Erikoisimmat tapanne saada orgasmi?

SFKukkanen

Mistään ei oikein löydy vertaisiani :( Tuskin ainakaan tältä foorumilta, mut aina voi koettaa onneaan..

Onko kuinka moni muu täällä saanut orgasmin ajatuksen voimalla, siis ilman fyysistä stimulointia? Oletko mies vai nainen? Vaatiko harjoittelua jne? Kertokaa kokemuksia, olisi hauska tietää onko muilla samanlaisia fiiliksiä kuin mulla. Tuskin aivan uniikkikaan olen, vaikka harvinainen tiedostan olevani. Itse opin viime talvena, n. vuosi sitten saamaan orgasmeja (myös) ajatuksen voimalla. Ite en fantasioi silloin yleensä, vaan keskityn hyvin läsnäoloon, kehon tuntemuksiin ja syvään hengitykseen. Vähän kuin meditointia. Orgasmi on ihana, tulee lempeästi kuin aalto, ja sitä voi jatkaa pitkään; jos orkku meinaa laantua, hengitän taas hetken aikaan tosi syvään tai kiihkeästi ja orkku voimistuu jälleen :) Useita minuutteja kestää.

Saan muutenkin aika erikoisilla tavoilla. Mm. jalkojen silittely on aivan ihanaa, erityisesti varpaat, taattu orgasmi :) Ja sillonkin se vaan kestää ja kestää, tuntuu et oikeestaan niin kauan kuin toinen vaan jaksaa silitellä/nuolla varpaita ja jalkoja hellästi. Muita jaloista orkun saavia täällä?

On vaikka mitä muitakin hiukka erikoisia tapoja, mm. korvan nuoleminen, rinnat, suutelemisesta orkku jne. Mutta olis kiva kuulla, miten Teillä? Ja miten saitte ekan orkkunne, miten orkut on kehittyneet ja seksuaalisuus muutenkin?

Ite sain ekan orkun yhdynnässä, 15-vuotiaana, pitkään luulin et yhdyntä on ainoa tapa, oon aina saanu yhdynnässä orkun aika helposti, mut nykyään saan tooosi monilla eri tavoilla orgasmeja kumppanin kanssa :) Kun vaan on kyllin kiihottunut ja vapautunut, ei oo oikeastaan niin väliä mitä kumppani tekee, saan joka tapauksessa. Yleensä väh. 4 orkkua/seksikerta, mutta parhaimmillan yli 30, jos kumppani jaksaa vaan miellyttää :)

Tavoitteellinen lantionpohjanlihasten voimatreeni on edistänyt orgasminsaantikykyjäni huimasti. En väsy yhdestä orkusta, niinkuin nuorena, vaan hyväkuntoinen vagina jaksaa vaikka miten. Pisin yhtäjaksoinen orkkuni tähän mennessä on ollut 40min, viime talvena :P Ois ihana joskus kokea vastaava. Pitäs ensin päästä yhtä hyvään kuntoon ku viime talvena, treenaan kyllä tavoitteellisesti joten eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Mahtava fiilis, kun luuli melkein kuolevansa mut positiivisessa mielessä, ja oli niin naatti et meinas taju lähtee.
Muutaman minuutin orkku on aika normaali mulle, mut sellaiset yli 10min yhtämittaiset orkut harvinaisempia. Usein saan kyllä ihan peräkanaa, niin et orkku lakkaa muutamaks sekunniks ja alkaa heti perään uusi. Mut vielä erikoisempi fiilis on se, kun sama orkku vaan jatkuu ja jatkuu, ajantaju menee täysin, tuntuu että eikö se lopu ikinä... vaatii toki myös sen, että kumppani osaa miellyttää just oikeella tavalla ja hyvin hellästi hyväillen saa orkun jatkumaan pitkääään <3

Välillä tuntuu, et oonko ainoa tai ainoita tällaisia naisia Suomessa?? Kun vaikka miten etsin vastaavia kokemuksia eri foorumeilta, ei vaan tunnu löytyvän. Ois ihana jakaa näitä asioita jonkun kanssa. Jonkun muun, kun vain kumppanin, vaik toki hänen kanssakin on ihana kokea ja puhua.
Ystäville en voi näistä avautua, koska monet ystävät on valittaneet, etteivät saa orkkua ollenkaan.. miten voisin ite hehkuttaa, miten ihana on saada milloin suutelemalla, milloin yhdynnässä, kohdunsuuta silittelemällä, g-pistestimuloinnilla, jalkoja hyväilemällä, ajatuksen voimalla, kumppanin masturbointia katsomalla ja kumppanin ääntä kuuntelemalla..

Tasan ei käy onnen lahjat :D

Mut näitä juttuja voi myös oppia, ja kun haluaa kehittää itseään niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Mä luulin 15-v:nä, etten tuu saamaan orgasmia ikinä (en ollut saanut vielä silloin). Mut vielä samana vuonna sain ekaa kertaa hiukka parempaa seksiä (sitä ennen vain raiskaus ja hyväksikäyttöjä, joten kokemukset huonoja), niin sain ihan vahingossa yhdynnässä. Se eka orkku oli kyl aika huono; vagina vaan alkoi sykkimään yhtäkkiä, sykki muutaman kerran ja tuli raukee olo, mies ei tajunnu ees pysähtyä joten jouduin sanomaan "stop" et sain hetken olla rentona vaan. Mut ei sellasta henkistä ilotulitusta, euforiaa ja ihme fiiliksiä, kuin nykyään. Ekat orkut oli pääasiassa fyysisiä, eli aika tylsiä. Mut niistä se lähti ja on kehittynyt vuosi vuodelta ;D

19

1759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SFKukkanen

      Ei taida löytyä täältäkään mua kiinnostavaa juttuseuraa :(? Onko oikeasti muka esim. ajatuksen voimalla saaminen niiiiin harvinaista? Itse olen sitä mieltä, että sen voisi monikin oppia.. ei ehkä helposti, kun joillekin "normi-orgasmikin" tuottaa vaikeuksia, mutta kyllä seksuaalisuudessa voi oppia ja kehittyä huimasti monella tapaa.
      Olis niin mukava jakaa kokemuksia jonkun kanssa, etenkin niitä erikoisempia. Ehkä vielä joskus..

    • Jos ette tänne kehtaa vastata, niin laittakaa (naiset) sähköpostia osoitteeseen [email protected] :) Olis mukava vaihtaa kokemuksia! Eikä niin väliä, vaikkei olis kaikkea samaa kuin mulla, kunhan edes jotain, tai sitten muuta erikoisempaa. En tunne hirveästi edes naisia, ketkä saa yhdynnässä, joten ihan jo siitäkin olis mukava vaihtaa kokemuksia. Saati jos löytyy joku toinen, joka saa ajatuksen voimalla tai varpaita nuolemalla, niin olis mukava jutella tarkemmin :)

    • Naattia

      Kyllä lenkillä yksin, kävellessä miettii, niin on pakko poiketa polulta, toimii hyvin.
      Saan myös kehon hyväilystä orgasmin... Ihanaahan se on!

    • tehnytmielikokoillan

      Ajatuksen voimalla... Se on kenties erikoisin tapa. Tai kun ei koske itseään vaan pyörittää vähän lantiota ja peppua ;)

    • tehnytmielikokoillan: Jes, löytyi edes joku muu, joka saa ajatuksen voimalla! Olis mukava jakaa kokemuksia enemmänkin. Ite opin tuon taidon viime talvena :) Myöskin lantiota liikuttamalla saan välillä. Aivoista se kaikki lähtee :)
      Laita tervehdys sähköpostitse, olis mukava jutella tarkemmin, en tiedä ketään muuta itseni lisäks (jos ei Lady Gagaa ym. lasketa), joka saa esim. ajatuksen voimalla. Mailini [email protected]

    • No niin, nyt koetan olla kirjoittelemalla vähemmän erinäisillä foorumeilla, ja purkaa "patoumat" tuhverontuoreessa blogissani. Kritiikki, toiveet ym. on tervetullutta, sillä tämä on ensimmäinen blogini ikinä! http://kukkasenavautumisia.vuodatus.net/

    • Vuodatuksessa ei ollutkaan alastonkuvien lisääminen mahdollista, joten poistan vuodatuksen blogin lähipäivinä. Oikea, pysyvä blogini on nyt siis osoitteessa kukkasenavautumisia.blogspot.fi :) Tervetuloa! Kritiikit, kommentit ja toiveet tervetulleita, sillä tämä on ensimmäinen blogini ikinä ja vasta opettelen bloginpitoa :)

    • nautintoailmanlihaa

      Olisi kiva päästä antamaan niitä sinulle,minulla on miehenä muuta erikoistaito mitä ei kuulemma muut miehet kaltaisellesi naiselle ole voineet antaa,enkä puhu panemisesta vaan niistä mitä itsekin sanoit....varpaista korviin...olis mukava kokea jälleen naisen orgasmi on kaunista katsottavaa.

    • Kiitos vain, mutta miehelläni on paljon erikoistaitoja, osaa antaa mulle orkut monin eri tavoin ;D Toki on harmi, miten harvassa sellaiset miehet on. Miesten pitäs ymmärtää se, että koko naisen keho on seksuaalisesti herkkä kiihottuneessa tilassa :)

    • Teija_43

      Peppureiän nuoleminen saa varman orgasmin minussa.

