Jenny Vuoristo, ennustaja

rauhanturvaajat

Tämä Jenny on mulle ainakin tiennyt hyvin mm. silloisesta "auervaaramiehestä", joka huijaa naisia ja osaavat leperrellä kauniita asioita. Naiset ovat lähettäneet huimia summia ko. miehelle. Tämä ennustaja varoitti ankarasti ja asia on tullut monelta taholta liiankin tosin esille. Varsinkin tämä ulkomailla olevat miehet osaa keplotella netin kautta, jopa "liveenä". Varokaa etenkin naatioituneena rauhanturvaajaksi, joilla on rahavaikeuksia viidakossa ja pyytävät naisilta rahallista apua äkilliseen tarpeeseen. Ovat vähintää päällikkötasoa. Lupaavat tulla treffeille Suomeen ja tarjoovat hyvää avioliittoa hyvin tienanneena. Nää pankkitilit on täyttä huijausta johon rahaa pyydetään, nostajaa ei saada kiinni koskaan. Lehdissä on ollut myös tästä varoitus!

19

985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysynvaantäh

      Ennustajaako tähän tarvitaan tajuamaan, ettei nämä rahaa pyytävät "rauhanturvaajat" ole suinkaan todellisesti sitä mitä sanovat olevansa ?? Eikö jokaisen aikuisen oma järki jo kerro, ettei tuntemattomille lähetellä rahaa, itse en antaisi rahaa näille ennustelijoilekaan.
      On elämä kyllä totaalisesti hukassa jos lentää joakiseen terkuun mitä tielle sattuu. :-(

      • sainavun

        Kun ihmisellä on ongelma ja hätä, niin nämä selvännkijät ovat kokeneita vastaamaan ja saa heti puhelimen päähän puhumaan ja samalla saa ongelmaan toisen ihmisen puoluettoman näkökannan.

        Heillä on joku hoito- tai psykoloinen koulutuskin taustalla tai muu oppiminen.

        Naapurin rouvalle, kun puhuisi ongelmastaan, niin pahat käännetyt juorut lähtisi liitämään kylälle.

        Itse olen joutunut tälle puoluettomalle asiantuntevalle ryhmälle soittamaan ja olen ollut jopa kiusaajiani aina "askeleen edellä". Sain ainakin selvännäkijältä avun ja hyvät neuvot.Itse en ois hoksannut.

        Tuo kiusaaminen vain koveni ja viimein hankin valvontakamerat, kuka kävi tontillani yöllä tekemässä tuhoja. Valvontakameraan jäi kiusaaja.

        Jos oisin mennyt puhumaan idioottimaisia kiusaamismuotoja poliisiin tai lääkäriin olisin saanut mielisairaalaan lähetteen, ei niitä ois uskottu todeksi lainkaan. Tällöin kiusaajat ois saaneet tahtonsa läpi.


    • rauhanturvaajathuijaa

      Kyllä on uskomattomia tapauksia naisten rahanlaitossa rauhanturvaajille, joka useita 10.000 e ja miestä ei tule Suomeen, aina on joku pätevä este.

    • älkääluottakonaiset

      Eräs nainen kavalti työnantajansa ja lähetti rauhanturvaajalle (engl. peacekeeper)uean kymppitonnieuron, Istuu tällä hetkellä naisvankilassa.

      Tämä mies lupasi hyvää avioelämää ja ostaa omakotitalon Suomesta ja mennään naimisiin, kun työpalvelus päättyy. Tuolla hetkellä on jokin pätevä syy saada naiselta rahat. Ja naisen sinisilmäsyys auttoi valepuhujaa. Tästä viranomaiset varoittaa ettei saa uskoa näitten miesten juttuja Facebookissa, kunnon rikkaat ja hyvässä asemassa ei kerro itsestään liikkaa ja leuhkoja.

      Muutaman 100 e lähetys saattaa olla jossain lähi-idän maassa huima summa, jopa ammattimiehen kuukauden palkka. Miehet nauraa partaansa. Rahan pankkitili on myös sellainen, että rahannostajaa ei saada kiinni.

      Sitten tämäkin, jos epäilee, että tuleeko todella Suomeen laittavat valekopion ostetusta lentolipusta. Se on värennetty, kun nykymaailmassa osataan tehdä vaikka mitä. Ja sitten myös, että ovat vapaita miehiä avioon ja raittiita.

      • herätkääjonaiset

        Naiset ei vieläkään usko, että nää rauhanturvaajat kaukomailla on huijareita. Naiset on menettäneet valtavia summia, kun ovat lähettäneet rahaa rauhanturvaajille. Omaisuutensa menettäneet ja tehneet velkaa pankkiin.

        Se pankkitili on sellainen, että poliisi ei saa ikinä kiinni rahojen nostajaa. Iltapäivälehdet on varoittaneet suurin osakkein, samoin radio ja TV on varoittaneet. Eräs nainen 74-vuotias eläkeläinen on tutkinut näitä miehiä ja asettautunut "täkyksi" tietokoneelle hän sanoo, että ensiksi nainen pehmitetään fiksulla käytöksellä ja sitten aletaan pyytää rahaa johonkin tarpeelliseen asiaan ja luvataan Suomeen tuloa ison tilipussin kanssa ja ostetaan omakotitalo, avioliitto ja KAIKKI ON YHTEISTÄ.

        Naispolot uskoo tämän ja rahat menee ja miestä ei ikinä tule. Näitä naisia on paljon Suomessa ovat jopa sunnitelleet häitä, vaikka miestä ei koskaan ole nähneet "liveenä". Ainoastaan joku valokuva "sotilasformu" päällä, se on purrut naisiin. Se valokuvakin on kenties siepattu jostain.


      • sinnesoitin

        On ennustaja.info näkijöitä. Sinne soitin Jennylle.


    • aputuli

      Viime viikolla Soitin Jennylle ja hän tiesi tosi hyvästi mulle asiat ja antoi varoitukset ja erääseen asiaan hyvän tuen. Olisin muutoin ihan pussissa. Suosittelen häntä. On saanut vanhalta suvultaan perimänä lahjana ja tuo lahja iän myötä voimistuu.

    • hiiohoiiiii

      Siinä se joka näkijän kauhu, tyhmä kun ei tajua että näitä tyyppejä maailmaan mahtuu sitten pommittaa ennustajia minkä kerkeää. Tyhmempikin tietää että rahaa ei vieraalle lähetellä

    • nappiin

      Jennylle muutoin soitin tämän viikon alussa. En paljoa kertonut itsestäni, mutta kyllä ihmettelen miten hyvin kaikki sanoi nappiin. Terveys, rakkaus ja raha-asiat. Piti paikkansa.

      • Numerohakusessa

        Mistä Jennyn yhteystiedot? Onko sama Jenny kuin ennustaja.infon Jenny? Kiitos!


      • Ihmettelenkyllä

        Niin ja mitäs se Jenny näki??? Siis sen minkä tiesit itsekin? Yleensä ennustuksiin menee aikaa, eikä pysty heti sanomaan näkikö näkijä hyvin vai ei! Pikkusen haiskahtaa tämä juttu!!


    • vanhajuttutää

      ainahan se haiskahtaa kun nimimerkillä on aloitus että kuinka hyvin sejase on tiennyt? sitten tulee alle runsaasti mainosta..

    • kermispermis

      Niin onkos tämä sama kun ennustaja.infon Jenny, ei avautunut minulle.....

    • auervaarathelvettiin

      Edellä joku kirjoittaa, että täytyykö ennustaajille soittaa rauhanturvaajaksi esittäytyneestä miehestä. Kyllä se on niin, että ei rakastuneen naisen ja miehen päähän mene ajatus läpi, kun sanotaan suoraan. He luulevat, että ovat kateita, vaikka kuin ikävää tulee.

    • utopiaapuvatmiehet

      Auervaaramiehiä näpäyttelee sellainen kuin Tuula Visa "käräyttelee" kun huijaavat naisia ja antaa myös uhreille tukea ja opastusta. Täältä googlesta voit liveenä nähdä Tuulan, joka kertoo totuuden rauhanturvaajista, jotka keikaroivat uniformuilla ja puhuvat utopiaa naisille. Ja miestä sieltä ei tulee, rahaa vain kalastavat. Ja naisparat uskovat.

    • selviinnäkijä

      selkee mainos tää ketju.. oivoi

    • Anonyymi

      Minä soitin tälle Jennylle. Ei kyllä nähnyt sitten yhtikäs mitään.
      Puhui aivan puuta heinää - yleisellä tasolla.
      Kysyin näkyykö uutta suhdetta elämämään (on jo ihastus).
      Kyseli mistä soitan ja että minkä nimisiä ravintoloita /tanssipaikkoja asuinpaikkakaunnallani on - no en tanssi ja harvoin käyn ravintolassakin.
      Siis surkeimmista surkein - mitä olen koskaan kennellekään soittanut.

    • Anonyymi

      En soita Jennylle enää. Kuulosti ennustaminen siltä kuin olisi jostain paperilta lukenut valmista tekstiä. Varoitti alkoon menevistä miehistä, narsisteista ja auervaaroista ja pahasuopasesta tummasta naisesta. Soiton jälkeen muistin, että olen soittanut hänelle 5- vuotta aiemmin ja samat tarinat kuulin. Ei vakuuttanut silloin, eikä nytkään.

    • Anonyymi

      Minä olen soittanut myös, varoitti huonotapaisesta auervaaramiehestä ja petollisesta naisesta. No, totuus on kuitenkin se että tällaiset ihmiset on elämässäni :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1344
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe