Koraanin mukaan

Koraaninmukaan

Jos muslimi tekee rikoksen niin lakina olkoon hänelle silloin Koraani ja Sharia laki !

6

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä ettei, mutta Suomessa noudatetaan Suomen lakia ja piste.

      • Herätyys

        Niin, ja Kristillisesti virallisesti tunnustavan Suomen kansakunnan Laki / Lakia, on näin ollen tämä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden aikaa elettäessä, se Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukainen ja perustuva.

        Se; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen, = kaikille Luvallisen Oikeuden mukainen. Jota mikään muu ja muulla tavalla elämä ja toiminta, Ei ole.

        Niistä muulla tavalla elämisestä, toimimisesta ja vaikuttamisesta kun tulee aina, tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin, ne SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuudesta tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi, seuraamuksensa.

        Joista pahaksi seuraamuksista tiedotus välineet kautta maailman herätykseksi ja varoitukseksi, päivittäin uutisoi.

        Kaikkivaltiaan virkaa nyt, niin maan päällä kuin taivaassakin, Pyhän, kaiken Luoja ja Omistaja, Isä Jumalan edustajana ja valtuuttaman hoitavan Kristuksen Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Rajat-aukaistava

      Näiden tänne saapuneiden paskasakkisten muslimimiesten pahin pelkohan on, että otettaisiin sharialaki käyttöön ja naiset peiteltäisiin kaapuun, mutta samalla he ovat vaativinaan sitä kurkku suorana. No sen vaatiminen ei ole ongelma (sille nauraa kaikki muut kuin muslimit), vaan todelliset rikokset (joille ei naura kukaan).

      Tietysti jos tänne saadaan tänne muslimienemmistä (tai mitä ilmeisimmin KUN, ellei rajoille saada järkeä), niin saadaan sharia-lakikin. Silloin sille ei enää naura ei-muslimitkaan. Jostain syystä amputaatiota raiskaajan töksöttimelle ei saada islamilaisessa valtiossa, koska islam on raiskauskulttuuri.

    • kosmopoliticos

      Tällaiset puheet ovat aivan turhaa. Suomessa tulee vaatia, että maan lakia noudatetaan, eikä missään nimessä tule sallia sharia-hömpötystä.
      Eurooppa tulee käymään uuden natsi-kaltaisen vaiheen islamin takia. Valitettavasti se ei ole vain uskonto, se on kokonaisvaltainen systeemi, joka tuo teokratian demokratian sijaan.
      Eurooppalainen suvaitsevaisuus ja vasemmiston näennäinen tasa-arvon ajaminen johtaa laajenevaan islamisaatioon. Ikävä kyllä, näin on näreet.

    • Tiedätkö mitä sharii'a oikeasti on?

    • Jokaisessa valtiossa on omat lakinsa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe