Budjetti 650 kahden vk matkalle phukettiin.

Phukettiin

Riittääköhän? Majoitukset on jo maksettu. Tarkoituksena ei olisi hirveästi rellestää, tai shoppailla mielin määrin. Mietin että riittääköhän rahat ruokaan ja juomaan ja mitäköhän ne siellä maksavat. Osaakohan joku kertoa paikallisten järjestämistä retkistä ja niiden hinnoista ? :)

50

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • santtu-1975

      Onko budjetti yhdelle vaiko kahdelle hengelle? Jos yhdelle, niin riittää kyllä, jos kahdelle, niin sitten joutuu jo hieman katsomaan rahankäyttöjä ja shoppaillakkaan ei kauheasti voi.

    • hyrräää

      Kahdelle riittää ruokaan ja pikkuostoksiin tai muutamaan hierontaan. Mutta ei kyllä enää retkille.

      • taxiPääng

        Ei pidä unohtaa koskaan Phuketin matkalla paljonko ne taksit vie rahaa.


    • rakennusurakoitsija11

      Myö tultihin äiteen eläkkeelähän pukettiin 1100 euroa ja mitä se oon markkoja jotain 8000 markkaa. Tultihin pluukomvortissa ja nyt mulla on tyttöystäväki, yks tak tossa naapuripaarissa oluu jo 2 viikkoa , mennaan naemisiin ens kuussa ja flikka tulloo mullo kotio kevvääksi espooseen jos saadaan visajutut wörkkimään.

    • Kivaaaa

      650 per nenä eli yhdelle vain tulee. Meitä lähtee 4 hengen porukka joten eiköhän me voida taksi maksut puolittaa! :))

      • VarmuudenVuoksi

        Matkalle ei koskaan saa lähteä liian pienellä budjetilla. Vaikka Thaimaa edullinen maa niin silti 500€ viikko yhdeltä mukaan.


    • Gospodinx

      Suosittelen vedenkeittimen hankkimista huoneeseen jollei sitä jo ole huoneessa. Olen jollakin Patong-reissulla valmistanut 90 % kaikista syömistäni aterioista itse jollen jopa enemmän. Ja jos huoneessa on kahvinkeitin niin sekin auttaa tilannetta. Ruokailuvälineet pitää ostaa jos ei saa hotellilta tingattua;-D!!!??

    • Aurinkolamppu

      Tai jos ostaa aurinkolampun ja kuution hiekkaa ni ei tarvi lähteä ollenkaan, saa kokkailla kotonaan! Eikä tarvi pelkällä vetenheittimellä selviytyä... Lomallahan ei pidä, eikä edes saa, nauttia sellaisista ylellisyyksistä kuin sinulle valmistettu ruoka:)

      • Hyväidea

        :D


    • kukamitenkin

      kyllähän tolla hinnalla pärjää, muttei ihan hirveitä juhlita. Ei tosin ihan juhlimattakaan tarvitse olla. Itselläni kuluu n. 50€ päivässä. Mut en ajele taksilla, vaan skootterilla. Toisaalta hieronnassa käyn päivittäin, ainakin kerran. Aamiainen kuuluu huoneen hintaan, muuten syön ulkona. Eikä tarvitse laskeskella riittääkö rahat. Kulutustottumuksistahan on paljolti kyse.
      Juomavarastoja ehkä kannattaa tarvittaessa täydentää kaupasta eikä minibaarista.

      Katuruokaa saa eurosta ylöspäin. Usein ne päihittää vielä turistiravintoloiden ruoat. Kolmella eurolla saa jo luksusta. En kyllä sijoittaisi veden keittimeen, koska sen hinnalla jo saa monen päivän ruoat.
      Porukalla matkustettaessa, tosin voi porukan mukana väkisinkin joutua valitsemaan kalliimpia ravintoloita.

    • pallontallaaja

      Retkiin menee rahaa, jos niille mielit. Tyypillisesti paikalliset pyytävät korkeasesongin aikana kokopäiväretkistä esimerkiksi saarille pikaveneellä 3000-4000 bht. Pitkähännillä pääsee edullisemmin. Tinkiä kannattaa toki aina.

      • näinOLImeillä

        Kysyttiin pitkähäntävenematkaa omalta biitsiltä toiselle ja ikäväksi huomattiin, että ko. matka taittui edullisemmin taksilla.


    • näinseon

      Riittää kunhan muistat minibaarin tyhjennyksen ennen kuin majoitut hotelliin. Tarkoituksenahan ei ole koskaan hirveästi rellestää se vaan tuppaa menemään
      kaveriporukassa siihen jos siinä on vähänkin viinaan meneviä mukana. Aurinko
      lämpö on sekoittanut monen pään Thaimaassa. Myös minun, lopullisesti.

    • Taasvuodenpäästä

      Muutaman kerran on tullut kyseissä maassa käytyä ja sanoisin et 50€ päivää kohti niin elää jo aika mukavasti, riippuu tietysti kiinnostuksen kohteista. Ruokaa ja juomaa varmasti riittää,mut jos aikoo esim.pukuja teettää niin vähän kannattaa varata lisäeuroja. Meillä on tosin se etu kun vaimon serkku asuu siellä ja puhuu ihan kohtalaisesti thaikieltä niin hinnat on kolmasosa siitä mitä turistit joutuvat yleensä maksamaan ja meillä on ollut auto käytössä niin vähentää taxin käyttöä, mut kyllä me on myös vuokrattu pari kertaa auto ja kuski päiväksi(kun ei halua olla ihan toisten riesana)ja ei se ole silti sekoittanut budjettia. Pääsee huomattavasti mielenkiintoisempiin paikkohin kuin perus turislauman kyydissä mikä ei ole sekään huono vaihtoehto jos on ekaa kertaa Thaimaassa. Niin ja tuk-tukeja kannattaa hyödyntää, ei maksa paljon ja siirtyminen paikasta toiseen on ihan mielenkiintoista.

    • viatore

      Phuketissako menee 50 per päivä?? Meillä meni reilu 700 eur per pää kuukauden reissulla kaikkinensa (hotellit maksettiin erikseen) Ei tosin oltu phuketissa vaan eri puolilla krabia. Ihan normituristin eloa rantarafloineen, drinksuineen hierontoineen, vähän joogaa, retkiä trangin saaristoon, tuliaiset etc. Enempää ei vaan saatu menemään :) loput thb ja etenkin eurot joita jäi aika paljon yli on jemmassa seuraavaan reissuun.. Hu***inko ne ihmisten rahat menee??

    • budjetitkuntoon

      kakkonen tai kolmonen eteen niin pärjää.

      • santtu-1975

        Minkä takia?
        50€/päivä on täysin realistinen päiväbudjetti Thaimaan matkoilla ( majoitus).
        Itselläni tuolla rahalla maksaa Skootterin bensat, syömiset 2-3krt./päivä, juomisia (ei alkoholi) pitkin päivää, treenimaksut, mahdollisia matkoja/sisäänpääsyjä nähtävyyksiin/tapahtumiin, ja shoppailua.

        Tietysti jos Thaimaan loman päätarkoitus on vain huorissakäynti ja 24/7 humalassaolo, niin kyllähän kaikki hintoihinsa tulevat thaimaassakin.


    • pattishalpaa

      mulla on tanaan menny ruokaan, juomiin,tyttoon yhteensa 1000 bathia,120 bathia australialeiset lihapullat ruskealla kastikkeella,ronski salaattiannos,baked potato,hyvaa oli naiselle annoi aamulla 300 bathia,lopuilla rahoilla sai family martista ison kassin kaljaa...eli 25 euroo ja kaikki tarpeet tuli tyydytettyy...terkkuja pattayalta

    • varakasmies

      Aika köyhää touhua.

      Itsellä meni kolmessa viikossa neljä tonnia, mutta toisaalta kun ei oo rahasta pulaa niin ihan sama.

      • santtu-1975

        Neljä tonnia, voitko vähän eritellä mihin on mennyt?

        Omat rahanmeno kohteet ovat:
        -Lentokentän ja hotellien väliset taksimatkat.
        -Liikkuminen loma-alueella (yleensä vuokra skootteri/moottoripyörä, bangkokissa skytrain, jokiveneet yms).
        -Syömiset ja juomiset (ei alkoholi).
        -Treenimaksut (sali/kamppailu).
        -Jonkin verran vaateostoksia (ja välillä vaatteiden teettämistä)
        -Nähtävyyksien/elämyspuistojen pääsymaksut.

        Ikinä ei ole yli 1000€:a matkalla (maks. 15pv.) mennyt, siis käyttörahaa. Lennot ja hotellit tuon päälle tietysti. Thaimaan matkoja takana nyt 12kpl, ja Toukokuussa seuraavan kerran.
        Mutta tuo 50€/vrk. on itselläni pitänyt aika hyvin paikkansa.


      • Meneemikämenee

        4000€ meiltäkin meni kuukaudessa, kahdelta hengeltä. Siinä summassa oli syömiset, juomiset, retket ja taksimatkat ja tietysti aina jotakin tulee ostettua.Harvoin nykyään tulee mitään teetettyä, se sovitushomma on aikamoinen ruljanssi. Ensimmäisinä kertoina tuli teetettyä pukuja, paitoja ja mekkoja, mutta melko pian menivät kiertoon. Samoin silmälasien osto on jäänyt, helpompi on ostaa kotimaasta ja nauttia vaan ihanasta lomasta!!


      • ihimettelijä

        Karmeita summia ihmisillä menee noinkin peruselämiseen. Onko puketti oikeasti noin helevatan kallis paikka lomailla??


      • Tyhmäämaksaaliikaa

        Thaikut osaa ottaa rahat tyhmiltä turisteilta! Huomattavasti edullisemmin selviää ja ei varmasti ole tylsää!


      • varakasmies
        Tyhmäämaksaaliikaa kirjoitti:

        Thaikut osaa ottaa rahat tyhmiltä turisteilta! Huomattavasti edullisemmin selviää ja ei varmasti ole tylsää!

        Kuten sanottua, kun ei ole rahasta pulaa niin ei tarvitse elää persaukisesti.

        Vamasti sitä olisi vähemmälläkin selvinnyt jos olisi ollut jotain syytä syytä nuukailla.


      • mänekotio
        varakasmies kirjoitti:

        Kuten sanottua, kun ei ole rahasta pulaa niin ei tarvitse elää persaukisesti.

        Vamasti sitä olisi vähemmälläkin selvinnyt jos olisi ollut jotain syytä syytä nuukailla.

        kylläpä sitä ollaan niin varakkaana oltu...ja kaikki muut matkaajat on ihan persaukisia...varmaan vitutti olla reissussa kun kaikki muut nuukaili ja sinä maksoit kuitteja katsomatta ja tinkaamatta kaiken :D


      • varakasmies kirjoitti:

        Kuten sanottua, kun ei ole rahasta pulaa niin ei tarvitse elää persaukisesti.

        Vamasti sitä olisi vähemmälläkin selvinnyt jos olisi ollut jotain syytä syytä nuukailla.

        Varakasmies ei se tarkoita kun rahaa on paljon , etteiköi ällin käyttö ole sallitua.
        Thaikut ottaa tosiaan tyhmiltä, ja nämä tollot rehvastelevat kotin palattuaan minkä verran rahaa paloi Thaimaan reissulla. Joillakin kaikki arvot perustuvat rahan ja omaisuuden määrään, kertoo henkisen tason täysin enkä ole suinkaan kateellinen
        vaan säälin tuommoisia tyyppejä.


      • ThaimaataKierrellyt

        Kyllähän näitä rahalla leveilijöitä Thaimaassa näkee. He ovat juuri esimerkiksi katukauppiaiden ja taksien vedätettävissä. Thaimaalaiset eivät pidä kuin näiden leveilijöiden rahoista ei mistään muusta, vaikka leveilijät muuta luulevat.
        Osittain rahalla leveilijät ovat syynä Phuketin muita korkeampiin hintoihin.


      • Toru
        ThaimaataKierrellyt kirjoitti:

        Kyllähän näitä rahalla leveilijöitä Thaimaassa näkee. He ovat juuri esimerkiksi katukauppiaiden ja taksien vedätettävissä. Thaimaalaiset eivät pidä kuin näiden leveilijöiden rahoista ei mistään muusta, vaikka leveilijät muuta luulevat.
        Osittain rahalla leveilijät ovat syynä Phuketin muita korkeampiin hintoihin.

        Phuket/Pattaya. Molemmissa vietän 2 2 vk. Näin jo 7 vuotta. Kerrotko mikä phuketissa kalliinpaa? Taxit ja entiset rantatuolit jätäpois.


      • varakasmies
        tiedoksivaan kirjoitti:

        Varakasmies ei se tarkoita kun rahaa on paljon , etteiköi ällin käyttö ole sallitua.
        Thaikut ottaa tosiaan tyhmiltä, ja nämä tollot rehvastelevat kotin palattuaan minkä verran rahaa paloi Thaimaan reissulla. Joillakin kaikki arvot perustuvat rahan ja omaisuuden määrään, kertoo henkisen tason täysin enkä ole suinkaan kateellinen
        vaan säälin tuommoisia tyyppejä.

        No, jos se nyt teitä yhtään lohduttaa niin yli puolet rahoista meni naisiin. 3 viikkoa ja yhtään yötä en viettänyt yksin, joka yö oli paikallista nuorta naisseuraa. Lisäksi tuli tarjottua yhdelle vakiotytölle juomia, ruokia ja lahoja, sekä shoppailtua hänen kanssaan.

        3 viikossa meni aika tasan 150 000 bathia, siitä ainakin 80 000 meni joko suoraan tai epäsuorasti naisiin.


      • 7u38w89w97r
        varakasmies kirjoitti:

        No, jos se nyt teitä yhtään lohduttaa niin yli puolet rahoista meni naisiin. 3 viikkoa ja yhtään yötä en viettänyt yksin, joka yö oli paikallista nuorta naisseuraa. Lisäksi tuli tarjottua yhdelle vakiotytölle juomia, ruokia ja lahoja, sekä shoppailtua hänen kanssaan.

        3 viikossa meni aika tasan 150 000 bathia, siitä ainakin 80 000 meni joko suoraan tai epäsuorasti naisiin.

        Mun mielestä kans kannattaa laittaa rahaa kiertoon siellä. Antaa niille ystävällisille, vaikka naisille, joilla siitä on tiukkaa. Tiukasta puheenollen niin siitä saa sitten nautiskella koko rahalla.
        Jos kolmessa viikossa käyttää siellä viikon palkan, esim. 4 tonnia niin hyvä on mieli ja leveä kestohymy naamalla kotiin palatessa.

        Vai mitä?


    • beppe

      Me oltiin nyt neljättä kertaa Khao Lakissa. Kaikki oleellinen kun on aiemmilla reissuilla tehty niin nyt vain oltiin ja nautiskeltiin. Ruokaan, juomaan ja hierontoihin oikeastaan vaan rahaa. Ja taksit kentältä mennen tullen. No jotain pieniä ostoksia markkinoilta. Tuntui ettei vaan SAADA rahaa kulutettua. Kotona sit laskettiin että paljonko meni niin vaivaiset 700 e/2 aik / 2vkoa.

    • Meneemikämenee

      Kyllä varmasti pienemmälläkin budjetilla selviää, jos syö katukeittiöissä ja viettää lomansa rannan ja hotellin välillä. Mutta meillä on tapana kuukauden lomalla käydä Bangkokissa ja viettää siellä muutama päivä. Phuketista on myös hauska tehdä saariretkistä, esim. Phi Phi saarille ja olla siellä pari yötä ja tutustua saariin lähemmin. Emme koskaan viihdy paikallamme, täytyy nähdä ja kokea enemmän! Jokainenhan tekee lomastaan sellaisen, kuin haluaa. Myös rahaa menee joskus enemmän, joskus vähemmän!

      • Kyllä Thaimaassa pärjä edullisesti vaikkei loma olekkaan pellkkää hotellin ja rannan välillä viettoa ja katukeittiöstä syömistä Oltiin nytkin 2kk EteläThaimaan reissulla ja neljässä eri kohteessa Phuket jossa oltiin yhteensä saapuessa 4Vrk ja ennen kotiin
        lähtöä 3 Vrk lisäksi Khao Lak, Ao Nang , Koh Lanta josta teimme reissut Lipelle ja Mookille. Kaikki siirtymät Taxilla tehtiin, myös kuusi laite sukellus rekeä pisin 2pv
        reissu Similanille muut päiväretkiä(ei tosin tehty niitä roisto hintaisella Rayalla), muita veneretkiä kohteista lonkkarilla lähi saarille. Lisäksi syötiin hyvin paikalisissa
        peheravintoloissa ja katukeittöistäkin, muutam kerta tuli käytä myö Mäkkärissä. Tuolla 2kk rahaa meni 3500 e ja huomattavasti vähemmäläkin olisi päässyt ,siis
        ei se tarkoita sitä etteikö Thaimassa voi lomailla kohtuu pudjetilla vaika loma olisi muutakin kuin hotellin ja rannan väliä jua siinä katukeittiössä syömistä.


      • Meneemikämenee

        Jokainen tekee lomastaan sellaisen, kuin haluaa ja käyttää rahaa asioihin mihin haluaa! Me ihmiset ja matkalaiset ollaan kaikki erilaisia!
        En käsitä, miksi rahankäytöstä tehdään niin suuri asia!


      • ThaimaataKierrellyt

        Mitä vikaa on katukeittöissä syöminen, niitä pippuripihvejä ja lihapullia saa syödä Suomessa mutta kunnon Thai-ruokaa saa harvemmista paikoista. Tietenkin pihvi tai pizza silloin tällöin pidemmillä lomilla mutta pääsäntöisesti maukasta ja terveellista thairuokaa katukeittiön tai muovituoli ravintolan annoksia. Jos ei pidä tulisesta sanoo mai phet mak.


    • pattishalpaa

      Naa jotka tonnitolkulla kayttorahaa saa menemaan viikossa onkin naita valmismatkalaisia jotka eivat nae TODELLISTA thaimaata koska ovat aina jollain ohjatulla retkella missa ei nae sita todellista paikallisten elamaa...eihan heita voida vieda mihinkaan syrjakylille katsomaan kuinka ne huonompiosaiset elaa...itse kun kiertelee nakee kaiken...tanaan muuten tuhlasin taas 150 bathia wienerleike tosi iso ranskikset salaatti aamulla annoin taas yon palveluksista muijalle 300 bathia 15 archa kaljaa seven elevinista 450 bathia paivan kulut siis 900 bathia plus muutama kymmenen bathia kun ajeltiin jomtiella kavelemassa....miksi maksaa itsensa kipeaksi kun tolla 25 eurolla saa kaiken mita tarvii???

    • pattishalpaa

      Heippa taas,olipa taas ihana aamu kun herasin ja oli nukuttu ihanasti "lusikassa"jos hokasit...300 bathia tytolle ja kaveltiin tonne naklaulle pain,kiss and food raflasta porsaankyljys,isot ranskikset pepper soucella ja salaatti maksoi 150 bathia,sitten 15 kaljaa ja pari pussia jaita joukkoon 450 bathia,kaveltiin pikkuhiljaa ranta paasta paahan...illalla muijalle uusi mekko satasella,taas tuli tuhat bathia kaytettya jarkevasti,terkkuja vaan tuhlureille,toi on totta etta naa thaikut ei arvosta noita rahoilla leventelijoita,kuten ei myoskaan ryssia!!!

      • ThaimaataKierrellyt

        Kiss and Food ravintolasta on vielä matkaa Naklualle sehän on siinä Pattaya Klangilla siis keskustassa. 10 kilsaa Nakluaan.
        Suosittelen myös Kiss and food vastapäätä olevaa Nong Jai restaurantia.
        Pidä hauskaa, perästä tullaan.


    • pattishalpaa

      joo niita kiss and food rafloja on yhteensa nelja,jomtiella kanssa yksi ja tassa pattayan keskustassa seconnd roadilla tullut kaytya ja toisinaan siella naklaulle menevan tien varressa ,hyva HINTALAATUSUHDE sen paikan sapuskoissa.tervetuloa vaan nauttimaan hyvista ilmoista ja archa kaljasta...noi baarit ei kiinnosta kun niissa aina niin kauhee meteli...

    • waatttafuckkk

      Meillä meni 2hlö 1018e kahden viikonreisulla. Tehtiin 5 reissua saarille, kuumillelähteille jne.. yhtenä päivänä oli vene porukalla koko päivän vuokralla. syötiin juotiin ja ostettiin hirveesti tuliaisia, uus matkalaukku, kuljettiin taksilla jne.. Ruokaan meni n.200 e kahdelta ja välillä syötiin katukeittiössä, välillä austraalialaisessa pihvimestassa ja välillä paikallisessa ravintolassa. Lomalla ei nirsoiltu rahan suhteen ja noin vähän saatiin kuluun. Tämä tosin aonangissa, et taitaa näiden tekstien perusteella olevan Phuketissa hinnat korkealla o.O

    • pattishalpaa

      tanaan tuhlataan,yksi litra blend whiskia 360 bathia,australian meatboll with baked potato 120 bathia,naiselle 300 bathia,ei jaanyt kuin 220 bathia oluisiin...no parempi pitaa valipaiva dokauksessa...

      • mr_x_xl

        voi vittu mikä juntti... blended viskiä ja australian lihapullia... todella tasokasta :D :D eikö reppanalla ole parempaa tekemistä kuin päivittää jonnekin suoli24:een omia toilailujaan. säälittävä runkkari joka ei saa naista kuin rahalla, ja sitäkin vain jossain fuckin pattayalla kun on niin ruma, tyhmä ja persaukinen :D :D :D


      • pattishalpaa

        Joku suuttui arvatkaa miksi ???NO KUN SE ON NIIN PERSEAUKINEN ITSE ETTÄ AINOA TAPA HÄNELLÄ ON MATKUSTAA MIELIKUVITUKSISSAAN PATTAYALLE (selaa varmaan peräkammarissa jotain viime vuosituhannen thamaan esitettä ja tumputtaa...)hIhhiii,,,sähän se säälitapaus ootkin...


      • OtaPojuHanuriin

        Säälisi on osa sitä sairautta, josta kärsii koko palsta


    • Uusivuosithaikuissa

      Ihan riippuu siitä, mitä haluaa tehdä, miten syödä, juoda ja minkä verran tekee ostoksia. Kaavalla kaksi henkilöä, sata euroa per päivä, ei tarvitse paljon miettiä rahankäyttöä. Periaatteena on, että jos lähdetään, ei pidä miettiä. Jos tarvitsee ruveta laskemaan, pysytään kotona.
      Söimme muun muassa ravintolassa, joka on yhdellä "Kymmenen parasta ravintolaa Phuketissa" -listalla. Tripadvisorissa sitä moitittiin kalliiksi. Sikäläisittäin onkin kallis, mutta käytännössä aivan Suomen keskivertotasoa. Kaikki on siis suhteellista.
      Minusta esim ilmastoitu taksi 200 bahtia suunta Katan alueella ei ole kallis.
      Isommat ostokset tehtiin luottokortille.

    • Harrikkamimmi

      Minä lasken aina et 100€ päivää kohti, niin ainakin riittää. Sillä pääsee jo retkille ja voi elää laskematta rahoja.....
      Liian pienellä budjetilla ei kannata lähtee ollenkaan!!!

    • Matkabudjetti

      Olemme olleet viikon Phuketissa ja rahaa on mennyt kahdelta yhteensä 500€. Lähinnä syömiseen, taksimatkat Patongille ja Phuket Tawniin. Seuraava viikko on retkeilyviikko, saattaa mennä hivenen enemmän egejä, jos vaikka keksitään ottaa muutaman päivän saariretki mukaan kuvioihin. Meillä on loma vasta aluillaan, kun kolme on vielä jäljellä!
      Olemme laskeneet, että 4000 olisi kuukauden hinta tänä vuonna, voi jäädä pienemmäksi, mutta voi tulla yllättävää rahanmenoa!!

    • gygyu

      EI RIITÄ.simple as that

    • Taikkulaiset

      Meidän tämänkertainen matka tulee olemaan halvin reissu Thaimaahan käydyistä matkoista. Olemme kolunneet Thaimaata ristiin rastiin 25 vuotta, matkakertoja melkein saman verran. Nyt nautimme auringosta ja lämmöstä, sekä tietysti hyvästä ruuasta. Luemme pinon kirjoja ja katselemme ihania auringon laskuja, joskus myös nousuja. Pari kuukautta ja pari tonnia, ellei sitten tule muutoksia matkan varrella!

    • Kivaaolikyl

      Oon kokonaan unohtanut kirjottaa tästä matkasta tolla budjetilla. Ja joo se riitti! Jestas mitä kaikkea osteltiin ja tehtiin. Hintaa sisältyi kaikenlisäksi maansisäiset lennot!! En ymmärrä miten ihmiset saavat palamaan ihan hirveästi siellä rahaa. Taksit oli kalliita mutta me vuokrattiin skootteri ja ajeltiin siellä :D Hiukka riskaabeliä mutta kivaa, päästiin ees taas jokapaikkaan. Aivan ihana reissu oli ja tuli nähtyä aivan sikana kaikkea ihanaa :) Phuketissa oli sikana turisteja joten seuraava matka on jonnekkin muualle thaimaaseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      204
      8284
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4678
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2250
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1835
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1746
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe