Tarvitsen tukea ja kannustusta paastoamiseen!

Evannie

Hei!
Mua on pikkihiljaa alkanut vituttaa mun porsasteluni... Oon syönyt just äsken 1200kcal ellen enemmän!! 12h sitten söin 1050kcal mikä ok helvetin paljon!

Mä painan 52 kiloa ja oon 170cm. Tunnen itteni helvetin läskiksi ja haluan laihtua!! Mut oikeesti... Oon epäonnistunut skinny girl dieetissä ja paastoamisessa... Mä haluan mut itsekurin takaisin! Haluisko joku jutella mulle Skypen tai vastaavan kautta? Kannustettaisiin toisiamme saavuttamaan unelmamme... Musta tuntuu et tarviin paastoamiseen tukee...

8

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mofbrwlkwrf

      Mä oon syöny viimesen 2vk ajan jotai. 1800kcal päiväs. tänää ja eilen 600. Kyllä se siitä. Ja lihoin vaa kilon kahes viikossa

    • tehoton

      Sinä tarvitset apua sairauteesi.

    • Senappi

      Saisit syödä ainakin 1500 kaloria päivässä, mikä sekin on yhtäänkään aktiiviselle ihmiselle liian vähän. Noilla kalorimäärillä keho ei saa tarpeeksi ravintoaineita, eikä energiaa. Keho alkaa hidastaa siis aineenvaihduntaa ja alkaa käydä säästöliekillä. Koska se oppii, ettei se saa enempää energiaa, se alkaa kuluttaa vähemmän ja pitää kahta tiukemmin kaikista varastoistaan ja laihtuminen on aina vaikeampaa.

      Mutta asiasta oleellisempaan. En voi tietää, miltä näytät livenä, mutta en rehellisesti sanottuna usko millään sinun olevan liian painava. Usko pois, ongelma ei ole painossasi, eikä kropassasi. Se on päässäsi.

    • äidinpikkuenkeli

      Onko sulla kik? Mulle voi laittaa viestiä siellä: AidinPikkuEnkeli

    • elämäntaparemonttia

      Jossä välttämättä haluat paastota niin tiedoks rasva alkaa palaa 3 pv jälkeen. Jos sulla on jotakin mielenterveys ongelmia niin unohda koko juttu. Ei oo hyvä yhdistelmä. Siihen kannattaa totutella. Ekaks yks päivä ja vaikka kuukauden päästä seuraava. Sitten vasta kahen päivän paasto taas kuukauden päästä ja silleen. Se pitää opetella ja kuunnella kehoa. Nälän tunne jossain vaiheessa häviää ja eka päivä on vaikein. Pitkiin paastoihin ei todella pidä lähteä heti se vaatii kokemusta ja hyvän itsetuntemuksen. Suosittelen sua aloittamaan joogan ja meditaation itsetuntemuksen saamiseksi. Pitkissä paastoissa siitä on hyötyä ja se alkaa olla välttämätöntä jotta pysyy toimintakunnossa. Siinä ei oo mitään järkeä että makaat sängyssä peiton alla, kurinvan mahan kanssa ja toivot laihtuvasi. Siinä hajoo pää. Paasto on henkinen harjoitus. Toimintakyky ja sen säilyttäminen on tärkeää.kävely lenkit ja nestettä pitää juoda paljon. Voi olla mehu paasto tai vesi paasto. Riippuu kuinka haluaa elimistöä puhdistaa. Ehkä hyvä vaihtoehto sulle voi olla omenapaasto Lue aiheesta ensin, hanki ensin teoria sitten käytäntö. Keho ja mieli hyötyy sopivasta paastosta, mutta se on aina yksilöllinen kokemus. Havaitsemiani hyötyjä on ajatusten kirkastuminen, unien selkeytyminen ja hyvä kevyt olo. Suolisto saa paastossa levätä, se tässä ylettömässä syömisen elämänmeiningissä on toiminnassa 24 h vuorokaudessa joten breikki on hyvä homma. Ekana päivänä voi olla vaikeaa saada unta jos on tottunut iltapalaan. Yrität siis ottaa hallintaasi yhden perusvaistoista eli syömisen. Se on haastava homma mutta näillä ohjeilla pääset alkuun. Voit saada siitä hyötyä ja jopa uuden harrasteen, toiset paastoilee toiset käy avannossa. Oman mielen hallinnasta on hyvin pitkälti kyse. Kun asian opit niin voit huoleti paastota silloin kun huvittaa. Lue esim. Paastoamalla terveeksi tai joku muu alan kIrja. Opi tuntemaan rajasi. Jos olosi tulee huonoksi, kovaa pään särkyä ja huimausta niin llopeta paastosi silloin. Näitä oireita voi ilmaantua joskus mutta yleensä usean päivän kuluttua. Valmistaudu osastoon liukumalla vähentäen syömistä. Kun lopetat niin pienin annoksin ekaks. Ehkä ajastaan tunnet halua alkaa kasvissyöjäks. Olen ollut vegaani 10v ja syön kuitenkin kalaa. Eka lopetin punaisen lihan ja puoltoist vuotta myöhemmin loppu kana ja kalkkunan syöntiä. Sit olin kerran nakkarilla ja ainoo kiinnostava asia oli kasvishampurilainen. Joku homma oli tullu mielentasolla valmiiksi. Ikään kun päivitty. Tsemppiä sulle. Et ole mielestäni lihava etkä ylipainoinen. Huolehdi itsestäsi ja onnea matkaan!

    • llottaq_

      täällä yks kannustava painoonsa kyllästynyt

      • llottaq_

        kik llottaq_


    • Itse en ole enää niinkään paastoamisen perään vaan olen alkanut harjoittelemaan kilpasyömistä.

      Katselin pitkään Youtubesta Randy Santelin ja Furious Peten uskomattomia suorituksia, joissa he syövät useamman kilon painoisia hampurilaisia hotkaisemalla. Nyt olen alkanut ajattelemaan, että kenties pystyisin itsekin johonkin samanlaiseen.

      En varmastikaan pysty ihan heti ahmimaan kymmentä pakettia jauhelihaa, mutta en yritäkään huipulle heti. Kuntoa kohotetaan vähitellen, ihan kuin oltaisiin maratonille menossa. Sen sijaan, että juoksisin kymppejä taikka kaksia, nieleskelen hernekeittoa niin nopeasti kuin vain pystyn. Tänään sain purkillisen menemään 12 minuutissa, vähän kyllä vatsaa turvotuttaa.

      Helmikuun alkupuolella uskoisin saavani alas jo pari tölkkiä alle vartissa. Kesän koittaessa, Citymarathonin aikoihin, olisi tarkoitus kaataa ämpärillinen rokkaa kurkusta alas 10 minuutissa. Haasteita siis riittää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      149
      2150
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      118
      1643
    3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      94
      1460
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      96
      1431
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1312
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      208
      1175
    7. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      214
      1157
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      49
      1141
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      99
      1081
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      249
      942
    Aihe