirjoitti:

        Kuulostat suorastaan pelottavalta!

        Master muistaa nyt kuitenkin että ihan hirveää kidutusta ei saa harrastaa! Kyllä se subi tottelee ja alistuu ihan henkiselläkin "kurituksella" ja piiskaus sitten vaan vähän tehostaa sitä ja luo tunnelmaa. No, ehkä masokistia voi hivuttaa vähän enemmän.

        No ei se kyllä lähentele mitään kidutusta, jos pitää nuoren sällin ojennuksessa, niin vebaalisesti kuin fyysisestikkin.
        Kyllä oma koulutettavani, ilmestyy paikalle aina kun on sovittu (täsmällisesti), vaikka edellisviikolla olisi kunnon leveä remmi, koivuraippanippu, nähkalätkä tmv. tai nämä kaikki soitelleet kunolla nuorenmiehen perseellä ja etu että takareisillä. Ympärikorvia on tyhmyyksistä annettu ja pörröstä on tartuttu kunnolla kiinni jne. Itku näissä toimissa tulee ja jos oikein parku, niin lisää "löylyä" ja alkaa poika oppia tavoille. Vaan kun tahtovat unohtua, joten uusinta on tarpeen. Joten puhutaampas kurista ei kidutuksesta. -Joten nimimerkki Pyllyseni, pidäppä tämä ero mielessäsi.


    • fetissii

      ....

      http://scat.shittyanal.com/?p=619

      http://www.shittingscat.com/

      http://www.pornpics.com/pissing/

    • kovapäinensubpoika

      Kyllä se on Master joka tahdin määrää. Sub-poikana, tehdään mitä käsketään tai jos kieltäytyy, kiukuttelee, yrittää sovitella tai lieventää "tehtävää" tmv. Niin seuraukset on sen mukaiset... Joten turha vikistä tai vastustaa - se vain tietää että käsittely kovenee ja asiat voivat saada aivan uuden käänteen. Joten sub-poika tottelee ja Master määrää, siinä ei poikkeusta. Se on koulutuksen tahti...ja kovapäisempi koulutettava sen tulee pian huomaamaan..

    • kurinpalautus

      Olen 50v isähahmo ja todellakin saan tuhmat liruja päästelevät "tytöt" ja "pojatkin" kuriin. Annan perinteisiä selkäsaunoja itkuun asti. Asun pks jos jotain kiinnostaisi kehitellä näitä perheleikkejä. Tokihan selkäsauna voidaan antaa tuhmille sisaruksillekin:) Jos kiinnostusta löytyy niin laitan seuraavaan viestiin meiliosoitteeni

      • Grrrrrrr

        No onhan tuo tarjouksesi ihan kamalan houkutteleva! Ehkä sen osoitteen voisi tänne laittaa, ties vaikka joku kurinpalautusta tarvitseva tarttuisi tilaisuuteen.
        Pientä rohkeuden keräämistähän sen mailin lähettäminen saattaa vaatia...


      • Lady49

        Kurinpalautus laittaa tänne vaan sen sähköpostin, edellisestä kurinpalautuksesta on jo liikaa aikaa!


      • Lady49

        Voi strykpojke, kun hommeli menee minulla toisinpäin. Minun takalistoni niin kaipaa isännän kättä tai piiskan sivalluksia. Minusta ei ole piiskaajaksi.


      • Lady49 kirjoitti:

        Voi strykpojke, kun hommeli menee minulla toisinpäin. Minun takalistoni niin kaipaa isännän kättä tai piiskan sivalluksia. Minusta ei ole piiskaajaksi.

        Minä luulin että sinä haluat annaa miehiä piiskaa!En osa 100% suomea,olin 20 v kun aloitin vähän oppia suomea ja se on edellinen vaan vapaanajan harrastus kuin täällä kun käytän suomea


    • HävinnytPiiskataan

      Meillä arvojärjestys määrää, että minua ei saa piiskata kuin pakaroille ja niiden lähialueelle. Tukasta voidaan kuljetella. Tämä siksi, että ei pikkupoikiakaan lyöty miten sattuu. Sattuuhan se tietysti, jos minä pistän vastaan ja vastapuoli on tosissaan.

      Meikeläisellä pulssi nousee välittömästi, kun aletaan puhua selkäsaunasta. 15 minuttia jos muistutellaan asiasta, niin olen jo niin pehmeä poika, että vastarintaa ei enää hirveästi löydy kun tositoimet alkavat.

      Hienointa asiassa on, että kaveri on riski jätkä ja treenaa säännöllisesti. Suhteemme alkuaikoina, minä epäilin, ettei hän pysty minua piiskaamaan, jos minä pistän tosissani vastaan. Tuli sellainen havainto, etten minä kerennyt tekemään mitään, kun jo pakaroilla paukkui. Joudui perumaan puheeni, kyllä hävetti. Opin senkin, että jos osaava kaveri ottaa tiukkaan otteeseen polvensa päälle, niin ei siitä karata.

      • pyllyseni

        Noin minullekin käy että kun "isi" alkaa puhua asiasta niin minulla reagoi tietysti pulssi ja alapää ihan välittömästi ja ensireaktio henkisesti on tietysti kyseenalaistaa päätös ja pistää hanttiin mutta hetken kuluttua ei minusta ole enää muuhun kuin ottamaan rangaistus lammasmaisesti vastaan. Tähän tietysti liittyy se että joskus tiedän etukäteen saavani piiskaa jo Masterin luo mennessäni ja silti olen täsmällisesti paikalla. Pelkään ja jännitän mutta menen kuitenkin - ei tulisi pieneen mieleenikään myöhästyä.

        Meilläkään ei piiskata mihin sattuu. Pyllyn seutu on sille asialle oikea paikka. Eikä minua kyllä piiskata niin lujaa että olisin kamalilla mustelmilla.

        Kotioloissa on pitkistä hiuksista tietysti helppo tarrata kiinni ja ohjata minua ja julkisesti riittää käsi selässäni. Porukassa jutellessa tiedän hiljentää vauhtia kun näen kulmakarvan kohoavan.

        Minun ei kyllä ole tarvinnut kyseenalaistaa tuota voimasuhdetta kun olen nainen. Eipä siinä paljon auta pistää vastaan kun säännöllisesti punttisalilla käyvä mies nappaa kiinni. Tai voihan sitä yrittää mutta siitä saa sitten vähän kipeämmän takaliston, tylsääkin tylsempiä tehtäviä esim. vaipat jalassa ja tietysti jonkun todella musertavan kommentin.


    • olavi53b

      Setä antaa minulle piiskaa. Jos vaippa on märkä niin saan kovaa ja kauan piiskaa.
      Itse olen antanut "tuhmille pojille" oiiskaa.

      • olavi53b

        Nyt pitäisi löytää setä jolla vitsat pysyy kädessä.


    • olavi53b

      On!!!

    • Tapaisipa joskus jossain tuollaisen Lady49:n kaltaisen naisen...

    • Anonyymi

      Moi. Mä. Olen. Jukka. Ja. Olen. Unelmoinu. Jo. Pidemmän. Ajan. Että. Joku. Abdl. Tyttö. Tai. Äiti. Tulisi. Laittammaan. Mulle. Ihan. Pakosti. Vaipat. Päälle. Tai. Sinä. Lady. Voit. Myös. Soittaa. Mulle. Num. On. 050.3721215.moi. Moi

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4413
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      217
      2375
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      42
      1875
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1674
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1661
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      150
      1299
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1164
    8. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      921
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      915
    10. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      128
      870
    Aihe