apuraha ja verkkokauppa.com

jariah

Tein hankintoja verkkokauppa.comista ja ostin apurahalla tuotteet. Tuotteet palautettiin ja nyt olemme 7.12.2015 lähtien yrittäneet pysäyttää lindorfin perintää koska verkkokauppa.com ei ole ilmoitttanut lindorfille että tuotteet ovat palautettu. Verkkokaupasta ei vastata meileihin ja lindorfilta kehoitetaan odottamaan verkkokauppa.comin tietoa asiasta. Olen jo alustavasti alkanut tekemään kirjallisia töitä kuluttajariitalautakuntaan.

Moniko on kokenut saman kun kyseessä on verkkokauppa.com?

Älkää hyvät ihmiset sortuko noihin liikkeiden tarjoamiin rahoitusvaihtoehtoihin. Olen lähes varma että olette kusessa tämän jälkeen!

9

2340

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Enpä-ihmettele

   Onko sinulla tallessa sähköpostit, joita olet Verkkokauppaan lähettänyt? Ja kuitti Postista palautuksista? Eihän silloin asiassa ole mitään epäselvää. Kuluttaja-asiamiehellä uhkailu voi tosin nopeuttaa asian käsittelyä. Itse tilasin vain kerran Verkkokaupasta ilman rahoitusta, mutta asiakaspalvelu oli tosi hämärää ja hidasta.

  • UusPulaAjanSuomi

   Jos ei ole varaa ostaa tavaraa rahalla niin silloin on kulutustottumuksissa vaaran merkkejä. Kannattaako ostaa triviaalia viihdetavaraa siten että maksaa ne palkoilla joita ei ole vielä saanut? Rikkaat ja fiksut ei koskaan osta rahoituksella, kannattaa miettiä miksi, ehkä he tietävät jotain mitä rahoituksilla maksavat eivät.

  • jeusps

   laskutusmuotoja on erilaisia ja itse olen käyttänyt 14pv korotonta ja kulutonta. Eikös se ole sama miten sen maksaa takaisin? Pitkät maksuajat ovat tietty kalliita.

  • Verkkokauppa

   Mun mielestä toi on todella huonoa ja vaarallistakin mainontaa Verkkokauppa.comin Samuli Seppälältä. Miettikää miten esim. 12 v lapsi ymmärtää APURAHAN?? Toi tauti, ei ole eettisyydellä mitään rajaa. Tämä siitä seuraa kun nörteille alkaa rahaa virrata.

  • apuvarahaa

   Apurahaa tässä tarvitaankin....

  • verkkoroisto.com

   "Älkää hyvät ihmiset sortuko noihin liikkeiden tarjoamiin rahoitusvaihtoehtoihin. "

   Helsingin Sanomissa oli 13.3.2018 juttu Verkkokauppa.comin tavasta huijata. Juttu löytyy sivulta A24:

   Otsikko:
   "Verkkokauppa.com jatkaa hyvän tavan vastaista mainontaa"

   - "apuraha-sanan käyttö korkeakorkoista kuluttajaluottoa mainostettaessa on omiaan hämärtämään kuluttajan käsitystä mainostettavasta tuotteesta"

   - "Etenkin, kun apuraha-sanaan sen vakiintuneessa merkityksessä liittyy lähes yksinomaan positiivisia mielikuvia"

   - "On hyvin harvinaista, että yritys jatkaa markkinointiaan senkin jälkeen, kun se on saanut huomautuksen hyvän tavan vastaisesta markkinoinnista..

   - "Vastaavia tapauksia ei juurikaan ole ollut."

   Verkkokauppa.comin perustanut Samuli Seppälä pesi kätensä siirtymällä pois toimitusjohtajan tehtävistä jättäen näin sotkut seuraajansa ongelmiksi.

   • EtOsaaVaiHalua

    Et siis vieläkään osaa laittaa linkkiä tuohon hesarin juttuun, meidän muiden olisi helppoa käydä se sitten lukemassa kun laittaisit linkin.


   • VainTilaajille

   • jkans

    Apuraha on Lindorff Oy:n osamaksupalvelu. Jos tuo "hämärtää" käsitystä, on parempi ostaa käteisellä paikallisesta osuuskaupasta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 95
   2195
  2. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   145
   1768
  3. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1492
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   16
   1127
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   1069
  6. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   39
   857
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   47
   799
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   23
   754
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   716
  Aihe