Hartolalaiset, tehdään yhteinen uudenvuoden lupaus

EikösNiin

Nyt lopetetaan kotikuntamme nälviminen. Meillä ei ole asiat yhtään sen huonommin kuin muuallakaan. Paljon on saatu hyvää aikaan viime vuosina ja nousu lähtee siitä, että kuntalaiset puhaltavat yhteen hiileen. Hartolalainen on hartolalainen riippumatta syntyperästään. Ei liata oma pesää valheellisilla tarinoilla.

7

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vituttaarankasti

      Haist sinä vittu.Persaukisia ollaan siitkö pitäisi ylpeitä olla vai siitä että ollaan niin vitun hienoo sakkii ettei saatana meille ees maahanmuuttajat sais tulla.Jokapuolelta muualta näitä vitun sossunelättejä ja yh-äitejä kaiken rikkovine kakaralaumoineen ne vittu kyl kelpaa.Koulu paskana talous paskana mitä vittuu aloittaja vouhkaa tosiasiat on tuotava esiin se ei oo mitään vitun oman pesän mollaamistaa voi vitun vittu mikä ääliö.

      • EikösNiin

        Luit hieman väärin viestini. Kirjoitin, että "hartolalainen on hartolalainen riippumatta syntyperästään" millä tarkoitin sitä, että hartolalaisuus ei ole sidoksissa syntymäpaikkaan vaan hartolalainen on sellainen henkilö, joka asuu Hartolassa, olipa hän syntynyt Kabulissa, Helsingissä, Utsjoella, Tukholmassa...jne. tai Hartolassa. Myös maahanmuuttajat, jotka asuvat Hartolassa ovat hartolalaisia.

        Ja jos asiat ovat sinun mielestäsi huonosti niin silloin on vain yksi tie ja se on ylöspäin ja eteenpäin!

        Ja yritetään luoda positiivista henkeä silloinkin kun harmittaa. Huonoja päiviä on meillä jokaisella ja huonoja vuosia on jokaisella kunnalla.


      • EikösNiin

        Nimimerkille "vituttaarankasti". Kunhan olet selvinnyt krapulastasi ja oksentanut pahan olosi ulos niin mietipä rakentavalla mielellä siten miten saisit taloutesi kuntoon. Yksi keino olisi opetella pitämään tiliä menoistaan ja tuloistaan. Aika pian huomaa mihin rahat menevät. Ne ovat ne omat kulutustottumukset, joihin voi vaikuttaa. Ei tarvitse ostaa kalleinta mahdollista ruokaa, ja tietysti ensin ne tupakat ja kaljat ja sipsit ja karkit pois ostoskärrystä. Kuinka paljon ns. elintasosairauksia voitaisiin estää terveellisillä ruokailutottumuksilla ja terveillä elintavoilla! Aina se ei auta, geeniperimä määrää enemmän kuin puolet siitä mikä terveytemme on, mutta kaikki mitä voimme tehdä oman terveytemme eteen on plussaa.

        Sitten harrastukset. On myös ilmaisia harrastuksia, ja harrastuksia, jotka ovat halpoja. Jokainen harrastakoon oman kukkaronsa sallimissa puitteissa. Samat elämykset voi saada halvalla tai kalliilla. Sama koskee vaatetusta. Nykyisin voi pukeutua todella tyylikkäästi ja kauniisti pikku rahalla. Kirppikset ovat täynnä hyväkuntoisia vaatteita, joihin kaikilla on varaa.

        Kirjaston käyttö on ilmaista. Lukuharrastus lisää mm. sanavarastoa niin ei tarvitse jumiutua v-tyyliin.

        Elämänlaadun parantaminen lähtee omasta itsestään. Sen oivaltaminen on usein rankka kokemus. Mutta sen olen oppinut, että aina kannattaa ottaa asioista selvä, kysyä suoraan silloin kun asia vaivaa. Niin ne asiat (yleensä) selviävät. Kun lähestyy asiallisesti niin saa myös asiallista palautetta. Kun lähtee räyhäämisen tielle niin ovet sulkeutuvat ja sillat palavat. Omakohtaista kokemusta omasta elämästäni? Kyllä.

        Jos voimavaroja vielä on käytettävissä niin kannattaa tarjota apua niille "sosiaalipummeille" ja yksinhuoltajaäideille, jotka mainitsit kommentissasi. Siellä on taustalla paljon asioita, joista ei voi ulkopuolinen tietää. Ja mitä "sosiaalipummiuteen" tulee niin sitä varten meillä on järjestelmä, joka auttaa kun ihminen on hädässä. Eivät kunta ja valtio kovin herkästi jakele ilmaista rahaa.

        Tällaisia mietteitä tänä aamuna.


    • Vituttaarankasti

      Ensiksi en polta toiseksi en juo ja kolmanneksi vituttaa nää sossupummit,yh-äidit 5 kakaraa,5 koiraa sossu maksaa kaiken ja asunnot niitten jäljiltä voi vittu oon nähny koiranpaskaa tapeteissa ja lattialistoissa kaikki pilattu tommoset pitäs viedä Siperiaan vittu pois kuleksimasta ne ei oo tehny päivääkään työtä nää sentään on jotka nyt makaa hokit oikosenaan paskasissa vaipoissa sairaalan mäellä et revi siitä.Velkaa on niin vitukseen ettei muutakaan voi sanoo kun voi vitunvituvitun vittu!!!Ja missä mikä?kuntamme johdossa.Se on saletti tästä ei enää nousta valtionosuuksia emme saa opisto kuolee pois varmaan ensvuonna ja liikkeet kuolee 3 taas keskustassa lopettaa.Eiks täs jo oo vitutukselle aihetta turha jankuttaa positiivisuudesta se juna meni jo.

      • jkjkjkjkkkh

        Kunta vastaanottaa pakolaisia ja jokaisesta heistä valtio maksaa ruhtinaallisen ison korvauksen kunnalle (sen lisäksi että valtio huolehtii pakolaisten ns. juoksevista kuluista). Tässä on Hartolan pelastus. Eiköhän tuolla rahalla saada kuitatuksi kunnan velkoja kolmen vuoden aikana aika mukavasti. En muista paljonko korvaus oli / pakolainen, mutta sen lisäksi bonusta.


    • Blyyyyyyyy

      Siiis camoon esim.kunnan tiedotustilaisuus asiasta on jo myöhässä ihan last season.Tommoin ois pitäny olla jo aikaa sitten mutta kun ei osata niin ei osata.

    • tjryj64

      Valtaapitävät noudattavat hajoita ja hallitse periaatetta: kun ihmiset kinastelevat keskenään niin suuret linjat jäävät huomaamatta ja eliitti vaan rikastuu rikastumistaan sen varjolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      175
      7037
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      41
      4129
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2085
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1619
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe