Parkkipirkot ja parkkipavet.

huimenna

Niin, nuo myöskin vain "työtään tekevät" punatakkiset pikkupirut, jotka saavat duunistaan positiivista palautetta ja vieläpä peruspalkan lisäksi provikkaakin, huomasivat ettei autossani tuossa yksi päivä ollut parkkikiekkoa. Tyhmäähän se on ettei laita sitä sinistä numeroilla varustettua muoviläpyskää tuulilasin kupeeseen, varsinkaan sillloin jos ei tiedä kyseessä olevan edes kiekkopaikka, mutta silti.

Juttu meni suurinpiirtein näin: Olin pysäköinyt autoni erään Porin otavankadulla sijaitsevan lähikaupan vinoparkkiin. Pirssini on seisonut siinä monta kertaa ennenkin ilman kiekkoa, koska en ole koskaan huomioinut sen tarpeellisuutta kyseisellä paikalla.

Noh, astelin muina miehinä sisään markettiin (tietämättä että parhaillaan olen syyllistynyt vakavanpuoleiseen rikokseen ja hairahtumassa väärään seuraan) ostamaan eräälle henkilölle savukkeita. Saatuani asiani toimitetuksi, palasin ulos automaattisista liukuovista.
Kävellessäni kohti ajoneuvoani, joka sijaitsi noin 10 metriä ovelta, havaitsin että joku punatakkinen täti-ihminen seisoi minun (siis autoni) ja jonkun muun auton välissä. Kävelin tästä huolimatta kaikessa rauhassa kohti kuljettajan puoleista ovea, kiinnittämättä sen kummempaa huomiota tuossa kokovartalokondomissaan sössivään tanttaan, joka piti käsissään jonkinasteita mittaria.
Laittaessani avainta virtalukkoon (edelleenkin auton) näen kuinka punahilkka asettaa oikeanpuoleisen pyyhkijän alle lapun: "PYSÄKÖINTIVIRHEMAKSU".

Suivaantuneena tiedustelin tietenkin syytä moiseen tapaukseen, sain kuulla etten ollut laittanut kiekkoa näkyviin. Vaikka selitin olleeni kaupassa alle viisi minuuttia, sain kuulla että: "se on huono homma se, kun mä olen laittanut ton lapun tohon jo".

Onko tämä nyt sitten saatana oikein, että joudun maksamaan 35€ omasta tyhmyydestäni (tietenkin on!) vaikka olen jo lähtemässä paikalta ennenkuin haukka pääsee paikalle?
Osaa siepata tuollainen natsitoiminta, saatana!

4

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghggfhgfh

      Haha

    • Niin_da

      Käytä saman verran energiaa siihen, että yrität perustella
      - miksi juuri sinulla olisi oikeus parkata siinä sääntöjen vastaisesti
      - miksi juuri sinun kohdallasi parkkipirkon pitäisi tehdä virkavirhe ja olla laputtamatta
      - miksi ylipäätään viitsit itkeä täällä omaa töppäilyäsi?

    • bubbabomb

      Hei,

      Korkein oikeus on antanut ratkaisun yksityistä pysäköinninvalvontaa koskevassa asiassa 16.3.2010, jossa se ilmaisee yksityisen pysäköinninvalvonnan olevan lain mukaista toimintaa.

      Korkein oikeus otti ratkaisussaan kantaa myös auton haltijan väitteeseen siitä, että hän ei ollut kuljettanut autoa ja siten hän ei olisi velvollinen maksamaan valvontamaksua. Kyseisessä tapauksessa auton haltija ei esittänyt tietoa siitä, kuka muu autoa olisi kuljettanut. Näin ollen auton haltijan väitettä siitä, että hän ei ole kuljettanut ja pysäköinyt autoa, pidettiin epäuskottavana ja hänet velvoitettiin maksamaan valvontamaksu viivästyskorkoineen.

      Yleinen ja luonnollinen lähtökohta onkin se, että auton haltija on myös auton käyttäjä ja kuljettaja. Tästä johtuen valvontamaksu osoitetaan auton haltijalle. Mikäli auton haltija ei ole kuljettanut autoa, hänellä on kuitenkin tieto siitä, kuka hänen autoaan on kuljettanut. Mikäli auton haltija ei kykene ilmoittamaan, kuka hänen autoaan on kuljettanut, lienee selvää, että kuljettaja on ollut auton haltija. Mikäli valvontamaksun periminen etenee oikeudelliseen perintään, valvontamaksun perintäasiaa käsitellään tuomioistuimessa. Tuomioistuinkäsittelyssä auton haltijaa tullaan kuulemaan asiasta ja hänen on lain mukaan pysyttävä tuomioistuimessa esittämässään kertomuksessa totuudessa. Näin ollen auton kuljettajatieto tullee selviämään viimeistään tuomioistuinkäsittelyssä.

      • Niin_da

        Sä olet sitten päässyt tähän nettiprovoiluvuoroon ja muut laputtavat tänään?

        Antaisit jo olla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1788
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1178
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      1007
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      901
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe