Uusi HeLB muuttuu

kikka_varhasta

Mitä on muuttunut Helbillä,kun uusi isäntä tuli?

42

664

  Vastaukset

  • Osakkeiden omistaja.
   Ja se etä onnibussi häädettiin ruhasta ja tilalle tuli ka-pikalinjureita.

  • Kyllä kohta tulee enemmän muutoksia. Onko kaikilla kuljettajilla solmiot kaulassa?

   • No kuljettajan on hyvä näyttää kuljettajalta eikä miltään vuohipaimenelta... ...ihan työturvallisuus asioiden takiakin ja oman työ arvostamiseksi !


   • Miten se solmio vaikuttaa työn turvallisuuteen?
    Vasi onko se kenties turvavyön korvike? Hirttonasru kun alkaa vituttaa? Vai mikä


   • Kuljettajat iältään vanhoja (tai vanhaan nahkaan tehtyjä) vähän aikaa talossa olleita. Tuleppas Heinolan Karju vaikka katsomaan, ei erotu eläkeukot eikä eläkeakat vakioporukasta. Seurasin Kampissa helbin autoja, tuttuja niissä ei ajotehtävissä ollut, yhden Virolaisen kuljettajan tunnistin joka jäi varhain leskeksi. Yhden ainoan hedelmällisessä iässä olevan naiskuljettajan näin, hänkin on tullut taloon eläköitymiseni jälkeen. On kulunut reilu kuusi vuotta, kun jäin pois kyseisestä kuljettajan tehtävästä. Missä nuoret kuljettajat, itse olin 21 v. kun sain linja-autonkuljettajan viran HKL,ssä


   • No jos ne on niitä eläkeukkoja jotka aikoinaan pahimpia itkijöitä kun saivat lisävuosia 55 vuotiaana pääsyn sijaan. Nyt kilpailu siitä kuka pisimpään pystyy kunnes kupsahtaa.
    Niin se mieli muuttuu. Ei olisi uskonut että sellaisia takinkääntäjiä ovat että kehtaavat tuhlata elämänsä ehtoopuolenkin vielä työtä raatamalla.
    Vai mahtaneeko olla syy moiseen että puolisonsa ovat pakottaneet pysymään työelämässä jotta saisi firmalta leski sitten hautausavustuksen ? Eläkkeellä jos on , ei saa leski firmalta mitään ellei eläkeukko sille työskentele.
    On toivon mukaan heillä sentään selkärankaa olla tulematta polkupyörällä työhön.
    Nyt on täälläkin ilmat taas lämmenneet senverran että pepunheiluttajamiehet sukkahousuissaan taas työmatkapyöräilevät.
    Perhana ennen irvailtiin semmoiselle. Piti olla auto ja kunnollinen sellainen että kehtas duuniin tulla.


  • Mikäs tekee karjusta sitten miehen, ei perse heilu pyöräillessä? Sano nyt vielä, että et jui maitoakaan, ja et syö salaattia! Entäpä sinun rasvaprosenttisi, oletko siitä tietoinen?

   • Ei heilu perseeni pyöräillessä ei ! Kun olin työelämässä , ellen henkilökuntakuljetuksella töihin tullut , niin Mercedes Benzillä sitten. Nyt eläkkeelläkin autolla kaikki kauppamatkat ja muutkin matkat.
    Kunnon mies ja kunnon auto. Se oli ennenkin miehen merkki. Ei kiinteä peppu.

    . Rasvaprosentti normaalia parempi vaikka miesten elintavat. Kun ei tee työtä eläkkeellä ollessaan ,vaan viettää paljon aikaa naisensa kanssa , pysyy rasvaprosentitkin kunnossa. Ylimääräinen rasva purkautuu muuta kautta eikä pakkaudu elimistöön kuten työtäjatkavilla eläkeukoilla.

    Maito on imeväisten Masojen Headhillien juomaa kun ovat vielä niin lapsukaisia eläkeläiseen verrattuna. En juo maitoa vaan kunnon olutta ja joskus sahtiakin täällä Heinolassa kun sitä saatavilla.
    Läski se on mikä miehen tiellä pitää eikä linnunruuat. Niitä linnunruokia syö naistentrikoisiin pukeutuvat perseenheiluttajapyöräilijät jotta näyttäsivät enemmän kusiaisilta.
    Kuulutko masa sinäkin heihin kun kovin sitä ruokotonta näkyä puolustelet ?
    Osta auto !


   • Antinajo! Ruha, Koskela, Varha hallien välinen pyöräily tapahtuma Degerbyhyn autohenkilökunnan virkistys mestaan, oli keväisin. Takaisin oli bussikuljetus enempi virkistäytyneille. Joten onhan pyöräilyllä vankat perinteet Helbin historiassa, kuljettajat Roisko ja Salminen pyöräilivät jopa Italiassa saakka.


   • Joo ryyppyreissujahan ne kuulemma suurimmaksi osaksi olivat ja menomatkalla jo väsähtäneitä noukittiin bussinkyytiin.
    Itse en osallistunut kun autolla ajoa ei hyväksytty vaikka oltiin LAK.n jäseniäkin ja autot komeimmasta päästä.


   • No karjuhan on oikea weteraaniautoilija henkeen ja vereen , eikä juo lasten ja imeväisten juomia.


  • Autot on kulkemista varten ja maidot ja muut litkut on tosiaan lasten ja imeväisten sekä Masahedhillien herkkua. Ei miesten.
   Yrittivät kerran porukalla kerätä merkkipäiväni johdosta minulle polkupyörää lahjaksi , mutta sanoin että minun perseeni ei polkupyöränsatulalla tule keikkumaan , enkä vedä pikineitä päälleni , vaan liikun autoillen. Enkä tee työtä koska olen eläkkeellä. Kaikenlaisia Masoja jotka sitä tekee , on riittämiin. Siis naistenalusvaatepyöräily ja pehmoilu muutenkin.

  • Minäkin ykkäisin seurata sitä urheilulajia.

   • Nyt Kähärä urheilemaan ja kokeilemaan karkuunjuoksutaitojasi tänne lakkoportille. Senjälkeen kaljalle kunhan olet siistiytynyt uittamisesi jälkeen. Täällä eräs Jugi kävi jo kysymässä.


   • Eipä ollut reppanasta tulijaksi.


   • Jaahas. jukkiksella alkanut taas avohoitojakso kun paskaa kaikki palstan viestiketjut täynnä.
    Haistappa jugi pitkä paska.


  • Mites nämä viimeiset keskustelut liittyy HelB:n

  • Karju Heinolasta; minkälainen mies seuraa muiden miesten vaatetusta, ovat ne sitten pyöräilijöitä tai muiden urheilulajien harrastajia asianmukaisia varusteissa....? Niinpä!!
   Anna mä arvaan, olet myös homofoobikko! Tiedätkö mistä sellainen kammoisuus useasti johtuu.....

   • Masahinttari on ilmeisesti polttanut kielensä karrelle veikä nyt voikaan työntää sitä johtajiensa peppureikiin ja siksi vihottelee .
    Karju ainoa joka oikeassa lisäkseni noissa asioissa että miehisille miehille ei sovi naisten asusteet eivätkä tavat.
    Masahintti samaistuu naiskollegoihin ja harrastanee itsekin alusvaatepyöräilyä. Masahintti on niitä Pölhölän biljardikeppijalkapellejä jotka naistenkoltuissa pelehtii .
    Etelässä sai varmasti ladypoikien kanssa peuhata ,mutta nyt sitäkään iloa ei ole. Täytyy purkautua täällä.


  • Ylhäältä on aloitettu. Johtajia ei ole enää kuin kaksi Helbissä. Seuraavaksi mentänee työnjohtoon ja sen jälkeen bussinkuljettajiin. Nyt pitkäaikaissairaiden ja muiden työnvieroksujoiden alkaa olla jo kuumat paikat. Vielä olisi kunniakas mahdollisuus ja voisi itse irtisanoutua.

   • Nyt tuli Hebulilaisille jo kravatit ja uudet neitineuleet ja hamettakin huhutaan joittenkin pitävän kun shortsien käyttö kiellettiin.
    Taistelisivat nyt hiirulaiset edes hivenen.


   • Täällä ei enää naama vaikuta minkään suhteen. Ei täällä kukaa eikä kenestäkään ole taistelemaan asioiden puolesta. Kovat pomot on. Shortseja ei saa käyttää, mutta kumma että hyväksyyvät Pitkän Jiin pyöräilyshortsien käytön työmatkoilla. Se tykkää kyllä vaateuudistuksestamme.


   • Sikavirala kirjoitti:

    Täällä ei enää naama vaikuta minkään suhteen. Ei täällä kukaa eikä kenestäkään ole taistelemaan asioiden puolesta. Kovat pomot on. Shortseja ei saa käyttää, mutta kumma että hyväksyyvät Pitkän Jiin pyöräilyshortsien käytön työmatkoilla. Se tykkää kyllä vaateuudistuksestamme.

    Onko sinullakin Sika , koirannaama. Jos on , niin Jiin kanssa vaan prideilemään.


  • Vastaus otsikkoon. Ei millään tavalla.

   • On se sillätavalla muuttunut, että Heppi Helbkuski ajaa porkkanaa luu, tai joku muu ulkona ja maata röhnöttää penkki makuuasennossa miltei ohjaamon lattiatasolla.
    No lattiatasion duunari onkin, vaikka muuta luulee.


   • Ei ole miksikään muuttunut sitten viime näkemän Helbillä.
    Punaset vaatteet sopis sille. Pitäis sen mennä sinne Pölhölään. Ottavat varmasti mielellään sellaisen mannekiinikimulin sinne. Mutta siellä ei makuuasennossa ajella. Siellä pitää olla RYHTIÄ !!!


  • ??? Mitähän noi tarkoitti?

   • Tarkoitti sitä että siellä on yksi mukamas ylitse muiden oleva. Korvaamaton, lähes olemattomalla polttoaineen kulutuksella ja makuuasennossa ajeleva pitkätukka. On voinut käydä ulkomailla jossakin leikkauksessa.


   • Se käyttää täällä Ruhassa naistenvessaakin jo.


  • Ketuttaa, kun en tiedä kenestä puhutaan.

   • Juuri siitä josta lauletaankin että...keskiyön cowboy...
    Ketuttaako vielä ???


   • Kyllä se vaan kettuilee samalla tavalla ohjaamossa maaten ja hiuksiaan silitellen kynnet lakattuina. Puuhaatteko sinne jotain Pride-ajoa kun siellä nähty ajamassa talon ulkopuolinen siihen joukkoon kuuluva sun, Korkokengän lisäksi ja sitten mukana pari fillaristipuppelia ja sitten tuo kaikkivoipainen keskiyön cowb...ei kun girl ?


   • Samanlainen keikari varmaankin kyseessä kuin se meidän silloinen Hanurilan hymyveikkojen lemmikki ja uskollinen pomojen pullannoutaja Kähärä.
    Koskas Kähärä ne kaljat Helmessä ?
    Voidaan toki vaatimattomampikin mesta jos Helmi liian pramea, mutta Mäyräbaariin ostarin nurkalle en lähde.


  • Käytyäni taannoin Helsingissä, sain kuulla ja vähän nähdäkin, että alamäki jatkuu.
   Vanhempia kuljettajia se saatanan Syvämulkku simputtaa ja antaa lomia mielivaltaisesti lomakausien ääripäihin.
   Jumaliste sellainen kalju olisi istuttu pihalle vanhaan hyvään KTV aikaanl.
   Syvämulkku kuuluu myös vaan huutavan alaisilleen ja väitetään joskus heittäneen jotakuta jollakin pöydällä olleella esineellä.
   Olispa mun aikana ollut ja mua heittänyt, niin osi syönyt sen heittämänsä esineen hampaittensa kera.
   Taitaa olla sen pitkän Jii- nuoleskelijan fillaristikaverikin.

  • Ainakin käy nuolettamassa kaljuaan tällä pitkällä Jiillä yleensä perjantaisin.

  • Pitkän Jii Teen tavat tunnetaan ja samaten Syvämulkun narsismi.
   Lomia ei myönnetä kelvollisiin aikoihin, siis mitään toiveita ei kuunnella edelleenkään . Jos toivot Kesäkuu, myönnetään Syyskuu jne.
   Pekkasia annetaan joko pakolla etupainotteisesti tai sitten jälkikäteen putkeen kaikki vanhat pekkaset .
   On se kumma ettei siellä saada yhtä Syväkalua ruotuun.

  • Ylityökielto puree, niin kyllä se Syviskin siellä ruodussa pysyy hammasta purren vaikka.
   Tarvitessa työtaistelutoiminnan laajetessa avustamme ruiskupartioin mielihyvin.

   • Miksi et mene ruiskuttamaan jo nyt. Virolaiset ja liittoon kuulumattomat tekevät kaikki ylityöt ja AKT:n kuskit jää nuolemaan näppejään.


  • Akt Kaitsu luottiksen pitäisi piristyä hoitamaan jäsenyys 100% eikä piilotella Syviksen kupolin takana !
   Hyvin kuvaa nyk. helbin kuljettaja-ainesta kun Syvä valkkaa köörinsä. Nimittäin Itiksessä pyörii täysin pultsarin näköinen ukko Helbin pusakka päällä ja tonkii roskiksia.

   • Kyllä olette alamäkeen päästäneet asiat luistamaan !
    Millainen reppana se teidän nyky luotsikkanne oikein on kun ette tunnu saavan ruotuun sitä narsistipäällikköänne, Syvää talipalleroanne ???
    Ei meidän vanhojen aikaan olisi tullut moinen simputus kuuloonkaan.
    Siitä ei olisi selvittykään päivän, parin istumisella.
    Viikko olisi oltu lakossa ja sitten kysytty lähteekö läskipallero, vai jatketaanko vielä !!!
    Siellä on kuulemma jätkät hakeneet ja saaneet saikkuakin kun loma evätty haluamalta ajalta .
    Sitten on Syvämulkku joutunut nöyrtymään kun saikuilta palattu ja perään heti lomat pidetty.
    Se on jo oikeaa meininkiä.
    Niin ja muistakaa , autoilla työmatkat. Ei fillarilla perseitä keikutellen.

    Karju Heinolasta


  • Siihen saatanan kyrvänsyylään tehoaa vain tämä minun ja monen muunkin kuljettajan, jota simputtanut ja huutanut, että tekee sen jos toukokuussa lomalle määrätään , niin pidetään se silloin ja pekkaset perään ja sitten kuukauden saikulle.
   Ei voi hiuksiaan repiä, koska sillä ei niiträ ple, mutta kuikusta sen tekisi koska ei mahda mullekaan mitään !!!

   Helbheikki

  • On hyvä etten joudu lonkan mukana Helbille täältä Nobinalta, sillä muuten asettuisin ehdokkaaksi kun edunvalvojien henkilövalintoja tulee seuraavan kerran. Sitten näytettäisi Syvikselle kaapin ja nurkan paikka.
   Mutta Heikki, sinussa on ainesta. Asettaudu ehdolle että vaihtuu ne nössöt pois .

   Partajugi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut