MTK ajaa kansan ahdinkoon

ent.viljelijä

Kohtuuttoman korkeat tuottajahinnat ajavat kansalaiset ahdinkoon. Kultalusikka suussa syntyneet pikku porvarit, maanviljelijät, vihaavat kansaa ja riistävät minkä ehtivät. MTK ei aja Suomen etua.

62

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mimmi2

      Hommaa kuule ihan oma elämä

      • ihankokosuomi

        Kiitokset suihinotosta.


      • Timmi2
        ihankokosuomi kirjoitti:

        Kiitokset suihinotosta.

        Et sitten huomannut hämärässä että minulla kasvaa viikset ja muhkea parta? Ole hyvä vaan , kiva kun kelpasi :)


      • parrankuorruttaja

        Eihän suihinantaminen ole sukupuolesta kiinni. Nautinto ratkaisee. Ja kaikki tietävät että mimmi on jonne 18-vee. Toivottavasti ei alaikäinen.


    • Pakkohuutokauppa

      Mitkä tuottajahinnat ovat korkeita? Maanviljelijöillä menee nyt todella huonosti! Tuottajahinnat eivät peitä edes kustannuksia!

      • ent.viljelijä

        Kaikki tuottajahinnat. Ja maanviljelijöillä on aina mennyt huonosti. Puheissaan. Todellisuus on toinen, ollut aina, tiedän omakohtaisesti.


      • nyk.viljelijä
        ent.viljelijä kirjoitti:

        Kaikki tuottajahinnat. Ja maanviljelijöillä on aina mennyt huonosti. Puheissaan. Todellisuus on toinen, ollut aina, tiedän omakohtaisesti.

        Jos siinä sun kaljapullossa mallasohran hinta on noin pari senttiä per pullo, niin sillä ei oo mitään merkitystä satamaduunarin toimeentuloon.


    • Mimmi2

      Mun ukko on maaton sosiaalidemokraatti hommatkaa ihan oma elämä mulla on paljon ystäviä

    • anti.putinisti

      Nyt on aloittaja kyllä ihan pihalla todellisuudesta. Tuottajahinnat ovat surkeat ja lopputuotteiden korkea hintataso johtuu sosiaalidemokratia-järjestelmän useammasta välistävetoportaasta ja oligopoli/monopolimarkkinoista. Putinistiset sosiaalidemokraatit haluavat tuhota Suomen omavaraisuuden, mm. maatalouden.

      • anti.putinisti

        Ja ay-liikkeen aikaansaamat korkeat työvoimakustannukset nostavat myös lopputuotteiden hintatasoa, enemmän kuin mikään muu. Ei ole sattumaa että Suomi on Eu:n kallein maa.


      • miksipalkatovatnousseet

        Niin, palkat ovat nousseet vastauksena suurille tuottajahinnoille sekä korkeille kantohinnoille jotka nostavat kulutushyödykkeiden hinnat taivaisiin. Siksi ovat palkat nousseet että ihmiset eläisivät palkallaan. Valtion elättimaanviljelijöillä ei ole tätä ongelmaa. Tukiaiset maksavat muut kansalaiset, niin tuottamatonta on tuottajan työ.


    • nisjes

      Sanoisin että jollain lähiössä asuvalla vähävaraisella työttömällä henkilöllä menee huonosti. Maanviljelijällä jolla on pihassa mönkijät, koneet, isot veneet, harrastusmahdollisuudet, ja takamettää 500 hehtaaria ei ehkä mene niin huonosti mitä puheista päätellen luulisi.

      • kovaaluuta

        Eikä maanviljelijöillä menekään. Aina pystyy vaikka metsänhoidollisista syistä kaatamaan 100k€ edestä metsää per vuosi. Ja nauramaan lähiörotille matkalla pankkiin.


      • kovaaluuta

        Ja kun muistaa vielä perikuntien miljoonaomaisuudet niin maanviljelijöiden lapset kolmanteen polveen asti nauttivat muilta varastamastaan verotuotosta.


      • unetonmaaton
        kovaaluuta kirjoitti:

        Ja kun muistaa vielä perikuntien miljoonaomaisuudet niin maanviljelijöiden lapset kolmanteen polveen asti nauttivat muilta varastamastaan verotuotosta.

        Osuit oikeaan, näinhän se on.


    • kuppausstop

      Maatalous ei ole omavaraisuutta. Se rahoitetaan vientiteollisuus ja sen työntekijät kuppaamalla. Härskein kusetus Suomessa ikinä.

    • Pakkohuutokauppa

      Jokainen tukieuro on kuluttajan hyöty. Tuet pois ja alkutuotteille todellinen hinta, siinä vaiheessa kuluttajat ymmärtävät, miksi tukia maksetaan. Yksikään viljelijä ei pysty toimimaan ilman tukia, ollaan onnellisia puhtaista kotimaisista elintarvikkeista. Miettikää, miten paljon maatalous myös työllistää teollisuudessa Suomessa! Paljon on tiloja menossa ja mennyt konkurssiin, eli onneksi on kateellisille sosialisteille mahdollisuuksia kokeilla vaikka lypsykarjan pitoa ja nauttia suuria tukia! Voipi tulla äitiä ikävä, työpäivät venyvät ja tuntipalkka olematon! Sopii yrittää!

      • maajussikusettaaaina

        Ei ole sosialisteilla kultalusikkaa syntyessään eikä eläessään. Maanviljelijällä on kultalusikka syntyessään. Erikoisoikeudet niin verotuksessa kuin eläkemaksuissa ja eläkkeissä. Härskein kusettaja Suomessa on maanviljelijä. Siksi suomalaiset äänestivät EU:hun koko maan, sitä ennen kuppaus oli vielä karmeampaa.


      • Pakkohuutokauppa

        Minkälaiset erikoisoikeudet viljelijällä on verotuksessa, eläkemaksuissa ja eläkkeissä? Kerroppa! Kannattaisi ottaa asioista selvää!


      • yrittäjäeimaanviljelijä

        Niin kannattaisi. Vertaa maanviljelijän ja oikean yrittäjän maksuja keskenään. Eläkemaksuissa epäsuhta on räikein. Otappas vaan asioista selvää. Sen lisäksi että kaikki maksatetaan tukieuroilla. Maanviljelijä kusettaa Suomea ja suomalaisia. Ei mitään isänmaallisuutta maanviljelijöissä, Putinin rakastajia ovat.


    • Jaskajoke

      Oli miten oli mutta kyllä Suomessa maataloutta tarvitaan. Lisätä pitäisi jotta ei oltas niin riippuvaisia tuonnista.

      • terästäselkärankaan

        Maanviljelijöiden epäisänmaallisuus suorastaan puistattaa. Nyt jos koskaan voisivat olla Suomen asialla, kanto- ja tuottajahinnat alas niin saadaan Suomi nousuun. Mutta ei, kokoajan käsi toisen taskussa ja syvällä.


    • Haminanvallit1917

      Punikit täällä itkee tyhmyyttään montun reunalle vaan ja kuula kalloon yrittäjiksi niistä ei ole ja töitä kun tarjotaan niin sitten riistetään vitun kusipäät punikit ei osaa tehdä kun lämpimän paskan leivästä omineen.

      • ent.maanviljelijä

        Katos. Totuus tekee kipeää maanviljelijälle. Mihinkä teistä olisi ilman kelan tai siis maataloustuen apua. Ei yhtään mihkään. Kupata kyllä osaatte niin että Suomi on kohta kehitysmaa. Vähemmän ahneutta ja enemmän isänmaallisuutta olisi hyvä ohjenuora putin-maanviljelijöille joille vain oma etu on tärkein.


      • äitisolihuora

        punikki äpärä suus kiinni


      • stopkuppausjo

        Kato kolhoosikommunisti, sitähän suomalaisten elättämä maanviljelysväestö oikeasti on. Kommarien, eli maanviljelijöiden käsi on syvällä kansalaisten taskuissa. Kuinka kehtaavat sukupolvesta toiseen epäisänmaallisina riistää suomalaisia. Hävetkää te todelliset sosialistit, maanviljelijät, tulkaa jo toimeen omillanne ilman tukia. Se olisi todellista isänmaallisuutta.


      • tajuu

        köyhä kateellinen punikki suu kiinni


      • kuppauksellepäätös

        Sori, erehdyt henkilöstä. Mene sanomaan kolhoosien pitäjillle. Todellisille kommunisteille jotka kuppaavat Suomalaiset ahdinkoon. Missä on isänmaallisuus?


      • mulkkumikämulkku
        äitisolihuora kirjoitti:

        punikki äpärä suus kiinni

        Onkohan tämä tokaisu kuinka laajan maajussi porukan ohjenuora. Luulis että hävettäis tollainen kirjoittelu, mutta se ahneuden piru.......


      • unetonmaaton
        äitisolihuora kirjoitti:

        punikki äpärä suus kiinni

        Etkö muuta osaa Tukiainen


    • hahahehhehehahahah

      Tässä nähdään, ei maanviljelijöitä kiinnosta Suomen kansan etu tai Suomen etu. Vain oma napa ja muut ovat punikki-vihollisia kunnes tulee tukiaisten maksupäivä. Eipä mitään uutta siis.

      • hhhhjaaaaaaaaaa

        Maaton köyhä hiljaa


    • aouuuu

      köyhyys on ihmisen oma vika

    • punainenmaanviljelijä

      Tässäkään ei ole ollut kyse köyhyydestä tai rikkaudesta vaan Suomen edusta! Isänmaallisuudesta! Lienee vaikeita sanoja kolhoosisosialistille, toiselta nimeltään maanviljelijälle.

      • Omakantase

        Mo ei siittä tuottaja pajoa saa kun kauppias myy tuotteen, osa pistää lappua luukulle. Valitettavasti.

        Mutta se jos jouluna ostetaan 10 000 euron mönkijä ihan vain leikkikaluksi isälle ja pojalle, velattomana ilman osamaksua. Samalla suu käy että menee huonosti.


      • lännenpoika
        Omakantase kirjoitti:

        Mo ei siittä tuottaja pajoa saa kun kauppias myy tuotteen, osa pistää lappua luukulle. Valitettavasti.

        Mutta se jos jouluna ostetaan 10 000 euron mönkijä ihan vain leikkikaluksi isälle ja pojalle, velattomana ilman osamaksua. Samalla suu käy että menee huonosti.

        Onhan niitä muitakin rahoitusmahdollisuuksia kuin osamaksu.Esim.metsänmyynnistä tai lainaahan pankkikin rahaa,että voi sitten maksaa koneen kauppiaalle kerralla.Mistä vain saa pienemmällä korolla rahoituksen,eihän sillä muuta väliä ole.
        Ja tuskinpä kukaan pelkäksi leluksi moista ostaa,kyllähän sitä muutakin käyttöä varmaankin on.Sitä vain ei ulkopuolinen välttämättä tajua,ainakaan kateelliset.
        Itsellä jos olisi mönkijä,niin löytäisin kyllä ihan oikeaa käyttöä.Luulisin,että sillä olisi kätevä kierrellä pelloilla.Toki voisi sillä vähän ajaa joskus huviakin...
        Ehkä vielä joskus ostankin,jos ajat paranee.
        Se kyllä pitää paikkansa,että maatalousalalla menee huonosti.


      • kalupyllyynsulle

        Niinpä niin. Metsän myynnistä ja vielä valitetaan vaikka omaisuutta voisi jo jakaa muillekin suomalaisille!! Saatanan ökyrikkaat oman navan kaivajat! Perintönä vielä olette rikkaudet saanneet ja elinikäisen suomalaisten kuppausoikeuden tukien muodossa. Hävetäkkään ette osaa. Vielä tulee aika...


    • anti.aa.yy

      Metsänomistajille kateelliselle tiedoksi ettei metsä tuota joka vuosi. Pitää olla satoja / tuhansia hehtaareja metsää jos haluaa saada vuosittain 100000 euron tulot.

      Yksityinen metsänomistus on on kansantaloudellisesti paras ratkaisu. Metsänomistajat hoitavat metsiään kuin harrastuksena ja tekevät sen hyvin koska se on omaa. Tämä takaa alhaisen puunhinnan. 70 vuodessa metsä antaa tuloja mutta kuukausipalkaksi muutettuna surkeasti. Lisäksi pitää ottaa huomioon metsänhoitokulut, verot, vakuutukset ja muu yhteiskuntaa rahoittava vaikutus. Kyse on miltei vapaaehtoistyöstä kansantalouden kannalta.

      Jos metsät olisivat yhteisomistajuudessa niin metsiä hoidettaisiin ay-liikkeen takaamilla huippupalkoilla ylimiehitetysti valtion suojatyöpaikkojen tapaan ja työntekijöiksi valikoituisi liitonmiesten valitsema kaveripiiri. Jokaista työntekijää kohden olisi vähintään yksi esimies tai muu toimihenkilö kuten julkisella sektorilla Suomessa. Työnlaatu olisi huonompi kuin nykytilanteessa ja puunhinta moninkertainen.

      Jos suuret metsäyritykset omistaisivat kaikki metsät niin ne joutuisivat palkkaamaan ja kouluttamaan oikeita ammattilaisia todella paljon. Laatu ja metsien kasvu olisi parempi mutta puunhinta moninkertainen nykytilanteeseen verrattuna.

      • etköedeshäpeä

        Puun hinta ei olisi moninkertainen, nytkin yhtiöt joutuvat haalimaan puuta Venäjältä koska suomalaiset metsänomistajat pitävät aivan törkeää hintaa. Ttehtaita on lakkautettu koska raaka-aine on liian kallista. Keskusta ja MTK kyllä keksivät että 4% pallkakustannuksrt tuotannossa ovat liikaa. Kyllä on törkeää porukkaa nämä metsänomistajat, saavat Suomen pysähtymään ja vielä valehtelevat minkä ehtivät. Anna metsäsi pois ja mene töihin 9€ tunti jos on niin kannattamatonta. Niin, ei tule tapahtumaan.


      • anti.aa.yy
        etköedeshäpeä kirjoitti:

        Puun hinta ei olisi moninkertainen, nytkin yhtiöt joutuvat haalimaan puuta Venäjältä koska suomalaiset metsänomistajat pitävät aivan törkeää hintaa. Ttehtaita on lakkautettu koska raaka-aine on liian kallista. Keskusta ja MTK kyllä keksivät että 4% pallkakustannuksrt tuotannossa ovat liikaa. Kyllä on törkeää porukkaa nämä metsänomistajat, saavat Suomen pysähtymään ja vielä valehtelevat minkä ehtivät. Anna metsäsi pois ja mene töihin 9€ tunti jos on niin kannattamatonta. Niin, ei tule tapahtumaan.

        Raaka-aine eli puu ei ole kallista vaan tehtaita vaivaa korkeat työvoimakustannukset ja muut kulut joilla vedetään välistä. Toki ay-propaganda voi väittää muuta.

        Minulla ei ole omaa metsää. Mutta pidän metsänomistajia isänmaallisina talkootyöntekijöinä, siis niitä ketkä hoitavat metsänsä hyvin ja antavat metsäteollisuudelle raaka-ainetta halvimmalla järjestelmällä mitä voi olla. Pitää muistaa että metsän kasvu ja puuston määrä ei ole automaatio niin kuin punaisessa propagandassa luullaan vaan metsänhoidollisia töitä tarvitaan ja metsänomistajia verotetaan ja laskutetaan ankarasti. Lisäksi metsän elinkaaren aikana metsästä saatetaan verottaa perintöveroja, moneenkin kertaan. Jos metsät hoidettaisiin ay-liikkeen työehdoilla niin puunhinta olisi moninkertainen nykyiseen talkootyöhön verrattuna.

        Voithan hommata itsellesi minkä tahansa sivutoimen ja säästää palkat niin että kerran 70 vuodessa nostat isomman summan niin että muut kuvittelevat saavasi vuosittain tai joka kuukausi "helppoa" rahaa.


      • metsäkuuluukaikille

        Kuinka kuvottavaa. Isänmaallista olisi jakaa metsävarannoista syntyvä hyvä kaikille suomalaisille. Kuinka epäisänmaallista olkoon tuo oman navan täyttö, hävetkää. Jos osaatte.


      • nytverolle

        Maan ja metsän omistus tulee laittaa veronkannolle. Näin Suomi, isänmaamme, hyötyisi ja se olisi kaikille tasapuolista. Erinomainen ratkaisu. Kiinteistövero laajennettuna maa-alaan toimisi tasapuolisesti.


      • Pakkohuutokauppa
        nytverolle kirjoitti:

        Maan ja metsän omistus tulee laittaa veronkannolle. Näin Suomi, isänmaamme, hyötyisi ja se olisi kaikille tasapuolista. Erinomainen ratkaisu. Kiinteistövero laajennettuna maa-alaan toimisi tasapuolisesti.

        Sitten loppuisi jokamiehen oikeudet toisten metsissä! Ei marjastusta eikä sienestystä metsissä ilman maanomistajan lupaa! Sitäkö haluaisit?


      • anti.aa.yy
        Pakkohuutokauppa kirjoitti:

        Sitten loppuisi jokamiehen oikeudet toisten metsissä! Ei marjastusta eikä sienestystä metsissä ilman maanomistajan lupaa! Sitäkö haluaisit?

        Niin. Eikä metsän omistaminen enää kannattaisi. Metsät siirtyisivät vähitellen valtiolle eikä niitä verorahoja tulisikaan vaan kuluja sen sijaan. Liitonmiesten suhteilla valikoidut ay-duunarit hoitaisivat metsiä huippupalkoillaan. Puun hinta nousisi jopa moninkertaiseksi. Metsäteollisuus ja kansantalous kärsisi. Verot eivät aina ole kannattavia, muutenhan veroprosentti olisi 100.


      • höpöhöpöhöp

        Kepuhan niitä hoitaisi. Mitä sinä taas höpiset. Koita päästä asiaan äläkä höpise sekavia ammattiliitoista. Tiedämme kyllä että olet Putinin persettä nuoleva kommari. Mikään loppuisi jos verolle menisi. Lainsäädäntö pitää huolen. Kyllä te olette huvittavia pikku apinoita lippikset päässä. Ikää vissiin 14vee jannuilla.


      • höpön.pöpön
        höpöhöpöhöp kirjoitti:

        Kepuhan niitä hoitaisi. Mitä sinä taas höpiset. Koita päästä asiaan äläkä höpise sekavia ammattiliitoista. Tiedämme kyllä että olet Putinin persettä nuoleva kommari. Mikään loppuisi jos verolle menisi. Lainsäädäntö pitää huolen. Kyllä te olette huvittavia pikku apinoita lippikset päässä. Ikää vissiin 14vee jannuilla.

        Verojen lisääminen (entisten kulujen ja verojen päälle) metsänomistajille johtaisi metsänomistuksen kannattavuuden menemistä miinusmerkkiseksi eli kannattamattomaksi. Sitten metsät siirtyisivät joko valtiolle tai suuryritysten omistukseen. Molemmissa tapauksissa puunhinta nousisi kohonneiden kustannusten takia huomattavasti korkeammaksi kuin nykyisessä yksityisomistajuuteen perustuvassa mallissa. Myös jokamiehen oikeudet loppuisivat, jos suuryritykset omistaisivat metsät.


      • kaskomuhansiel

        Ei loppuisi. Älä sinä Putinin trolli edes kuvittele. Lainsäädännöllä se voidaan hoitaa. Perustelusi ovat tavallisia kommarien hölinöitä joilla ei ole pohjaa.


      • anti.aa.yy
        kaskomuhansiel kirjoitti:

        Ei loppuisi. Älä sinä Putinin trolli edes kuvittele. Lainsäädännöllä se voidaan hoitaa. Perustelusi ovat tavallisia kommarien hölinöitä joilla ei ole pohjaa.

        Verojakin yhteiskunta tarvitsee mutta ei liikaa tai talous kärsii. Te sosiaalidemokraatit / ay-väki luulette että verot ja valtionvelka ovat loppumaton rahanlähde teidän palkkojen maksamiseen. Olette ajamassa Suomea Kreikan tielle ja sitten tietysti huudatte kriisitilanteessa toverianne Putinia apuun pelastajaksi ja talouskumppaniksi. Lainsäädäntö ei tuo rahaa tyhjästä.


      • häpeäputininimijä

        Verot kelpaa kunhan ne maksaa muut kuin maanviljelijät ja metsänomistajat. Siinä on varsinainen loinen. Putinin ohjeet ovat menneet perille hyvin sinulle. Olet epäilemättä tehnyt ainoat työsi valtionyhtiössä ja kunnalla. Olet punainen kuin Lenin.


      • mistä.puhut
        häpeäputininimijä kirjoitti:

        Verot kelpaa kunhan ne maksaa muut kuin maanviljelijät ja metsänomistajat. Siinä on varsinainen loinen. Putinin ohjeet ovat menneet perille hyvin sinulle. Olet epäilemättä tehnyt ainoat työsi valtionyhtiössä ja kunnalla. Olet punainen kuin Lenin.

        Missä valtionyhteisössä? Minkälainen projekti? Minä vuonna alettiin suunnittelemaan ja milloin toteutettiin?


      • häpeäputininimijä

        Jäit kiinni Putinin rakastaja.


      • mihinliittyy
        häpeäputininimijä kirjoitti:

        Jäit kiinni Putinin rakastaja.

        Mikä juttu tää on?


    • havainnontein

      Tuo anti.aa.yy on helposti tunnistettavissa Pietarin trollitehtaan palkkalistoilla olevaksi. Yrittää luoda hajaannusta ja anti-isänmaallisuutta. Vain venäläinen trolli on niin tyhmä koska ei ole käsitystä suomalaisesta isänmaallisuudesta ja yhteiskunnasta.

      • anti.aa.yy

        Toki voit ajatella mitä haluat. Se ei kuitenkaan ole mikään huutoäänestysjuttu.

        Ay-liike on epäisänmaallisuuden huipentuma. Kuin rikollinen valtio Suomen valtion sisällä.


      • todellisyymtk

        MTK on vielä pahempi. Pienen edunsaajajoukon röyhkeä etujärjestö joka ei piittaa nälkää näkevistä kansalaisista sitäkään vähää kuin ay ja vielä vähemmän se piittaa että töitä olisi laajemmalle joukolle. Syynä ylihinnoiteltu maatalous sekä metsätalous. Raaka-aineen hinnat ovat kestämättömällä tasolla Suomessa. Siinä on oikea Putinin käsikassara. Kuten yllä kirjoittava Putinin homopoika antiaayy.


      • anti.aa.yy
        todellisyymtk kirjoitti:

        MTK on vielä pahempi. Pienen edunsaajajoukon röyhkeä etujärjestö joka ei piittaa nälkää näkevistä kansalaisista sitäkään vähää kuin ay ja vielä vähemmän se piittaa että töitä olisi laajemmalle joukolle. Syynä ylihinnoiteltu maatalous sekä metsätalous. Raaka-aineen hinnat ovat kestämättömällä tasolla Suomessa. Siinä on oikea Putinin käsikassara. Kuten yllä kirjoittava Putinin homopoika antiaayy.

        Ite oot putinisti. Ja sosialisti.


      • oletpaljastunutryssä
        anti.aa.yy kirjoitti:

        Ite oot putinisti. Ja sosialisti.

        Aika epätoivoinen väite kotkalaiselta kovan linjan kommunistilta ja Putinin perseennuolija numero 1. On selvää että sinussa on 100% ryssää. Putinin trollitehtaan pikkupoika.


      • anti.sosialisti
        oletpaljastunutryssä kirjoitti:

        Aika epätoivoinen väite kotkalaiselta kovan linjan kommunistilta ja Putinin perseennuolija numero 1. On selvää että sinussa on 100% ryssää. Putinin trollitehtaan pikkupoika.

        Sosialistit tuovat Suomeen Israelin ja kristinuskon vastaisia tovereitaan Venäjältä, Lähi-Idästä ja Afrikasta. Kaikki muut ovat muka rasisteja vaikka itse ovat sitä pahinta laatua. Nyt Selännekin on muka rasisti kun uskalsi kommentoida sosialistien tovereiden tekosia ja siksi joutui punaisen huutoäänestyksen ja vihapuheen kohteeksi.


      • totaalisenkyllästynyt

        Sosialistinen maanviljelys on saatava loppumaan Suomessa. Verorahoin kustannetut maat ja mönkijät vaikka kansalle näiden MTK kultamunien sijaan. MTK kommunistisena järjestönä lakkautettava heti. Pahinta sosialismia Suomessa on maanviljelys.


      • ktmon
        totaalisenkyllästynyt kirjoitti:

        Sosialistinen maanviljelys on saatava loppumaan Suomessa. Verorahoin kustannetut maat ja mönkijät vaikka kansalle näiden MTK kultamunien sijaan. MTK kommunistisena järjestönä lakkautettava heti. Pahinta sosialismia Suomessa on maanviljelys.

        Nyt kerrankin kirjoitetaan näillä sivuilla ihan asiallista asiaa.


    • sosialismihirteen

      MTK jäsenenä jo 400 000 sosialismin nimeen vannovaa kommunistikolhoosimaanviljelijää. Stop sosialisteille!

    • näinkinvoisitapahtua

      Ihmettelenpä, miten 60-ja 70-luvuilla maatalous tuotti voi- ja kaikkea muitakin vuoria ylenmäärin. Silloin peltoja pistettiin "pakettiin", koska viljely oli liian tuottoisaa. Viime vuosina on peltoja raivattu soista ja metsistä hirveät määrät. Maataloustuotteita ei kuitenkaan ole vuoriksi asti. Oletettavaa on, että maanviljelys on nykyisin näennäisviljelyä. Tarkoitus ei olekaan tuottaa ruokaa vaan suurilla tilakoolla haalia satojentuhansien eurojen tuet. Mahtaa olla järkytys, kun tuet aletaankin vastaisuudessa maksaa tuottavuuden mukaan. Alunperinhän EU n tarkoitushan oli kasvattaa tilakoot niin suuriksi, että ne pärjäävät omillaan. Silloin voitaisiin puhua jopa maatalousyrittäjistä. Meille tulisi paljon halvemmaksi maksaa ruuasta sen oikea hinta, kuin kierrättää miljoonat Euroopan kautta. Ja näin päästäisiin siitä ainoasta etuoiketetusta "luokasta", joka veisi vaikka tuhkatkin pesästä ja viisveisaavat todellisesta hädästä, jota jotkut vielä joutuvat maassamme kestämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2266
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2074
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      170
      1873
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      170
      1687
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      32
      1339
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1178
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1178
    Aihe