      • peppunuolenta

        Millo haluisot nähä..rakastan pepun nuolentaa ;)m38v


    • gsfsfsdswfwedsddsa

      OLen saanut orgasmin melkein pelkällä ajattelulla. Silloin tosin runkkasin kyrpääni ensin, mutta siemensyöksy ja orgasmi tuli kuitenkin käsin koskematta.

    • ikinais

      SFkukkanen kiitos.Hienoa,että joku kirjoittaa kauniisti naisen nautinnon maailmasta.
      Olen vanhoilla päivilläni oppinut/vapautunut saamaan orgasmeja monessa paikassa ja monellla tavalla.
      Siihen tarvitaan rentoutumista ja ajatusta.Esim. kuntosalilla,kuulokkeissa lempimusiikkia,rauhallinen,keskittynyt treeni,ryhti ja lantionpohjalihakset alkaa sykkiä ihan omaa juttua.
      Osaltani tätä ihanuutta on varmaan auttanut viimeinkin kunnollinen hormonitasapaino,jonka olen saanut hyvän gynekologin avustuksella.Neljän lapsen,pitkäntyöuran ym.jälkeen alkavat eläkevuodet tuntuvat nyt maanpäälliseltä taivaalta.Ihana ikänaisen elämä.

    • ikinais, kiitos kommentistasi :) Oispa ihana joskus nautiskella kypsän, vapautuneen naisen kanssa :) Pidän yleensä enemmän 30-40v naisista, jopa vanhemmistakin, kuin ikäisistäni tai nuoremmista -nuorilla usein turhia ja ärsyttäviä paineita ja ulkonäköjuttuja. Ite hyväksyin jo vuosia sitten, etten ole mikään missi ja tulee hassuja ilmeitä jne, joten antaa mennä vaan, en jaksa välittää ulkonäköasioista seksin aikana! Näin yks yö jännää unta, missä tanssin intiimisti jonkun 80v. naisen kanssa. Oli ryppyinen mummu, mutta musta hänen rypyt oli kauniita, niissä näkyi eletty elämä ja nainen oli hyvin ilmeikäs. Painauduttiin toisiimme kiinni ja siinä oli selvää intohimoa. Musta seksistä nauttiminen ei ole iästä kiinni. Esim. tuo uni oli hyvin eroottinen, vaikka siinä oli 25v ja 80v nainen nautiskelemassa yhdessä; kumpikin nautti toisesta, itsestään ja omasta naiseudestaan, musta nainen oli viehättävä ja kaunis ryppyineen päivineen <3 Nauttikaamme itsestämme ja toisista! Vuorovaikutuksesta, läsnäolosta, energiasta..

    • suhmusantra

      Kyllä saan ajatuksen voimalla.. joskin pientä stimulointia sekin yleensä vaatii esim farkun sauman tai kevyen painalluksen. Yli 40 vuotiaana olen oppinut saamaan orgasmin helposti, eräs miespuolinen ystäväni saa minut laukeamaan puhumalla, saan orgasmin myös siitä, että hyväilen hänen kovaa penistään housujen läpi ilman että minua kosketaan (julkinen paikka).

    • Mmh, vaikuttaa hyvältä suhmusantra :) Laitahan kokemuksiasi blogini kommentteihinkin jos jaksat (http://kukkasenavautumisia.blogspot.fi/2016/03/naiset-milta-orgasmit-tuntuu-kattava.html). Ois kiva koota muidenkin naisten kokemuksia. Sun tapaisen naisen kanssa ois joskus kiva päästä naiskentelemaan -tai siis naisentelemaan :D En sitten tiedä mihin seksi loppuis, jos on 2 himokasta ja orkukasta naista, jos sinäkin oot kyltymätöntä sorttia niinkuin minä, et orkkuja haluaa paljon :)

    • Olen mies. Vasta yli kolmekymppisenä huomasin että jalat kiihottavat minua suunnattomasti. Olen saanut orkun kun hyväilen ja nuolen naisen jalkoja ja pillua

    • qweas

      Tein penkkipunneruksia ja samalla nainen ratsasti mun päällä ja lopputulos oli ihanat 1 minuuttia orgasmi. Akti kesti noin 3 min

    • suhmusantra

      kokeilin sitten naista.. kävin hierojalla, erilainen kiihottava kokemus, herkkä kosketus. Seuraavalla kerralla mies mukaan, saapi istua ja katsoa kun minua hierotaan ja minä saan katsella kun hän runkkaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe