KuusankoskenUimahalli

Urheilupuisto

33

1293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jejeejei

      Saksassa annettiin porttikielto maahanmuuttajille uimahalliin.

      • Kapteeni

        Oikein meni, eihän nämä maastamuuttajat osaa ollenkaan käyttäytyä, käyvät naisiin käsiksi, naisten alistajia, se on tämä heidän kulttuuri, ei siellä kolmansissa maissa ole naisilla juurikaan mitään arvoa. Nämä asiat opin jo koulussa maantietotunnilla. Joten tämä tekstini ei ole vihapuhetta, eikä rasismia, vaan faktaa. Hyvä Saksa.


    • ette.ole.yksin
    • femmakko

      Kyllä suomalainen mieskin varmaan kähmii tyttöjä uimahallissa ja porealtaassa yrittää kiskoa naisten bikineitä pois.

    • Underwater

      Tähänkin asiaan on yksinkertainen ja helppo ratkaisu, eli porttikielto. Tuskin kuitenkaan toteutuu, koska tasa-arvo ja muu paska.. Eipä ole Suomalaisten hyvinvointi päättäjiä kiinnostanut enää aikoihin.

    • naurettaviarumiluksia

      Ei siellä ui kun voikkaan keski-ikäset ikipissis blondit huorraaaaat.

    • notässäfaktaa

      tarkoitat varmaankin niitä 15-25 aknea täynnä olevia selluliittiperseitä mitä siellä ainakin itse pelkästään olen nähnyt.
      aikuiset naiset käyvät paremmissa halleissa uimassa.

      pissiskö kaunis? hahahaha
      taidat olla kade teinix.

      • rumiluksia

        Eivät olekaan kauniita kuin ehkä omasta mielestään. Hyi vittu kuka noin rumista haaveilis. "Oksentaa tunnin putkeen".


    • mikäskateellinen

      niin varmaan oksennat tunnin putkeen, hyvin uskotaan.
      ihan valtaväestöstä puhuin.
      tiedät varmaan että aknenaamaiset 15-25v eivät ole hyvännäköisiä.
      sinua ottaa nyt vaan aivoon ja siksi naljailet täällä.
      kampaisit naamas

      • dynamiittipersereikä

        Ootko sä sit se keski-ikänen kaheli? HAhahaaha.


    • ikäämontaerilaista

      mikä on keski-ikänen?

      on mullakin ikä mut en tiedä mikä on tää keski-ikä

    • Hjjklloiyy

      Kannattaa toistaiseksi mennä joko valkealatalolle tai Kouvolan uimahalliin.

      • välttäkääääää

        Ei kannata mennä haanojan, kuusaan tai inkeroisten uimahalleihin. 4h Yhdistyksen Tarja Lappalainen hyysää mamuja ja palkkaa palkkatuettuja manneja töihin uimahalleihinsa.


      • hermando

        Jatkuu vielä vuonna 2018


    • MeilläOnIhanaUnelma

      Me nyt ollaan monikulttuuri seutua ja kaikki pitää hyväksyä. Emmehän me sentään rasisteja halua olla.

      http://www.kouvolansanomat.fi/Mielipide---Sana-on-vapaa/2016/01/15/Kouvola ei tarvitse rasistisia katupartioita/2016220153965/69

      Uutissakin jo mainitaan että nämä vihreiden kukkahattutätirouvat tekevät vapaaehtoistyötä vastaanottokeskusten lähellä ja purkavat näiden maahanmuuttajien seksuaalisia tarpeita ja paineita. Jotkut tädit vielä samalla helpottaa näiden miehien taloutta antamalla rahaa heille.

    • uusi-idea

      Eikö olisi mahdollista järjestää Rekolan maahantulijoille vaikka bussi kyyti Kouvolan keskustan uimahalliin. Heistä olisi varmaan mukava käydä myös ihan keskustan hallissa uimassa. Varmaan myös keskustan asukkaat haluaisivat tutustua näihin uusiin ihmisiin

      • Hjkllöpiyy

        Pitäkää vaan mamunne siellä Kuusankosken puolella. Sehän teidän mielestänne on uusi keskusta. Nauttikaa unelmastanne.


      • otabetonijaakkomamua

        Kouvolan keskustaankin tulee vastaanottokeskus entiseen house of rockiin?


    • uusi-idea

      Partioinnista ei haittaa. Mutta tuli mieleeni että kun uiminen kovasti kiinnostaa maahantulijoita, voisiko joku yhteisö järjestää, Meillä On Unelma uimapäivän Kouvolan hallissa? Siellä voisi saunan lauteilla tutustua toisiinsa, ja sitten harrastaa vaikka vesijuoksua tai muuta ohjattua toimintaa. Kun tapahtuma olisi ilmainen luulisi sen vetävän paikalle runsaan osanoton, ja Kouvola saisi positiivista mainetta tapahtuman järjestäjänä. Nyt on Oulusta ja muualtakin kuulunut pelkkää valitusta uimahallien järjestyssääntöihin koskien. Meillä On Unelma uimapäivillä voisi kantaväestö ja maahantulijat keskustella näistä säännöistä, ihan porukalla.

    • vapiskaa_suomalaiset

      Kosari taas repäsi. Nyt asia käännetäänkin niin että suomalaiset on uhkaavia ja pelottavia. Otsikko on jo nolo lehden ennestään rasistiselle maineelle suomalaisia kohtaan.

      http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2016/01/19/Katupartio pelotti uimahallin asiakkaita Kuusankoskella — eivät uskaltaneet tulla sisään/2016220172607/4#kommentti

      • Suvakkiapina

        Kuka ottaa tosissaan yhtään tuon lehden juttua kun tv-ohjelmatkaan ei pidä paikkaansa ?
        Taas oli muuten yhtenä aamuna tungettu postilootaan hyysärisanomat, heitin tien pientareelle. Ei kelpaa edes uunin sytykkeeksi meillä!


    • Jäkätijäks

      Uimahallien ehkä sulkeutuessa ulkomaalaisilta uutena kotouttamiskeinona voisi kokeilla yleisiä tanssitapahtumia ympäri Kouvolaa. Tanssipaikoille kaivataan kovasti nuoria miehiä ja tanssinopetusta saa tarvittaessa. Tansseissa on sallittua tuijottelu, koskettelu ja hipelöinti sukupuoleen katsomatta. Eronneet, karanneet tai muuten kotoaan paenneet nyt yhteisiin liikunnallisiin sekahakukarkeloihin.
      Nimimerkki Uusi-idea kehittelepä tästä vielä uusi idea =)

    • EttäTälläinenUutisoija

      Jos tuo hipelöijä/lääppijä olisi ollut suomalainen niin poliisi olisi soitettu paikalle. Kyseinen henkilö olisi saanut myös elinikäisen kiellon uimahalliin. Tuota edellä mainittua mielipidettä ei Kouvolan Sanomat julkaisseet.

      Nyt kun tekijä oli mamu niin koko asia käännetään suomalaisten ja katupartioiden syyksi Kouvolan Sanomien uutisoinnissa. Kuitenkin silti uutisoidaan että palkataan lisää valvojia uimahalliin.

    • Testattu_on

      Eräs kirjoitti kosariin että Turkissa miestarjoilijat silittelivät heidän lastensa hiuksia ja siinä ei ollut mitään seksuaalista kuten ei varmasti ollutkaan. Laitoin kuitenkin hänelle seuraavanlaisen kysymyksen: Miten reakoisit jos olisit 12-14 vuotiaiden tyttäriesi kanssa uimahallissa ja joku karvakäsi (en osoita mitään kansallisuutta) tulisi hivelemään tyttäresi selkää.

      Tuota ei julkaistu. Tosin arvasin jo kirjoittaessa. Noista toisenlaisistakin kirjoituksista aiheeseen liittyen muutamassa uutisoinnissa on moni tehty ihan testaus mielessä ja aina menee läpi.

      Kokeilkaapa. Katupartioit pitää kieltää........ Katupartiot saavat paljon pahaa aikaan...... Katupartiot on todettu rikollisjen........... Ihmiset pelkää katupartuoita.....

    • pakoputkeentavaraa

      Ongelma on et kuusaalaisissa katupartioissa olisi nyhveröitä paskahousuja. Mieluummin poliisille lisää resursseja, kuin että taparikolliset "katupartioisivat".

    • EttäVapaaMaaJust

      Kirjoitin Kouvola Sanomiin kahtena päivänä 4-5 kommenttia maahanmuuttajista ja hiukan kriittiseen sävyyn mutta omasta mielestä ihan asiallisesti, yksikään ei mennyt läpi, siis kirjoitini aina uudestaan hiukan eri lailla kun edellinen ei mennyt läpi. No kun yleisesti puhutaan ettei lehti julkaise edes kymmenesosaa tuollaisista ajatuksista, mutta kaikki mamuja ylistävät ja katupartioita haukkuvat kirjoitukset niin ajattelin testata pitääkö tuo toisaan paikkansa. Kirjoitin hyvin maahanmuuttajia säälivän ja katupartiot rikollisiksi sisältävän kirjoituksen, meni heti läpi.

    • EiJumalauta
    • hätänumerounohtunut

      Miksi poliiseja ei soitettu paikalle heti ahdistelun tapahduttua??? Eikö lasten äiti halunnut tekijälle rangaistusta vai onko jotenkin hidasälyinen, kun ei osaa soittaa 112? Eikö hänellä ole kännykkää? Eikä tiedä hätänumeroa? Vai halusiko rauhassa saunoa järkyttävän tapauksen jälkeen. Olisi jäänyt verekseltään tekijä kiinni. Vaan ei, raportoi facessa asiasta uintikeikan jälkeen. Maalaisjärki sanoo, että jos tämmöstä omalle lapselle tapahtuu, niin puhelin kouraan viivana ja poliisit paikalle. Mutta ei, facessa raportoi.

      Mietin muuten näitä lapsiraukkoja myös, uskaltavatko mennä enää koskaan uimaan uimahalliin ja voivatko saada tähän traumaan jotain apua. Saako koulun uintivuoroista vapautuksen em. tapauksen johdosta?

      • kälviäisenturhapuro

        Kälviäisen ana uhkaili jos soittaa 112. Turhapuro kassatäti mene oikeisiin töihin.


    • huollestunutkuusaaisi

      kyseessä laiton uhkaus!

    • huollestunutkukkahattu

      heti hoitoon ana!

    • huollestunutirina

      tuossahan täyttyy jo pakkohoitokriteerit:

      1. ana on vaaraksi itselleen ( saa kohta uhkauksillaan koko uimahallin väen kimppuunsa)
      2. ana on vararaksi toisille ( uhkailee )
      3. analle on muu mielenterverveydenhoito riittämätöntä ( ana ei syö lääkkehiä )

      heti 112!

      poliisit ja ampulanssit ovelle ja 1 lisäpartio vahtimaan selustaa tien päähän!

      töihin siitä!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2886
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2248
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      23
      1787
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe